Κάτσε να "γεράσει" λιγάκι σαν το δικό μου, όχι πολύ, να, 5 χρόνια. Δυναμο, σοβαρή βλάβη στη κεντρική κονσόλα που επηρεάζει αρκετά από τα υποσυστήματα και δεν ξέρουν ακριβώς τι είναι (ηχοσύστημα γιοκ), τώρα πάνε και οι κλειδαριές των δύο μπροστινών θυρών. Απορώ πώς έχουν το θράσος να χρεώνουν τόσο τα ανταλλακτικά τους, μια και φτιάχνονται προφανώς στην Κίνα. Ή από Κινέζους.
"Volvo for Life" είναι το moto τους. Πάντως στα σύγχρονα Volvo δεν ανταποκρίνεται γιατί εγώ δεν πρόκειται να ξαναπάρω.
Έχει ακριβώς 22500 σε 13 μήνες.
Γεγονός ότι χρησιμοποείται αποκλειστικά για μετακινήσεις εντός και για να με πηγαινοφέρνει στην δουλειά.
Θέλω να πιστεύω ότι έμπλεξες με λάθος ανθρώπους στο service.
Ξανα-λέω ότι η σοβαρή βλάβη στην κονσόλα, οφείλεται περισσότερο σε προσέγγιση που δεν αφορά το αυτοκίνητο ως προϊόν και αυτή είναι που στην ουσία επηρέασε περιφεριακά υποσυστήματα.
Εξηγούμε ότι δεν αντιπροσωπεύω κανένα δίκτυο, κουβέντα κάνουμε. :ernaehrung004:
και τί μπορεί να κάνει τώρα ο Τάσος;
* honda civic 1800 του 2008, μέχρι τώρα έχω 16000 χλμ κ μόνο λάδια, φίλτρα.
και τί μπορεί να κάνει τώρα ο Τάσος;
μα,...καλά μας δουλεύεις..?
κανονικά στις 16000 ΤΙΠΟΤΑ δεν έπρεπε να πληρώσεις...:rifle:
Αναγκαστικά πρέπει να κάνω ετήσιο service ή κάθε 20.000 χλμ......:BDGBGDB55:
Κ επειδή τα 20.000 θα τα φτάσω στα 2 χρόνια, στον χρόνο επάνω άλλαξα λάδια, φίλτρο....:BDGBDGB53:
Να μην ξαναπάρω Volvo. Πλέον το έμαθα το μάθημά μου. Τα ηλεκτρικά τους με έχουν απογοητεύσει μία, και οι τιμές των ανταλλακτικών διπλά. Να δεχθώ το επιχείρημα περί ευπάθειας των ηλεκρικών/ηλεκτρονικών, αλλά αυτό δεν συμβαδίζει με το κόστος των ανταλλακτικών. 217 ευρώ (ανταλλακτικό + τοποθέτηση) μια κλειδαριά, συγγνώμη, αλλά μου φαίνονται πολλά. 350 ευρώ η μονάδα cd και άλλα 800-φεύγα η ICM (χώρια εργατικά) για μία κεντρική κονσόλα που άνευ λόγου και αιτίας ξαφνικά βγήκε οφ, μου φαίνονται εξωπραγματικά.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.