Τα iPhone 5S και 5C στην Ελληνική αγορά....

Απάντηση: Re: Τα iPhone 5S και 5C στην Ελληνική αγορά....

Επιλεκτικές όμως, γιατί δεν φαίνεται να ενοχλείται από τις πρακτικές της Apple, ειδικά με τις πατέντες για κάθε τι επιστητό και trivial, τις μηνύσεις σε όλους (ακόμα και σε μανάβικα για το σήμα). :Banane0:

Κοιτα να δεις, άπαξ και κάτι εχει κατοχυρωθεί απο τον νομο, δυστυχως ή ευτυχως επιτρεπει στον δικαιουχο του να το υπερασπιστεί.
Δεν το κανει μονο η apple, αλλα ολες οι εταιρίες τεχνολογιας. Απλα η apple το εφτασε στα ακρα λογω της διαμαχης της με την Samsung.
Σε ένα ιδανικο κόσμο, ολοι θα μοιραζονταν τα πάντα. Ετσι ομως ενας θα εκανε την δουλεια και οι υπόλοιποι θα ζουσαν στην καμπουρα του..
Αλλα αυτο ειναι μια άλλη off-topic κουβέντα, στο off-topic θεμα μας! :p

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τα iPhone 5S και 5C στην Ελληνική αγορά....

Χεχε, για την ακριβεια ολοι ΕΚΤΟΣ Apple και Motorola! :p
ΕυαισθηΚούλημ :p,

Πρεπει να εισαι ένας από τους 7 σε όλον τον κοσμο που ασχολείται με τα bench στα mobiles (και μας τα πρήζεις και με τα links) :p

Περαν της πλακας, τι μας κόφτει ποιος κλέβει;

Όλοι κλέβουν φυσικα.

Η ενασχοληση με το ποιος κλεβει περισσότερο είναι καθαρα οπαδικού χαρακτήρα.

Και φυσικα γιατι, δεδομένης της τρομακτικής ισχύος ακόμη και των μικρότερων κινητών πλέον, τα bench δεν εχουν καμία σχέση με την εμπειρία χρήσης (κάτι που αποδεικνυεται αλλωστε και από το γεγονος ότι iOS παραμένει πιο smooth ακόμα και με πολύ χειρότερο hardware σε σχεση με τα Android).

Ως χρήστης Android συσκευής προτιμώ να έχω ιδία άποψη.
Αν εσύ είσαι ικανοποιημένος μόνο από ότι διαβάζεις σε αυτά τα άρθρα που μάλιστα υπερτερούν της πλειοψηφίας των χρηστών τότε πάω πάσο.

Για να μην γράφω τα ίδια πάρε μια επανάληψη αυτών που σου έγραψε ο vadergr.
Άδικος κόπος βέβαια ...

Ειναι οντως αδικος κοπος το να προσπαθω να συνεννοηθώ μαζι σου.. Και τεραστιο χασιμο χρονου, apparently..

Re: Απάντηση: Re: Τα iPhone 5S και 5C στην Ελληνική αγορά....

Κοιτα να δεις, άπαξ και κάτι εχει κατοχυρωθεί απο τον νομο, δυστυχως ή ευτυχως επιτρεπει στον δικαιουχο του να το υπερασπιστεί.
Δεν το κανει μονο η apple, αλλα ολες οι εταιρίες τεχνολογιας. Απλα η apple το εφτασε στα ακρα λογω της διαμαχης της με την Samsung.
Σε ένα ιδανικο κόσμο, ολοι θα μοιραζονταν τα πάντα. Ετσι ομως ενας θα εκανε την δουλεια και οι υπόλοιποι θα ζουσαν στην καμπουρα του..
Αλλα αυτο ειναι μια άλλη off-topic κουβέντα, στο off-topic θεμα μας! :p

Άλλο λέω όμως, είσαι "ευαίσθητος" στις αντιγραφές (τέλος πάντων) της Samsung, αλλά κάτι αηδίες που πάει και πατεντάρει η Apple τις ξεπερνάς με το τυπικό της υπόθεσης. "Α, εντάξει, αφού κατοχυρώθηκε η πατέντα - από τις αμερικανικές υπηρεσίες που ούτε ξέρουν μάλλον τι κατοχυρώνουν τελικά - όλα οκ!" :Banane0:

ΥΓ. Η πατεντομανία της Apple μικρή σχέση έχει με τη διαμάχη με τη Samsung, κρατά χρόνια, πολύ πριν ξεκινήσει αυτή η διαμάχη.

Takisot μέχρι και η apple αγοράζει από Samsung, νομίζω έχει μείνει μόνος σου τελευταίος στους Samsung haters & non buyers :D
Αλλά η Samsung είναι απλά άλλη μια εταιρία. Σαν όλες τις άλλες που χρησιμοποιούν android

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τα iPhone 5S και 5C στην Ελληνική αγορά....

ΕυαισθηΚούλημ :p,

Πρεπει να εισαι ένας από τους 7 σε όλον τον κοσμο που ασχολείται με τα bench στα mobiles (και μας τα πρήζεις και με τα links) :p

Περαν της πλακας, τι μας κόφτει ποιος κλέβει;

Όλοι κλέβουν φυσικα.

Η ενασχοληση με το ποιος κλεβει περισσότερο είναι καθαρα οπαδικού χαρακτήρα.

Και φυσικα γιατι, δεδομένης της τρομακτικής ισχύος ακόμη και των μικρότερων κινητών πλέον, τα bench δεν εχουν καμία σχέση με την εμπειρία χρήσης (κάτι που αποδεικνυεται αλλωστε και από το γεγονος ότι iOS παραμένει πιο smooth ακόμα και με πολύ χειρότερο hardware σε σχεση με τα Android).

Για εμενα ειναι θεμα εταιρικου ηθους το να ανακοινωνει μια εταιρια σωστα νουμερα. Αυτο το εκτιμω στην apple που οταν λεει μπαταρια 10 ωρες, ειναι αληθεια.
Το ιδιο και με τις επιδοσεις των συσκευων της. Δεν καταφευγει σε ψευτοτρικ για να παρουσιασει υψηλες επιδοσεις και να πουλησει οκταπυρηνους και παπαριες μαντολες..
Και οπως βλεπεις, μετα την ελευση του IOS 7 που "ξεζουμιζει" το hardware με απαιτητικοτατα real time effects, οι επιδοσεις αρχιζουν να παιζουν ρολο γιατι αντιστρεφεται η κατασταση του overkill hardware σε λιγοτερο απαιτητικο software..

Το εταιρικό ήθος ισχύει και για τις περιπτώσεις fixing τιμών στα βιβλία, ή για την ακρίβεια εκβιασμού εκδοτικών οίκων, ώστε να έχουν τη δυνατότητα να τοποθετούν τα βιβλία τους στο app store; Ή εκεί δεν πειράζει, "εταιρική πρακτική"; (βέβαια τη καταδίκη την έφαγε από τα αμερικανικά δικαστήρια)

http://readwrite.com/2013/09/06/apple-ebook-price-fixing-injunction

Takisot μέχρι και η apple αγοράζει από Samsung, νομίζω έχει μείνει μόνος σου τελευταίος στους Samsung haters & non buyers :D
Αλλά η Samsung είναι απλά άλλη μια εταιρία. Σαν όλες τις άλλες που χρησιμοποιούν android

H apple παντα αγοραζε εξαρτηματα κατασκευης Samsung, σύμφωνα με τις προδιαγραφες της όμως. Και η Samsung εβγαλε πολυ χρημα απο αυτή την ιστορία. Τι έκανε; Αντεγραψε στεγνα την apple και χρησιμοποιησε inside information για την ανταγωνιστεί. Εξου και η νομικη διαμαχη μεταξυ των εταιριων.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τα iPhone 5S και 5C στην Ελληνική αγορά

Για εμενα ειναι θεμα εταιρικου ηθους το να ανακοινωνει μια εταιρια σωστα νουμερα. Αυτο το εκτιμω στην apple που οταν λεει μπαταρια 10 ωρες, ειναι αληθεια.
Το ιδιο και με τις επιδοσεις των συσκευων της. Δεν καταφευγει σε ψευτοτρικ για να παρουσιασει υψηλες επιδοσεις και να πουλησει οκταπυρηνους και παπαριες μαντολες..
Και οπως βλεπεις, μετα την ελευση του IOS 7 που "ξεζουμιζει" το hardware με απαιτητικοτατα real time effects, οι επιδοσεις αρχιζουν να παιζουν ρολο γιατι αντιστρεφεται η κατασταση του overkill hardware σε λιγοτερο απαιτητικο software..

Υπο αυτό το πρίσμα τι έχεις να πεις για AMD, nVidia, Intel ?
Υποψη όλοι συνεργάτες τις apple.

Ψευτοτρίκ είναι όλα τα benchmarks. Λ.χ. όλα σε win8 και στο έχω ξαναπεί.

Το εταιρικό ήθος ισχύει και για τις περιπτώσεις fixing τιμών στα βιβλία, ή για την ακρίβεια εκβιασμού εκδοτικών οίκων, ώστε να έχουν τη δυνατότητα να τοποθετούν τα βιβλία τους στο app store; Ή εκεί δεν πειράζει, "εταιρική πρακτική"; (βέβαια τη καταδίκη την έφαγε από τα αμερικανικά δικαστήρια)

Δεν είπα πως η apple ειναι "Αγια", το αντίθετο. Αλλα σε συγκριση με την Samsung, σε θεματα εταιρικού ήθους ειναι μερα με την νύχτα, ΙΜΟ..

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τα iPhone 5S και 5C στην Ελλη

Υπο αυτό το πρίσμα τι έχεις να πεις για AMD, nVidia, Intel ?
Υποψη όλοι συνεργάτες τις apple.

Ψευτοτρίκ είναι όλα τα benchmarks. Λ.χ. όλα σε win8 και στο έχω ξαναπεί.

Τι να πω; Προσωπικα καταδικάζω οποιαδήποτε "μαιμουδια" σε bench, ειδικα οταν παρουσιαζονται ως selling points..

Δεν είπα πως η apple ειναι "Αγια", το αντίθετο. Αλλα σε συγκριση με την Samsung, σε θεματα εταιρικού ήθους ειναι μερα με την νύχτα, ΙΜΟ..

Μιλά η ζυγαριά του fan όμως...

(disclaimer: από samsung έχω μόνο μία τηλεόραση, ίσως και καμιά σκούπα, δεν θυμάμαι :Banane0:)

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τα iPhone 5S και 5C στην

Τι να πω; Προσωπικα καταδικάζω οποιαδήποτε "μαιμουδια" σε bench, ειδικα οταν παρουσιαζονται ως selling points..

Τότε ποτέ ξανά μη βασίσεις απόφαση αγοράς σε benchmarks.
Απλό είναι. Και το έχουμε επαναλάβει πολλές φορές.
Έχουμε στην τελική και ελληνικά foums να σε μάθουν κόλπα για κάθε benchmark.

Και μιας και το πιάσαμε και ηθικά και συζητήσαμε για ασφάλεια και άλλα

http://apple.slashdot.org/story/13/10/04/1357249/activists-angry-after-apple-axes-anti-firewall-app

http://yro.slashdot.org/story/13/10...ands-companies-secretly-turn-over-crypto-keys

μπορείτε να συγκρίνεται μόνοι σας τα παραπάνω δύο νέα…

more… http://gigaom.com/2013/08/09/anothe...s-down-to-protect-customers-from-authorities/

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τα iPhone 5S κα

Τότε ποτέ ξανά μη βασίσεις απόφαση αγοράς σε benchmarks.
Απλό είναι. Και το έχουμε επαναλάβει πολλές φορές.
Έχουμε στην τελική και ελληνικά foums να σε μάθουν κόλπα για κάθε benchmark.

Ποτε δεν βασισα αγορα σε benchmarks. Ισα-ισα που προτιμώ τα προιοντα apple ακριβως επειδή δινουν πρωτεραιοτητα στην συνολικη εμπειρια χρησης και οχι στα επιμερους specs. Αλλοι ηταν αυτοι που με τυμπανοκρουσιες στο forum ισχυριζονταν το ποσο πιο γρηγορα είναι τα διαφορα android σε σχεση με το iphone βασει ακριβως αυτών των benchmarks..

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τα iPhone 5S και 5C στην Ελληνική αγορά....

Το μικρόκοσμος ειναι χαρακτηρισμός; Μικροκοσμος ειναι ο κόσμος σε μικρη κλίμακα, γυρω σου και γυρω μου. Απορω πως προσβλήθηκες κι'ολας!
Η εμπειρια χρήσης,για τελευταια φορα, ειναι παντελως άσχετη με την υπαρξη ή οχι fragmentation ή malware.
Τέλος, το παράδειγμα της ανάκλησης ηταν to the point απλα μαλλον δεν το καταλαβες. Οσο για τις καλπες, να σου υπενθυμίσω πως τα exit pols δεν πεφτουν σχεδόν ποτε έξω, αν αυτο σου λεει κατι για την ακριβεια της στατιστικης επιστήμης..
Αυτά τα ολίγα απο εμενα. Back to work..

Δεν θα σχολιάσω παραπάνω , αυτό το ποστ μου φτάνει.
Στα γράφουν ολοι , και εσυ απλά τους γράφεις...
Συνέχισε να κρίνεις απόλυτα λοιπόν , χωρις να εχεις στάλα προσωπικής εμπειρίας ,υιοθετώντας πλήρως οτι λένε οι "μεγάλοι" ... (και μετα απορούμε με τι μυαλά φτάσαμε ως εδώ) ...

προφανως εγω δεν ανηκω σε "ολους" που αναφερεσαι…
Κι εγω ειχα κι εχω πολυ καλη αποψη για το android.
Eχω δοκιμασει αρκετες συσκευες (και τωρα εχω 2) , κι εχω μια αποψη για το θεμα, που την εχω εκθεσει πολλες φορες.

Για ανθρωπους που δεν εχουν mac , και ιδιαιτερες απαιτησεις οπως εγω, μια χαρα λειτουργικο ειναι , με τα θετικα και τα αρνητικα του.

Δεν ειναι για ολους , οπως δεν ειναι κανενα λειτουργικο.

Δεν θα σχολιάσω παραπάνω , αυτό το ποστ μου φτάνει.
Στα γράφουν ολοι , και εσυ απλά τους γράφεις...
Συνέχισε να κρίνεις απόλυτα λοιπόν , χωρις να εχεις στάλα προσωπικής εμπειρίας ,υιοθετώντας πλήρως οτι λένε οι "μεγάλοι" ... (και μετα απορούμε με τι μυαλά φτάσαμε ως εδώ) ...

Χρήστο, όταν δεν υπάρχουν επιχειρήματα ξεκινούν οι επιθέσεις επι προσωπικού ..
Κρίμα.

Last edited: