Τα off topic της Εκθεσης.

wind

AVClub Enthusiast
14 November 2006
988
GLYFADA
τι τραβανε τα δολια τα φορουμ . εμποροπανήγυρεις θελουν να τα καταντησουν μερικοι μερικοι ...........

Απάντηση: Re: Εντυπώσεις απο την Εκθεση!

τι τραβανε τα δολια τα φορουμ . εμποροπανήγυρεις θελουν να τα καταντησουν μερικοι μερικοι ...........

Δεν σε καταλαβαίνω ,,

για θέμα την εμποροπανύγηρη των μηχανημάτων ήχου είναι το νήμα , περι αυτού πρόκειται

βλέπεις κάτι το αθέμιτο στν προκειμένη ?

Last edited:
Re: Εντυπώσεις απο την Εκθεση!

εκτος απο το αβανταρισμα που πεφτει, δεν βλεπω τιποτα αλλα μη θεμιτο ...

Βλάση κάποιο παράδειγμα θα βοηθούσε.

πχ. αυτός είπε καλά λόγια/υποστήριξε μόνο ένα κατασκευαστή ή κάποια άλλη μεροληπτική συμπεριφορά που θα δικαιολογούσε το χαρακτηρισμό της αβάντας.

Αλλιώς καταλαβαίνεις... πέφτει στο κενό... (και είναι βαθύ...)

Δεν σε καταλαβαίνω ,,

για θέμα την εμποροπανύγηρη των μηχανημάτων ήχου είναι το νήμα , περι αυτού πρόκειται

βλέπεις κάτι το αθέμιτο στν προκειμένη ?

εκτος απο το αβανταρισμα που πεφτει, δεν βλεπω τιποτα αλλα μη θεμιτο ...

Βλάση κάποιο παράδειγμα θα βοηθούσε.

πχ. αυτός είπε καλά λόγια/υποστήριξε μόνο ένα κατασκευαστή ή κάποια άλλη μεροληπτική συμπεριφορά που θα δικαιολογούσε το χαρακτηρισμό της αβάντας.

Αλλιώς καταλαβαίνεις... πέφτει στο κενό... (και είναι βαθύ...)

Τί σημαίνει αβαντάρισμα εν προκειμένω;
Η Έκθεση αφορά την προβολή των μηχανημάτων, αντιπροσώπων και κατασκευαστών που συμμετέχουν, πράγμα, όπως είναι φυσικό, απολύτως θεμιτό, διότι περί αυτού πρόκειται.

Η έκφραση προσωπικών εντυπώσεων για όσα είδαν και άκουσαν, εκ μέρους των μελών που έχουν επισκεφθεί την Έκθεση είναι επίσης θεμιτή και αυτό είναι το αντικείμενο του παρόντος νήματος.

Αβαντάρισμα -αθέμιτο- θα ήταν η εκ μέρους τρίτων που κατά τεκμήριο θεωρούνται καλόπιστοι και ουδέτεροι, όπως οι μετέχοντες επισκέπτες, σκόπιμη προβολή ορισμένων προϊόντων προκειμένου να ωφεληθούν συγκεκριμένοι αντιπρόσωποι ή εταιρείες.

Κάτι τέτοιο μέχρι στιγμής δεν έχει υποπέσει στην αντίληψη μας. Και δεν μπορούμε να θεωρήσουμε τις φυσιολογικές προτιμήσεις των μελών υπέρ του ενός ή του άλλου μηχανήματος, ως "αβαντάρισμα". Αν πάντως κάποιος έχει συγκεκριμένες υπόνοιες ότι υπήρξαν τέτοιου είδους αθέμιτες πρακτικές, που μας διέφυγαν, δεν έχει παρά να επικοινωνήσει σχετικά με τη ΔΟ και το θέμα θα ερευνηθεί με κάθε σοβαρότητα, υπευθυνότητα και σε βάθος.

Απάντηση: Εντυπώσεις απο την Εκθεση!

Τα αβαντάζ δεν υπάρχει λόγος να κρύβονται.
Μπράβο στα παιδιά που τα επισήμαναν.

Οπότε μπράβο στον Ενμπουλαμάτσις. (και Τσακιριδαίους).
Ένμπο(υ)λα έπεσε στην έκθεση.
Και μάλιστα για πράγματα που αγοράζονται...

Καλά θα ήταν και οι καταναλωτές ειδικά σ' αυτή τη δύσκολη ελληνική συγκυρία να μην χώνουν τα γκαφρά σε άγγλους, γάλλους, πορτογάλλους αλλά στα δικά μας παιδιά.
Στο φινάλε και ένα σέρβις να χρειαστεί το χουμε στα πόδια μας, ενώ στους άλλους... αντιπροσωπίες, μαστάρια και δε συμμαζεύεται.

Καλά κάνουν τα αγγλά και προμοτάρουν εδώ και δεκαετίες την πραμάτεια τους στα περιοδικά.
Φτιάξανε λέει και αγγλικό ήχο.
Θα έλεγα τι φτιάξανε.
Και δω ακόμα πίσω απ' τον κόσμο από μερικούς ή έχοντες μικροσυμφέροντα... ή έχοντας εγκεφαλικές δυσλειτουργίες.

Re: Απάντηση: Εντυπώσεις απο την Εκθεση!

Εγώ δεν κατάλαβα για ποιον μιλάνε πάντως...
Εσύ που κατάλαβες δεν ρίχνεις λίγο φως; :smile:

Οπότε μπράβο στον Ενμπουλαμάτσις. (και Τσακιριδαίους).
Ένμπο(υ)λα έπεσε στην έκθεση.
Και μάλιστα για πράγματα που αγοράζονται...

Καλά θα ήταν και οι καταναλωτές ειδικά σ' αυτή τη δύσκολη ελληνική συγκυρία να μην χώνουν τα γκαφρά σε άγγλους, γάλλους, πορτογάλλους αλλά στα δικά μας παιδιά.
Στο φινάλε και ένα σέρβις να χρειαστεί το χουμε στα πόδια μας, ενώ στους άλλους... αντιπροσωπίες, μαστάρια και δε συμμαζεύεται.

Καλά κάνουν τα αγγλά και προμοτάρουν εδώ και δεκαετίες την πραμάτεια τους στα περιοδικά.
Φτιάξανε λέει και αγγλικό ήχο.
Θα έλεγα τι φτιάξανε.
Και δω ακόμα πίσω απ' τον κόσμο από μερικούς ή έχοντες μικροσυμφέροντα... ή έχοντας εγκεφαλικές δυσλειτουργίες.

Συμφωνώ απόλυτα! Κ αντιλαμβάνομαι καλά τον όρο αβαντάρισμα, υπάρχει ιδιοτέλεια κ υστεροβουλία.
Πέρα απο αυτό ας μου επιτραπεί να μιλήσω για το απόγευμα του σαββάτου που ήμουν στην Έκθεση, τον περισσότερο κόσμο συνεχώς τον είχε το δωμάτιο των Τσακιριδαίων & Μπουλαμάτση. Δηλαδή γεγονός κ μόνο

Βασικά λόγια του αέρα είναι, τουλάχιστον όταν δεν αναφέρονται συγκεκριμένα πράγματα.

Όσο μάλιστα το συζητάμε και δίνουμε σημασία τόσο αποκτούν υπόσταση. Αφήστε τα πάνε όπως ήρθαν, εφόσον δεν τεκμηριώνονται.

Οι ιθύνοντες είναι αδέκαστοι και σε εγρήγορση... ήδη το ποστ του Μιχάλη έβαλε τα πράγματα στη θέση τους.

Τα φόρουμ είναι μαγικό πράγμα. Ό,τι και να πει κάποιος, η αλήθεια θα προκύψει ως κοινή συνισταμένη.

Απάντηση: Εντυπώσεις απο την Εκθεση!

Δεν πρέπει να θεωρείται αβαντάρισμα η προτίμηση προς κάποιο κατασκευαστή,άλλωστε δεν είμαστε ανήλικοι να παρασυρόμαστε!!!!

Δεν πρέπει να θεωρείται αβαντάρισμα η προτίμηση προς κάποιο κατασκευαστή,άλλωστε δεν είμαστε ανήλικοι να παρασυρόμαστε!!!!

+1 :SFGSFGSF:

Ακριβώς!
Η θέση της διαχείρισης εκφράστηκε με σαφήνεια πιο πάνω και θα παρακαλέσω να συνεχίσουμε εντός θέματος, που είναι άλλωστε και πιο ενδιαφέρον... -bye-

Δεν νοιωθω οτι χρειαζεται να αιτιολογησω (ποσο μαλλον να απολογηθω) την γενικη αισθηση που αποκομισα διαβαζοντας τις εντυπωσεις των ακροατων απο την στιγμη που οι συγκεκριμενες εντυπωσεις που καταγραφηκαν δεν ειναι σε καμμια περιπτωση τεκμηριωμενες αλλα αποτελουν προσωπικες αποψεις οι οποιες βασιζονται περισοτερο στην συμπαθεια και λιγοτερο στο υποβαθρο γνωσεων και ακουστικων εμπειριων.

...την γενικη αισθηση που αποκομισα διαβαζοντας τις εντυπωσεις των ακροατων απο την στιγμη που οι συγκεκριμενες εντυπωσεις που καταγραφηκαν δεν ειναι σε καμμια περιπτωση τεκμηριωμενες αλλα αποτελουν προσωπικες αποψεις οι οποιες βασιζονται περισοτερο στην συμπαθεια και λιγοτερο στο υποβαθρο γνωσεων και ακουστικων εμπειριων.

Και αγορές γίνονται έτσι και reviews...Πάντα γινόταν, και ο καθένας ορίζει που θα δώσει τον( λιγοστό πλέον) παρά του.
Τι να κάνουμε....

Δεν νοιωθω οτι χρειαζεται να αιτιολογησω (ποσο μαλλον να απολογηθω) την γενικη αισθηση που αποκομισα διαβαζοντας τις εντυπωσεις των ακροατων απο την στιγμη που οι συγκεκριμενες εντυπωσεις που καταγραφηκαν δεν ειναι σε καμμια περιπτωση τεκμηριωμενες αλλα αποτελουν προσωπικες αποψεις οι οποιες βασιζονται περισοτερο στην συμπαθεια και λιγοτερο στο υποβαθρο γνωσεων και ακουστικων εμπειριων.

Εγώ νόμισα πως αυτό ακριβώς είναι ένα φορουμ. Τόπος ανταλλαγής εντυπώσεων,γνώσεων γνώμης γύρω από ένα θέμα. Και μιλάω για μένα, με υπόβαθρο γνώσεων μηδέν και ακουστική εμπειρία επίσης τείνουσα στο μηδέν. Η συμπάθεια, πάντως, είναι κάτι που αφενός δεν καταλογίζεται έξωθεν και αφετέρου κερδίζεται.Ιδίως σε άσχετους όπως εγώ. Ένα σύστημα που είναι σε γήινες τιμές και παίζει αξιοπρεπέστατα γιατί να μην επαινεθεί; Δεν το παίζω δικηγόρος κανενός. Οι εντυπώσεις είναι εξ ορισμού προσωπικές...
Το γεγονός, πάντως πως εγώ ο άσχετος βρήκα 2-3 συστήματα στην έκθεση που ξεχώρισα και εν τέλει συμμερίστηκαν την ίδια γνώμη κι άλλοι για μένα είναι όφελος. Και δεν βασίστηκε σε ονόματα αυτή η εντύπωση.

Δηλαδή στην έκθεση ακούς τον πραγματικό ήχο των συστημάτων;
Κατά βάση σε αυτούς τους χώρους μπορούν να παίξουν μικρά ελεγχόμενα συστήματα και πάλι θα αποδώσουν ένα κλάσμα από αυτά που μπορούν.
Όταν βλέπεις ηχεία σαν τα Grand Utopia να παίζουν χειρότερα από ηχεία του χιλιάρικου πως μπορείς να βγάλεις συμπεράσματα βασισμένα στο "υπόβαθρο γνώσεων και ακουστικών εμπειριών";
Αν το πάμε έτσι τότε τα ATC μου παίζουν κλάσεις ανώτερα από τα Rockport και τα TAD!

(Καπετάνιο, παράδειγμα είναι, μη ρίξεις ban! :flipout:)
Τα πάντα είναι σχετικά...
Όταν μπήκα π.χ. στα QUAD έπαιζαν ένα κομμάτι όπερα. Το όλο αποτέλεσμα εμένα μου άρεσε... Και από ότι είδα, μάλλον ήμουν ο μοναδικός που του άρεσαν. :p
Σε άλλα περίπτερα έμπαινα και άκουγα καμπανούλες από demo εταιριών. Από αυτά έφυγα σε 2 λεπτά και ούτε καν που τα ανέφερα εδώ μέσα σαν καλά.
Μπορεί να έβαζαν κανονικό κομμάτι και να έπαιζαν τις κάλτσες τους. Δεν διαφωνώ...
Επίσης παίζουν ρόλο και οι "έρωτες".
Στον Κοψ μπορεί να μου άρεσε το μικρό του αλλά (όπως του είπα) αν είχα τόσα λεφτά για ηχείο βάσης, το guarnieri θα έπαιρνα και ας έπαιζε και χειρότερα. :love:
Στην MF Systems απογοητεύτηκα. Όχι από τον ήχο αλλά επειδή δεν είχε τα Rockport. Άλλος έρωτας.

Ερασιτεχνικό forum είμαστε και όπως γράφω εγώ τη μακακία μου έχεις το δικαίωμα να το κάνεις και εσύ.
Δεν ζητάμε βιογραφικό για να δώσουμε το δικαίωμα σε κάποιον να γράψει αν του αρέσει ένα σύστημα ή όχι...
Εκτός αν εσύ ζητάς από τους φίλους σου να εχουν υπόβαθρο γνώσεων και δοκιμαστικών εμπειριών για να σου πουν αν ένα κρασί είναι καλό ή όχι. :smile:

Δηλαδη αποκλειεται τα Atc να ειναι ετσι και αλλιως καλυτερα?
Ενα βιογραφικο δεν ειναι απαραιτητα κακο, δηλαδη αν ακουω στο σπιτι μου με το φορητο, δικαιουμαι να κρινω τα συστηματα των αλλων ?
Και δεν μιλαω με κριτηρια τιμης αλλα μου την δινει η ευκολια που καποιοι ανεβοκατεβαζουν συστηματα ελαφρα τη καρδια.
Φαινεται ομως οτι μονον εγω ενοχλουμαι και το ζητουμενο ειναι να μαζευουμε ποστς.