Τα πάντα για την αγορά και την ποιότητα του βινυλίου

Όχι, χάλια δεν είναι, απλά μέτριο. Και με διάφορα κλικ, τσικ, ποπ.

Γενικά τις επανεκδόσεις της BMG/Sanctuary δεν τις έχω ψηλά. Αλλά οκ, μπορεί να έτυχε, πες κι εσύ για το δικό σου όταν ακούσεις.
Λοιπον τα άκουσα και τα δυο με αρκετά ζεστά τα μηχανηματα.
Λοιπον για το τζαζ δεν θα πω πολλά blue note γιαυτο πληρώνεις παραπάνω ο ηχος εξαιρετικός.
Τωρα για το black sabbath χμ θα μπορουσε ο ηχος τους να ηταν πολύ καλύτερος λειπανε στοιχεία οι δυναμικες του ηταν ψοφιες επειδη το εδω ακουσει και στο youtube καμια σχεση ωρες ωρες μου θύμιζε σαν να την έχουν παρει απο κασέτα.
Μιας που μιλαμε για black sabbath παρτε αυτό το link η προσθήκη τσελου είναι φανταστική ταινία στο νετφλιξ που θελουν οι πιτσιρικάδες να βάλουν ξανα το μεταλ σαν μουσική πολυ διασκεδαστικη και εχει ωραιο σαουντρακ
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Like
Reactions: Nikos6699
μου την είχε προτείνει ο Τζίμης ένα απόγευμα που ήταν εδώ.
την είδα το ίδιο βράδυ με ήχο από το δικάναλό μου.
καλή ταινία, απόλαυσα τις μουσικές της.

• Like
Reactions: vsklav and mparaxir
μου την είχε προτείνει ο Τζίμης ένα απόγευμα που ήταν εδώ.
την είδα το ίδιο βράδυ με ήχο από το δικάναλό μου.
καλή ταινία, απόλαυσα τις μουσικές της.
Ακομη με την κόρη μου συχνά "βαράμε" το βασικό riff της ταινίας.

• Like
Reactions: vlad66 and mparaxir
Ο μεγάλος Andrian Smith των Maiden μαζι με τον Kotzen σε ενα φοβερο κιθαριστικό ρεσιτάλ με τρομερό ηχο, και ο αγαπημένος δίσκος του Σιδηροπουλου εν λευκό σε λευκό βινυλιο.
Μαζι και οι villagers of ioannina που εψαχνα καιρό (δεν τον ανεβασα γιατι τον γνωριζεται ολοι καλα)

• Like
Reactions: mparaxir and vlad66
Ο μεγάλος Andrian Smith των Maiden μαζι με τον Kotzen σε ενα φοβερο κιθαριστικό ρεσιτάλ με τρομερό ηχο, και ο αγαπημένος δίσκος του Σιδηροπουλου εν λευκό σε λευκό βινυλιο.
Μαζι και οι villagers of ioannina που εψαχνα καιρό (δεν τον ανεβασα γιατι τον γνωριζεται ολοι καλα)
Τον δεύτερο λες για villagers σωστα; γιατι ο πρωτος ειναι σπάνιος, απο τι ξερω ο κυριος βλαδιμηρος το εχει καπως με κάποιον τροπο πρέπει να του τον γραπωσω🤣🤣🤣

Τον δευτερο ναι, αλλα υπάρχει και ο πρωτος σε λιγο τουχτερη τιμη.

Μωρε το ξερω οτι υπάρχει στο discogs το εχω δει αλλα 80ευρω που ζητανε δεν τα δινω.
Παντος ειναι φανταστικοι τους ειχα δει live στην περιοχη μου στον βυρωνα στο θέατρο βραχων παιξανε πολλα απο τον πρωτο που ειναι ηπειρωτικα κομμάτια με δοσεις σκληρου ροκ φοβερό
Διόρθωση τι 80 ευρω μόλις ξανα κοίταξα στο discogs ο ποιος φτηνις 170 ευρω αχαχχα

Τον δεύτερο λες για villagers σωστα; γιατι ο πρωτος ειναι σπάνιος, απο τι ξερω ο κυριος βλαδιμηρος το εχει καπως με κάποιον τροπο πρέπει να του τον γραπωσω🤣🤣🤣
να τον γραπώσεις;;;
όταν πριν χρόνια σου έλεγα για αυτούς -και υπήρχε σε κυκλοφορία ο δίσκος-, μου έλεγες για 1000mods.....
τώρα γράπωσε youtube για να μάθεις... 😂😂😂

• Haha
Reactions: mparaxir
Μη το μαλωνεις το παιδι θα κοψει απο εδω θα κοψει απο εκει και θα τον αγορασει τριπλή τιμη απο το discogs.
Για να ειμαι ειλικρινης εγω δεν θα τον παρω, τον κατεβασα και τον ακουσα ψηφιακα με πολυ καλή αναλυση οχι you tube και κατέληξα οτι δεν εχει καμια σχεση το πρωτο με το δευτερο.

• Like
Reactions: mparaxir
Μη το μαλωνεις το παιδι θα κοψει απο εδω θα κοψει απο εκει και θα τον αγορασει τριπλή τιμη απο το discogs.
Για να ειμαι ειλικρινης εγω δεν θα τον παρω, τον κατεβασα και τον ακουσα ψηφιακα με πολυ καλή αναλυση οχι you tube και κατέληξα οτι δεν εχει καμια σχεση το πρωτο με το δευτερο.
Σιγα μην δωσω τριπλη τιμη για δίσκο 🤣🤣🤣. Δεν τα δινω καλύτερα σε καμία καλη βολτα με την μηχανη να παω καμια Επίδαυρο να γουστάρω κιολας να στριψω λιγο τώρα που εχω βαλει φρεσκα λαστιχα

να τον γραπώσεις;;;
όταν πριν χρόνια σου έλεγα για αυτούς -και υπήρχε σε κυκλοφορία ο δίσκος-, μου έλεγες για 1000mods.....
τώρα γράπωσε youtube για να μάθεις... 😂😂😂
Ωραίοι και οι 1000 mods πιστεύω θα τον βγαλουν σε επανεκδοση τον πρωτο τους.
Οι 1000 mods παντος τα πρωτα δισκακια τους τα βγάλανε

Μόλις γύρισα από τη βόλτα στο μοναστηράκι.
Ο κ. Ζαχαρίας έχει τα εσωφυλλα 0.45 τα λευκά και 0,50 τα μαύρα.
Δεν θα έλεγα και η πιο φτηνή τιμή.

Σιγα μην δωσω τριπλη τιμη για δίσκο 🤣🤣🤣. Δεν τα δινω καλύτερα σε καμία καλη βολτα με την μηχανη να παω καμια Επίδαυρο να γουστάρω κιολας να στριψω λιγο τώρα που εχω βαλει φρεσκα λαστιχα
Πλάκα στη πλάκα θέλω κι εγώ πάλι λάστιχα ένα χρόνο τα έχω βάλει και τα έφαγα, δεν είναι φρόνιμο το δεξί μου χεράκι.

Πλάκα στη πλάκα θέλω κι εγώ πάλι λάστιχα ένα χρόνο τα έχω βάλει και τα έφαγα, δεν είναι φρόνιμο το δεξί μου χεράκι.
Ε δεν ειναι μονο το χερι, αλλα και η ιπποδύναμη που εχει το μηχανακι σου αλλιως τα τρώει το δικο σου και αλλιως το ταπεινο δικο μου μηχανάκι.
Χμ ανεβηκαν οι τιμές απο τον Ζαχαρία νομίζω δεν σου ειχα απαντήσει δημητρη το ποσο στοιχίζουν διοτι εγω παντα περνω μαζί με τα εσώφυλλα και εξώφυλλα περνω δηλαδη γύρω στα 20 εσώφυλλα και εξώφυλλα και νομιζω του έδινα γυρω στο 15ευρω με 20;

Last edited by a moderator: