Τα πάντα για το SKY HD

Re: τα παντα για το SKY HD

Εννοείς όταν κάνεις sign in στην υπηρεσία "my sky" μπαίνεις απο server uk?
Εγώ μπαίνω απο το σπίτι μου κανονικά...Λές να με κόψουν καμιά μέρα?:rifle:

και εγώ κανονικά απο το σπιτι μπαινω! Δεν νομίζω να σε κόψουν για αυτό το λόγω. Λες;

Το credit adjustment το είδες στο report της τράπεζας σου ή στου sky?

Sto report toy sky στο μηνιαιο μου λογαρισμο.
Νικος

Εννοείς όταν κάνεις sign in στην υπηρεσία "my sky" μπαίνεις απο server uk?
Εγώ μπαίνω απο το σπίτι μου κανονικά...Λές να με κόψουν καμιά μέρα?:rifle:

Nai παντα οταν κανω online δουλειες μπαινω με server uk. Δεν αφηνω ποτε τιποτα στην τυχη.
ΔΕν ειναι δυσκολο ειναι απλουστατο και ασφαλες. Με μεγαλη μου χαρα θα σας πω αν θελετε,
Νικος

1) Ίσως το Ιρλανδέζικο σκάι να αναπροσάρμοσε τις τιμές του βάσει ισοτιμίας με τη λύρα
2) Χρησιμοποιείς proxy server αγγλικό σωστά? Εγώ όσα proxy servers free δοκίμασα είναι όλα τραγικά αργά. Τόσο αργά που βαριέμαι να περιμένω. Μόνο ένα μήνα που αγόρασα με 5 ευρώ έκανα τη δουλειά μου γρήγορα. Αν έχεις κάποιο site με free proxies που να μη σέρνονται πεστο μας:)

1) Ίσως το Ιρλανδέζικο σκάι να αναπροσάρμοσε τις τιμές του βάσει ισοτιμίας με τη λύρα
2) Χρησιμοποιείς proxy server αγγλικό σωστά? Εγώ όσα proxy servers free δοκίμασα είναι όλα τραγικά αργά. Τόσο αργά που βαριέμαι να περιμένω. Μόνο ένα μήνα που αγόρασα με 5 ευρώ έκανα τη δουλειά μου γρήγορα. Αν έχεις κάποιο site με free proxies που να μη σέρνονται πεστο μας:)

Δεν νομιζω να αναπροσαρμοσε τις τιμες αφου η αναλυση του κοστους ειναι ιδια, 73 ευρω για το sky world + 15 euro για HD pack + 0,75 ευρω τελος χρησης καρτας = 88,75 ευτω δηλαδη το ποσο που πληρωνω καθε μηνα. To credit adjustment - 7 euro θα δουμε τον αλλο μηνα τι ακριβως ειναι.
2) Ανοιξε τον firefox meta tools meta options then advanced then network then adjustments.
Σ αυτην την καρτα εχουμε πατημενο το κουμπακι χωρις διαμεσολαβητη.
Πηγαινουμε και τικαρουμε -->> χειροκινητη ρυθμιση διαμεσολαβητη και βαζουμε 93.174.81.194 και θυρα 3128. Παταμε οκ kai κανουμε επανεκκινηση τον firefox. Μετα την επανεκκινηση ειμαστε με τον uk server.
Για να βεβαιωθουμε οτι ειμαστε στον ξενο server παμε εδω http://www.ip2location.com/
Αφου τελειωσουμε τη δουλεια μας τικαρουμε με τιν ιδιο τροπο το πρωτο κουτακι δηλαδη χωρις δισκομιστη και επανεκκινουμε τον browser.
Συνηθως ειναι σφαιρα αλλα εχουμε απειρους να δοκιμασουμε απο εδω, http://www.hidemyass.com/proxy-list/
aφου δηλωσουμε σε ποιας χωρας τον server θελουμε να συνδεθουμε
Νικος

Δεν νομιζω να αναπροσαρμοσε τις τιμες αφου η αναλυση του κοστους ειναι ιδια, 73 ευρω για το sky world + 15 euro για HD pack + 0,75 ευρω τελος χρησης καρτας = 88,75 ευτω δηλαδη το ποσο που πληρωνω καθε μηνα. To credit adjustment - 7 euro θα δουμε τον αλλο μηνα τι ακριβως ειναι.
2) Ανοιξε τον firefox meta tools meta options then advanced then network then adjustments.
Σ αυτην την καρτα εχουμε πατημενο το κουμπακι χωρις διαμεσολαβητη.
Πηγαινουμε και τικαρουμε -->> χειροκινητη ρυθμιση διαμεσολαβητη και βαζουμε 93.174.81.194 και θυρα 3128. Παταμε οκ kai κανουμε επανεκκινηση τον firefox. Μετα την επανεκκινηση ειμαστε με τον uk server.
Για να βεβαιωθουμε οτι ειμαστε στον ξενο server παμε εδω http://www.ip2location.com/
Αφου τελειωσουμε τη δουλεια μας τικαρουμε με τιν ιδιο τροπο το πρωτο κουτακι δηλαδη χωρις δισκομιστη και επανεκκινουμε τον browser.
Συνηθως ειναι σφαιρα αλλα εχουμε απειρους να δοκιμασουμε απο εδω, http://www.hidemyass.com/proxy-list/
aφου δηλωσουμε σε ποιας χωρας τον server θελουμε να συνδεθουμε
Νικος

Νίκο, δεν είναι λίγο επικινδυνο να δουλεύεις με proxy σε website που κάνεις login, έχεις personal data και μπορεί να γίνει view στοιχείων πιστωτικής κάρτας απο τρίτους (ποιος ξέρει ποιος έχει τον έλεγχο του Proxy);

Νίκο, δεν είναι λίγο επικινδυνο να δουλεύεις με proxy σε website που κάνεις login, έχεις personal data και μπορεί να γίνει view στοιχείων πιστωτικής κάρτας απο τρίτους (ποιος ξέρει ποιος έχει τον έλεγχο του Proxy);

Δεν εχεις αδικο εχεχει κινδυνους αλλα μετα σκεπτομαι ειναι καμμια 250ρια proxy ανα χωρα, να κρατανε καραουλι σε μερικους να υποκλεπτουν στοιχεια ειναι κομματακι υπερβολιkο αφενως γιατι ειναι τεραστιος ο ογκοσ των δεδομενων αφεταιρου απαιτει δυνατητες Echelon.
Nikos

Μπήκε το Hallmark HD στο epg μου. Πολύ σειρά και πολύ αμερικανιά.

Μηπως ολες οι σειρες που β λεπουμε δεν ειναι αμερικανικες? Τι ειναι?
Ακολουθει το Five HD

Μηπως ολες οι σειρες που β λεπουμε δεν ειναι αμερικανικες? Τι ειναι?
Ακολουθει το Five HD
Όντως έτσι είναι αλλά έπρεπε να γράψω κάτι ως περιγραφή για το κανάλι:)
Τα 2 κανάλια που είναι στον 2b πότε μπαίνουν και ποιά είναι?

Όντως έτσι είναι αλλά έπρεπε να γράψω κάτι ως περιγραφή για το κανάλι:)
Τα 2 κανάλια που είναι στον 2b πότε μπαίνουν και ποιά είναι?

Κανονικα ειναι ηδη στη θεση τους. Δεν ξερω ομως ta regional δικαιωματα της καθε καρτας.
Νικος

Γειά σας κι από εμένα!

Με ενδιαφέρουν τα δορυφορικά HD κανάλια καθώς και τα HD κανάλια.
Σκεφτόμουν το πακέτο sky digital, αλλά καθώς βρίσκομαι Ηράκλειο Κρήτης,δεν ξέρω κατά πόσο θα αξίζει αφού ακούω πως υπάρχει δυσκολία με τον συγλκεκριμένο δορυφόρο!
Είμαι νέος και άσχετος,το έχω ξαναπέι και σε παλιότερα post, το τονίζω ξανά!Ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει τρόπος μέσω κάποιας κάρτας και τοθ αντίστοιχου module να έχω πρόσβαση στο 3d κανάλι sky3d το οποίο και με ενδιαφέρει!
Έχω δει από το φίλο Νίκο (ilise) που έχει αναφέρει πως τιο συγκεκριμένο κανάλι νομίζω ότι μπορεί να το έχεις μόνο με sky world (το full πακέτο δηλαδή αν έχω καταλάβει καλα; Μαζί με το HD πακέτο) δηλα´δη αν το έχω καταλάβει καλά θα πρέπει να βάλεις στο sky "τα παντα όλα" ώστε να μμπορέσεις να έχεις πρόσβαση στο συγκεκριμλενο κανάλι!

Σίγουρα δεν υπάρχει άλλος τρόπος να πληρώσει κανείς μόνο γι αυτό;
Από εδώ Ηράκλειο Κρήτης που είμαι αξίζει το sky ?!

Ευχαριστώ πολύ,
Φιλικά,
Μάνος.

Γειά σας κι από εμένα!

Σκεφτόμουν το πακέτο sky digital, αλλά καθώς βρίσκομαι Ηράκλειο Κρήτης,δεν ξέρω κατά πόσο θα αξίζει αφού ακούω πως υπάρχει δυσκολία με τον συγλκεκριμένο δορυφόρο!
Είμαι νέος και άσχετος,το έχω ξαναπέι και σε παλιότερα post, το τονίζω ξανά!Ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει τρόπος μέσω κάποιας κάρτας και τοθ αντίστοιχου module να έχω πρόσβαση στο 3d κανάλι sky3d το οποίο και με ενδιαφέρει!
Έχω δει από το φίλο Νίκο (ilise) που έχει αναφέρει πως τιο συγκεκριμένο κανάλι νομίζω ότι μπορεί να το έχεις μόνο με sky world (το full πακέτο δηλαδή αν έχω καταλάβει καλα; Μαζί με το HD πακέτο) δηλα´δη αν το έχω καταλάβει καλά θα πρέπει να βάλεις στο sky "τα παντα όλα" ώστε να μμπορέσεις να έχεις πρόσβαση στο συγκεκριμλενο κανάλι!

Ευχαριστώ πολύ,
Φιλικά,
Μάνος.

Συντοπίτη Μάνο...πληροφοριακά να σου πώ ότι θα κατεβάζεις 24 HD απο το σύνολο του πακέτου και sky3d ολίγον αδύνατο.

Γειά σας κι από εμένα!

Ευχαριστώ πολύ,
Φιλικά,
Μάνος.

Αγαπητε Μανο οπως ειχα ξαναγραψει τουλαχιστο μεχρι στιγμης για να δεις sky 3D πρεπει να εχεις το πληρες πακετο + HD,
Η Κρητη λογω θεσης ειναι πιο δυσκολη στη ληψη του πακετου συνεπως αν και θα πληρωνεις το πληρες πακετο δεν θα απολαμβανεις ολα του τα καναλια.
Ωστοσο πιστευω απο Σεπτεμβρη τα πραγματα θα ειναι διαφορετικα οσον αφορα το sky 3D.
Αυτο διοτι θα γινουν 4 τουλαχιστο θεματικα καναλια 3D οποτε θα μπορεις να πληρωνεις μονο το θεματικο πακετο για του οποιου το 3D καναλι ενδιαφερεσαι.
Ετσι τα πραγματα γινονται πιο οικονομικα ενω θα απολαμβανεις και το θεματικο πακετο της αρεσκειας σου. Μεχρι σημερα το sky 3D δειχνει μονο demo σε κυκλους τιποτα συγκλονιστικο απλα παιρνουμε μυρωδια για τις δυνατοτητες του μεσου.
Νικος

Αγαπητε Μανο οπως ειχα ξαναγραψει τουλαχιστο μεχρι στιγμης για να δεις sky 3D πρεπει να εχεις το πληρες πακετο + HD,
Η Κρητη λογω θεσης ειναι πιο δυσκολη στη ληψη του πακετου συνεπως αν και θα πληρωνεις το πληρες πακετο δεν θα απολαμβανεις ολα του τα καναλια.
Ωστοσο πιστευω απο Σεπτεμβρη τα πραγματα θα ειναι διαφορετικα οσον αφορα το sky 3D.
Αυτο διοτι θα γινουν 4 τουλαχιστο θεματικα καναλια 3D οποτε θα μπορεις να πληρωνεις μονο το θεματικο πακετο για του οποιου το 3D καναλι ενδιαφερεσαι.
Ετσι τα πραγματα γινονται πιο οικονομικα ενω θα απολαμβανεις και το θεματικο πακετο της αρεσκειας σου. Μεχρι σημερα το sky 3D δειχνει μονο demo σε κυκλους τιποτα συγκλονιστικο απλα παιρνουμε μυρωδια για τις δυνατοτητες του μεσου.
Νικος

Θα συμφωνήσω με τον Ilise...και μιας και είσαι συντοπίτης "Μάνο" θα πρότεινα να περιμένεις μέχρι τον Σεπτέβριο να δείς μήπως και κατα τα λεγόμενα του Ilise βγεί κανένα υποπακέτο με το κανάλι που σε ενδιαφέρει κυρίως.
Επίσης σκέψου το όλο θέμα ώριμα γιατί τα λεφτά που απαιτούνται σε εξοπλισμό και σε συνδρομή δεν είναι λίγα , και αυτά που κατεβάζουμαι είναι τα 3/5 απο τους υπόλοιπους Ελλαδίτες αυτά δε που απολαμβάνουμαι ακόμα πιο λίγα.

-bye-

Είναι εύκολο να μου κάποιος που βλέπει sky αν κατεβαίνουν τα 4 κανάλια του CBS (drama, reality, reality+1, action) και ακόμα το BBC HD?

Είναι εύκολο να μου κάποιος που βλέπει sky αν κατεβαίνουν τα 4 κανάλια του CBS (drama, reality, reality+1, action) και ακόμα το BBC HD?

Για το BBC HD ουτε λογος ειναι στον δυσκολο transonder 2D που για τη χωρα μας αναλογα με τη θεση θελει απαραιτητα απο 3μετρο μεχρι και 5μετρο πιατο.
Για τα αλλα τωρα καναλια αν και δεν τα εχω στη λιστα που βλεπω χωρις να ειμαι 100% σιγουρος μετα μεγαλης βεβαιοτητας πρεπει να κατεβαινουν κανονικα. Θα το ελεγξω τωρα το μεσημερι και αν δεν εχω δικιο θα διωρθωσω αμεσως.
Νικος

Thanks Ilise,
Εμενα με 90αρι wave και δεν κατεβαίνουν! Φυσικά κ αλλα πολλά και οχι απο τον 2D!! Τεσπα, αν μπορεις τσεκαρε κ στειλε μου ενα pm, ευχαριστώ κ παλι

Βόλος με 1.25 και Sky HD δέκτη, έρχεται το Reality και το Drama με μικρές μπάρες strength-quality. Τα άλλα δυο...γιόκ! -bye-