Τα πάντα για τα Dremel

Re: Τα πάντα για τα DREMEL

Καλημέρα.

Καιρό τώρα σκέφτομαι να αγοράσω ένα πολυεργαλείο dremel. Σήμερα κοιτώντας στο eshop έχει σε προσφορά το 4000 4/65 ΕΖ στα 108 .

Είδα που προτείνετε την platinum έκδοση αλλά είναι κάπου 80 διαφορά. Πέρα από το φοβερό βαλιτσάκι της platinum πόση μεγάλη διαφορά στα εξαρτήματα υπάρχει?

Επίσης να ρωτήσω αν υπάρχει διαφορά του 4000 4/65 ΕΖ με το 4000 4/65 (χωρίς ΕΖ δηλαδή).

Ωραιο και χρησιμο το dremel. Ολα τα αλλα υποκαταστατα ειναι απλες οδοντοκρεμες, και στην ποιοτητα του εργαλειου και των εξαρτηματων.

Το platinum εχει 2 προσαρτηματα παραπανω, το σετ κοπης πλακιδιων και το προσαρτημα ορθης γωνιας. (ποτε δεν εχω χρησιμοποιησει κανενα..)
Επισης εχει εχει παραπανω εξαρτηματακια τα οποια τα βρισκεις και ξεχωριστα. Ο μονος σοβαρπς λογος για να αγορασει κανεις το πλατινουμ ειναι η κασετινα.

Τα σετακια 4000 παραπανω που γραφεις δεν εχουν καμμια διαφορα στα προσαρτηματα/εξαρτηματα (4 προσαρτηματα/65 εξαρτηματα). Ισως μονο η βαλιτσα να ειναι διαφορετικη.

Εκοβα σημερα κατι φιλετα απο φυλλο κοντρα πλακε 5χιλιοστων με το 10βολτο δισκοπριονακι της bosch αλλα η κοπη δεν ηταν πολυ καθαρη και χρειαζοταν τριψιμο.
Θυμηθηκα λοιπον οτι ειχα το εξαρτημα δισκοπριονου της dremel το οποιο εκανε εξαιρετικη δουλεια και εξ´ισου γρηγορα με το bosch!
4143ES1KXQL.jpg

To εξαρτηματακι (Dremel 670 mini saw attachment) κοβει μεχρι μαξιμουμ 8μμ παχος ξυλου.

33759506730_a08a1c4a26_z.jpg
33759505970_e4e175d46f_z.jpg

Ti να παθει το δισκακι, μια χαρα ειναι, dremel δισκακι ειναι, λιγα χιλιοστα ξυλο εκοβε :))

Ti να παθει το δισκακι, μια χαρα ειναι, dremel δισκακι ειναι, λιγα χιλιοστα ξυλο εκοβε :))

Πως το έκοψες ίσια? Ή δε σε ένοιαζε τόσο να είναι εντελώς ευθεία η κοπή?

Μπορείτε να με διαφωτίσετε σε 2 dremel 4000 που έχει το eshop?

To ένα το δίνει 126 και το άλλο 110 . Μάλιστα αυτό που έχει 110 δίνει και δώρο. Μου διαφεύγει κάτι?

http://www.e-shop.gr/polyergaleio-i...4-65-ez-organizer-kit-f0134000js-p-TLS.070201

http://www.e-shop.gr/polyergaleio-i...r-kit-tsok-7-trypania-f0134000lv-p-TLS.070221

Το δεύτερο θα πάρεις που είναι στα 110 ευρώ. Είναι το ίδιο με έξτρα δώρα!

Το δεύτερο θα πάρεις που είναι στα 110 ευρώ. Είναι το ίδιο με έξτρα δώρα!

Άρα δε μου διαφεύγει κάτι. Περίεργα πράγματα...

Πως το έκοψες ίσια? Ή δε σε ένοιαζε τόσο να είναι εντελώς ευθεία η κοπή?

Και ομως μπορεις παρα πολυ ευκολα να ακολουθησεις την γραμμη που εχεις χαραξει πανω στο ξυλο και να κοψεις ισια.
Και μενα μου εχει κανει εντυπωση πως αυτο το προσαρτημα κανει πολυ καλες ευθειες κοπες.

Αναφορικα με το eshop, προτιμησε το δευτερο με τα δωρα. Ειναι ιδιο με το ακριβοτερο, χωρις τα δωρα!!

Και ομως μπορεις παρα πολυ ευκολα να ακολουθησεις την γραμμη που εχεις χαραξει πανω στο ξυλο και να κοψεις ισια.
Και μενα μου εχει κανει εντυπωση πως αυτο το προσαρτημα κανει πολυ καλες ευθειες κοπες.

Αναφορικα με το eshop, προτιμησε το δευτερο με τα δωρα. Ειναι ιδιο με το ακριβοτερο, χωρις τα δωρα!!

Ναι μόλις το παρήγγειλα. Θα το δω στην πράξη από Τρίτη!

Όχι ότι είναι και καμιά τεράστια διαφορά,αλλά ακριβώς το ίδιο (με το δώρο) το είχα πάρει 99 ευρώ απ`το κέντρο βίδας.

Όχι ότι είναι και καμιά τεράστια διαφορά,αλλά ακριβώς το ίδιο (με το δώρο) το είχα πάρει 99 ευρώ απ`το κέντρο βίδας.

Ναι δεν είναι, αλλά πάντα όσο χαμηλότερη η τιμή τόσο το καλύτερο. Τώρα που κοίταξα έχει την ίδια τιμή με eshop. Απλά εδώ επαρχία συμφέρει γιατί γλυτώνεις έξοδα αποστολής.

Παιδιά το dremel μου 4000 σταμάτησε να λειτουργεί. Εκεί που ετριβα σταμάτησε Κ δεν ξανά δούλεψε. Το άνοιξα και είδα ότι ο διακόπτης δεν παταγε Κ πολύ καλά. Τον μέτρησα Κ με πολύνεκρο Κ οκ.τελικά όμως δεν κατάφερα να δουλέψει. Τι να το κάνω; υπάρχει κάπου να το πάω; το λυπάμαι γιατί είναι πολύ λίγο χρησιμοποιημένο, αλλιώς θα το πέταγα. Γενικά; πάντως η ποιότητά τους δεν είναι αυτό που περίμενα...

Στάλθηκε από το HTC One_M8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εχω σημειωσει απο παλια ενα τηλεφωνο 210 57 01 254 για το service της dremel αλλα ποτε δεν το χρησιμοποιησα γιατι δεν το χρειαστηκα. Για δοκιμασε να τους παρεις.
Παντως ατυχια, το 4000 ειναι το καλυτερο και πιο προσεγμενο dremel.

Ευχαριστώ Μιχάλη. Θα ενημερώσω για την εξέλιξη!

http://nikosrent.gr εδώ το έστειλα. Μίλησα μαζί τους μου είπαν να το στείλω και θα με ενημερώσουν για το κόστος. Ειδωμεν..