Τα πάντα για το SKY HD

γιατί δεν είναι ένας απλός δέκτης,είναι ο ιδιοκτησιακος του πακέτου και όπως συμβαίνει με τους περισσότερους ιδιοκτησιακους είναι μόνο για το πακέτο
Σε ευχαριστω πολυ.
Εχεις να μου προτεινεις καποιο καλο δεκτη HD για αγορα ?

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Σε ευχαριστω πολυ.
Εχεις να μου προτεινεις καποιο καλο δεκτη HD για αγορα ?

άνοιξε εδώ ένα θέμα γιατί σε αυτό είμαστε off topic,μεχρι πόσα χρήματα,linux ή απλός..... θα σου απαντήσουν και περισσότεροι

Re: Απάντηση: Τα πάντα για το SKY HD

Νεο sky+ firmware εχει αρχισει roll out απο αρχες Σεπτεμβριου ,
Αφορα τα κουτια Anstrad & Sky 890 kai 895.
Δεν ειναι ακομη διαθεσιμο στο DR
Το νεο λογισμικο ειναι το R012.079.50.00P.
Ξεκινησε με το R012.079.47.00P και μεσασ σε ελαχιστο χρονο στελνουν το....50 διορθωνοντας καπια glitches and bugs as well as stability issues.
Περισσοτερεσ info εδω http://skyepginfo.co.uk/Firmware/SkyPlusHD.php
Επειδη εχω και το κουτι της nova ton 831 κανω συγκριση με το τι τραβαμε με ενα νεο λογσμικο που εχει του κοσμου τα αλυτα bugs κι αυτου καθονται και το ξυνουν αρκει να διορθωσουν οτι διορθωνεται. Κατι τετοια βλεπω και κανω τα στραβα ματια για την ισοτιμια λιρας ευρω.

αυτές τις μέρες έχω χάσει και πάλι τα SyFy HD, E HD, κλπ οπότε τα 50 /μήνα σίγουρα με πειράζουν!!!

σήμερα γίνανε δύο καλά

1. καθάρισε η ατμόσφαιρα με τη βροχή και έπιασα τα E HD SyFy HD κλπ
2. έκανα πληρωμή 2 μήνες απλά με πιστωτική κάρτα!

Σε ρωταω γιοτι εφαγα πορτα ξανα στις 13 του μηνα. Να εχει να κανει η τραπεζα? Δοκιμασα με πιστωτικη Πειραιως. Ποιας τραπεζας ειναι η πιστωτικη σου? Αν ειναι να ριξω λιγο βρισιμο σε καποιους.

Παρεπιπτοντως το R12 .... ειναι διαθεσιμο στο DR for download with forced update. Το πηρα μυρωδια χτες και το εκανα κιλοας. Αφορα μονο επαναλαμβανω τα κουτια amstrad/sky 890 & 895

Πολύ καλό το νέο για τις κάρτες.

Να ρωτήσω κάτι και εγώ.

Έχετε δει σημαντική πτώση του σήματος του 2Ε μέσα στο καλοκαίρι(μετά τον Ιούλιο) ή κάτι φταίει στην εγκατάστασή μου?

δεν το έχω κοιτάξει προσεκτικά αλλά δε νομίζω να έχει πέσει το σήμα, εδώ αυτές τις μέρες με καθαρή ατμόσφαιρα λαμβάνω τα SyFy HD, Lifetime HD, MTV Live HD, E HD κλπ

Όχι ευχαριστώ, δεν θέλω κάποιο συγκεκριμένο.

Γενικά στον 2Ε αναφέρομαι.

Σε 2F και 2G δεν μπορώ να συγκρίνω γιατί δεν είχα μετρήσει σήματα εκεί.

Πάντως αν είχε αλλάξει κάτι στον 2Ε θα επηρέαζε και την Πάτρα αφού δεν υπάρχει spot beam για την Αθήνα όπως στον 2F.

Ωρα 430 το απογευμα βλεπω μια πολυ μεγαλη αυξηση σηματος στον 2Ε. Παραλληλα ειδα φως στο universalHD kai syfyHD me 20% περιπου ποιοτητα σηματος πολυ χαμηλα δηλαδη για giberdini OP150.
Αλλα απο το καθολου καλο ειναι κι αυτο. Να δω αν θα κρατησει. Διατηρω τις επιφυλαξεις μου και θεωρω οτι ειναι του καιρου, αν και με συνεφια ισως κατι σαν την αναστροφη θερμοκρασιας....
Εδω να πω οτι 20 μερες πριν εστειλα mail στον sky ζητωντας να αυξησουν την ισχυ σε δεσμες που χασαμε στη Βορεια Ελλαδα. Τους εγραψα μαλιστα αναλυτικα τις συχνοτητες. Τους ειπα επισης οτι ξερουμε οτι ξερουν για skyuk εκτος χωρας και τους εδωσα μαλιστα links πωλησης skyuk για ολη την Ευρωπη. Οχι για να μη μας το παιζουν παρθενες.
Φυσικα δεν απαντησαν αλλα λεω εγω τωρα....
Λες?

φάση θα έχει να σου κόψουν τη συνδρομή!

το ξέρεις πολύ καλά ότι οι συμφωνίες που έχουν δεν τους επιτρέπουν να δείξουν το περιεχόμενο που πληρώνουν εκτός UK. επίσης γνωρίζεις ότι για τους Άγγλος ο νόμος είναι νόμος. τα στραβά μάτια τα κάνουν όντως για οικονομικούς λόγους και για τους expats αλλά μέχρι εκεί...

Μπα δεν τους εγραψα απο το account περαν του οτι υπεγραψα με αλλο ονομα.
Τωρα το πρωι που εφευγα για δουλεια περιπου 640 ειπα ετσι απο περιεργεια να ξαναδοκιμασω. Η ποιοτητα σηματος ηταν στο 30%. Παραμενει μυστηριο. Και η συννεφια συννεφια. Η καμμια γκελα γινεται σαν μπιλιαρδο ενα πραγμα και φτανει σημα εως εδω (παραλογο) η οντως αποφασισαν να αλλαξουν footprint η/και ισχυ.
Βαιε του Αγγλους τους ξερω καλα. Ειναι οπως τα λες. Αυτο που δεν χωνεψα σε δαυτους ειναι η γυφτια τους. Δεν τους βγαζεις λιρα απο την τσεπη ουτε με βιντσι.
Γι αυτο και κανουν τα στραβα ματια μη σου πω μεχρι αλλοιθωρισμου .....

PS μηπως να δοκιμασει καιι κανεις αλλος απο Βοριεα Ελλαδα μεχρι και Βολο μηπως και δει φως? Μιλαω παντα για τα καναλια Universal HD, SyFyHD, & LifetimeHD