Τα πάντα για την αγορά και την ποιότητα του βινυλίου

Ε... γείτονας γαρ, εμένα μου άρεσε πολύ ότι άκουσα μουσικά, έπρεπε να τον τιμήσω.
Αν μου έχει κάνει ματσακονιά θα τον κυνηγάω!
Θα καθίσω στο τσιπουράδικο που είναι κάτω από το σπίτι του και θα του πετάω καλαμαράκια στο μπαλκόνι!
Άμα είναι γείτονάς σου, πες του ότι έχει να βγάλει δίσκο από το Theogonia. Στη ψύχρα. :)
Καλό το καλούπι αλλά πάλιωσε πλέον.
Γνώμη μου βέβαια καθαρά υποκειμενική.
Προτιμώ να δώσω χρήματα σε μπάντες που κάνουν βήματα μπροστά (Ruins Of Beverast, Dodheimsgard, Akhlys, Blut Aus Nord, Moonlight Socrecy /στο τελευταίο χάνεις τη μπάλα από τις κιθάρες, κλπ,κλπ.)
Καλά αν πάμε στο death metal εκεί έχει άλλη λίγκα.
Παιχτικά πάμε από Eurocup σε Euroleague.
Το τελευταίο των Cruciamentum ν' ακούσεις προσεκτικά, θα καταλάβεις τι εννοώ.

ΥΓ..Τον Σάκη τον σέβομαι γιατί έχω περάσει υπέροχα με τις μουσικές του παλαιότερα.
Ξέρω επίσης ότι ζει αποκλειστικά από τη μουσική ,κάτι ιδιαίτερα δύσκολο γι' αυτό το είδος μουσικής στη χώρα μας.
Οπότε μπορώ να καταλάβω την εμμονή του στο συγκεκριμένο "καλούπι"..Αφού πουλάει ,δεν υπάρχει λόγος να το αλλάξει.
Σε αυτό είμαι μαζί του.

ΥΓ..Μου αρέσει που στέκεστε στη παραγωγή. :)

Δεν μιλάμε.
Απλά ξέρω που μένει επειδή η κόρη μου ήταν συμμαθήτρια με τη δική του και τώρα πάνε φροντιστήριο μαζί. 😂

Δεν μιλάμε.
Απλά ξέρω που μένει επειδή η κόρη μου ήταν συμμαθήτρια με τη δική του και τώρα πάνε φροντιστήριο μαζί. 😂
Μια χαρά παρέες έχει η κόρη σου, ο Σάκης είναι φοβερός τύπος, λογικά το μήλο θα έχει πέσει κάτω από τη μηλιά.

• Like
Reactions: Tzimisce
Άμα είναι γείτονάς σου, πες του ότι έχει να βγάλει δίσκο από το Theogonia. Στη ψύχρα. :)
Προτιμώ να δώσω χρήματα σε μπάντες που κάνουν βήματα μπροστά (Ruins Of Beverast, Dodheimsgard, Akhlys, Blut Aus Nord, Moonlight Socrecy /στο τελευταίο χάνεις τη μπάλα από τις κιθάρες, κλπ,κλπ.)

ΥΓ..Τον Σάκη τον σέβομαι γιατί έχω περάσει υπέροχα με τις μουσικές του παλαιότερα.
Ξέρω επίσης ότι ζει αποκλειστικά από τη μουσική ,κάτι ιδιαίτερα δύσκολο γι' αυτό το είδος μουσικής στη χώρα μας.
Οπότε μπορώ να καταλάβω την εμμονή του στο συγκεκριμένο "καλούπι"..Αφού πουλάει ,δεν υπάρχει λόγος να το αλλάξει.
Σε αυτό είμαι μαζί του.

Βγαλανε οι cruciamentum? Παω να βαλω! Ειχα μεινει στο charnel passages!

Στις παραγωγες παντως τα death συγκροτηματα οπως πολυ σωστα εθεσες ειναι αλλη λιγκα.
Milko cup με euroleague θα ελεγα καλυτερα....

Α βγαλανε και ulcerate...δεν εχω ακουσει νοτα επιτηδες! Περιμενω να το ακουσω υπο τις καταλληλες συνθηκες

Μια χαρά παρέες έχει η κόρη σου,

Μια χαρά παρέες έχει η κόρη μου αλλά τρώει τα χρήματα του μπαμπά σε συναυλίες Maneskin, Imagine Dragons και Λόγω τιμής αντί να τα αφήσει στον μπαμπά να πάει σε κανένα σοβαρό συγκρότημα!

Βγαλανε οι cruciamentum? Παω να βαλω! Ειχα μεινει στο charnel passages!

Στις παραγωγες παντως τα death συγκροτηματα οπως πολυ σωστα εθεσες ειναι αλλη λιγκα.
Milko cup με euroleague θα ελεγα καλυτερα....

Α βγαλανε και ulcerate...δεν εχω ακουσει νοτα επιτηδες! Περιμενω να το ακουσω υπο τις καταλληλες συνθηκες
Έβγαλαν και είναι σκαλοπάτια πάνω από το Charnel Passages.

Και 'γω το άφησα το Ulcerate, με τέτοια ζέστη δεν μπορείς να συγκεντρωθείς. :(

Μια χαρά παρέες έχει η κόρη μου αλλά τρώει τα χρήματα του μπαμπά σε συναυλίες Maneskin, Imagine Dragons και Λόγω τιμής αντί να τα αφήσει στον μπαμπά να πάει σε κανένα σοβαρό συγκρότημα!
Εσύ τα έφαγες τα συναυλιακά ψωμιά σου.
Η κόρη έχει τον πρώτο λόγο.

Θα συμφωνήσω ότι η παραγωγές σε deth metal συγκροτήματα έχουνε πάει αλλού. ισχύει.
αλλά εντάξει και τα παλιότερα των rotting christ δεν με έχουν ενόχλησει τρέλα ως προς τημ παραγωγή.
αν το ακούσω μεμονωμένο.
τώρα ο φίλος που το άκουσε παράλληλα με την geisha μάλλον πήγε να συγκρίνει μία ferrari με ένα fiat punto ως προς την παραγωγή τι να πω τα παλιότερα άλμπουμ όμως των rotting christ αν τα βάλεις να τα ακούσεις βινύλιο δεν σε ενοχλεί κάτι στην παραγωγή. Δεν είναι τέλεια αλλά ακούγονται....

Σε αυτό είμαι μαζί του.

Εντάξει τα κατά τον δαίμονα και rituals δεν τα λες και άσχημα. Έχουν ωραία κομμάτια. Το theogonia συμφωνώ έκανε το μπαπ αλλά μέσα δεν έχει ξιμπαλμπα.... χαχαχα

Κάτι ανάλογο είχε πει και ο Sid Vicious, και το τι έκανε για την βαρεμάρα δεν λέγεται........ :LOL:
Δεν ξέρω τι είχε πει ο Sid Vicious αλλά προχθές που είχα μπει στον Angry Metal Guy ,είδα ότι το καινούργιο πήρε 2 στα 5 σε σχέση με το Heretics που είχε πάρει 1,5 στα 5 από τον συντάκτη.

Προοδεύουν. :LOL:

Δεν ξέρω τι είχε πει ο Sid Vicious αλλά προχθές που είχα μπει στον Angry Metal Guy ,είδα ότι το καινούργιο πήρε 2 στα 5 σε σχέση με το Heretics που είχε πάρει 1,5 στα 5 από τον συντάκτη.

Aυτός ο π@@@@ρας είχε πεί κάποτε ότι ο καλύτερος δισκος των Sabbath είναι το Seventh Star, oπότε μην πολυδίνεις σημασία.....

Aυτός ο π@@@@ρας είχε πεί κάποτε ότι ο καλύτερος δισκος των Sabbath είναι το Seventh Star, oπότε μην πολυδίνεις σημασία.....
Βασικά δίνω σημασία σε αυτό που ακούω. Αν ήμουν εγώ μάλλον ανάποδα θα έβαζα τη βαθμολογία.. 2 στα 5 το προηγούμενο και 1,5 με το ζόρι στο καινούργιο.

δεν ξέρεις;;;;;;;;;;;;;

" i was so bored at once that i ............ a dog"

αυτό είπε, ενώ δεν ήξερε που πατούσε και που βρισκόταν......

δεν ξέρεις;;;;;;;;;;;;;

" i was so bored at once that i ............ a dog"

αυτό είπε, ενώ δεν ήξερε που πατούσε και που βρισκόταν......

Anyway εδώ κλαίτε με τη ποιότητα της παραγωγής των βινυλίων του Σάκη ενώ εγώ προσπαθώ να καταλάβω για ποιο λόγο δεν βάζει στην εξίσωση τα υπόλοιπα μέλη της μπάντας μπας και βγάλει κάτι αξιόλογο...Διαφορετική οπτική... Διαφορετικά "θέλω".

Το θετικό είναι ότι υπάρχουν και αλλού ντόπιες πορτοκαλιές που πληρούν όλες τις προϋποθέσεις
αν και η παραγωγή δεν είναι αυτοσκοπός για τέτοιου είδους μπάντες. (Βλ. Teitanblood).

Οι Αθηναίοι Svartulven ρίχνουν λοξές ματιές προς Deathspell Omega μεριά..

ΥΓ. Το Theogonia κυκλοφόρησε με νέο εξώφυλλο. Ο ήχος του είναι μια χαρά για όποιον ενδιαφέρεται.

IMG_20240616_094136.jpg
IMG_20240616_100817.jpg

• Like
Reactions: superfly and vlad66
Tσάμπα τα ακούει ο Σακης αν με ρωτάτε.
Η ποιότητα του βινυλίου (και του cd εδώ που τα λέμε) αλλά και της αναλογικής μεταφοράς σε αυτό δεν είναι θέμα Σάκη ή οποιασδήποτε μπάντας.
Είναι θέμα της δισκογραφικής εταιρίας και με τους ρυθμούς που παράγουν υλικό καταλαβαίνεις ότι το πράγμα γίνεται φασονατζίδικα και άρπα κόλα.
Εδώ κακή ποιότητα παίζει σε μεγάλα ονόματα,σε μεγάλες εταιρίες με τεράστια μπάτζετ, πόσο μάλλον σε μικρές ανεξάρτητες δισκογραφικές σαν των Christ.
Το μάστερινγκ αλλά και η μετατροπή από ψηφιακό σε αναλογικό είναι σοβαρή δουλειά και δεν δινουν όλοι σημασία πόσο μάλλον σε μαζικές εμπορικές εκτυπώσεις.
Εδώ έχουμε ακούσει τενεκέδες σε φροντισμένες παραγωγές απο εταιρίες που ειδικεύονται σε τέτοιες δουλειές, ο Σάκης θα τη γλίτωνε.....