Τα πάντα για το SKY HD

Δεν νομίζω το sky news HD το βλέπω ανεβασμένο και χαζοπιανω και το CBS

Μια χαρά και τα nhk & rte HD

Δοκίμασα το stacker destacker και μετά από αυτό φάνηκε να μειώνεται η λήψη αρκετά.

Οπότε τι μπορεί να έχει γίνει?
Να πείραξε το diseqc ή το lnb?

Το πιάτο το θεωρώ αδύνατο να κουνήθηκε επειδή είναι πολύ στιβαρό.

Επίσης, αν δεν έγινε σωστά κάποια σύνδεση στα βύσματα, λογικά δεν θα είχα καθόλου σήμα, όχι μειωμένο ?

Καλησπερα σασ.
Τελικα δεν μπορω να βγαλω κανενα νουμερο στο sky support.Mηπωσ ελικα να φταινε τα κινητα ?

Μεγαλη ζημια μας εκανε η αλλαγη των transponder περισι τον Φεβρουαριο. Χτες στη Θεσσαλονικη με ισχυρη βροχοπτωση ολα τα HD καναλια που ειχαν σημα με φυσιολογικες συνθηκες κοντα η λιγο πανω απο 50% ποιοτητα σηματος (ενδεικτικα παντα , το μεσο της μπαρας) χαθηκαν και μονο καναλια που δεν ειχαν μεταβολη οπως το comedycentralHD με σημα στην ποιοτητα μεγαλυτερομ απο 95% κατεβηκαν στο 50% αλλα ειχαν σημα οπως ηταν αναμενομενο. Πριν την μεταβολη ολα τα HD ειχαν τετοιο σημα γι αυτο και μιλαω για μεγαλη ηττα.
Παρατηρησατε κατι αναλογο αναλογα με την περιοχη που ειστε παιδες?

η κακοκαιρία των ημερών ήταν το crash test για την εγκατάστασή μου (1μ) και έχασα στα σπασίματα τα RT HD & NHK HD, όλα τα άλλα κανονικά! βέβαια είμαστε σε άλλη περιοχή ενώ εσύ είσαι στο κέντρο της κακοκαιρίας! Νο μίζω ότι με τόσα σύννεφα που είχαν μαζευτεί είσαι οκ, δηλ. ακόμα και ο hotbird πρέπει να είχε πρόβλημα στη λήψη σε σένα....

η κακοκαιρία των ημερών ήταν το crash test για την εγκατάστασή μου (1μ) και έχασα στα σπασίματα τα RT HD & NHK HD, όλα τα άλλα κανονικά! βέβαια είμαστε σε άλλη περιοχή ενώ εσύ είσαι στο κέντρο της κακοκαιρίας! Νο μίζω ότι με τόσα σύννεφα που είχαν μαζευτεί είσαι οκ, δηλ. ακόμα και ο hotbird πρέπει να είχε πρόβλημα στη λήψη σε σένα....

Με βαρια συννεφια δεν κατεβαινω ποτε κατω από 40%. Υπο Κ.Σ παιζω σε 50%.
Χτες ειχαν ανοιξει οι ουρανοι , μιλαμε εριχνε παπαδες. Αλλα ηταν και η αφορμη να καταλαβω ποσο κακο μας εκανε αυτη η ρημαδοαλλαγη που εγινε αρχες του χρονου.
Οσον αφορα τον Hotbird ελεγξα ετσι απο περιεργεια στη συχνοτητα που ειναι το novacinema1 απο το συνηθες που εχω 67% ποιοτητα σηματος με giberdini κινητο 1,20 ειχα κατεβει στο 58%.

Στα οριακά κανάλια υπάρχει το πρόβλημα γιατί πέφτουν κάτω από το ελάχιστο επιτρεπόμενο κατώφλι πολύ εύκολα.

δηλαδή παλιότερα με το παραμικρό σύννεφο που περνούσε τα οριακά κανάλια μου έπεφταν από SNR 27 κατευθείαν στο 0 (χωρίς να περάσουν από το 25,24,20 κλπ)

Στα οριακά κανάλια υπάρχει το πρόβλημα γιατί πέφτουν κάτω από το ελάχιστο επιτρεπόμενο κατώφλι πολύ εύκολα.

δηλαδή παλιότερα με το παραμικρό σύννεφο που περνούσε τα οριακά κανάλια μου έπεφταν από SNR 27 κατευθείαν στο 0 (χωρίς να περάσουν από το 25,24,20 κλπ)

Δεν παιζει φανταζομαι να δουμε καποια αλλαγη προς το καλυτερο, ασε που δεν μ αρεσει καθολου που τα watchHD, & DaveHD ειναι εοισης σε απιαστο transpoonder. Να μετακινουσαν τουλαχιστον αυτα....

Εδώ και πολλά χρόνια, στην Αγγλία απαγορεύεται να μεταδίδεται οποιοσδήποτε ποδοσφαιρικός αγώνας από τις 14:45 (τοπική) έως 17:15 (19:15 ώρα Ελλάδας), προκειμένου να πηγαίνει ο κόσμος στα Αγγλικά γήπεδα.

πήγα μέσω web να διακόψω τα Movies που τα είχα σε προσφορά και μου ξανάκανε προσφορά μισή τιμή κααι είπα άντε και λίγο ακόμα και τα ξαναπήρα για 3 μήνες

αντίθετα το skygo extra το έκοψα να και το είχε και αυτό προσφορά μισή τιμή για 6 μηνες

όλα γίνονται μέσω web πλέον

δηλαδη πηρες Movies + HD στη μιση τιμη;

εμενα τωρα για τρεις μηνες θα ειναι στα 55 περιπου εσενα;

Όχι τα movies τα έκοψα εντελώς. Δεν τα ήθελα. Στη συνέχεια πήγα να κόψω και τη χρέωση των HD (10.50pounds) και εκεί μου κάναν προσφορά στα 5.25 pounds για 6 μήνες.