Τα καλά του επαγγέλματος........

ΚΩΣΤΑΣ ΝΑΚΟΣ

Supreme Member
29 June 2006
4,437
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ.

-Γεια σας.Θα ήθελα να μιλήσω με έναν τεχνικό.

-Εγώ είμαι.

-Εχω μια φίλη που είναι παντρεμένη.

-Και εγώ.

-Ναι και εγω παντρεμένη είμαι.

-Παρακάτω.

-Η φίλη μου έχει εξωσυζυγική σχέση!!!!

-Και;

-Ο άντρας της το ανακάλυψε και θέλει να την σφάξει.

-Περαστικά σας.Εγω πως μπορώ να βοηθήσω;

-Θέλει να πάρει το τηλέφωνο της να το πάει σε τεχνικό να δει που έχει καλέσει.Η φίλη μου τα έχει διαγράψει όλα.Θα τα βρεί;

-Οχι.

-Να σώσουμε την οικογένεια!!!!!!

-Λίγο αργά το σκεφτήκατε.

-Ξέρετε η φίλη μου δεν θέλει να χωρίσει.Ενα ΞΌΦΑΛΤΣΟ ήτανε!!!!

-Το ξέρω θέλει και τους 2.

-Εχει και 2 παιδάκια ξέρετε.

-Με τον άντρα ή με τον γκόμενο;

-Του άντρα (δεν την άκουσα και πολύ σίγουρη).

-Μπορώ να βοηθήσω σε κάτι άλλο;

-Οχι σας ευχαριστώ.

-Γεια σας να πληρώσω τον λογαριασμό μου.

-Μάλιστα.Ο λογαριασμός;

-Δεν τον έχω.

-Μάλιστα πείτε μου το νούμερο του κινητού σας.

-Δεν το ξέρω.

-Το ΑΦΜ σας;

-Δεν το ξέρω.

-Τον αριθμό της ταυτότητάς σας;

-Δεν τον ξέρω!!!!!!

-Και πως να σας βρω;

-Εσυ δεν τα ξέρεις;!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

-Γεια σας.Σήμερα το πήρα και έχει μόνο ηδονή.

-Τι έχει;

-Ηδονή.Καλά είσαι βλάκας και δεν καταλαβαίνεις;

-Γεια πήρα αυτό το bluetooth εχτές και δεν λειτουργεί.

-Τι πρόβλημα σας παρουσιάζει;

-Αφησα το τηλέφωνο εχτές στο σπίτι και βγήκα βόλτα στην αγορά και δεν έπιανε!!!!!

-Δέκα μέτρα εμβέλεια σας είπα όχι δέκα χιλιόμετρα.(Πάλι καλά που δεν έφυγε ταξίδι για Αθήνα).

Λογικό...
Οι τεχνικοί ακούνε και βλέπουν πράγματα που δεν μπορεί να φανταστεί ο κοινός θνητός... :flipout:

Όταν δούλευα σαν τεχνικός στη Στουρνάρη και με εντολή του αφεντικού βάζαμε το MAME στους καινούργιους υπολογιστές σαν δώρο, οι μισοί γύριζαν πίσω για να βγάλουμε τα κέρματα από τα floppy...

Έχει τύχει να πάω σε σπίτι πελάτη να καθαρίσω υπολογιστή από ιούς, ο οποίος τον είχε ξεσυνδέσει και τον είχε ανεβάσει στο πατάρι για να μην κολήσουν όπως είπε τα παιδιά του κανέναν ιό...

Είναι τόσα πολλά που κάποια στιγμή σου φαίνονται συνηθισμένα και τα ξεχνάς... :p

Απάντηση: Re: Τα καλά του επαγγέλματος........

Έχει τύχει να πάω σε σπίτι πελάτη να καθαρίσω υπολογιστή από ιούς, ο οποίος τον είχε ξεσυνδέσει και τον είχε ανεβάσει στο πατάρι για να μην κολήσουν όπως είπε τα παιδιά του κανέναν ιό...

Δεν είναι δυνατόν!! :bang::blink:

Αποκλείεται :shot:

:flipout::flipout::flipout:

Απάντηση: Re: Τα καλά του επαγγέλματος........

Λογικό...

ναι,αλλα στο παταρι μπορει να επελθη καποια μεταλλαξη στον ιο και οταν τον κατεβασεις να κολλησεις τιποτα χειροτερο!

KEEP GOING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μιλάμε έχω πεθάνει στο γέλιο μεσημεριάτικα. Έπεσα απ' την καρέκλα πριν και δε μπορούσα να μιλήσω στη γυναίκα μου, που με ρωτούσε τί έπαθα, απ' τα γέλια. Έπρεπε να δείτε το βλέμμα της...Και μετά μου έβαλε τις φωνές που γελάω με ανθρώπους που δεν ξέρουν από τεχνολογία (όπως αυτή δηλαδή). Και ξαναπέθανα στα γέλια...

Τεχνικός δικτύων σε μεγάλη εταιρία...πριν 5-6 χρόνια..

Μιλάω στην υπάλληλο και προσπαθώ να καταλάβω τι τρέχει...

Έχουμε φτάσει στο σημείο που τις έχει πετάξει ένα παράθυρο και μου λέει τι επιλογές της δίνονται...και μου λέει..

ΟΚ και ΣΑΝΣΕΛ

Άντε να καταλάβω εγώ τι ήταν η δεύτερη επιλογή......-bye-

Ίσως να το έχω ξαναγράψει. Μου το είπε φίλος τεχνικός Η/Υ

Μια γυναίκα παίρνει στο σέρβις και λέει ότι χύθηκε καφές στο πληκτρολόγιο και μερικά κουμπιά δεν γράφουν όταν πατιούνται.
Της λέει να το ξεπλύνει με νερό κάτω από τη βρύση, να το τινάξει και να το αφήσει να στεγνώσει βοηθώντας με ένα σεσουάρ.
Κι εκείνη το έκανε!!
Και την άλλη μέρα πήρε και του είπε ότι τώρα πια δεν δουλεύει τίποτα, ούτε η οθόνη, ούτε το CD, τίποτα.
Τελικά ήταν λάπτοπ.