Χρήστο, όταν δεν υπάρχουν επιχειρήματα ξεκινούν οι επιθέσεις επι προσωπικού ..
Κρίμα.
Μάλλον επιλεγεις να ξεχνάς όσα σου γράφουμε σελίδες τώρα.
Καμμία επίθεση επι προσωπικού. Θα σε δείρω απο κοντά σε λίγο...
Χρήστο, όταν δεν υπάρχουν επιχειρήματα ξεκινούν οι επιθέσεις επι προσωπικού ..
Κρίμα.
Χωρις να υποννοω κατι οσον αφορα την εγκυροτητα της αποψης σου, να πω, με αφορμη αυτο που ειπες, το εξης:Eχω δοκιμασει αρκετες συσκευες (και τωρα εχω 2) , κι εχω μια αποψη για το θεμα, που την εχω εκθεσει πολλες φορες.
Αυτο βλεπω (μαλλον κι εγω).Ως χρήστης αντροϊντ με το note 1 να πω οτι η εμπειρια θυμίζει λίγο...windows.
Στην αρχή είναι ολα σφαιράτα και εξαιρετικά αλλά όσο περνάει ο καιρός το πράμα...βαραίνει.
Απεταξαμην το Σατανα... windows ηθελα να πω!![]()
Εγω παντως δινω το 4S μου σημερα (μην ξανακυλήσω....)
![]()
Περί lagarίσματος... Δεν έχω παρατηρήσει κάτι ιδιαίτερο (εννοώ να υπάρχει σχετική διαφορά από το iPhone). Παρ'ολα αυτά, ήμουν, τόσο στο iPhone όσο και στο S4 τώρα απ'αυτούς που αραιά και που (μάλλον συχνότερα από αραιά) έκαναν ένα restart, έτσι για το καλό.
Η διαφορά είναι ότι στο iPhone ήταν "a pain in the ass" αφού έπρεπε αφενός να περιμένεις να σβήσει, αφετέρου να το ξανανάψεις. Αντίθετα το S4 έχει πανεύκολη εντολή restart. Λόγω της ευκολίας αυτής, κάνω χαλαρά από ένα restart κάθε 2ο-3ο βράδυ εκεί που το φορτίζω, και όλα είναι ακόμα σφαιράτα, παρόλο που έχω φορτώσει όλο μου το "βιός" στην 64άρα μνήμη του.
Τι, δεν θα μου το δανείσεις τελικά;
![]()
Περί lagarίσματος... Δεν έχω παρατηρήσει κάτι ιδιαίτερο (εννοώ να υπάρχει σχετική διαφορά από το iPhone). Παρ'ολα αυτά, ήμουν, τόσο στο iPhone όσο και στο S4 τώρα απ'αυτούς που αραιά και που (μάλλον συχνότερα από αραιά) έκαναν ένα restart, έτσι για το καλό.
Η διαφορά είναι ότι στο iPhone ήταν "a pain in the ass" αφού έπρεπε αφενός να περιμένεις να σβήσει, αφετέρου να το ξανανάψεις. Αντίθετα το S4 έχει πανεύκολη εντολή restart. Λόγω της ευκολίας αυτής, κάνω χαλαρά από ένα restart κάθε 2ο-3ο βράδυ εκεί που το φορτίζω, και όλα είναι ακόμα σφαιράτα, παρόλο που έχω φορτώσει όλο μου το "βιός" στην 64άρα μνήμη του.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.