Τα πάντα για το SKY HD

Δοκιμασα αρκετες απο τις εγγραφες του planner, Καμμια δεν παρουσιασε μη συγχρονισμο υποτιτλων. Μηπως να εκανες ενα planner rebuilt?
Νικος
Το δοκιμάζω τώρα αν και είχα κάνει και reset
Τελικά, χωρίς καμία αλλαγή και από τα δυο
ένα άτομο που συμμετέχει σε tests on new epg,μου ανέφερε ότι το πρόβλημα υπάρχει και δεν έχει λυθεί ακόμη
 
Να υποθεσω οτι εχει να κανει με το box? Σε τι αραγε οφειλεται η διαφορετικη συμπεριφορα? Το software ειναι το ιδιο. Το μονο που αλλαζει ειναι οι διαφορετικες φουρνιες - versions των κουτιων.
Νικος
 
Μάλλον τι άλλο να πω δεν ξέρω, επίσης έχω βγάλει σπυρια με το pin
Ακόμη και να το βαλω off μου το ζητάει πάντα για τις ταινίες
Αν έχω καταλάβει , εχει να κάνει με νόμο στην Αγγλία όπου μετά τις 20:00 είναι πάντα on
 
Ναι ετσι ακριβως, Αυτο με τοπ pin ειναι κουσουρι πολλων ετων. Παντα απορουσα γιατι μου δινει τη δυνατοτητα να εχω ολα τα pin στο off αλλα απο την αλλη να μου ζηταει pin πριν τις 10 το βραδυ ?
Η νομοθεσια τους ομως εξηγει τα παντα.
Οσον αφορα για τον συγχρονισμο υποτιτλων ελπιζω οταν εναργοποιηιθει το bbc player να υπαρξει κι αλλη μικρη αναβαθμιση ετσι ωστε να ερθει το κουτι στα ισια του.
Απο την αλλη ξερεις τι σκεπτομαι? Γιατι δεν κανεις ενα forced upload ? Θα ξανακανει εγκατασταση στο λογισμικο και μπορει να φτιαξει το bug. Το κουτι δεν προκειται να παθει απολυτως τιποτα το εχω κανει δυο τρεις φορε3ς τωρα που περιμενα το νεο λογισμικο πριν γινει διαθεσιμο στο DL το 005..
Νικος
 
Καλήμέρα
Τι εννοείς force upload? αυτό που έχω κάνει ειναι force update με τα ίδια ακριβώς αποτελέσματα.
Πάντως και στις δοκιμές με το bbc ipleyer οι μ@λακες δεν έχουν υπότιτλους
 
Καλημερα και παλι,
Διορθωσε με αν κανω λαθος αλλα θεωρουσα οτι εσυ ελαβες το νεο λογισμικο αυτοματα κι οχι με forced update οπως εγω.
Επισης οτι το προβλημα σου δεν διορθωθηκε μετα απο planner rebuilt. Αυτο πιστευα οτι θα σου διορθωσει το προβλημα συγχρονισμου. Αφου αυτο δεν σε βοηθησε τοτε σου ειπα να κανεις forced update μηπως δεις αποτελεσμα με τη λογικη οτι αφενως το κουτι δεν παθαινει το παραμικρο αφετερου οτι μπορει την πρωτη φορα κατι δεν του εκατσε καλα.
Νικος
 
Οταν ήρθε το λογισμικό είχα δει το πρόβλημα και έκανα force download για να γυρίσω στο προηγούμενο , στη συνέχεια αφού βγήκε στο force download η τελευταία έκδοση είπα να κάνω πάλι force download ελπίζοντας ότι θα το είχαν διορθώσει
Τώρα είμαι με την επίσημη τελευταία έκδοση και το πρόβλημα υπάρχει, τι να πω ώρες ώρες είναι μεγάλο μπουρδέλο και το sky
Αυτό που με φοβίζει είναι ότι δεν το έχουν αρκετά άτομα το πρόβλημα και αυτό ίσως να λυθεί μόνο με αλλαγή κουτιού!
Επίσης δε νομίζω ότι για το bbc iplayer θα βγει νέο λογισμικό, απλά θα ενεργοποιηθεί στο τωρινό

Ισως Δευτέρα 01/10 να είναι στον αέρα ...
Νίκο μια άλλη ερώτηση
Αν είσαι στο TV guide και επιλέξεις παράδειγμα sky sport 3 HD, και βλέπεις κανονικά το κανάλι full screen.πως γυρίζεις στο ίδιο σημείο του TV guide? γιατί εμένα με παει πάντα στην αρχική σελίδα του TV guide
 
Δυστυχως φιλε μου ειναι ενα σοβαρο bugαυτο που αναφερεις, το εχουν πει μυριοι οσοι φυσικα και γω εχω το ιδιο προβλημα. Δυστυχως και παλι δεν μπορεις να ερθεις στην προηγουμενη θεση σου και ερχεσαι στο αρχικο μενου του tv guide. Me ενοχλει αφανταστα αλλα δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα και το λουζομαστε.
Νικος
 
Μετά απο μικρή έρευνα δείχνει ότι το πρόβλημα με τουσ υποτιτλουσ ειναι σε συγκεκριμένα κανάλια, όπως όλα του sky και itv, μιας και στα κανάλια των ντοκυμαντέρ και στο watch δουλεύει μια χαρά! Την ίδια παρατήρηση μου είπε και άτομο που συμμετέχει σε δοκιμές των beta εκδόσεων .
 
Χτες παρατηρησα και γω για πρωτη φορα στο sky1HD και σε ταινια του skymonies μια αναιπαισθητη αλλα ορατη αυξηση της ταχυτητας των υποτιτλων οχι τιποτα τραγικο αλλα για να καταλαβεις ο υποτιτλος ειχε φυγει για dt ενω ο ηθοποιος ελεγε ακομα αυτο που εφυγε. Μετα απο κανε τετρτο λα φυσιολογικα παλι. Θα ηταν καλο να υπηρχε μια ρουτινα ελεγχου ταχυτητας υποτιτλων για τετοιες περιπτωσεις. Λεω τωρα εγω αν και μου φαινεται κομματακι δυσκολο τεχνικα.
Νικος
 
Χτες παρατηρησα και γω για πρωτη φορα στο sky1HD και σε ταινια του skymonies μια αναιπαισθητη αλλα ορατη αυξηση της ταχυτητας των υποτιτλων οχι τιποτα τραγικο αλλα για να καταλαβεις ο υποτιτλος ειχε φυγει για dt ενω ο ηθοποιος ελεγε ακομα αυτο που εφυγε. Μετα απο κανε τετρτο λα φυσιολογικα παλι. Θα ηταν καλο να υπηρχε μια ρουτινα ελεγχου ταχυτητας υποτιτλων για τετοιες περιπτωσεις. Λεω τωρα εγω αν και μου φαινεται κομματακι δυσκολο τεχνικα.
Νικος

Νίκο κάνε την εξείς δοκιμή
όπως βλέπεις live sky movies πάτα pause για 1 λεπτό περίπου και μετά play, αν δεις ότι η καθυστέρηση είναι περίπου στο 1-2sec, τότε είναι το ίδιο πρόβλημα, κάνε την ίδια δοκιμή και στο sky 1. όταν στο έργο μιλάνε γρήγορα κι υπάρχει ροή γίνεται αρκετά σπαστικό έως άχρηστο
 
Νομιζω σ αυτη τη φαση η αναβαθμιση αφορα μονο τα νεα Amstrad 890 & 895 προφανως το download stream ελεγχει το κουτι και αναβαθμιζει η δεν επιτρεπει την αναβαθμιση αναλογα.

Δεν προλαβα να κανω το test γιατι ελειπα θα το κανω ομως σημερα και θα επαναλθω. Σαφως οταν ειναι γρηγοροι οι διαλογοι ειναι αχρηστο.
Νικος
 
Last edited by a moderator:
Μπορεί κάποιος φίλος να μας πει πως μπορούμε να ενεργοποιήσουμε το sky anytime+ . Thomson box ,entertainment pack ,hol net faster IAD2 router? ευχαριστω
 
Γυρνά μερικές σελίδες πίσω για uk VPN , διαφορετικά αν δεν καταλάβεις κάτι στειλε pm, και εγώ και ο iLise έχουμε γράψει σχετικά με αυτό κάποια βασικά βήματα, είναι άσκοπο να τα ξαναγραψουμε
 
Na συμπληρωσω εδω το φιλο macgalileo οτι ta Thomson boxes δεν αναβαθμιζονται με το νεο EPG και δεν μπορουν να δουν anytime+ επισης. Συνεπως μην παιδευεσαι αδικα. Ηταν και οι δυο βασικοι λογοι περα τα τεχνικα προβληματα που ειχα που αλλαξα το Thomson μετα απο 6 χρονια και πηγα στο Amstrad 895.
Να πω εδω στο φιλο macgalileo οτι χτες που εβλεπα ταινια παλι οι υποτιτλοι τρεχουν ελαχιστα σε σχεση με το λογο και κρινονται σχεδον αναξιοποιητοι. Συγκεκριμενα εβλεπα το μια εβδομαδα με τη Μαιριλιν, σε καποια στιγμη εκλεισα τελειως τους υποτιτλους. Ελπιζω να γινει καποια αναβαιμιση γρηγορα. Στο μεταξυ οι Αγγλοι δεν εχουν αναγκη περαν ατομων με ειδικες αναγκες οποτε δεν πολυκαιγονται οπως εμεις.
Νικος
Νικος
 
Last edited by a moderator:
Λογικο παιδια. Κανεις δεν εχει σημα. Μετακινηθηκε στον Astra 1N
Νικος
 
Last edited by a moderator:
Εγώ νομίζω ότι δεν έιχε καν το τελευταίο χρόνο όπου έχω βάλει sky
 
Last edited by a moderator: