Τα πιο ζημιάρικα αυτοκίνητα της αγοράς...

μην συγκρίνετε παιδιά δεν έχει καμία σχέση η αίσθηση που σου δίνει αυτό το αυτοκίνητο.
κυριολεκτικά το "φοράς" δεν το οδηγείς απλά!

σόρρυ για το οφ τόπικ

Κάτσε να "γεράσει" λιγάκι σαν το δικό μου, όχι πολύ, να, 5 χρόνια. Δυναμο, σοβαρή βλάβη στη κεντρική κονσόλα που επηρεάζει αρκετά από τα υποσυστήματα και δεν ξέρουν ακριβώς τι είναι (ηχοσύστημα γιοκ), τώρα πάνε και οι κλειδαριές των δύο μπροστινών θυρών. Απορώ πώς έχουν το θράσος να χρεώνουν τόσο τα ανταλλακτικά τους, μια και φτιάχνονται προφανώς στην Κίνα. Ή από Κινέζους.

"Volvo for Life" είναι το moto τους. Πάντως στα σύγχρονα Volvo δεν ανταποκρίνεται γιατί εγώ δεν πρόκειται να ξαναπάρω.

Έχει ακριβώς 22500 σε 13 μήνες.
Γεγονός ότι χρησιμοποείται αποκλειστικά για μετακινήσεις εντός και για να με πηγαινοφέρνει στην δουλειά.
Θέλω να πιστεύω ότι έμπλεξες με λάθος ανθρώπους στο service.
Ξανα-λέω ότι η σοβαρή βλάβη στην κονσόλα, οφείλεται περισσότερο σε προσέγγιση που δεν αφορά το αυτοκίνητο ως προϊόν και αυτή είναι που στην ουσία επηρέασε περιφεριακά υποσυστήματα.
Εξηγούμε ότι δεν αντιπροσωπεύω κανένα δίκτυο, κουβέντα κάνουμε. :ernaehrung004:

Έχει ακριβώς 22500 σε 13 μήνες.
Γεγονός ότι χρησιμοποείται αποκλειστικά για μετακινήσεις εντός και για να με πηγαινοφέρνει στην δουλειά.
Θέλω να πιστεύω ότι έμπλεξες με λάθος ανθρώπους στο service.
Ξανα-λέω ότι η σοβαρή βλάβη στην κονσόλα, οφείλεται περισσότερο σε προσέγγιση που δεν αφορά το αυτοκίνητο ως προϊόν και αυτή είναι που στην ουσία επηρέασε περιφεριακά υποσυστήματα.
Εξηγούμε ότι δεν αντιπροσωπεύω κανένα δίκτυο, κουβέντα κάνουμε. :ernaehrung004:

και τί μπορεί να κάνει τώρα ο Τάσος;

Εγω με το δικο μου ΝΙΣΣΑΝ ΠΡΙΜΕΡΑ 2000 κυβικα μοντελο 97 ....

εχουμε και λεμε :
αγορασμενο με 61.000 χιλιομετρα μετα απο 1 χρονο αλλαξα τα Λαστιχα !

μετα απο 2 χρονια αλλαξα παλι λαστιχα και το καζανακι της εξατμισης με ΜΑΙΜΟΥ καζανακι 60 ευρω απο το ΕΒΑΥ !!! το εχω ακομα (ρεσπεκτ) !!

η Μπαταρια ειναι ακομα η ιδια και δεν δειχνει σημεια κοπωσης ....δεν ξερω αυτον τον χειμωνα πως θα παει!

Η κλειδαρια η πισω αριστερα στα 147.000 ανοιγει μονο χειροκινητα πλεον...

το Αιρ κοντισιον σταματησε να λειτουργει λογω ενος ρελε στα 154.000 χιλμ, δεν τον αγορασα ακομα λογω εξωφρενικης τιμης στην αντιπροσωπια...περιμενω να βρω εναν μεταχειρισμενο αμα βρω την ορεξη!

τακακια εχω αλλαξει 2 φορες μεχρι τωρα αγορασμενα στο ΕΒΑΥ παμφθηνα 55 ευρω μπρος πισω !

καμια διαφορα απο τα γνησια που ειχα πριν αν και οι δισκοι θελοιυν αλλαγμα πλεον....

αυτα μεχρι τωρα ! τωρα εχει 188.000 χιλμ περιπου

Corolla του 94, κίνηση και σκίσιμο μόνο εντός Αθήνας τα τελευταία 2 χρόνια. Αλλαγή μπαταρίας 2 φορές μέχρι τώρα, μία αντλία νερου στα 13 χρόνια και ταυτόχρονη αλλάγή τάπας ψυγείου νερού. 220.000 χιλ. Τα τελευταία 10 χρόνια βαρέθηκα και σταμάτησα να ανοίγω καπώ... Μόνο στο σέρβις... Εφ'όσον δεν υπάρχουν σταγόνες λάδι στον δρόμο στο σημείο που το παρκάρω, όλα είναι καλά...

Και το αμαξι απο το ebay το αγορασες? Αρχοντας!

Tα citroen C2 παρουσιαζουν προβλημα στα ηλεκτρικα και στον εγκεφαλο.

Last edited:
Peugeot 206 2000…
Αλλαξα μπαταρια μετα από 8 χρονια στα 128.000 χλμ…
Τακάκια κάθε 50 χιλιάδες ( ο μηχανικος μου αναρωτάνε αν παταω καθόλου φρενο)
Οι μονες βλαβες που ειχα ηταν ένας διακόπτης που ειχε χαλαρώσει και αναβε το αριστερο φλας μονο του.. ( στα 6 χρονια) και η διαρροή του ψυκτικού υγρού στο κλιματιστικό (στα 7 χρονια)

Hyundai getz της εργασίας μου ( εχω αλλαξει δυο ως τώρα)….
Μπορει από ευκολίες και ανεση να μην είναι τίποτα το ιδιαίτερο αφου το σαλόνι του παραπέμπει σε αγροτικό αλλα από βλαβες μηδεν…
Το μονο που θελει έλεγχο ανα 20 χιλιαδες χιλιόμετρα είναι η ευθυγράμμιση του αφου την χανει σιγα σιγα ( είναι και οι δρομοι μας για τα μπάζα )

to getz ειναι καλο αμαξακι ιδιαιτερα το 1.4 και ευρυχωρο σχετικα θα λεγα..

Το ξερατε οτι ο αισθητηρας του ρελαντι , οταν δεν αλλαζουμε τα λαδια συχνα ή δεν βαζουμε αρκετα ψιλο ή χοντρο λαδι μαζευει υπολειματα και δεν δουλει με αποτελεσμα να εχει πολλα κοψιματα το αμαξι, και να σβηνει οταν φρεναρεις/

Last edited:
Καλά, για τα άρθρα του autotriti κ λοιπών συγγενών, ας μην πω δυνατά την γνώμη μου γιατί.....μπιπ....όποιος δίνει τα περισσότερα χρήματα σε διαφημίσεις....

Από εκεί κ πέρα :
* nissan micra 1000 του 1998 με aircondition μόνο, το οδηγεί η αδερφή μου κανονικά κ έχει 250.000 χλμ, έχουμε αλλάξει μόνο τα βασικά που ζητά κάθε μοτέρ, δλδ ιμάντα, λάδια, φίλτρα, τελικό εξάτμισης, τακάκια, τίποτα άλλο !
* opel corsa 1400 του 2003, το είχα εγώ για 5 χρόνια κ τώρα η κοπέλα μου, έχει φτάσει τα 101000 χλμ κ μόνο ότι προβλέπεται από τον κατασκευαστή, ιμάντα, λάδια, φίλτρα κτλ.
* honda civic 1800 του 2008, μέχρι τώρα έχω 16000 χλμ κ μόνο λάδια, φίλτρα.

Re: Απάντηση: Τα πιο ζημιάρικα αυτοκίνητα της αγοράς...

* honda civic 1800 του 2008, μέχρι τώρα έχω 16000 χλμ κ μόνο λάδια, φίλτρα.

μα,...καλά μας δουλεύεις..?:grinning-smiley-043
κανονικά στις 16000 ΤΙΠΟΤΑ δεν έπρεπε να πληρώσεις...:rifle:

και τί μπορεί να κάνει τώρα ο Τάσος;

Να μην ξαναπάρω Volvo. Πλέον το έμαθα το μάθημά μου. Τα ηλεκτρικά τους με έχουν απογοητεύσει μία, και οι τιμές των ανταλλακτικών διπλά. Να δεχθώ το επιχείρημα περί ευπάθειας των ηλεκρικών/ηλεκτρονικών, αλλά αυτό δεν συμβαδίζει με το κόστος των ανταλλακτικών. 217 ευρώ (ανταλλακτικό + τοποθέτηση) μια κλειδαριά, συγγνώμη, αλλά μου φαίνονται πολλά. 350 ευρώ η μονάδα cd και άλλα 800-φεύγα η ICM (χώρια εργατικά) για μία κεντρική κονσόλα που άνευ λόγου και αιτίας ξαφνικά βγήκε οφ, μου φαίνονται εξωπραγματικά.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Τα πιο ζημιάρικα αυτοκίνητα της αγοράς...

μα,...καλά μας δουλεύεις..?:grinning-smiley-043
κανονικά στις 16000 ΤΙΠΟΤΑ δεν έπρεπε να πληρώσεις...:rifle:

Αναγκαστικά πρέπει να κάνω ετήσιο service ή κάθε 20.000 χλμ......:BDGBGDB55:
Κ επειδή τα 20.000 θα τα φτάσω στα 2 χρόνια, στον χρόνο επάνω άλλαξα λάδια, φίλτρο....:BDGBDGB53:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τα πιο ζημιάρικα αυτοκίνητα της αγοράς...

Αναγκαστικά πρέπει να κάνω ετήσιο service ή κάθε 20.000 χλμ......:BDGBGDB55:
Κ επειδή τα 20.000 θα τα φτάσω στα 2 χρόνια, στον χρόνο επάνω άλλαξα λάδια, φίλτρο....:BDGBDGB53:

θέλω να πω...ΑΛΟΙΜΟΝΟ μας να θέλει το αυτοκίνητο στις 16000 φροντίδα....

Alfa Romeo 147 1.6

Tην είχα 5 χρόνια και την είχα (λυπάμαι που το λέω) ψιλοξεσκίσει.Ειχε πάει σε μέρη, που μερικά SUV θα το σκέφτονταν οι ιδιοκτήτες τους να τα βάλουν.
Ενας προβληματικός αισθητήρας ABS (της BOSCH), αλλάχτηκε εντός εγγύησης.
Περαν τούτου ουδέν.Ενα απο τα καλύτερα αυτ/τα που είχα ποτέ και που εχω οδηγήσει.

vw Golf gt1600 με 245.000+ χιλιομετρα 12ετιας και ακομα στο δρομο πεταει... βεβαια κανω τα σερβις στν ωρα τους..απο τα πιο ανθεκτικα αυτοκιντα.

Να μην ξαναπάρω Volvo. Πλέον το έμαθα το μάθημά μου. Τα ηλεκτρικά τους με έχουν απογοητεύσει μία, και οι τιμές των ανταλλακτικών διπλά. Να δεχθώ το επιχείρημα περί ευπάθειας των ηλεκρικών/ηλεκτρονικών, αλλά αυτό δεν συμβαδίζει με το κόστος των ανταλλακτικών. 217 ευρώ (ανταλλακτικό + τοποθέτηση) μια κλειδαριά, συγγνώμη, αλλά μου φαίνονται πολλά. 350 ευρώ η μονάδα cd και άλλα 800-φεύγα η ICM (χώρια εργατικά) για μία κεντρική κονσόλα που άνευ λόγου και αιτίας ξαφνικά βγήκε οφ, μου φαίνονται εξωπραγματικά.

Do you know Sarakakis?-bye-

Δεν νομίζω να είναι θέμα αντιπροσώπου η αξιοπιστία των ηλεκτρονικών μιας φίρμας.

Οκ, περί της στιβαρότητας του σκαριού, της γενικότερης αίσθησης κλπ δεν έχω παράπονα. Αλλά ο κόσμος ζητάει πλέον κάτι περισσότερο από την περιώνυμη στιβαρότητα των Volvo της δεκαετίας του 70, μετράει η αξιοπιστία όλων των υποσυστημάτων. Και εάν δεν μπορείς να τα φτιάξεις γερά, υιοθετείς μια άλλη τιμολογιακή πολιτική ανταλλακτικών στους πελάτες που εμπιστεύθηκαν το όνομά σου.

Για τα opel τουλάχιστον που το ψιλοπαρακολουθώ λόγω προτίμησης, βλέπω ότι βγάζουν τις ίδιες σχεδόν ηλίθιες ζημιές ανά μοντέλο, οι οποίες όμως κοστίζουν αρκετά (ότ)αν σου κάτσει...