Τα πάντα για την αγορά και την ποιότητα του βινυλίου

Εβαλα παραγγελία απο τον παρακάτω
Που σε κάποια κομμάτια εχει πολυ καλές τιμές.
Περιμένω την παραλαβή.
τι αγόρασες ;;

τι αγόρασες ;;
Αυτά που δάνεισα στην κόρη μου για metal party και γύρισαν με γρατζουνιές. Motorhead: ace of spades, rock n roll, orgasmatron, MSG. Όταν φτάσουν θα τα βγάλω και φώτο.

Αυτά που δάνεισα στην κόρη μου για metal party και γύρισαν με γρατζουνιές. Motorhead: ace of spades, rock n roll, orgasmatron, MSG. Όταν φτάσουν θα τα βγάλω και φώτο.
πάρτυ με δίσκους χωρίς γρατζουνιές, δεν υπάρχει περίπτωση...
τέτοια έκανα κάαααποτε και γω και το έκοψα μαχαίρι!

πάρτυ με δίσκους χωρίς γρατζουνιές, δεν υπάρχει περίπτωση...
τέτοια έκανα κάαααποτε και γω και το έκοψα μαχαίρι!
Τα ίδια κι εγώ αλλά αν μπορείς πες όχι στα παρακάλια του παιδιού.

• Haha
Reactions: vlad66
Όχι γι'αυτο και του δίνεις ένα....στικάκι τίγκα στο μέταλ και ησυχάζεις....
Στο υπογειο με δυο πικαπ μικτες και ολοι οι μεταλομπαμπάδες να εχουν δωσει απο 5 κομμάτια εκαστος τουλαχιστον, ποιο usb??

• Like
  • Haha
Reactions: vlad66 and superfly
Στο υπογειο με δυο πικαπ μικτες και ολοι οι μεταλομπαμπάδες να εχουν δωσει απο 5 κομμάτια εκαστος τουλαχιστον, ποιο usb??
Δεν πειράζει, αφού τα παιδιά το φχαριστήθηκαν χαλάλι τους.

Δεν πειράζει, αφού τα παιδιά το φχαριστήθηκαν χαλάλι τους.
Ετσι το σκεφτομαι κι εγω.
Τουμπεκί ψιλοκομμένο Μήτσο... :ROFLMAO:
Ασε ρε πηρα και φρεσκιες κόπιες γιατι ειδικά το Rock n Roll (θα το συγκρίνω και με τη νεα κόπια οταν έρθει) του εχω κανει τα αυλάκια,
ταφρο των μαριανών.

• Wow
Ο Harper στο τοπ 20 των κορυφαίων εγγράφων της συλλογής μου και η suzzi προς τα εκεί.
1000011512.jpg
1000011513.jpg

• Like
Λοιπον καιρο εχω να γραψω και θα ειμαι καυστικος.
Εχθες παρελλαβα δυο δισκάκια ενα με φυσικα όργανα σαουντρακ memoirs of a geisha και ένα μεταλ το καινούργιο των roting christ.
Εβαλα και ακουσα πρώτα την γκεισα πχ στο 24 ο ενισχυτής μιλαμε σπαει ηχεια τρομερή παραγωγη ηχου καθαρη δυναμικές.
Λεω μετα ας βαλω να ακούσω το καινουργιο τους.
Αυτή την στιγμή που γραφω κλαιω κυριολεκτικά απο τα νευρα μου θελω να πεταξω το βυνιλιο απο το μπαλκόνι.
Μου λεει η γυναίκα χαμηλωσες την ένταση;το πρώτο αυτο χαμηλογραμενος δίσκος εντελως αδειος ηχος δεν γεμιζει τον χώρο!!! Και πρόκειται για μεταλ το αλλο ηταν μονο φυσικα όργανα τι να πω ρε φουστη μου τι να πω στο YouTube καλυτερα παιζει ελεος ποια.IMG_20240612_184211.jpgIMG_20240612_184244.jpg

• Sad
  • Angry
Reactions: vlad66 and Tzimisce
Το περιμένω μεθαύριο... 😢
αν θα είναι και ο δικός σου όπως τα περιγράφει ο Διονύσης, τράβα στο σπίτι του Τόλη και σπάστου το κεφάλι (και από μένα για τον τελευταίο του που αγόρασα και έβριζα εκτός εαυτού...)

άντε γιατί μας έχουν περάσει για εντελώς μ@λ@κες....... :mad:

• Haha
Reactions: Tzimisce
αν θα είναι και ο δικός σου όπως τα περιγράφει ο Διονύσης, τράβα στο σπίτι του Τόλη και σπάστου το κεφάλι (και από μένα για τον τελευταίο του που αγόρασα και έβριζα εκτός εαυτού...)

άντε γιατί μας έχουν περάσει για εντελώς μ@λ@κες....... :mad:
Τι να πω βρε παιδιά το ξερω οτι δεν εχω και τον σουπερ ντουπερ ενισχυτή οκ.
Αλλα τοση διαφορα ο δισκος της γκεισας που ειναι σαουντρακ φυσικα οργανα ναι οκ λεει οτι ειναι audiofile η γκεισα εχει μια διαφορά αλλα λεμε για φυσικά όργανα φυσικά ποσο να σου γεμισουν τον χωρο;δεν εχει μπασο δεν εχει ηλεκτρική κιθαρα δεν εχει ντραμς έχει φυσικά!! Στο 24 ο ενισχυτής εκει που ακούω σχεδόν πάντα και γεμιζε ο χώρος,α και το τρελό;επειδη καιγεται ο κοσμος απο την ζέστη και έχω ξεσυνδεσει το σπα που εχει λαμπες και ακουω με την ενσωματομενη πλακετα της creek.
Οποτε ειναι ενα εσωτερικό phono και γεμιζε βρε παιδια ο χωρος απο την γκεισα.

Στην ιδια ενταση δισκος μεταλ αυτό που είπα χαμηλη σταθμη ακροασης ψοφιο αδειος χωρος και σαν λειπανε στοιχεία και παραγωγη δεν μπορω να πω ξετρελαθηκα έχω αρκετα δισκάκια μεταλ τι να πω για saturnus σπαει ηχεια septicflesh;draconian.

Ειχα απογοητευετει που ανέβασα τον creek 8 σκαλες πανω σε ενταση δηλαδη στο 32 που ξέρει αμα θυμαται εκει ο βλαδιμηρος εκει ο creek λες οτι παιζει πολυ δυνατα,εκει ειπα ακούω μεταλ δίσκο,που σπανια βαζω τον creek στο 32.
Τι να πω απογοήτευση δεν πρόκειται να ξανα αγορασω δισκο απο το συγκεκριμένο συγκρότημα
Χιλιες φορες σαπουνι ξυρισματος🤣🤣

Ένας λόγος που αποφάσισα να αγοράσω τον συγκεκριμένο είναι ότι στο Tidal έχει πολύ καλύτερη ποιότητα από όλα τα προηγούμενα!
Ε, αν όντως παίζει χάλια θα είναι και ο τελευταίος.
Δείχνει ότι θεωρούν κορόιδα όσους αγοράζουμε βινύλια.

Θα μείνουμε λοιπόν στο Spotify/Tidal/Youtube να παίρνουν φραγκοδίφραγκα.

• Like
Reactions: mparaxir
Ένας λόγος που αποφάσισα να αγοράσω τον συγκεκριμένο είναι ότι στο Tidal έχει πολύ καλύτερη ποιότητα από όλα τα προηγούμενα!
Ε, αν όντως παίζει χάλια θα είναι και ο τελευταίος.
Δείχνει ότι θεωρούν κορόιδα όσους αγοράζουμε βινύλια.

Θα μείνουμε λοιπόν στο Spotify/Tidal/Youtube να παίρνουν φραγκοδίφραγκα.
Γιατι απο τα βινυλια νομιζεις οτι παιρνουν παραπανω απο φραγκοδιφραγκα?

• Like
Ενα θα σου πω μιχαλη θυμασε που είχα φερει σπίτι σου το ομωνυμο του Σάκη;και στον βλαδιμηρο το ειχα παει,που δεν ειχε τοσο καλο ηχο και αυτος,ε αυτός του Σάκη παίζει λίγο καλύτερα 🤣🤣🤣

• Haha
Reactions: Tzimisce
Καλά βρήκατε και εσείς βρε παιδιά να "πετάξτε" λεφτά στο καινούριο rotting christ. Μέτριος δίσκος μουσικά....είναι και όπως το λέτε... βάλτο discos nm με κανα πενταευρο φθηνότερα να σου φύγει...

Ε... γείτονας γαρ, εμένα μου άρεσε πολύ ότι άκουσα μουσικά, έπρεπε να τον τιμήσω.
Αν μου έχει κάνει ματσακονιά θα τον κυνηγάω!
Θα καθίσω στο τσιπουράδικο που είναι κάτω από το σπίτι του και θα του πετάω καλαμαράκια στο μπαλκόνι!

• Like
Δημήτρη δεν λεμε για μουσικά;εμενα προσωπικα μου αρεσαν τα κομματια,εγω αναφέρω οσο αφορα την παραγωγή οτι ειναι πολυ χαμηλης στάθμης γραμμένος και γενικά σαν να λείπουν πράγματα,σε εναντι με τον δισκο της γκεισας που ειναι καθαρός ήχος γεμιζε χώρο σε ολα τα επίπεδα γενικά κατάπληκτη παραγωγή ήχου