δηλαδή πρώτα το παρέλαβες το 1,85 και μετά είδες το πρόβλημα;;
αν ναι τότε πρόκειται για μεγάλο απατεώνα!
εκτός και αν εννοείς το ΟΡ150
Οχι Βαιε, οταν προεκυψε το προβλημα αρχες Μαρτιου προσπαθησα να βρω καποιον Θεσσαλονικη που ειχε μεγαλο πιατο να δω τι γινεται. Δεν εβρισκα κανενα εως οτου βρισκω καποιο καταστημα με δορυφορικα πιατα - αναλωσιμα που οπως μου ειπε ειχε πιατο στην ταρατσα του αφου του εδωσα τις συχνοτητες για τις οποιες ενδιαφερομουνα του ζητησα να τις ελεγξει με το Μαβο 1,85 που ειχε. Μου ειπε οτι εβγαζαν 50% και με μεκρορυθμιση πηγε μαλιστα και στο 56%. Λεω και γω ενταξει κανε παραγγελια. Αφου τραβηξα μια κοροιδια (τον ειχα πληρωσει προκαταβολικα) ερχεται σημερα , ερχεται αυριο οχι μετα μεθαυριο αλλα ηταν Κυριακη και ειχαν οι παπαδες ευχελαιο μετα Δευτερα ηταν Τσαγκαροδευτερα και δουλευαν λιγοτερο οι μεταφορικες και τελικα μου ξεφουρνιζει μετα απο παιρες επισκεψεις - τηλεφψνα ότι το πιατο τελικα ειχε ερθει προβληματικο και θα εφερενε αλλο. Αν το ειδατε εσεις το ειδα και γω. Ειχα αγανακτισει και επιπλεον αγανακτισα να παρω και τα χρηματα μου πισω. Αμφιβαλλω και αν υπηρξε ποτε παραγγελια. Του το ειπα και στα μουτρα .
1,85 ομως πουθενα. Ολοι το ειχαν αποσυρει. Οποτε πηρα το ΟΡ150 απο αλλον φυσικα εννοειται για δυο λογους..
Πρωτονν διοτι ο τεχνικος φιλος μου ειχε πει (αλλα το ειχα ακουσει και απο αλλου) οτι το ΟΡ150 λογω κατασκευης - σχεδιασμου ειχε σχεδον ταυτοσημη απολαβη με το Μαβο 1,85.
Δευτερον διοτι υπηρχε ηδη η βαση στην ταρατσα απο το ΟΡ125 η οποια ηταν ιδια μ αυτην που χρειαζοταν το ΟΡ150 οποτε δεν θα καναμε αλλες τρυπες και δεν θα ξεσηκωναμε καποιο κακο γειτονα που τους εχουμε μπολικους στην οικοδομη μας
Αφου το τοποθετησαμε και το προβλημα εξακολουθουσε να υπαρχει ξαναπαιρνω το βλακα - απατεωνα και του ζηταω να ξανακανει ελεγχο στο 1,85 που ειχε δινοντας του ξανα τις συχνοτητες. ΟΠως αποδειχτηκε αυτος εβαζε μια συχνοτητα (οποια βρηκε) του sky και υπεθεσε οτι θα επιανε και τις αλλες. Ετσι εξηγειται και το 53% που βγαζει το 1,85 με το 60%που βγαζει σε γενικες γραμμες το ΟΡ150.
Και μπως το καταλαβα? Επαιζε ενα πιατο 2,10 απο προπατζιδικο το οποιο μαλιστα μου ειπε οτι ...επιανε sky. Τι λες ρε φιλε? Sky πιαναμε και μεις με το 1,25. Το θεμα ειναι ποια συχνοτητα επιανε.
Να μη σου τα πολυλογω ετσι ξεκινησε το ψαξιμο για το 1,50 το οποιο δεν θα ξεκινουσε καν αν ηξερα απο την αρχη οτι δεν υπηρχε πιθανοτητα με το 1,50 να βγαζαμε κατι και θα ειχα γλυτωσει και τα 500 ευρω που τελικα ξοδεψα αδικα οχι για να τα βαλω στο μαξιλαρι μου αλλα θα τα ειχα για να παρω το apple watch που λιγουρευομαι!
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Αγαπητε φιλε pcmax καλημερα,
Δεν στενοχωριεμαι απογοητευμενος ειμαι που δεν ειχε καρπους η προσπαθεια. Και να σου πω και κατι? Πηρα ενα κολαρο της ελισαβετ το εκανα χωνι και το εβαλα μπροστα απο το feedhorn αφου το εντυσα με αλουμινοχαρτο. Αυτη η φτηνοκατασκευη που στοιχισε 1,5 ευρω μου εδωσε σχεδον 10% αυξηση στην ποιοτητα.
Ο 2G φιλε μου απο οτι εχω διαβασει τουλαχιστο δεν θα αντικαταστησει συχνοτητες που τωρα βρισκονται στον 2Ε και 2F. Σαν συγχρονος δορυφορος Ερχεται για να συμπληρωσει τους προηγουμενους επισης νεους και συγχρονους και να αντικαταστησει μαλλον τη βορεια δυσκολη δεσμη. Ακομα κι αν εχει φιλικο σε μας footprint δεν θα περιεχει καναλια που μας εφυγαν. Μακαρι να εχω αδικο και να εχεις εσυ δικιο.
Γιατι quad? Exei κλαλυτερη απολαβη? Αφου χρειαζεσαι δυο tuners.
Και σου το λεω αυτο διοτι οταν πρελαβα το πρωτο κουτι του sky ena thomson τοτε ειχε μεσα στο κουτι και ενα quad noname το οποιο ηταν τελειως αναισθητο. Οτανν καποια στιγμη το αλλαξα με twin ειδα το φως το αληθινο.