Τα πάντα για το SKY HD

Re: τα παντα για το SKY HD

Tωρα που δειχνει Real Madrid - Real Sosiedad στο Sky Sports HD 4 δουλευει το κοκκινο κουμπι ?
Το παταω ,αλλα εχει μονο το super 6 κ.λ.π

Tωρα που δειχνει Real Madrid - Real Sosiedad στο Sky Sports HD 4 δουλευει το κοκκινο κουμπι ?
Το παταω ,αλλα εχει μονο το super 6 κ.λ.π

δεν έχει κάτι άλλο τώρα στο κόκκινο κουμπι. Αυτό που βλέπεις είναι το teletext του καναλιού. Αν είναι να έχει κάποιον αλλο αγώνα παράλληλα, διπλα στο κόκκινο κουμπι θα σου γράφει match choice. Το ότι βλέπεις τις επιλογές του super 6 κλπ κλπ κλπ σημαίνει οτι το κουμπι λειτουργεί κανονικά.

Εχω συνδεδεμενο το digibox με τον ενισχυτη με coaxial .
βλεπω ομως το φως της οπτικης εξοδου του δεκτη να ειναι συνεχεια αναμενο ..
Ειναι φυσιολογικο αυτο ? Είναι κριμα ομως να μην βγαινει ο ψηφιακος ηχος απο το HDMI .

Καλημερα σε ολα τα παιδια,
ΛΟιπον τις τελευταιες μερες παρατηρησα οτι το anytime δεν δουλευε σωστα, δεν εβαζε προγραμματα η/και εβγαζε τα νεοτερα παρα τα παλαιοτερα,
Λεω και γω ας κανω τα κλασικα αλλα το προβλημα επεμενε. Λεω μετα ας κανω απενεργοποιηση και ξανα μετα ενεργοποιηση. Αυτο το εκανα χτες και το μονο που καταφερα ηταν να σβησω τελειως το κομματι των anytime προγραμματων που υπηρχαν στο δισκο ασε που χρειαζονται μερικες μερες για την πληρη ενεργοποιηση της υπηρεσιας.
Να μην σας τα πολυλογω αν παρατηρησετε κατι αναλογο μην κανετε τιποτα.
Θα επανελελθει μονο του.
O sky ανακοινωσε οτι υπαρχει προβλημα μονον για τους κατοχους sky+ HD και για την ωρα το ψαχνουν αν και εχουν καταληξει στο τι προκαλεσε το προβλημα. Η υπηρεσια θα επαναλειτουργησει μολις αποκατασταθει το προβλημα χωρις να δεσμευονται ομως χρονικα.
Αυτα για να ξερετε μην απενεργοποιησετε την υπηρεσια μονοι σας.
Νικος

Να ρωτήσω κάτι...μπορείς να πάρεις sky uk αν έχεις διέυθυνση αγγλίας σε virtual office??

Γιατι δεν δοκιμαζεις να κανεις μια αιτηση online να δεις αν γινεται; Ενα ζήτημα παντωςείναι πως θα τους πείσεις να μην στειλουν τεχνικο για εγκατασταση...

Να ρωτήσω κάτι...μπορείς να πάρεις sky uk αν έχεις διέυθυνση αγγλίας σε virtual office??

τι ακριβως ειναι το virtual office; θα έχεις κάποιον εκεί να παραλάβει;

ναι υπάρχουν άτομα.To virtual office είναι κανονικό γραφείο αλλα εσυ δεν χρειάζετε να είσαι εκεί έχει κανονικά υπαλλήλους που σου στέλνουν την αλληλογραφία καθώς και απαντάνε στα τηλέφωνα(ανάλογα με το πρόγραμμα που είσαι) και το χρησιμοποιείς αμα θές διεύθυνση στην αγγλία για δουλείες...Τι η σκαι στέλνει υποχρεοτικά τεχνικό?Αμα τους πω και καλα οτι πιατο εχω δικο μου και 8ελω μονο δεκτη και κάρτα??

Αυτο τους ειπα κι εγω, χωρις να επιμεινω ιδιαιτερα ομως, και ηταν κατηγορηματικοί στο οχι....

Και οι μαγκες απο τα διαφορα site πως καταφερνουν και παρακαμπτουν τον τεχνικο ?

Εχω την ιδια απορία. Νομιζω όμως οτι γινεται επειδη τα διαφορα site σου πουλανε τον δεκτη, που προφανως καπως τον εχουν αποκτήσει και τον έχουν σε στοκ... οπότε απο το sky ζητανε μονο την καρτα..To sky εχει παντως αυτη την επιλογη του να ζητησεις μόνο κάρτα αν εχεις δικο σου εξοπλισμό (συμπεριλαμβανομενου του δεκτη).

Παιδια οποιος εχει την διαθεση να με βοηθησει να ενεργοποιησουμε το Sky 3D καναλι ,τηλεφωνοντας στο Sky ας κανει τον κοπο να μου στειλει ενα pm.

Exω προσπαθησει μεσω skysatinternational 2 φορες και ενω μου λενε οτι εχει σταλει το σημα ενεργοποιησης , το Sky 3D δεν ανοιγει .

Τοτε μπες στο site του sky, κανε login με τα στοιχεια σου και δες αν ειναι ενεργοποιημενη η υπηρεσια.
Αν δεν ειναι, την ενεργοποιεις μονος σου και το πολυ σε 24 ωρες (οπως αναφερουν εκεινοι) θα εχει ενεργοποιηθει.

Μπαινω στο My Packages και βλεπω οτι εχω τα παρακάτω πακέτα ..

Your Sky TV
Sky World

Your Sky Equipment
Sky+HD Pack
Sky+ Subscription

Δυστυχώς δεν γινεται ενεργοποιηση online και δισταζω να τους παρω τηλεφωνο γιατι τα αγγλικα μου στον προφορικο λογο δεν ειναι και τοσο καλα και φοβαμαι μην γινει καμια στραβη με την αποκρυψη .

Δεν μπορω να καταλαβω ομως γιατι 2 φορες δεν εχει ενεργοποιηθει ..
Απο χθες το βραδυ μεχρι σημερα το απογευμα ειχα αφησει τον δεκτη στο SKY 3D μηπως και ενεργοποιηθει , αλλα τιποτα .
Και δεν νομιζω να μου ειπαν 2 φορες ψεματα απο το skysatinternational.

Γι'αυτο ζητω καποιον που το εχει κανει ηδη για τον εαυτο του με επιτυχια να το κανει κ για εμενα ...:worshippy:

Last edited:

Eπιτελους ξεκινησε και η online δυνατοτητα ενεργοποιησης του Sky 3D.

Δεν μπορώ να καταλαβω ομως γιατι ενω το καναλι αυτο προσφερεται χωρις επιπλεον χρεωση ο λογαριασμος πλεον πηγε αντι για 58,50 στις 61,00 λιρες ?

Eπιτελους ξεκινησε και η online δυνατοτητα ενεργοποιησης του Sky 3D.

Δεν μπορώ να καταλαβω ομως γιατι ενω το καναλι αυτο προσφερεται χωρις επιπλεον χρεωση ο λογαριασμος πλεον πηγε αντι για 58,50 στις 61,00 λιρες ?

Δεν εχει να κανει με την υπηρεσια 3D. Εγινε απο Σεπτεμβριο μια μικρη αυξηση η οποια ηταν εκει κοντα στα 2- 2,5 euros. Αυτο μαλλον ισχυει
Νικος