Τα πάντα για Surefire

Re: SUREFIRE - ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ

να σου πω την αληθεια στην αρχη ηθελα να τον αγορασω σαν τρελος, μπορει και ακομα να εχω λιγο αυτο το αισθημα. αλλα οσο περναει ο καιρος αρχιζω και δυσταζω.

Προς το παρον ο E2L AA ειναι no 1 στην λιστα και δεν αλλαζει.

Ποιότητα, αξιοπιστία, σχεδιασμό και εγγύηση εφ' όρου ζωής.

(και ηρέμησε λίγο με αυτό το smilie.)

Και οι FENIX εχουν αξιοπιστια και οι QUARK και πολυ πιο φθηνοι
και αυτοι εγγύηση εφ' όρου ζωής. {{ τι να το κανεις οταν σε 1 χρονο αλλαζουν ολα τα δεδομενα και εχουν βγει πολυ καλυτεροι}}

ΟΚ με το
smilie.

να σου πω την αληθεια στην αρχη ηθελα να τον αγορασω σαν τρελος, μπορει και ακομα να εχω λιγο αυτο το αισθημα. αλλα οσο περναει ο καιρος αρχιζω και δυσταζω.

Προς το παρον ο E2L AA ειναι no 1 στην λιστα και δεν αλλαζει.
Κι εγώ ψήνομαι, αλλά θέλω να διαβάσω μερικά reviews πρώτα. Για κάποιον περίεργο λόγο δεν υπάρχει κανένα ακόμα.

αν σκεφτεσε ετσι δεν θα παρεις ποτε τιποτα. καθε χρονο και πιο εξελιγμενα ολα.

το θεμα ειναι τι θες. Κοντα? μακρυα? και τα δυο? Με πολυ φως? με λιγο? και τα δυο?

Αυτο που εχουν κανει εκει στην surefire ειναι να στα δινουν ολα σε ενα πακετο. Και ειδικα οι φακοι τους ειναι για συγκεκριμενους ανθρωπους.

τωρα που μιλαμε για τον LX1 εμενα δεν με χαλαει και ο E1B που τον βρισκω και πιο φθηνο.

Κι εγώ ψήνομαι, αλλά θέλω να διαβάσω μερικά reviews πρώτα. Για κάποιον περίεργο λόγο δεν υπάρχει κανένα ακόμα.

ναι εχεις δικιο. Εχω φαει τον τοπο. Ρωτησα και στο CPF να κανουν ενα βιντεο κατι ρε παιδι μου.

Αν δεν σκάσει ο selfbuilt του CPF με τα παγκοσμίου φήμης γραφήματά του, δεν αγοράζω τίποτα... :D

για να δουμε.

εγω το e2l aa τον θελω και ειδη εχω κανονησει την δευτερη μερα που θα ειμαι αμερικη να παω να τον παρω.

Ok μπορει να ξερετε καλητερα απο μενα αλλα εγω δεν θα εσκαγα τοσα λεφτα στα αμερικανακια για κατι που νομιζω πληρωνομε και παρα πολυ μαλιστα για το ονομα παρα για αυτα που προσφερει...........
Αυτη βεβαια ειναι η αποψη μου και μπορει να κανω λαθος

Last edited:

Μου ήρθε φλασιά τώρα. Πόσο τρομερό θα είναι να βάλεις στον EL AA ένα VME head με ένα M31κάτι και να παίζεις σε δύο ταμπλό και με AA κιόλας; :cool:

Ισως πρεπει να δω καποια reviews και beamshots και μετα να κρινω καλητερα

ο καλυτερος για μενα απο surefire ειναι ο LX2. o E2DL ειναι πιο επιθετικος.

Γενικα ο LX2 & E2DL ειναι στην κορυφη των καλυτερων για πολλους λογους.

Ok μπορει να ξερετε καλητερα απο μενα αλλα εγω δεν θα εσκαγα τοσα λεφτα στα αμερικανακια για κατι που νομιζω πληρωνομε και παρα πολυ μαλιστα για το ονομα παρα για αυτα που προσφερει...........
Αυτη βεβαια ειναι η αποψη μου και μπορει να κανω λαθος

πολυ καλη ιδεα.....

προχθες μαγειρεψα μια νεα ιδεα....για ενα 150% επιχειρησιακο φακο μα custon ηελκτρονικα και προγραματισμο

πολυ καλη ιδεα.....

προχθες μαγειρεψα μια νεα ιδεα....για ενα 150% επιχειρησιακο φακο μα custon ηελκτρονικα και προγραματισμο

Για πες καμια καλη Ιδεα και σε μας ! ! !

Απάντηση: Re: SUREFIRE - ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ

ο καλυτερος για μενα απο surefire ειναι ο LX2. o E2DL ειναι πιο επιθετικος.

Γενικα ο LX2 & E2DL ειναι στην κορυφη των καλυτερων για πολλους λογους.
ομως τον E2DL τον αγορασες δυο φορες, και οχι τον LX2. ;)

τον Ε2DL τον πρωτο ηταν δωρο τον δευτερο τον πηρα με 130 δολλαρια ο LX2 εχει 200 ευρω.

οχι και το δευτερο δεν μου αρεσε πολυ.

γιαυτο και φυλαξα το πρωτο και εχω το δευτερο εξω τωρα.

:)

ναι ειχε το πολυ λευκο. Ενω το αλλο ηταν πιο φιλικο για τα δικα μου ματια, που μου αρεσει και περισσοτερο να σου πω. Πιο προς το κιτρινο πρασινο. Αλλα εμφανης μονο αν τα βαλεις διπλα διπλα.