Τα πάντα για το SKY HD

Απάντηση: Re: Απάντηση: τα παντα για το SKY HD

Kalhspera διαβασε οτι εγραψα στο φιλο μας πιο πανω,
Κανε μια επισκεψη εδω www.skysatinternational.com για να παρεις μια ιδεα και αν εχεις αποριες θα χαρω να σε βοηθησω. Εσυ εχεις πιατο ετοιμο συνεπως χρειαζεσαι μονο δεκτη και καρτα. Δεν μας ειπες αν εχεις twin LNB καθως αν κατεβαζεις ενα καλωδιο μονο δεν θα μπορεις να εκμεταλευτεις πληρως τις δυνατοτητες του Sky Box.
Nikos

Ενοεις με δυο εξοδους LNB η δυο διαφορετικα LNB;
Ενα καλωδιο κατεβαζω στο disect εχω κουμπωμενο στο ιδιο πιατο και δευτερο LNB καταληγει και αυτο στο ιδιο disect συν ακομη ενα πιατο με αλλα δυο LNB
Συνολο κατεβαζω τεσσερις δορυφορους
Hotbirt
Astra 28.2E
Hellasat
Sirious

Δεν εχω δεκτη
Εχει ενσωματωμενο η Panny tv

Last edited:
Re: τα παντα για το SKY HD

Ρε παιδιά, να ρωτήσω εγώ κάτι εύλογο; Από την στιγμή που και επισήμως πλέον εδώ http://www.skysatinternational.com/ παρέχεται η συνδρομή και στην Ελλάδα δεν καταλαβαίνω όσα λέγονται για ip αγγλικές, προφορές όταν παίρνουμε τηλ. κλπ. ή γενικά ό,τι μας διαφοροποιεί με τους Άγγλους.

Και επίσης δεν καταλαβαίνω, αφού μας παρέχουν υποτίθεται επισήμως τη συνδρομή, γιατί κάθε λίγο και λιγάκι μεταφέρουν κανάλια στους 2D και 1N που για Ελλάδα είναι ουσιαστικά αδύνατοι (για το μέσο πιάτο). Δε θα έπρεπε και εμείς να έχουμε πλήρη κάλυψη σε ΟΛΑ τα κανάλια;

Οτι γραφω εδω ειναι απολυτως δικη μου εκτιμηση. Με βαση λοιπον αυτη την αναφορα εκτιμω οτι η μεταφορα σε δυσκολους transponder απο τους Αγγλους αφορα καναλια ας πουμε πιο δικα τους (σαν να λεμε ET1 , NET ktl) οπως BBC HD, BBD, Channel4HD, ITV1HD. Δεν πιστευω οτι ο βασικος κορμος θα παει ποτε σε δυσκολο για εμας transponder. Η θεαση του πακετου εκτος Αγγλιας και Ιρλανδιας ειναι παρανομη και εδω ερχεται το σkysatinernational οπου αναλαμβανει να κανει τον διαμεσολαβητη με τον σky να κανει δηλαδη την ενεργοποιηση και ολα τα σχετικα αφου ειναι δυσκολο να γινει απο τον καθενα ξεχωριστα. Ειναι μια επιχειρηση και μαλιστα αρκετα επικερδης απο οτι ξερω με σεβασμο ομως στον πελατη.
Κακα τα ψεματα το αγγλικο πακετο θεωρειται απο τα καλυτερα αν οχι το καλυτερο της Ευρωπης και λογικα πολυς κοσμος το επιθυμει και λογω της γλωσσας αλλα και για αλλους λογους οπως ας πουμε φοιτητες αγγλους που σπουδαζουν αλλου αλλα και αλλους που θελουν να κουβαλουν την κουλτουρα που εζησαν.
Ο Sky χρησιμοποιει δυσκολο transponer για καποια καναλια κανοντας σχεδιασμο για την παρτυ του και οχι για εμας η καποιον αλλο ασχετως αν καποιες γειτονικες χωρες επωφελουνται απο το ιχνογραμμα του.
Οσο για την αγγλικη ιρ αυτη κυριως χρησιμοποιειται για sky go. Με αλλα λογια αν θελεις να παραγγείλεις μονο box office ταινια χρειαζεσαι απλα ενα dialer και ενα τηλεφωνο με αποκρυψη. Ωστοσο το θεωρω απωλεια χρηματων καθως η ταινια του box office σε λιγο διαστημα περναει σε κανονικη προβολη στο sky premiereHD αλλα κυριως διοτι καθε τετοια ταινια κοστιζει εξτρα της βασικης συνδρομης.
Νικος

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: τα παντα για το SKY HD

Ενα καλωδιο κατεβαζω στο disect εχω κουμπωμενο στο ιδιο πιατο και δευτερο LNB καταληγει και αυτο στο ιδιο disect συν ακομη ενα πιατο με αλλα δυο LNB
Hotbirt
Astra 28.2E
Hellasat
Sirious

Δεν εχω δεκτη

Δεν ξερω αν η καρτα μπορει να λειτουργησει με μοντουλα η οποια θα τοποθετηθει στην τηλεοραση σου κατι ακουγεται για θεμα τροφοδοσιας της καρτας ειδικα στις νεες ασπρες. Δεν ειμαι ο καταλληλος να σου απαντησει γι αυτο.
Το σky box σου ξεδιπλωνει ολες τις αρετες του πακετου με ολα τα καλουδια που κουβαλαει. Χρειαζεται ομως twin LNB καθως εχει δυο δεκτες και μονιμο πιατο γιατι συνεχως κατεβαζει περιεχομενο. Την ιδια στιγμη το σταθερο πιατο ειναι απαραιτητο για να τροφοδοτειται το κουτι με EPG.
Για να συνοψισω θεωρβ οτι το κουτι και η καρτα ειναι η καλυτερη λυση. Αν διαλεξεις την αγορα μονο καρτας πιστευω οτι μπορει να εχεις τα παρακατω προβληματα,
1. Προβλημα στην λειτουργια του chip της καρτας απο υπερθερμανση που προσφερει η μοντουλα που θα την βαλεις αν υποθεσουμε οτι μπορει να δουλευει εκτος παντρεματος )νομιζω οτι καποιοι βλεπουν εκτος ιδιοκτησιακου δεκτη)
2. Πιθανο κολημα της καρτας οποτε μετα για να ξεκολησει θα πρεπει να καλεσεις τον sky να ζητησεις σημα η στην καλυτερη περιπτωση να μπει σε ιδοκτησιακο δεκτη για να ανοιξει.
Σταθμιζεις τις αναγκες σου και αποφασιζεις.
Νικος

Hotbirt
Astra 28.2E
Hellasat
Sirious

Δεν εχω δεκτη

απλά θα βάλεις το LNB του Astra 28 στη θέση 1, και ας ελπίσουμε ότι δεν έχεις Noβα γιατί τόσο αυτή όσο και οι δέκτες του sky δεν υποστηρίζουν εντολές disceq (τουλάχιστον μέχρι την τελευταία φορά που τσεκαρα)

μπορείς να δουλέψεις και με ένα καλώδιο το sky digibox αλλά θα έχεις μειωμένες δυνατότητες (υπάρχει ρύθμιση στο δέκτη).

να μην έχεις καθόλου ιδιοκτησιακό δέκτη αυτό δε θα ήταν και τόσο σοφό, ρισκάρεις τα πάντα στη συνδρομή σου.

καταρχάς θα έχεις πρόβλημα μεν την ενεργοποίηση της κάρτας και ακόμα και αν αυτό παρακαμθεί θα έχεις προβλήματα στη συνέχεια

παράλληλα ναι, αλλά χωρίς καθόλου sκy digibox εγώ προσωπικά δε θα το ρίσκαρα.

Last edited:
Απάντηση: τα παντα για το SKY HD

και πωσ μπορω να βλεπω το sky με ενα δεκτη σε δυo διαφορετικεσ τηλεορασεισ που ειναι σε διαφορετικα δωματια ;

Re: Απάντηση: τα παντα για το SKY HD

με το ιδιοκτησιακό δέκτη θα πρέπει να προμηθευτείς και av sender.

και πωσ μπορω να βλεπω το sky με ενα δεκτη σε δυo διαφορετικεσ τηλεορασεισ που ειναι σε διαφορετικα δωματια ;

θα το παρω και αυτο απο http://www.skysatinternational.com/ ;

Το αv sender το προμηθευεσαι απο καταστημα ηλεκτρονικων απο εδω. Υπαρχουν διαφορετικα μοντελα σε ποικιλες τιμες.
Αυτο ειναι το ευκολο κοματι. Ξεκινα καβαντζωσε πρωτα το πακετο και μετα αφου διαπιστωσεις οτι ολα δουλευουν καλα αγοραζεις και το sender.
Νικος

Το αv sender το προμηθευεσαι απο καταστημα ηλεκτρονικων απο εδω. Υπαρχουν διαφορετικα μοντελα σε ποικιλες τιμες.
Αυτο ειναι το ευκολο κοματι. Ξεκινα καβαντζωσε πρωτα το πακετο και μετα αφου διαπιστωσεις οτι ολα δουλευουν καλα αγοραζεις και το sender.
Νικος

είχα το μυαλό μου αλλού, σορρυ

Απάντηση: τα παντα για το SKY HD

καποιο καταστημα για να αγορασω κατοπτρο gibertini απο θεσσαλονικι μηπωσ γνωριζετε ;

Re: Απάντηση: τα παντα για το SKY HD

καποιο καταστημα για να αγορασω κατοπτρο gibertini απο θεσσαλονικι μηπωσ γνωριζετε ;

Μαντζαριδης. παρε τηλ και ρωτα τον συνηθως εχει τα συνηθη μεγεθη.
Νικος

συγνωμη, αλλα γιατι δεν μπορω να βρω στο internet ,τον μαντζαριδη ;

συγνωμη, αλλα γιατι δεν μπορω να βρω στο internet ,τον μαντζαριδη ;

με ενα απλο googling

MAJAR
Αφοί Ματζαρίδη ΑΒΕΤΕ

Καππαδοκίας 77- 79
Κ. Τούμπα Τ.Κ 54453
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα επικοινωνίας:
2310 912.931
2310 928.851

σε ευχαριστω πολυ.
και να ρωτησω και κατι αλλo,γιατι θα κανω τελικα την αγορα απο https://www.skysatinternational.com.
ειδα στο site :
1) Amstrad DRX895 Sky+ HD Digibox (1.5TB) 3D Ready and Viewing Card €547.95
2) Amstrad DRX895 Sky + HD Digibox (1.5TB) 3D Ready € 489,24
ποια η διαφορα των δυο ;

σε ευχαριστω πολυ.
και να ρωτησω και κατι αλλo,γιατι θα κανω τελικα την αγορα απο https://www.skysatinternational.com.
ειδα στο site :
1) Amstrad DRX895 Sky+ HD Digibox (1.5TB) 3D Ready and Viewing Card 547.95
2) Amstrad DRX895 Sky + HD Digibox (1.5TB) 3D Ready 489,24
ποια η διαφορα των δυο ;

1. Κουτι + καρτα,
2. Μονο το κουτι

Νικος

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: τα παντα για το SKY HD

παντωσ ευχαριστω πολυ,και επι τησ ευκαιριασ να μου δωσεισ και το τηλ.του τεχνικου που ξερεισ.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: τα παντα για το SKY HD

Παρακαλω,
Ευχαριστως να σου δωσω τηλεφωνο ,ελπιζω να μην παραβιαζω καποιο κανονα του forum μας
Μακης 2310 823519
Παρε τον τηλεφωνο θα τον βρεις πρωι απο 9-10 σιγουρα μετα φευγει για εγκαταστασεις. Συζητησε μαζι του και εξηγησε του τι ακριβως θελεις.
Νικος

Οτι γραφω εδω ειναι απολυτως δικη μου εκτιμηση. Με βαση λοιπον αυτη την αναφορα εκτιμω οτι η μεταφορα σε δυσκολους transponder απο τους Αγγλους αφορα καναλια ας πουμε πιο δικα τους (σαν να λεμε ET1 , NET ktl) οπως BBC HD, BBD, Channel4HD, ITV1HD. Δεν πιστευω οτι ο βασικος κορμος θα παει ποτε σε δυσκολο για εμας transponder. Η θεαση του πακετου εκτος Αγγλιας και Ιρλανδιας ειναι παρανομη και εδω ερχεται το σkysatinernational οπου αναλαμβανει να κανει τον διαμεσολαβητη με τον σky να κανει δηλαδη την ενεργοποιηση και ολα τα σχετικα αφου ειναι δυσκολο να γινει απο τον καθενα ξεχωριστα. Ειναι μια επιχειρηση και μαλιστα αρκετα επικερδης απο οτι ξερω με σεβασμο ομως στον πελατη.
Κακα τα ψεματα το αγγλικο πακετο θεωρειται απο τα καλυτερα αν οχι το καλυτερο της Ευρωπης και λογικα πολυς κοσμος το επιθυμει και λογω της γλωσσας αλλα και για αλλους λογους οπως ας πουμε φοιτητες αγγλους που σπουδαζουν αλλου αλλα και αλλους που θελουν να κουβαλουν την κουλτουρα που εζησαν.
Ο Sky χρησιμοποιει δυσκολο transponer για καποια καναλια κανοντας σχεδιασμο για την παρτυ του και οχι για εμας η καποιον αλλο ασχετως αν καποιες γειτονικες χωρες επωφελουνται απο το ιχνογραμμα του.
Οσο για την αγγλικη ιρ αυτη κυριως χρησιμοποιειται για sky go. Με αλλα λογια αν θελεις να παραγγείλεις μονο box office ταινια χρειαζεσαι απλα ενα dialer και ενα τηλεφωνο με αποκρυψη. Ωστοσο το θεωρω απωλεια χρηματων καθως η ταινια του box office σε λιγο διαστημα περναει σε κανονικη προβολη στο sky premiereHD αλλα κυριως διοτι καθε τετοια ταινια κοστιζει εξτρα της βασικης συνδρομης.
Νικος

Ποια η σχέση της εταιρίας αυτής με το επίσημο πακέτο; Αν είναι επίσημη και σε γνώση του sky μια χαρά νόμιμη είναι η θέασή του και στην Ελλάδα (πλέον και μετά τις τελευταίες εξελίξεις). Αν είναι μια απλή άσχετη εταιρία έχουμε πρόβλημα γιατί σήμερα είναι και...αύριο δεν είναι. Από το ύφος του σάιτ εγώ δεν καταάβαίνω αν όντως ανήκει στο sky ή όχι.