Πάνος Τσιτιμάκης
Senior Member
- 17 June 2006
- 626
Επόμενος παλμογράφος είναι ο TEKTRONIX 475 που υποτίθεται οτι είναι φορητός μάλλον επειδή διαθέτει χερούλι. Πρόκειται για έναν υβριδικό παλμογράφο με τρανζίστορ και ολοκληρωμένα τα περισσότερα custom της TEK. Το bandwidth αυτού είναι 250MHz αν και έχω μετρήσει μέχρι και 400MHz με μειωμένη ευαιθησία. Πανάκριβο στην εποχή του όργανο και πολύ σουξέ ακόμη και σήμερα.
Τέλος, από παλμογράφους έχω επίσης ένα TEK547 με 50-60MHz bandwidth με διπλές βάσεις χρόνου και διπλές δέσμες με απίστευτο βάρος 42 κίλα και ταμπελάκι που διατάσσει "TWO MAN LIFT!" Επίσης έχω άλλον 1 ΤΕΚ R561 αλλά με σασί που είναι οριζόντιας διευθέτησης για τοποθέτηση σε rack. Δυστυχώς δεν εχω φωτο από αυτούς τους 2 γιατί είναι στην αποθήκη λόγω έλλειψης χώρου...
Τέλος, από παλμογράφους έχω επίσης ένα TEK547 με 50-60MHz bandwidth με διπλές βάσεις χρόνου και διπλές δέσμες με απίστευτο βάρος 42 κίλα και ταμπελάκι που διατάσσει "TWO MAN LIFT!" Επίσης έχω άλλον 1 ΤΕΚ R561 αλλά με σασί που είναι οριζόντιας διευθέτησης για τοποθέτηση σε rack. Δυστυχώς δεν εχω φωτο από αυτούς τους 2 γιατί είναι στην αποθήκη λόγω έλλειψης χώρου...