Re: Τα πάντα για τα DREMEL
Κωστα δεν θα εχει θεμα.
Εως 3,4 χιλιοστα παιρνει τρυπανι ακομη και αυτο το τσοκ.
Κωστα δεν θα εχει θεμα.
Εως 3,4 χιλιοστα παιρνει τρυπανι ακομη και αυτο το τσοκ.
Ωραία..ευχαριστώ πολύ για την κατατόπιση.
Να ρωτήσω κάτι τελευταίο.. το παρακάτω τσοκ(http://www.e-shop.gr/tsok-apseniko-granazoto-dremel-4486-2615448632-p-TLS.070219) τί διαφορά έχει απ αυτό που έχει πάνω του ένα καινούργιο dremel;
Καλώς σας βρήκα!
Α μάλιστα, κατάλαβα τη χρήση του.. Άμα δε ρωτάω, δεν γίνεται δουλειά. Θα πρέπει να ασχοληθώ και σιγά - σιγά να μάθω το μηχάνημα και τι εξαρτήματα θα χρησιμοποιώ.
Μεγαλώνει αρκετά ο πρόβολος κ εγώ για χρήστη που τώρα ξεκινάει το σκέφτομαι δύο φορές.
Για εμένα ας εξαντλήσει πρώτα όλα τα όρια / δυνατότητες του 3000 όπως είναι.
Καλά,ο τύπος που το σκέφτηκε είναι τετραπέρατος,respect!
Γειά σου Νικόλα μου!Ψιλοχάθηκες φίλε!
To ειχε παρει το δικο μου ματι σε ενα μαγαζι στην Αμερικη και το παρηγγειλα)
Δεν κανει δουλεια ομως Νικο, παρ'οτι φαινεται πολλα υποσχομενο.
Καλησπέρα Μιχάλη. Και εγώ αμερική το έχω βρει αλλα ζητανε 25$ για να το στείλουν. Για αυτο λεω μηπως υπαρχει πουθενα εδω.... Παρεπιπτόντως εχει κανεις το Dremmel 4300??
Eλα να πιουμε ενα καφε να στο δωσω να το δοκιμασεις επι τοπου, η παρε το σπιτι σου να το τσεκαρεις με την ησυχια σου.
Νομιζω ομως οτι δεν θα σε ενθουσιασει γιατι και δεν κανει σωστη δουλεια και σου κοβει την ορατοτητα.
Για το Dremel 4300, το κοιταξα προσεκτικα οταν πρωτοβγηκε και θεωρω οτι δεν αξιζει τον κοπο να το αγορασει κανεις εαν εχει ηδη το 4000 η ακομα και το Dremel 3000.
Oι βασικες διαφορες ειναι οτι εχει λιγο περισσοτερη δυναμη το μοτερ και οτι εχει λεντακι μπροστα. Ομως δεν βλεπω καποια πρακτικη διαφορα εκτος εαν κοβεις αποκλειστικα σιδεροσωληνες και μπετοβεργες οποτε θα κοβεις λιγο συντομοτερα απο οτι με το 4000.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.