Τα πάντα για το SKY HD

Re: τα παντα για το SKY HD

Γινεται να μεταφερουμε καναλια απο το other channels στο epg???? Ρωταω εγω!!!
Regards dbfan

Regards dbfan

Κατηγορηματικα οχι.
Οτι μπαινει στο epg εξαρταται 100% απο τον σταθμο.
Απο το αδελφο αγγλικο φορουμ εμαθα χτες οτι to ESPN america HD ερχεται στον sky 21 Ιουνιου στο καναλι 421 η 431 (δεν θυμαμαι καλα)
Ωστοσο δεν καταλαβαινω ποια η διαφορα του ESPN HD που δινει σημερα ο sky με εχτρα πληρωμη απο το νεο ESPN America HD που ερχεται σε λιγες μερες.
Νικος

Regards dbfan

Όπως λένε kover και Νίκος, δεν γίνεται..!
Το έχω ψάξει κι σε ξένα φόρα σχετικά με τον sky. Το επίσημο κουτί δεν σ´αφήνει να κάνεις και πολλά! Εγώ πάντως σκέφτομαι κάποια στιγμή αργότερα να πάρω έναν dreambox 800 ή 8000 - αν πέσει σε λογικά πλαίσια η τιμή του -.

Αυτό που δεν γνωρίζω με τα dreambox είναι αν θα έχω πρόβλημα με την άσπρη κάρτα του SKY. Παίζει κανονικά ή θα πάθουμε "εγκεφαλικό" :bigcry: αν την βάλουμε στο ονειροκούτι!!

ilise ποιά καινούρια κανάλια προστέθηκαν στο epg και δε μπορούμε να τα πιάσουμε? Δε βλέπω κάτι. Επίσης συνεχίζεις να πιάνεις ITVHD από το epg?

ilise ποιά καινούρια κανάλια προστέθηκαν στο epg και δε μπορούμε να τα πιάσουμε? Δε βλέπω κάτι. Επίσης συνεχίζεις να πιάνεις ITVHD από το epg?

To ITVHD το πιανω εγω απο το other channels γιατι εχω την ιρλανδεζικη καρτα η οποια δεν εχει ακομα δικαιωματα για να το δω στο EPG.
Οσον αφορα για τα νεα καναλια δες στο kingofsat.net ειναι δυο ta
ITV1 LONDON HD & STV HD αλλα και τα δυο ειναι στον δυσκολο γα μας transponder 2D.
Νικος

Όπως λένε kover και Νίκος, δεν γίνεται..!
Το έχω ψάξει κι σε ξένα φόρα σχετικά με τον sky. Το επίσημο κουτί δεν σ´αφήνει να κάνεις και πολλά! Εγώ πάντως σκέφτομαι κάποια στιγμή αργότερα να πάρω έναν dreambox 800 ή 8000 - αν πέσει σε λογικά πλαίσια η τιμή του -.

Αυτό που δεν γνωρίζω με τα dreambox είναι αν θα έχω πρόβλημα με την άσπρη κάρτα του SKY. Παίζει κανονικά ή θα πάθουμε "εγκεφαλικό" :bigcry: αν την βάλουμε στο ονειροκούτι!!
Την εχω βαλει στον 800 και στον azbox+ που εχω και δουλευει και στους δυο μια χαρα
Regards dbfan

Την εχω βαλει στον 800 και στον azbox+ που εχω και δουλευει και στους δυο μια χαρα
Regards dbfan

μιλάς για τα freeview ή και για τα συνδρομητικά;

apou pires tin karta file dbfan giati endiaferomai
Απο το skysatinternational.com πηρα την συνδρομη και απο αλλο μαγαζι τον δεκτη πιο φτηνα.Αυτοι μετα εκαναν τα παντα.Επισης κατι σημαντικο δεν ζητουν εξτρα λεφτα καθε χρονο.
Regards dbfan

Ρε παιδια να ρωτησω και εγω κάτι?
Βλεπει κανένας τα καναλια του CBS (Drama, Reality+1, etc) ????

Καινούριο κανάλι HD στην πλατφόρμα. Μετά το ESPN HD τώρα έχουμε και το ESPN AMERICA HD. Ποιότητα βέβαια όχι τόσο καλή, όπως ακριβώς και το ESPN HD. Από ότι συμπαιρένω, ετοιμάζονται το FIVE HD και το Eurosport 2 HD (θεωρητικά πάντα αφού στον Hotbird παίζει ήδη). Ισως να δούμε και Eurosport 3D σύντομα οπότε πάμε για άλλα κόλπα.

Καινούριο κανάλι HD στην πλατφόρμα. Μετά το ESPN HD τώρα έχουμε και το ESPN AMERICA HD. Ποιότητα βέβαια όχι τόσο καλή, όπως ακριβώς και το ESPN HD. Από ότι συμπαιρένω, ετοιμάζονται το FIVE HD και το Eurosport 2 HD (θεωρητικά πάντα αφού στον Hotbird παίζει ήδη). Ισως να δούμε και Eurosport 3D σύντομα οπότε πάμε για άλλα κόλπα.

Οπως και το ESPNHD το νεο καναλι ESPN America HD δεν ανηκει στην πλατφορμα sky οποτε ακομα και με sky world πακετο χρειαζεται εξτρα χρηματα.
Κακως
Νικος

Οπως και το ESPNHD το νεο καναλι ESPN America HD δεν ανηκει στην πλατφορμα sky οποτε ακομα και με sky world πακετο χρειαζεται εξτρα χρηματα.
Κακως
Νικος

Φίλε μου ilise τι ενοείς δεν ανήκει στην πλατφόρμα sky; εγώ στην πλατφόρμα Sky που πληρώνω συνδρομή έχω προσθέσει όντως με 9 λίρες επιπλέον τα κανάλια του ESPN. Πλατφόρμα sky είναι όμως. Θες να μας δώσεις περισότερες εξηγήσεις για το τι εννοείς;

Φίλε μου ilise τι ενοείς δεν ανήκει στην πλατφόρμα sky; εγώ στην πλατφόρμα Sky που πληρώνω συνδρομή έχω προσθέσει όντως με 9 λίρες επιπλέον τα κανάλια του ESPN. Πλατφόρμα sky είναι όμως. Θες να μας δώσεις περισότερες εξηγήσεις για το τι εννοείς;

Αγαπητε φιλε εχεις δικιο οντως δεν εγινα κατανοητος και ζητω συγγνωμη,
Εννουσα οτι δεν εκπεμπει απο Ηνωμενο Βασιλειο οπως τα υπολοιπα της πλατφορμας αλλα γινεται relay απο Αμερικη.
Σαφως και ανηκουν στην πλατφορμα του Sky,
Επισης χρειαζεται εξτρα πληρωμη οπως ανεφερες 12euro (εφοσων εχεις sky sports).
Ρωτω αξιζει τον κόπο?