Τα πάντα για την αγορά και την ποιότητα του βινυλίου

Φιλαρακια ,συγγνωμη , αλλα δεν τους μπορω με τιποτα.
Προφανως η μεταστροφη τους στο ψυχεδελικο, δεν με ακουμπαει καθολου.
Οταν εχεις συνθεσει τραγουδια σαν το creep ,το lucky ,το street spirit και αλλα πολλα , μετα το πραγμα δυσκολευει.
+1
Μετά το ΟΚ Computer το χάος

Προτιμώ τη δεύτερη κατηγορία that's all.
Σε αυτήν την κατηγορία ανηκουν ολοι οι μεγάλοι καλλιτεχνες.
Στην αλλη αυτοι που μετα απο 2 χρονια δεν τους θυμαται κανένας

Σε αυτήν την κατηγορία ανηκουν ολοι οι μεγάλοι καλλιτεχνες.
Στην αλλη αυτοι που μετα απο 2 χρονια δεν τους θυμαται κανένας
Ναι αλλά αυτό αναιρεί αυτό που έγραψες πιο πάνω.
Μετά το Ok Computer όντως το χάος,αλλά με την καλή έννοια. :)

Ναι αλλά αυτό αναιρεί αυτό που έγραψες πιο πάνω.
Μετά το Ok Computer όντως το χάος,αλλά με την καλή έννοια. :)
Εδω οι ανθρωποι αναιρουν τους εαυτους τους αυτο σε πειραξε.. :LOL:

Εδω οι ανθρωποι αναιρουν τους εαυτους τους αυτο σε πειραξε.. :LOL:
Και ο Ρουβάς ξεκίνησε με το "Θα σου φτιάξω μακαρόνια με κιμά" και κατέληξε στο Άξιον Εστί..(έστω και αν το σκότωσε)
Ωριμάζει ο άνθρωπος με τα χρόνια. 🤗

• Haha
  • Like
Reactions: ika and vsklav
Και ο Ρουβάς ξεκίνησε με το "Θα σου φτιάξω μακαρόνια με κιμά" και κατέληξε στο Άξιον Εστί..(έστω και αν το σκότωσε)
Ωριμάζει ο άνθρωπος με τα χρόνια. 🤗
Σε αυτό δεν θα διαφωνήσω καθόλου.

• Like
Reactions: Haagenti
....
Φήμες λένε πως σχεδιάζει να εκτελέσει και TROVATORE στη σκάλα Ωρωπού γιατί δεν είναι διαθέσιμη η του Μιλάνου.

• Like
Αλλά ας επιστρέψουμε λίγο στις παραγωγάρες..
Rare Earth από τα σπλάχνα της Motown στα τέλη των 60's.

Εξαιρετική δουλειά σε όλο το φάσμα.

View attachment 199900
Κατσε τωρα γιατι εφαγα κολλημα οι rare earth ειναι οι Manfred man η μετα γίνανε;η καμια σχεση;

Όχι βρε,οι Rare Earth είναι Αμερικάνοι οι Manfred Mann Βρετανοί.
Οκ γιατί κολλησα και μπερδευτικα θα ψάξω να τους ακουσω στο youtube μπας και μου αρεσουν και υπάρχουν ακομα δισκακια τους να τσιμπησω κανένα

• Like
Αλλά ας επιστρέψουμε λίγο στις παραγωγάρες..
Rare Earth από τα σπλάχνα της Motown στα τέλη των 60's.

Εξαιρετική δουλειά σε όλο το φάσμα.

View attachment 199900
δισκάρα!!
νομίζω τον έχω σε ντόπια κόπια, γενικά καλογραμμένος αν και μου φαίνεται λίγο "φωτεινός" :LOL:

Μα και γω συμφωνω απολυτα μαζι σου.(y)

Απλα λεω ,οτι εκεινη την εποχη, αυτο κατεβασε η κουτρα τους (το Creep).
Επειδη σαρωσε και το ακουσε ενα καρο κοσμος , εκ των υστερων ειναι μαπα γιατι εμεις οι γαμαουα ,απευθυνομαστε στους αλλους ...τους εκλεκτους??
Τες παντων, ας μην χαλαω το τοπικ με τα δικα μου ψυχαναγκαστικα :)

H μπορει πολυ απλα, κατι που συμβαινει σε πολλους καλλιτεχνες, να μην μπορουν πλεον να φτιαξουν ενα creep. Oποτε η ασφαλης εξοδος ειναι "οσα δεν φτανει (πια) η αλεπου τα κανει κρεμασταρια. Τιποτα πιο ευκολο μετα απο το σερβιρισμα κουλτουρας πειραματισμου και οπως θες πεστο, εφοσω δεν μπορεις να φτιαξει κατι ουσιωδες.

Ειναι πολλοι που πηραν αυτην την οδο και με ενα τουπέ 10 τονων οποτε καποιοι τους ακολουθουν.

Εντιτ... εκει που το γυρισαν εγω δεν το ονομαζω "ψυχεδελικο" αν ηταν ψυχεδελικο θα ηταν αριστο. Αλλιως το λεω αλλα επειδη ειμαι του σαλονιου δεν το γραφω.

δισκάρα!!
νομίζω τον έχω σε ντόπια κόπια, γενικά καλογραμμένος αν και μου φαίνεται λίγο "φωτεινός" :LOL:
Είναι αρκούντως φωτεινός χωρίς να περισσεύει τίποτα ψηλά....Ίσως φταίει η κόπια που το έχεις..

Όχι βρε,οι Rare Earth είναι Αμερικάνοι οι Manfred Mann Βρετανοί.
Ο Μανφρεντ Μαν ο ιδιος ειναι Νοτιοαφρικανος νομιζω (οπως και ο Πητερ Γκαμπριελ Ροδεσιανος) αλλα μπορει και να κανω λαθος. βαριεμαι να τσεκαρω.

• Haha
Reactions: vlad66
δισκάρα!!
Τον εχω και εγω, Τον αυθεντικο αλλα τοσο μαπα εξωφυλλο...