Τα νέα κορίτσια τα κάνουν όλα με επιτυχία

Η περιγραφη μου αρεσε πιο πολυ!!!!!!!:flipout:

ρε μάνα μου, άσε να περιγράψει και κανας άλλος...
όλο πας και καρφώνεσαι.:firstprize:
Αφού ξέρεις...

Ρε σεις αφου το εχουμε πει.....
Θελουμε κανα δυο καραβιες δισκους να ακουσουμε ακομα, για να αποκρυπτογραφησουμε αυτα που σας αρεσουν.

Απο την αλλη θα πρεπει να εχετε καταλαβει ποσο σας αγαπαμε και εκτιμουμε το γουστο σας ,που παρολα αυτα, αγοραζουμε μονο απο περιγραφες.

Και Burial αγορασα και Μονικα αγορασα ...αβλεπει!!!(υπαρχει καμμια λεξη που να περιγραφει το χωρις να ακουσω????)

Μονο και μονο απο τις υπεροχες παρουσιασεις σας.

Το μετα βεβαια ειναι μια αλλη ιστορια που θα την αναλυσουμε απο ...κοντα!!!
(αυτο δεν ακουγεται σαν απειλη......ΕΙΝΑΙ απειλη:flipout::flipout:-bye- )

Last edited:
Να ευχαριστήσω και εγώ τον Δημήτρη Ν. που μου γνώρισε αυτό τον δίσκο. Αν και δύσκολα ακούω πια τέτοιες μουσικές, τα τραγούδια της monika με εξέπληξαν ευχάριστα. Για εμένα το πιο εντυπωσιακό ήταν ότι με κέρδίσαν από το πρώτο άκουσμα, ενώ το «κόλλημά» που «έφαγα» δεν μειώνεται παρ ’όλες τις πολλές φορές που τα έχω ακούσει.
Εξαιρετικός πρώτος δίσκος, πράγματι! Η μόνη μου, μικρή, ένσταση είναι η αγγλική της προφορά.
Στο μέλλον εύχομαι να μπορέσει να γράψει και τραγούδια με ελληνικό στίχο.

Παρεμπιπτόντως, θυμάμαι πριν από 2 δεκαετίες περίπου που είχα ενθουσιαστεί με δυο LP των πρωτοεμφανιζόμενων, τότε, Tracy Chapman & Tanita Tikaram. Το CD της Monika ξεπερνά τα δύο εκείνα LP άνετα! Μπράβο της!

Re: Απάντηση: Τα νέα κορίτσια τα κάνουν όλα με επιτυχία

Στο μέλλον εύχομαι να μπορέσει να γράψει και τραγούδια με ελληνικό στίχο.

Σόρυ που θα σε στεναχωρήσω, αλλά αν το κάνει ποτέ θα είναι τελειωμένη από χέρι. Θα πηγαίνει το πολύ μέχρι τη Μενεγάκη σαν "ψαγμένη" και έτερον ουδέν...
Ενώ έτσι έχει καλύτερες σαφώς προοπτικές.

Θα συμφωνήσω με τον Κώστα... Ο ελληνικός στίχος δεν "κολλάει" σε όλα τα ακούσματα. Και επιπλέον θα την αναγκάσει να περιοριστεί αποκλειστικα εντός συνόρων...

Ειπα να γραψω τιποτα χαριτωμενιες του στυλ"η περιγραφη ηταν ειστουργημα ενω ο δισκος ...απλα καταπληκτικος" ή "μεγα λαθος να ακους μουσικη απο τα αθλια ηχειακαι του κομπιουτερ" μπας και το σωσω, αλλα η αληθεια ειναι αλλη!!
Απλα εκανα λαθος.

Μπραβο στον Δημητρη που τον παρουσιασε και 1000 μπαβο στην Μονικα που εβγαλε τετοιο δισκο.
Για να μου αρεσει εμενα κομματι με σκετο πιανο ........
Δισκαρα οντως.

Πράγματι πολύ καλός δίσκος συνολικά. Και με πολύ "δυνατά" κομμάτια, ειδικότερα.
Κορυφαία τα : To no avail, Fraud
Πολλά μπράβο στην κοπέλα, για την πολύ αξιόλογη προσπάθεια της

Στην αρχή διάβασα την παρουσίαση του Δημήτρη και την προσπέρασα.
Δυστυχώς το "ελληνικός δίσκος" έχει φτάσει να μου ακούγεται σα δυσφήμηση με τη σαβούρα που τρώμε στα αυτιά
Διαβάζοντας όμως τα σχόλια στη συνέχεια και βλέποντας το τhead να τραβάει δεν αντιστάθηκα,
Πρόκειται για πραγματικά εξαιρετικό δίσκο. Εξω από το ηχόχρωμα που έχω συνηθίσει να ακούω αλλά αυτό έιναι άλλη ιστορία, είναι εξαιρετικός.

Βρε Δημήτρη, αφού μετά από τοσα χρόνια στο -μουσικό- κουρμπέτι κατορθώνεις και έχεις ανοιχτό και ένα αυτί στις ελληνικές κυκλοφορίες... τι να πώ...
ένα μπράβο το λιγότερο. :grinning-smiley-043

Αν θυμάμαι καλά και δεν τα χω μπλέξει με άλλο
στο cd έχει μια myspace διεύθυνση.
Θα το κοιτάξω όταν πάω σπίτι και θα σου πω.

Πέτρο, δώσε στο youtube: Monika
και θα σου δώσει τα κομμάτια Over the hill, Bloody sth, Babe καθώς και ένα φιλμάκι Live in synch festival

Το πρωτο που ειχα κανει ηταν να ψαξω στο youtube, αλλα πανε πολλες ημερες απο τοτε. Κατσε να δω τωρα....