george0083
AVClub Enthusiast
- 23 May 2007
- 767
Re: τα παντα για το SKY HD
παντως το sky ειναι το πιο τελειο πακετο δορυφορικου συστηματος σημερα
παντως το sky ειναι το πιο τελειο πακετο δορυφορικου συστηματος σημερα
Μην μπερδευεσαι,
Υπαρχουν δυο βασικοιν τροποι.
1. Μεσω ελληνικου μαγαζιου (αθηνα κυριως) Χρεωνουν τη μανα και τον πατερα τους, δεν στο συνιστω. Η καρτα και το κουτι μπορει να σου βγει κοντα στα 1000 ευρα χωρις τα χρηματα που θα πληρωνεις για το πακετο που θα επιλεξεις. Σ αυτα τα χρηματα θα πρεπει να προσθεσεις και ετησια διαχειριστικα εξοδα που μπορει να φτανουν και τα 150 ευρω η και παραπανω το χρονο.
2. Απο το εξωτερικο. Αρκετοι κανουν αυτη τη δουλεια. Μονο ενας δεν εχει διαχειριστικα εξοδα ολοι μοι αλλοι εχουν και ποικιλουν επισης. Παντως ειναι κοντα στα 150 ευρω επισης. Η διαφορα τους με τον Ελληνα ειναι η πολυ μα πολυ χαμηλοτερη τιμη καρτας και κουτιου που μπορει να φτανει ακομα και στο 40% της αντιστοιχη τιμης του Ελληνα.
Μεσα στις σελιδες θα βρεις αρκετες ιντερνετικες σελιδες που πωλουν skyHD οποτε ψαχνεις και βρισκεις την πιο συμφερουσα τιμη.
Να προσεξεις να παρεις την αγγλικη και οχι την ιρλανδεζικη καρτα.
Νικος
Οκ φιλε μου ευχαριστω.
Βρηκα καποια Links (καλα τα περισσοτερα εχουν κλείσει) αλλα ειναι πολυ ακριβο για τη τσέπη μου
![]()
Είναι πολύ ακριβό ilise. Εγώ το αγόρασα, μέσω γυναίκας, απευθείας από Αγγλία. Σε διαφορετική περίπτωση δε νομίζω πως θα τα έσταζα στους εδώ λαμόγιους γιατί οι τιμές που τα εμπορεύονται είναι πραγματικά πολύ υψηλές.Παρακαλω δεν κανει τιποτα,
Οταν το αποφασισεις θα αποζημιωθεις με το παραπανω!
Νικος
Είναι πολύ ακριβό ilise. Εγώ το αγόρασα, μέσω γυναίκας, απευθείας από Αγγλία. Σε διαφορετική περίπτωση δε νομίζω πως θα τα έσταζα στους εδώ λαμόγιους γιατί οι τιμές που τα εμπορεύονται είναι πραγματικά πολύ υψηλές.
By the way ενεργοποίησε κανείς το sky 3D? Είμαι στα μαχαίρια με τη γυναίκα για το αν θα αγοράσουμε vt20.
Ναι το εχω ενεργοποιησει αρκετο καιρο τωρα. Τους εδωσα τυπο συσκευης και το ενεργοποιησαν οση ωρα μιλουσαμε στο τηλεφωνο. Σφαιρα
Παροτι side by side ειναι καταπληκτικη αισθηση, Μετα απο αυτο νομιζεις οτι πριν δεν εβλεπες κατι σου ελειπε ακριβως δηλαδη την αισθηση που ειχαμε οταν ειχαμε πρωτοδει HD και επιστρεφαμε κατοπιν στα συμβατικα SD καναλια.
Νικος
Είναι by default side by side ή εξαρτάται απο τον τύπο της τηλεόρασης; Τι τηλεόραση έχεις;
Ειναι by default side by side οπως ολες οι δορυφορικες μεταδοσεις 3D.
Samsung 40C8000 προς το παρων αλλα εχω προπαραγγειλει και την νεα cinema.
Νικος
Κατι δεν πάει καλά πάντως. Σε pub που είδα αγώνα στην Αγγλία δεν ήταν side by side. Βέβαια εκεί είχε γυαλιά κανονικά σαν αυτά στο AVATAR όχι με μπαταρίες.
63ευρώ(58 λύρες περίπου) το μήνα είναι το full pack με τα πάντα όλα μέσα συμπεριλαμβανομένων και των 40 περίπου HD καναλιών και των sports.δηλαδη εαν εχω γνωστο στην Αγγλια,μου στελνει τον hd δεκτη&καρτα-σχεδον-τσαμπα και πληρωνω για το hdsport κανα 60αρι το μηνα?
ετσι ειναι?
Τηλέφωνο πως τους πήρες? Δεν υπήρχε πρόβλημα που η τηλεόραση σου είναι αγορασμένη από Ελλάδα ή δε φαίνεται αυτό?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.