Τα πάντα για το SKY HD

Πάντως όλο αυτό το καιρό τα είχα χάσει και εγώ ελπίζω να μην είναι μόνο θέμα καιρού-εποχής και να παραμείνουν όλο το χειμώνα - αν συνεχίσω να είμαι συνδρομητής βέβαια!

Αποκλειεται να ειναι θεμα καιρου γιατ το σημα σου θα ηταν οριακο και οχι ικανοποιητικο οπως το χαρακτηρισες. Πιστευω οτι ισως αυξησαν την ισχυ του σηματος χωρις ωστοσο να φαινεται η οποια αλλαγη στο kingofsat.
Σκεψου το καλα πριν κανεις το βημα διακοπης., Τωρα δεν εχουμε το skysatinternational να μας βοηθαει

Για μερικούς μήνες ίσως και να γίνεται γιατί έχω δει όταν κάνεις Login στο mysky σε ρωτάει αν έχεις διακόψει τους προηγούμενους 6 μήνες.

Φυσικά και δε θέλω να διακόψω αλλά λίγο τα cc λίγο το ότι δε βλέπω πια πολύ συχνά, και σίγουρα η ενοχή ότι θα μπορούσα να ξοδέψω αυτά τα 500 ετησίως σε κάτι πιο χρήσιμο-απαραίτητο πχ τέλη κυκλοφορίας!

με 100αρι κινητό τις περισσότερες ώρες δεν εχω σήμα και είναι τυχαίο πότε θα εχω,ισως επειδή είναι κινητό

Παρατηρώ τώρα 00:40 το σήμα έχει γίνει οριακό αλλά βλέπεται το κανάλι άνετα (πχ SyFy)

Μακαρι Βαιε κι εδώ να ηταν οριακο, μιλαμε για μαυρη μαυριλα, NO SATELITE SIGNAL

33;;; πολύ καλά ήσουν γιατί είμαι στα 36 προφανώς έχεις κρατήσει παλαιότερο πακέτο για κοίτα τι πακέτο σου βγάζει ακριβώς!

Aυξήσεις τον Μάιο έγιναν.

Έχει εξασθενήσει λίγο το σήμα σε σχέση με πριν από 1μιση μήνα ή φταίει κάτι άλλο(έκανα κάτι αλλαγές στην καλωδίωση)?

έχω το αμέσως επόμενο family bundle στα 36 (λίρες)

πως είναι δυνατόν χειρότερο πακέτο να κάνει περισσότερο;

μήπως σου έχουν προσθέσει τίποτε άλλο;

μήπω έχεις προσθέσει HD pack στο variety; καλύτερα πάρε το family Που τα έχει ήδη μέσα...

Μήπως βλέπεις το F1 κανάλι;

Για λίρες λέω εγώ.

Όχι δε βλέπω to κανάλι f1.

Στο Mysky εμφανίζονται τα πακέτα όπως τα είπα στο πρώτο μήνυμα.

Variety
Sky+HD Pack
Sky+HD

Αν θυμάμαι καλά είμουν σε 6μηνη προσφορά και πρόσφατα τελείωσε για αυτό το λόγο πήγε στις 41 λίρες.

Μάλλον συμβαίνει αυτό πού σου είπα στην αρχή δηλαδή είναι έχεις προσθέσει HD στο variety με αποτέλεσμα να σου βγαίνει πιο ακριβά από το family που τα έχει μέσα πάρε τηλ και άλλαξε το δε family αφού επιβεβαιωσεις το κόστος

Καλησπερα σας.
Θα ηθελα να ρωτησω ,εαν μπορω να χρησιμοποιησω τον δεκτη του sky που εχω ,σαν ελυθερο ωστε να πιανω δορυφορους της επιλογης μου ?

σε ευχαριστω για την απαντηση,αλλα να ρωτησω παλι γιατι εχω απορια.
Αφου ειναι ενας απλος δεκτης ,γιατι δεν θα μπορω να δω αλλον δορυφορο απο την στιγμη που θα αλλαξω την κατευθυνση του πιατου ? και φυσικα θα εχω ηδη σταματησει την συνδρομη στο sky ?

σε ευχαριστω για την απαντηση,αλλα να ρωτησω παλι γιατι εχω απορια.
Αφου ειναι ενας απλος δεκτης ,γιατι δεν θα μπορω να δω αλλον δορυφορο απο την στιγμη που θα αλλαξω την κατευθυνση του πιατου ? και φυσικα θα εχω ηδη σταματησει την συνδρομη στο sky ?

γιατί δεν είναι ένας απλός δέκτης,είναι ο ιδιοκτησιακος του πακέτου και όπως συμβαίνει με τους περισσότερους ιδιοκτησιακους είναι μόνο για το πακέτο