βάζω δίσκους μέσα.. τι άλλο να τα κάνω;;;Φυσικά αλλα λυσε μου μια απορεία τι στο καλό τα κάνεις

βάζω δίσκους μέσα.. τι άλλο να τα κάνω;;;Φυσικά αλλα λυσε μου μια απορεία τι στο καλό τα κάνεις
πάλι καλά που δεν έχει 5€ την 5άδαΟ Μίστερ Βινύλιος τα έχει 5 ευρώ την 20άδα. Λογικά παρόμοια τιμή θα έχει και ο Ζαχαρίας.
(Παρεμπιπτόντως μέχρι πρότινος τα είχε 5 την 25άδα)
Κάτσε, από το καλοκαίρι έχω να πάρω, δεν ξέρεις, θα μας πει ο Δημήτρης που θα πάει το Σάββατοπάλι καλά που δεν έχει 5€ την 5άδα
Για να δούμε τι θα δούμεΚάτσε, από το καλοκαίρι έχω να πάρω, δεν ξέρεις, θα μας πει ο Δημήτρης που θα πάει το Σάββατο![]()
Λοιπον τα άκουσα και τα δυο με αρκετά ζεστά τα μηχανηματα.Όχι, χάλια δεν είναι, απλά μέτριο. Και με διάφορα κλικ, τσικ, ποπ.
Γενικά τις επανεκδόσεις της BMG/Sanctuary δεν τις έχω ψηλά. Αλλά οκ, μπορεί να έτυχε, πες κι εσύ για το δικό σου όταν ακούσεις.
Ακομη με την κόρη μου συχνά "βαράμε" το βασικό riff της ταινίας.μου την είχε προτείνει ο Τζίμης ένα απόγευμα που ήταν εδώ.
την είδα το ίδιο βράδυ με ήχο από το δικάναλό μου.
καλή ταινία, απόλαυσα τις μουσικές της.
Τον δεύτερο λες για villagers σωστα; γιατι ο πρωτος ειναι σπάνιος, απο τι ξερω ο κυριος βλαδιμηρος το εχει καπως με κάποιον τροπο πρέπει να του τον γραπωσωΟ μεγάλος Andrian Smith των Maiden μαζι με τον Kotzen σε ενα φοβερο κιθαριστικό ρεσιτάλ με τρομερό ηχο, και ο αγαπημένος δίσκος του Σιδηροπουλου εν λευκό σε λευκό βινυλιο.
Μαζι και οι villagers of ioannina που εψαχνα καιρό (δεν τον ανεβασα γιατι τον γνωριζεται ολοι καλα)
να τον γραπώσεις;;;Τον δεύτερο λες για villagers σωστα; γιατι ο πρωτος ειναι σπάνιος, απο τι ξερω ο κυριος βλαδιμηρος το εχει καπως με κάποιον τροπο πρέπει να του τον γραπωσω![]()
Σιγα μην δωσω τριπλη τιμη για δίσκοΜη το μαλωνεις το παιδι θα κοψει απο εδω θα κοψει απο εκει και θα τον αγορασει τριπλή τιμη απο το discogs.
Για να ειμαι ειλικρινης εγω δεν θα τον παρω, τον κατεβασα και τον ακουσα ψηφιακα με πολυ καλή αναλυση οχι you tube και κατέληξα οτι δεν εχει καμια σχεση το πρωτο με το δευτερο.
Ωραίοι και οι 1000 mods πιστεύω θα τον βγαλουν σε επανεκδοση τον πρωτο τους.να τον γραπώσεις;;;
όταν πριν χρόνια σου έλεγα για αυτούς -και υπήρχε σε κυκλοφορία ο δίσκος-, μου έλεγες για 1000mods.....
τώρα γράπωσε youtube για να μάθεις...![]()
Πλάκα στη πλάκα θέλω κι εγώ πάλι λάστιχα ένα χρόνο τα έχω βάλει και τα έφαγα, δεν είναι φρόνιμο το δεξί μου χεράκι.Σιγα μην δωσω τριπλη τιμη για δίσκο. Δεν τα δινω καλύτερα σε καμία καλη βολτα με την μηχανη να παω καμια Επίδαυρο να γουστάρω κιολας να στριψω λιγο τώρα που εχω βαλει φρεσκα λαστιχα
Ε δεν ειναι μονο το χερι, αλλα και η ιπποδύναμη που εχει το μηχανακι σου αλλιως τα τρώει το δικο σου και αλλιως το ταπεινο δικο μου μηχανάκι.Πλάκα στη πλάκα θέλω κι εγώ πάλι λάστιχα ένα χρόνο τα έχω βάλει και τα έφαγα, δεν είναι φρόνιμο το δεξί μου χεράκι.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.