[/QUOTE]ΥΓ: ένα ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ όργανο που πρέπει να έχουμε ΟΛΟΙ μας στα εργαστήρια είναι ένα πιεσόμετρο. Μ αυτά που βλέπουμε και παθαίνουμε είναι πρώτη προτεραιότητα. Δεύτερη ένας καλός πυροσβεστήρας.
![]()
Έχω....!!!![]()
Μου λοιπει μια γενητρια γιατι με το pc δουλεια δεν γινεται.
Υπαρχει καμια προταση για γενητρια?
Συμφωνώ απόλυτα αλλά μήπως θα πρέπει να γίνει μια εξαίρεση για το εξαιρετικό DT810B από τα praktiker που έχει κάπου 4 ευρώ; Εκπληκτικό εργαλείο σε απίστευτο κόστος!:firstprize:
Καλησπέρα, το νήμα είναι παλιό, παρόλα αυτά ήθελα να ρωτήσω, επειδή έχω το ίδιο πολύμετρο απο τα Praktiker και εγω, είναι τόσο καλό ωστε να το κρατήσω? Γιατί σκεφτόμουν κάποια στιγμή για ένα καλό, ίσως και Fluke. Φαντάζομαι καμια σχεση και μόνο λογο λειτουργιων, αλλά έστω σε αυτές που έχει, έχει καλή ακρίβεια? Ερασιτεχνικά μετραω μπαταριες, φορτιστές, και amp draw απο φακούς, τπτ παραπάνω. Αυτό που μου λείπει απο το πολυμετράκι έιναι ενα Beeper-ακι για όταν μετράς κλειστο-ανοιχτο κύκλωμα, πχ καμενη λαμπα ή ασφάλεια
Μπορεί κάποιος να μου προτείνει ενα οικονομικο που να μετράει pwm και γενικα να ειναι πολύ καλό και αξιόπιστο με αρκετες μετρησεις, και αν γίνεται και ενα fluke Μπας και γίνει η υπερβαση
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.