Τα πάντα για το SKY HD

Απάντηση: τα παντα για το SKY HD

ΟΠΟΤΕ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ TWIN LNB ΓΙΑ GIBERTINI OP150S-ΓΙΑ SKY DIGITAL ;

Re: τα παντα για το SKY HD

Καταρχάς εάν θα ήθελες,μην γράφεις με κεφαλαίους χαρακτήρες επειδή υποδηλώνει ότι φωνάζεις στα fora.
Δεν υπάρχουν καλά και κακά lnb.Δες ένα απλά με πολύ χαμηλές απώλειες πχ 0.1 db.Αλλά εάν μπεις σε αυτή την λογική θα πρέπει να έχεις και πολύ καλό καλώδιο κλπ....

να κανω μια ερωτηση.τα κατοπτρα gibertini εχουν επανω στο δισκο το logo τησ μαρκασ ;

εγώ δεν έχω δει κάτι αν και δε το έψαξα...αν και τα είχαν χύμα όλα τα πιάτα στην αποθήκη, τώρα αν είναι 100% γνήσιο θα σε γελάσω !!

να ρωτησω :εαν βαλω πιατο gibertini 1.25 αντι για 1.50 θα εχω μεγαλη απωλεια στο σημα για ληψη sky digital ; και σε normal καιρο αλλα και σε καιρο με βροχεσ-αερα-συννεφια ;

Re: Απάντηση: τα παντα για το SKY HD

να ρωτησω :εαν βαλω πιατο gibertini 1.25 αντι για 1.50 θα εχω μεγαλη απωλεια στο σημα για ληψη sky digital ; και σε normal καιρο αλλα και σε καιρο με βροχεσ-αερα-συννεφια ;

πιθανότατα όχι αλλά για πες περιοχή για να μην ψάχνουμε...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: τα παντα για το SKY HD

Με το μικροτερο που αναφερεις δεν εχω κανενα προβλημα,
Ακομα και σε πολυ δυσκολες συνθηκες εχω σημα.
Μονο σε παρα πολυ βαρια συννεφια χανω το sky Premiere HD του οποιου το σημα ειχε μειωθει απο τον Αυγουστο που μας περασε και συνεπως ειναι το πρωτο που φευγει.
Κατα τα αλλα να μην ανησυχεις ολα ειναι καμπανα.
Νικος

καλησπερα και παλι σε ολουσ .να ρωτησω,,μπορω να βαλω etra βαση και lnb σε πιατο που βλεπει στισ 28,2ε ( sky digital ) και να βλεπω παραλληλα και αλλουσ δορυφορουσ με αλλο δεκτη παραλληλα ;

Εννοείται.... κοίτα για τη βάση της gibertini για 4 δορυφόρους....

και ποιου δορυφορουσ μπορεισ να εχεισ παραλληλα ;

Ανάλογα τα κέφια, από 42Ε έως 9Ε, διαλέγεις ποιοι δορυφόροι σε ενδιαφέρουν, προμηθεύεσαι τις ανάλογες βάσεις και τα lnb και προχωράς.

Απαιτεί γνώση, πατέντες (στις βάσεις των lnb) και πολύ όρεξη για τον χομπίστα....

και όρεξη (όχι ξεπέτα) από εγκαταστάτη....

Υπάρχουν αντίστοιχα νήματα στο κομμάτι των Υλικών και Εγκαταστάσεων. Για να μη χαλάμε το νήμα εδώ που είναι μόνο για το Sky...

για να παρακολουθησω 3D καναλι στο sky digital πρεπει να εχω και broadband αγγλικο ;

γιατι ενω εχω το full package μου λεει οτι πρεπει να το ενεργοποιησω.

ναι έτσι είναι πρέπει να δώσεις το σειριακό αριθμό της 3D τηλεόρασής σου

Απάντηση: Re: τα παντα για το SKY HD

ναι έτσι είναι πρέπει να δώσεις το σειριακό αριθμό της 3D τηλεόρασής σου

δηλαδη ; αν τον δωσω θα ειναι ενταξει; χωρισ βεβαια να αφησω υποψιεσ οτι ειμαι εκτοσ αγγλιασ,και να χρειαστει υποτιθετε να βαλω broadband; και λογικα θα πρεπει να γινει μεσω τηλεφωνου.

αν δε κάνω λάθος πρέπει να γίνεται από το web interface απλά τα στοιχεία της τηλεόρασης...

Απάντηση: Re: τα παντα για το SKY HD

αν δε κάνω λάθος πρέπει να γίνεται από το web interface απλά τα στοιχεία της τηλεόρασης...

ενοεισ απο τισ ρυθμισεισ του sky box;