Τα πάντα για το SKY HD

Re: τα παντα για το SKY HD

pos tha allaxo to pin yparxi diadikasia

Κατ αρχην βαζεις τηλεφωνικη γραμμη στην αντιστοιχη θεση απο πισω και μετα μεσω του parental control αλλαζεις pin
Nikos

nai alla prota moy ziatai pin sto parental

Εννοειται οτι πρωτα βαζεις το pin που εχεις τωρα που ειναι τα 4 τελευταια ψηφια της καρτας που ειχες εσυ η ο φιλος σου.
Νικος

nai alla exi lixi i karta einai i ble kai den dexetai ta 4 teleutea psifia.

Τοτε φοβαμαι οτι δεν μπορεις να κανεις την αλλαγη.
Υπαρχει βεβαια μια ακομα περιπτωση να μπορεσεις αλλα αυτο προυποθετει account στο sky. Η αλλαγη μπορει να γινει και online.
Nikos

oxi ti prepi na kano

Κατ αρχη να εχεις ολες τις πληροφοριες που χρειαζονται απο τον λογαριασμο που ειχε ο κατοχος της καρτας. Δες αν ο κατοχος ειχε λογαριασμο. ν ναι ζητησε του να κανει reset pin online. Αν οχι δεν ξερω αν ειναι δυνατον να κανει τωρα account μετα τη ληξη δηλαδη της καρτας οποτε το μονο που μπορει να κανει ειναι να δοκιμασει η να σου δωσει τα στοιχεια του λογαρισμου και να δοκιμασεις εσυ.
Νικος

Ρε σείς. Είδα στο espn HD πως έχει τον ημιτελικό Barcelona vs cssk live και το παιχνίδι του ολυμπιακού σε μαγνητοσκόπηση το Σάββατο. Δε βλέπω πουθενά τον τελικό όμως και ανησυχώ.

paidia kalimera exo ena sky hd dekti bori o dektis na piasi kai allous doryforous ektos ton astra 28.2 pou ton exi san standart. psaxno ama boro na do ta elefhera hd kanalia apo alous doryforous

thanks

paidia kalimera exo ena sky hd dekti bori o dektis na piasi kai allous doryforous ektos ton astra 28.2 pou ton exi san standart. psaxno ama boro na do ta elefhera hd kanalia apo alous doryforous

thanks

Καλημέρα doukasn. Η απάντηση είναι οχι καθώς. Για ελεύθερα hd κανάλια θα χρειαστείς έναν hd δέκτη μη ιδιοκτησιακό.

nai alla ama bis sto krifo menou tou dekti boris na alaxis tous transponders

nai alla ama bis sto krifo menou tou dekti boris na alaxis tous transponders

και τους transponders να αλλάξεις ο δέκτης ψάχνει/διαβάζει συγκεκριμένα κανάλια σε συγκεκριμένες θέσεις (π.χ. στο κανάλι 101 περιμένει να βρει το bbc1. αν δεν το βρει δεν μπορείς να βάλεις κάποιο άλλο). Αν δεν τα βρει δεν βλέπεις τίποτα άλλο απο το γνωστό μήνυμα ότι δεν υπάρχει σήμα. Η μόνη περίπτωση που "ίσως" (δεν ξέρω αν έχει γίνει ποτέ) να κάνεις δουλειά με αλλαγή των transponders είναι να ψάχνεις ανα συχνότητα και να προσθέτεις κανάλια στο menu other channels το οποίο νομίζω ότι έχει συγκεκριμένη χωρητικότητα και είναι απείρος δυσλειτουργικό για χρήση πολλών καναλιών (και για να τα κάνεις add όλα αυτά τα κανάλια μπορεί να σου πάρει και 3 μέρες).

paidia opios endiaferete exo ena sky hd dekti pros poulhma opoios endiaferete as mou stili pm.

thanks

Απάντηση: Re: τα παντα για το SKY HD

paidia opios endiaferete exo ena sky hd dekti pros poulhma opoios endiaferete as mou stili pm.

thanks

Βάλε αγγελία και σε παρακαλώ να γράφεις Ελληνικά, σύμφωνα με τους κανόνες του φόρουμ :ernaehrung004:

που να την βαλω υπαρχη καποιος χωρος στο φορουμ.

Συγνωμη για την ερωτηση, αλλα διαβαζω τοσες σελιδες και ακομα δεν εχω βγαλει καποια ακρη. Μπορει καποιος να μου δωσει ενα link να διαβασω να δω πως μπορω να βαλω και εγω sky hd και απο που πρεπει να αγορασω τον εξοπλισμο;

Ευχαριστω!

Συγνωμη για την ερωτηση, αλλα διαβαζω τοσες σελιδες και ακομα δεν εχω βγαλει καποια ακρη. Μπορει καποιος να μου δωσει ενα link να διαβασω να δω πως μπορω να βαλω και εγω sky hd και απο που πρεπει να αγορασω τον εξοπλισμο;

Ευχαριστω!

Μην μπερδευεσαι,
Υπαρχουν δυο βασικοιν τροποι.
1. Μεσω ελληνικου μαγαζιου (αθηνα κυριως) Χρεωνουν τη μανα και τον πατερα τους, δεν στο συνιστω. Η καρτα και το κουτι μπορει να σου βγει κοντα στα 1000 ευρα χωρις τα χρηματα που θα πληρωνεις για το πακετο που θα επιλεξεις. Σ αυτα τα χρηματα θα πρεπει να προσθεσεις και ετησια διαχειριστικα εξοδα που μπορει να φτανουν και τα 150 ευρω η και παραπανω το χρονο.
2. Απο το εξωτερικο. Αρκετοι κανουν αυτη τη δουλεια. Μονο ενας δεν εχει διαχειριστικα εξοδα ολοι μοι αλλοι εχουν και ποικιλουν επισης. Παντως ειναι κοντα στα 150 ευρω επισης. Η διαφορα τους με τον Ελληνα ειναι η πολυ μα πολυ χαμηλοτερη τιμη καρτας και κουτιου που μπορει να φτανει ακομα και στο 40% της αντιστοιχη τιμης του Ελληνα.
Μεσα στις σελιδες θα βρεις αρκετες ιντερνετικες σελιδες που πωλουν skyHD οποτε ψαχνεις και βρισκεις την πιο συμφερουσα τιμη.
Να προσεξεις να παρεις την αγγλικη και οχι την ιρλανδεζικη καρτα.
Νικος