Τα πάντα για την αγορά και την ποιότητα του βινυλίου

Ρε σεις θα μεγαλωσει το μπιφτεκι που χω στο κεφαλι με αυτα που διαβαζω και θα με χωρισει και η γυναικα γιατι της ειχα υποσχεθει οτι θα χω μαλλια για παντα! με αυτα που διαβαζω!

Παμε ενα ενα.

@Haagenti ας τα φιλοσοφικα! Φωναρα ο ριππερ δε μπορω να πω αλλα δε παυει να ναι ενας μιμος. Σαν τον Ζαχαρατο ας πουμε για να μαστε και εντος κλιματος χαχαχα. Μεχρι εκει.

@superfly Το defenders μετριο NOT! Δισκαρα που τα ριφ του εχουν εξαπλωθει σε ολα τα παρακλαδια του μεταλ και δη των Nevermore παραδειγματος χαριν.

Στους στιχους παντα επασχαν οι συγκεκριμενοι και στο attitude με τα δερματινα κτλ αλλα δε δινω σημασια ποτε σε αυτα. Η μουσικη μετραει.

Με αυτην την λογικη σχεδον ολα τα death black συγκροτηματα θα πρεπε να τρωνε πορτα. Αλλοι χαρακωνοντουσαν live και πεταγανε αιμα απο γουρουνια και προβατα και αλλοι τραγουδανε fucked with a knife και εχουν κομματια για βιασμους που λενε "she got it coming"....αλλα οκ κατανοητο οταν μας χαλαει κατι δε κοιταμε παραπερα και καλα κανουμε.

Αμαν ρε Vlad και συ με τους δισκους και τα εξωφυλλα! Ολοκληρο flame ανοιξες! Χαχαχχα!

Υ.γ. τωρα ακουω παντως το portrait απο yann tiersen. Πολυ καλος ο Γαλλος....ασχετο επισης με την κουβεντα!
Ααχαχ ελιωσα στην πρώτη παράγραφο παραλιγο να πνίγω.
Ετσι ο βλαντ φταίει με το δίσκο που ειχε πουστερλε χρώμα και δεν φτάνει μονο αυτο ειχε και κόκκινο φωτακι στο πικαπ του εγινε το νήμα ταναπου🤣🤣🤣

• Haha
Reactions: vlad66 and vsklav
Για να καταλάβω,επειδή μου αρέσει το Rocka Rolla και δεν με ενδιαφέρουν τα υπόλοιπα (τουλάχιστον στον ίδιο βαθμό) δεν κοιτάζω παραπέρα;
Ζητάω Vic Chesnutt στα μαγαζιά στο Μοναστηράκι και με κοιτάζουν σαν χαζοί.
Πόσο παραπέρα να κοιτάξω;
Είπαμε ..Ο καθένας με ότι την βρίσκει .Και εγώ ουδέποτε την έβρισκα με κλασικό μέταλ αλλά με κάποια παράγωγά του..
Όπως καταλαβαίνετε δεν έχω metal gods.. (Ούτε από τους άλλους).

Last edited:
  • Like
Reactions: vlad66 and superfly
Οπως τα λες αδερφε. Ο καθενας οπως την βρισκει. Κουβεντα καφενε κανουμε αλλωστε.

Και αν μιλας συγκεκριμενα για μενα ποτε δεν ειπα οτι δεν ψαχνεις παραπερα. Αλιμονο...

Επισης μαζι σου για το κλασικο μεταλ. Αλλα οι πριεστ ειναι metal gods δε μπορω να πω κατι αλλο. :)

Τοσο απλα.

Για μενα ενω ακουω πανω απο 80% ακραιο μεταλ αν με ρωτησει μια ψυχη τι ειναι μεταλ? Θα εβαζα το painkiller και θα σηκωνα τα μανικια ψηλα φευγοντας.

• Like
Reactions: DeusX
Για να καταλάβω,επειδή μου αρέσει το Rocka Rolla και δεν με ενδιαφέρουν τα υπόλοιπα (τουλάχιστον στον ίδιο βαθμό) δεν κοιτάζω παραπέρα;
Ζητάω Vic Chesnutt στα μαγαζιά στο Μοναστηράκι και με κοιτάζουν σαν χαζοί.
Πόσο παραπέρα να κοιτάξω;
Είπαμε ..Ο καθένας με ότι την βρίσκει .Και εγώ ουδέποτε την έβρισκα με κλασικό μέταλ αλλά με κάποια παράγωγά του..
Όπως καταλαβαίνετε δεν έχω metal gods.. (Ούτε από τους άλλους).
Vic Chesnutt τι όμορφες συνθέσεις!!!

• Like
Reactions: Haagenti
Δεν τον εχω ακούσει τι είδος παίζει;
Το πρώτο του που άκουσα και πιστεύω αρκετά χαρακτηριστικό του, πίσω στο 1995.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Ναι τζουζει δεν ειπα το αντίθετο αλλα βλαδιμηρε οταν κάποιο μου αρεσει θα τα σκάσω εδω σκαμε για αλλες βλακειες χρήμα. Οταν όμως το βαζεις να παιξει σε ανταμοιβει
Τσούζει αλλα μας αρέσει....
51 ευρά έσκασα στο μαγαζί που μου έστελες το λινκ για την καινούρια επανέκδοση σε διπλο βινύλιο του Heaven and Hell.
Kαι ας έχω και την προηγούμενη.Βάλε και δύο επανεκδόσεις των Trouble και καταλαβαίνεις....

vsklav το μισό σχεδόν Defenders είναι fillers.Για μένα...

vlad όλα ξεκίνησαν από ένα ιμιτασιόν εξώφυλλο...:ROFLMAO:

Και μια και το ανέφερε ο Σπύρος

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Like
Reactions: mparaxir
Να ρωτήσω κάτι εδώ (και ίσως λέω κοτσάνες), τι νόημα έχει να παίρνεις σε βινύλιο κάτι που εξαρχής ήταν ψηφιακό; Δε χάνεις έτσι κάθε προτέρημα του δίσκου (πέραν φυσικά από τα διάφορα φετιχιστικής φύσεως :D );
όχι, γιατί είναι καλύτερο το μέσο.. (πικάπ vs cdp)

όχι, γιατί είναι καλύτερο το μέσο.. (πικάπ vs cdp)

Αν όντως προέρχεται από αναλογικά μάστερ σύμφωνοι, αλλά αν έχει γίνει ψηφιακή εγγραφή εξαρχής, τότε χάνεται η... καλυτερότητα. (troll mode on).

Ναι τζουζει δεν ειπα το αντίθετο αλλα βλαδιμηρε οταν κάποιο μου αρεσει θα τα σκάσω εδω σκαμε για αλλες βλακειες χρήμα. Οταν όμως το βαζεις να παιξει σε ανταμοιβει
εσύ θα με τρελάνεις!
κάπου πιο πάνω δεν σου είπα να τα σηκώσεις όλα και έγραψες κάτι για βρακιά που δεν θα'χεις να φορέσεις;;:ROFLMAO:
λέμε ότι είναι δισκάρα το rocka rolla! τι έγινε άμα για 1 μήνα μείνεις με ένα βρακί;; :ROFLMAO:
πόσο έχει τον δίσκο ο Πειραιώτης ;;;

• Haha
Να κανω μια πρόταση αμα συμφωνείς βλαδιμηρε και ο analog jim που εφτιαξε το νήμα. Επειδη το βυνιλιο εχει ψωμι μήπως να αλλάξει ο τιτλος και να γραφουμε γενικα περι του βυνιλιου βεβαια και το πως παιζουν οι original εκδόσεις σε συγκριση με επανεκοδοσεις, ποιότητα πχ που ειναι στραβα το πως ακούγονται κτλ
μια χαρά είναι ο τίτλος του νήματος.. άσε με στην ησυχία μου.
άλλωστε ο τίτλος του νήματος ξεκινάει με το "Τα πάντα......"
άρα γράφτε ότι θέτε για τα βινύλια :LOL:

• Haha
Πάλι καλά να λέει ο Vlad που δεν είχε Μίλι Βανίλι μέσα ο δίσκος με τέτοιο εξώφυλλο.
τι έχει ρε σεις το εξώφυλλο;;
μια χαρά το βρίσκω για judas priest.. μην πω ότι κάποιος που δεν ξέρει τον δίσκο, αν του κρύψεις όλα τα στοιχεία θα πει ότι είναι πολύ σκληρό death metal άλμπουμ.
ακούς εκεί Μίλι Βανίλι... :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

αυτό εδώ δηλαδή είναι καλύτερο;;

IMG_20220210_021519[1].jpg

• Like
Αν όντως προέρχεται από αναλογικά μάστερ σύμφωνοι, αλλά αν έχει γίνει ψηφιακή εγγραφή εξαρχής, τότε χάνεται η... καλυτερότητα. (troll mode on).
απλά ακούγεται λίγο πιο "κλινικά" από το αναλογικό μάστερ.
κάνε μια δοκιμή κάποια στιγμή με μερικά άλμπουμ που να τα έχεις και στις 2 μορφές.. ας είναι ψηφιακή η αρχική εγγραφή.

εσύ θα με τρελάνεις!
κάπου πιο πάνω δεν σου είπα να τα σηκώσεις όλα και έγραψες κάτι για βρακιά που δεν θα'χεις να φορέσεις;;:ROFLMAO:
λέμε ότι είναι δισκάρα το rocka rolla! τι έγινε άμα για 1 μήνα μείνεις με ένα βρακί;; :ROFLMAO:
πόσο έχει τον δίσκο ο Πειραιώτης ;;;
Μου αρεσει να σε τρελενω χαχα.
Κοιτα για να λυθουν καθε απορια σου, το draconian που εσκασα 45 ευρω ηταν προπαραγγελια απο το καλοκαίρι καταλαβες; δηλαδη τα λεφτα τα ειχα ηδη δώσει. Τωρα οταν σου ειπα δεν θα εχω σωβρακο να φορεσω διοτι ειχα δωσει πριν 3;4 ημερες 90 ευρω στο παζάρι βυνιλιων.
Με ξερεις δεν μένω δυστηχως σε ενα βυνιλιο αμα επερνα την κοκα κολα θα επερνα και ενα τζαζ που ειδα στο μαγαζι στον Πειραιά. Δυστηχως δεν μπορω να μενω σε μια αγορα βυνιλιου είπαμε καινουργιο επιπλο εφτιαξα ποτε θα γεμισει; 🤣🤣🤣
24.90 το εχει το μαγαζι την κοκα κολα συν 3 ευρω τα μεταφορικα

Last edited:
Μαεστρο οταν κάνουν εγγραφές συνήθως πάντα είναι σε αναλογικό ήχο μετα το περνει η εταιρεία προφανος με εντολη του συγκροτήματος και το δημιουργούν ύλη πηγή πωω τι είπα χαχα βυνιλιο, cd. Μερικα άλμπουμ το γράφουν digital remaster η analog remaster η from master tape remaster

Μου αρεσει να σε τρελενω χαχα.
Κοιτα για να λυθουν καθε απορια σου, το draconian που εσκασα 45 ευρω ηταν προπαραγγελια απο το καλοκαίρι καταλαβες; δηλαδη τα λεφτα τα ειχα ηδη δώσει. Τωρα οταν σου ειπα δεν θα εχω σωβρακο να φορεσω διοτι ειχα δωσει πριν 3;4 ημερες 90 ευρω στο παζάρι βυνιλιων.
Με ξερεις δεν μένω δυστηχως σε ενα βυνιλιο αμα επερνα την κοκα κολα θα επερνα και ενα τζαζ που ειδα στο μαγαζι στον Πειραιά. Δυστηχως δεν μπορω να μενω σε μια αγορα βυνιλιου είπαμε καινουργιο επιπλο εφτιαξα ποτε θα γεμισει; 🤣🤣🤣
24.90 το εχει το μαγαζι την κοκα κολα συν 3 ευρω τα μεταφορικα
Να γεμίσει το ράφι.
Χμμμ..
Ενδιαφέρουσα προσέγγιση.
Εμείς προσπαθούμε να αδειάσουμε κάνα ράφι γιατί μας έχει κατακλύσει η σαβούρα. 😔

• Like
Reactions: vlad66 and mparaxir
Πριν βγει σε cd υπάρχουν τα master tapes απο εκει περνουν τις εγγραφές
Δεν υπάρχουν tapes πια. Τα 9.5/10 άλμπουμ ηχογραφούνται ψηφιακά. Τη δεκαετία του '80 άρχισαν οι ψηφιακές ηχογραφήσεις δειλά - δειλά, ο M. Jackson ήταν ένας απ' τους πρώτους που πειραματίστηκε. Σήμερα λίγα στούντιο/κόσμο προσφέρουν σοβαρό εξοπλισμό πλήρες αναλογικό και είναι γι' αυτούς που η τσέπη τους αντέχει. Δυστυχώς ή ευτυχώς η ψηφιακή τεχνολογία είναι πιο διαδεδομένη, είναι φθηνότερη και προσφέρει ευκολίες στον μουσικό και σε ερασιτεχνική βάση (ηχογράφηση σε home computer) και σε studio (pro tools).

Οι δίσκοι για μένα είναι μεγάλη αγάπη μιας και είναι κομμάτι της παιδικής & εφηβικής μου ηλικίας. Το πικάπ και τα περιφερειακά έχουν εξελιχθεί σε φετίχ από τότε που άρχισα να ασχολούμαι με το HiFi. Δε λέω ότι δεν έχει καλό ήχο ένα καλά σεταρισμένο πικάπ (το οποίο δε χρειάζεται να είναι πανάκριβο) αλλά όμως πανέμορφο ήχο που δεν με ενοχλούσε τίποτα έχω ακούσει και από CDP και από Hi Rez files.

Μαεστρο οταν κάνουν εγγραφές συνήθως πάντα είναι σε αναλογικό ήχο μετα το περνει η εταιρεία προφανος με εντολη του συγκροτήματος και το δημιουργούν ύλη πηγή πωω τι είπα χαχα βυνιλιο, cd. Μερικα άλμπουμ το γράφουν digital remaster η analog remaster η from master tape remaster

Θα σας χαλασω το ονειρο παιδια...δεν υπαρχει δυστυχως αυτο που λετε...ολα ψηφιακα η αντε σχεδον ολα. Δεν υπαρχει αναλογικη εγγραφη πλεον....

Αρα τα βινυλια τα καινουρια ειδικα δεν εχουν νοημα. Φετιχισμος ειναι και ειναι και αποδεκτος εννοειται. Αλλα δεν εχει νοημα να παρεις βινυλιο εφοσον παραγεται απο ψηφιακη επεξεργασια.

Θα σας χαλασω το ονειρο παιδια...δεν υπαρχει δυστυχως αυτο που λετε...ολα ψηφιακα η αντε σχεδον ολα. Δεν υπαρχει αναλογικη εγγραφη πλεον....

Αρα τα βινυλια τα καινουρια ειδικα δεν εχουν νοημα. Φετιχισμος ειναι και ειναι και αποδεκτος εννοειται. Αλλα δεν εχει νοημα να παρεις βινυλιο εφοσον παραγεται απο ψηφιακη επεξεργασια.
Τωρα ειδα οτι πανω κατω τα ιδια εγραφε ο Kostas P.