ΌχιΓινεται να μεταφερουμε καναλια απο το other channels στο epg???? Ρωταω εγω!!!
Regards dbfan
Γινεται να μεταφερουμε καναλια απο το other channels στο epg???? Ρωταω εγω!!!
Regards dbfan
Γινεται να μεταφερουμε καναλια απο το other channels στο epg???? Ρωταω εγω!!!
Regards dbfan
ilise ποιά καινούρια κανάλια προστέθηκαν στο epg και δε μπορούμε να τα πιάσουμε? Δε βλέπω κάτι. Επίσης συνεχίζεις να πιάνεις ITVHD από το epg?
Την εχω βαλει στον 800 και στον azbox+ που εχω και δουλευει και στους δυο μια χαραΌπως λένε kover και Νίκος, δεν γίνεται..!
Το έχω ψάξει κι σε ξένα φόρα σχετικά με τον sky. Το επίσημο κουτί δεν σ´αφήνει να κάνεις και πολλά! Εγώ πάντως σκέφτομαι κάποια στιγμή αργότερα να πάρω έναν dreambox 800 ή 8000 - αν πέσει σε λογικά πλαίσια η τιμή του -.
Αυτό που δεν γνωρίζω με τα dreambox είναι αν θα έχω πρόβλημα με την άσπρη κάρτα του SKY. Παίζει κανονικά ή θα πάθουμε "εγκεφαλικό" :bigcry: αν την βάλουμε στο ονειροκούτι!!
Την εχω βαλει στον 800 και στον azbox+ που εχω και δουλευει και στους δυο μια χαρα
Regards dbfan
μιλάς για τα freeview ή και για τα συνδρομητικά;
Μιλαω για την καρτα παιδια
Regards dbfan
apou pires tin karta file dbfan giati endiaferomai
Απο το skysatinternational.com πηρα την συνδρομη και απο αλλο μαγαζι τον δεκτη πιο φτηνα.Αυτοι μετα εκαναν τα παντα.Επισης κατι σημαντικο δεν ζητουν εξτρα λεφτα καθε χρονο.apou pires tin karta file dbfan giati endiaferomai
Καινούριο κανάλι HD στην πλατφόρμα. Μετά το ESPN HD τώρα έχουμε και το ESPN AMERICA HD. Ποιότητα βέβαια όχι τόσο καλή, όπως ακριβώς και το ESPN HD. Από ότι συμπαιρένω, ετοιμάζονται το FIVE HD και το Eurosport 2 HD (θεωρητικά πάντα αφού στον Hotbird παίζει ήδη). Ισως να δούμε και Eurosport 3D σύντομα οπότε πάμε για άλλα κόλπα.
Οπως και το ESPNHD το νεο καναλι ESPN America HD δεν ανηκει στην πλατφορμα sky οποτε ακομα και με sky world πακετο χρειαζεται εξτρα χρηματα.
Κακως
Νικος
Φίλε μου ilise τι ενοείς δεν ανήκει στην πλατφόρμα sky; εγώ στην πλατφόρμα Sky που πληρώνω συνδρομή έχω προσθέσει όντως με 9 λίρες επιπλέον τα κανάλια του ESPN. Πλατφόρμα sky είναι όμως. Θες να μας δώσεις περισότερες εξηγήσεις για το τι εννοείς;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.