Τα Purifiers του Ν.Μενδρινού....

Status
Not open for further replies.
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τα Purifiers του Ν.Μενδρινού....

Σήμερα κατέφθασαν σε ένα φίλο πολλά κιλά, τα πρώτα δείγματα θετικά...

Nα σου πώ ρε χαμένο κορμί....
Γιατί δεν φυτεύεις τους Wavac μέσα σε ένα τεράστιο purifier??:flipout::flipout:

Μπορείς να τους φυτέψεις και σε γλάστρα.Ετσι μπορείς να επιτύχεις κι απομόνωση EMF αλλά κι εξαιρετική...γείωση.:flipout:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τα Purifiers του Ν.Μενδρινού....

Tι νομίζεις ότι θα κάνω...:flipout:

Exω κάτι καλά για να φτάσουν τα Wavac σε.....Audio Nirvana :flipout:

orgstandingstone.jpg

peacecylinder09.jpg

org3g1a.jpg

καλησπέρα σας,

συγνώμη για τη καθυστερηση αλλά χθες το βραδυ το διαβασα...τουλάχιστο μεχρι τη μεση και σημερα λιγο παρακάτω
τα τελευταία δε τα διαβασα και συγνωμη αν ειμαι off topic

καθότι ειμεθα φυσικοί με τη παραδοσιακη εννοια του ορου....
οχι οχι συγνώμη
βαση τους νομους της τεχνης και της επιστήμης....
οχι οχι δε πάει

λοιπον απλά
οποιοδηποτε μεταλλο ειναι μονωση για ολες τις ηλεκτρομαγνητικές ακτινοβολιες
ενας κλωβος Faraday ειναι ενα μεταλλικό κελυφος στο εσωτερικό του οποίου δεν διεισδυει ευκολα η ΗΜ ακτινοβ.

παρτε ενα αλουμινοχαρτο και τυλιξτε το κινητό σας καλά, διπλό
και πάτρε τηλέφωνο
αν χτυπήσει θα βγω αυριο στη καβαλας να φωναζω ποσο μαλακας ειμαι (11:00 με 13:00)

Ρε μη παραμυθιαζόσαστε...αλουμινόχαρτο...στο super market στο supermarket

προσέχτε το πάχος της κάληψης μονώνει ολες τις συχνότητες
αλλά οχι ολες τις εντάσεις

αν γνωρίζουμε τις συχνότητες και το ευρος που θελουμε να μονώσουμε μαζί με την ενταση μπορούμε να υπολογίσουμε το βάθος διείσδυσης της ακτινοβολίας
αρα βγαζουμε το πάχος του μετάλλου
απλά

αυτοι τι κανουν
βαζουν ρηνισματα και το κανουν ευπλαστο για να μπορει να τοποθετηθει ευκολα και σου πουλάνε φυκια για μεταξωτες κορδέλες
ακου γαλαζιας
χαχαχαχαχα
πως να σου δικαιολογήσει τα 900
απλά πραματα
:flipout::flipout::flipout::flipout::flipout::flipout::flipout::flipout:

-bye-

από φωνούλα μια χαρα την ακουσα
περιμενα να βγει κανενα κοκκινο νυχι στη πενα να αρχισει να δουλέυει αλλά...

που ειδε το sexy????

Σκεφτητε το γεγονος οτι τα σηματα κινητων τηλεφωνων τα οποια ειναι της ταξης μερικων GHz (δηλαδη μηκος κυμματος της ταξης των 10cm)
διαπερνουν πανευκολα τοιχους παχους μισου μετρου. Για αυτο και συνηθως για την προστασια απο RFI ειναι προτιμητεα η μεθοδος της εξουδετερωσης (με κλωβο Faraday) και οχι της απορωφησης...

Κατ' αρχάς να σε ευχαριστήσω και εγώ για την τεκμηρίωσή σου.
Κάπου εδώ όμως θα σου βάλω ένα ερώτημα...
Τα ERS της Stillpoints, τα φύλλα για τα οποία συζητήσαμε κάποια στιγμή λειτουργούν με διάφορους τρόπους.
Σε όλες τις περιπτώσεις οι δοκιμές έγιναν με το κινητό πάνω στο subwoofer, το οποίο έχει έναν ενισχυτή μη μονωμένο εσωτερικά, οπότε το αν δέχεται κύματα από το κινητό είναι εμφανές. Συγκεκριμένα δεν μπορείς να μείνεις στο δωμάτιο από τη φασαρία! :flipout:

1) Πλησιάζοντας ένα ERS στο κινητό και ενώ το sub μπουμπουνάει, είναι εμφανής η διαφορά στις παρεμβολές. Μπορείς μάλιστα με λίγο ψάξιμο στη θέση να βρεις σημείο όπου οι παρεμβολές μηδενίζονται.
Με το αλουμινόχαρτο δεν υπάρχει καμία διαφορά στις παρεμβολές όταν αυτό κινείται από πάνω...

2) Βάζοντας ένα ERS ανάμεσα στο κινητό και το sub δεν υπάρχει καμία απολύτως παρεμβολή. Με αλουμινόχαρτο το αποτέλεσμα μοιάζει πιο πολύ με την περίπτωση 1 όπου οι παρεμβολές απλά μειώνονται.

Βέβαια σε αυτή την περίπτωση το ERS (όπως και το αλουμινόχαρτο) είναι μεγαλύτερο από το ίδιο το κινητό και υποθέτω αυτός είναι ο λόγος που δεν χρειάζεται κλωβό για να το θωρακίσει τελείως.

Η Stillpoints μιλάει για δίπολα αν αυτό βοηθάει και η τιμή τους (20 ) αν υπολογίσεις ότι μέσα είναι δασμοί, μεταφορικά από Αμερική, κέρδος αντιπροσώπου, κέρδος καταστήματος, φόροι κλπ νομίζω είναι πολύ λογική...

καλησπέρα σας,
...

παρτε ενα αλουμινοχαρτο και τυλιξτε το κινητό σας καλά, διπλό
και πάτρε τηλέφωνο
αν χτυπήσει θα βγω αυριο στη καβαλας να φωναζω ποσο μαλακας ειμαι (11:00 με 13:00)

...

:flipout::flipout::BDGBGDB55::flipout:-bye- δεν μπορώ άλλο...:flipout:

Κατ' αρχάς να σε ευχαριστήσω και εγώ για την τεκμηρίωσή σου.
Κάπου εδώ όμως θα σου βάλω ένα ερώτημα...
Τα ERS της Stillpoints, τα φύλλα για τα οποία συζητήσαμε κάποια στιγμή λειτουργούν με διάφορους τρόπους.
Σε όλες τις περιπτώσεις οι δοκιμές έγιναν με το κινητό πάνω στο subwoofer, το οποίο έχει έναν ενισχυτή μη μονωμένο εσωτερικά, οπότε το αν δέχεται κύματα από το κινητό είναι εμφανές. Συγκεκριμένα δεν μπορείς να μείνεις στο δωμάτιο από τη φασαρία! :flipout:

1) Πλησιάζοντας ένα ERS στο κινητό και ενώ το sub μπουμπουνάει, είναι εμφανής η διαφορά στις παρεμβολές. Μπορείς μάλιστα με λίγο ψάξιμο στη θέση να βρεις σημείο όπου οι παρεμβολές μηδενίζονται.
Με το αλουμινόχαρτο δεν υπάρχει καμία διαφορά στις παρεμβολές όταν αυτό κινείται από πάνω...

2) Βάζοντας ένα ERS ανάμεσα στο κινητό και το sub δεν υπάρχει καμία απολύτως παρεμβολή. Με αλουμινόχαρτο το αποτέλεσμα μοιάζει πιο πολύ με την περίπτωση 1 όπου οι παρεμβολές απλά μειώνονται.

Βέβαια σε αυτή την περίπτωση το ERS (όπως και το αλουμινόχαρτο) είναι μεγαλύτερο από το ίδιο το κινητό και υποθέτω αυτός είναι ο λόγος που δεν χρειάζεται κλωβό για να το θωρακίσει τελείως.

Η Stillpoints μιλάει για δίπολα αν αυτό βοηθάει και η τιμή τους (20 ) αν υπολογίσεις ότι μέσα είναι δασμοί, μεταφορικά από Αμερική, κέρδος αντιπροσώπου, κέρδος καταστήματος, φόροι κλπ νομίζω είναι πολύ λογική...
Σωστη η ερωτηση σου. Ακριβως πως κατασκευαζονται αυτα τα φυλλα δεν ξερω αλλα για το πειραμα που αναφερεις με το SUB και το αλουμινοχαρτο, το τελευταιο πρεπει να το τυλιξεις στο κινητο και οχι απλα να το περασεις απο πανω απο το κινητο.

Οπως σωστα στην πρωτη περιπτωση λες με λιγο ψαξιμο μπορεις να βρεις μια θεση που δεν εχεις καθολου παρεμβολες και αυτο διοτι το "σημα" του κινητου ερχεται απο συγκεκριμενη διευθυνση και το λεπτο αυτο φυλλο μπορει να κανει την δουλεια του!! Στην περιπτωση ομως που το βαλεις απο κατω, δηλαδη το παρεμβαλεις αναμεσα στο κινητο και το sub τοτε το κινητο σου δεχεται το σημα κανονικα απο την κεραια και εκπεμπει πισω στην κεραια κανονικα. Η διαφορα ομως εγκειται στο γεγονος οτι στην πρωτη περιπτωση που εχεις το φυλλο πανω απο το κινητο το πεδιο που καλειτε να κοψει ειναι πολυ πιο ασθενες απο οτι στην δευτερη περιπτωση που το κινητο εκπεμπει το ιδιο.
Ειναι γνωστο οτι τα πεδια που δεχομαστε απο τις κεραιες κινητης τηλεφωνιας (οταν ειμαστε αρκουντως μακρια βεβαια) ειναι κατα πολυ μικροτερα απο τα πεδια που δημιουργουν τα κινητα οταν μιλουμε και τα κρατουμε κοντα μας!!!

Last edited:
Οπως σωστα στην πρωτη περιπτωση λες με λιγο ψαξιμο μπορεις να βρεις μια θεση που δεν εχεις καθολου παρεμβολες και αυτο διοτι το "σημα" του κινητου ερχεται απο συγκεκριμενη διευθυνση και το λεπτο αυτο φυλλο μπορει να κανει την δουλεια του!!

Αυτό που με "προβληματίζει" αν θες είναι ότι ενώ η κεραία του κινητού είναι πίσω από το κινητό, το πίσω μέρος του κινητού είναι πάνω στο sub και εγώ κουνάω το ERS μπροστά από το κινητό, αυτό καταφέρνει και "αποροφά" αν θες την ακτινοβολία...

Υπ' όψιν ότι μιλάω για τη στιγμή που το κινητό χτυπάει. Τότε είναι που πανηγυρίζει το sub...

Μιχάλη δώσε μου σε παρακαλώ μια πηγή να διαβασω για το ERS
Το ειχα βρει παλια σε ενα αμερικανικο diy site αλλα δε το βρισκω τωρα

και θα σας πώ...οτι μπορω

στη περιπτωση μας μαλλον για μαγνητικά δίπολα μιλάμε???
(το δίπολο στο μαγνητισμό ειναι μονοδρομος καθώς δεν υπάρχουν μονοπολά, μην ακουτε τη λέξη διπολα και νομιζετε οτι πρόκειτε για υψηλή επίστημη, οτιδήποτε μαγνητισμένο ειναι και δίπολο)

Μιχάλη αν μπορείς δες αν ελκει μεταλλα το χαρτί, μη βαλεις κανενα μεγάλω για ρηνισματα μιλάω
αν δεν εχεις θα σου φτιαξω αυριο

Απάντηση: Re: Τα Purifiers του Ν.Μενδρινού....

Αν ολα αυτα τα ελεγε και τα εξηγουσε τοτε δεν θα ηταν αποκλειστικοτητα! Τις ιδιες ερωτησεις τις εχεις σε ολα τα ειδη που αγοραζεις? Δηλαδη για παραδειγμα ενα τζιν levis που εχει σχετικα υψηλη τιμη ρωτας την levis το τι εχει μεσα το υφασμα? Για ενα ακριβο ρολοι κανεις το ιδιο? Ολα ακριβα - φθηνα την ιδια ωρα λενε, για ενα καλωδιο? ενα cd player? Γιατι καποιος να δωσει εξηγησεις οταν ο κοσμος απλα δεν θελει να πειστει. Γιατι να δωσει εξηγησεις οταν πριν καν καποιος τα δει, τα ακουσει τα εχει θαψει, γιατι να μπει καν στην διαδικασια? Θα αλλαξει κατι? ΟΧΙ!!!
Ποσοι τελικα απο τους σοβαρους Ελληνες κατασκευαστες μπαινουν στην διαδικασια να απαντησουν στα φορουμ? Γιατι δεν αναρωτιεστε γιατι ΚΑΝΕΝΑΣ δεν ασχολειται? Ο κυριος ΧΑΡΤΖΗΣ της analysis που ασχοληθηκε, τι καταλαβε? Πεσανε πανω του σαν τα κορακια ολοι. Ο φιλος ο Νικος ο Κορακακης (εξαιρετος reviewer) γιατι σταματησε να γραφει? Τοσοι αλλοι απο υψιλον, tla, μυθος, γιατι δεν μπαινουν καν στην διαδικασια? Γιατι απλα ξερουν τι γινεται. Αν αγαπατε την κατηγορια αφηστε την στην ησυχια της. Ειτε το θελετε ειτε οχι στο hi-end υπαρχουν και αυτα τα προιοντα, αν δεν τα δεχεστε δικαιωμα σας αλλα καντε το αλλου. Και εγω μπορει να μην γουσταρω τα ferrari (λεμε τωρα) αλλα δεν μπαινω σε ενα τετοιο φορουμ να τους κραξω!

Εγώ έχω και μια άλλη πιθανή ερμηνεία γιατί ένας κατ/τής (ΔΕΝ εννοώ κάποιον από αυτούς που αναφέρεις) δεν γράφει σε δημόσια φόρα:
Γιατί δεν έχει επιχειρήματα - στοιχεία να στηρίξει αυτά που γράφει, και όλο και κάποιος σχετικός θα βρεθεί να τον αντικρούσει. Αυτό έχουν διαπιστώσει κι άλλα μέλη όπως διαβάζω, όχι μόνο εγώ.
Ή το αντίθετο: Είναι γνώστης - με την αυθεντία που προσδίδει η επιστήμη, δεν έχουμε και καμμιά άλλη- και οι υπόλοιποι είναι άσχετοι, οπότε στου κουφού την πόρτα...

Όπως έγραψε κι ο Μorfeas, τα επιστημονικοφανή είναι που θεωρώ γελοία. Αν έλεγε π.χ. " δουλεύει αλλά ποιός ξέρει γιατί, δοκιμάστε το" θα το θεωρούσα μια έντιμη πρακτική.

Έτσι όπως προωθείται, είναι απλά παραπλανητική διαφήμιση.

Αυτό που με "προβληματίζει" αν θες είναι ότι ενώ η κεραία του κινητού είναι πίσω από το κινητό, το πίσω μέρος του κινητού είναι πάνω στο sub και εγώ κουνάω το ERS μπροστά από το κινητό, αυτό καταφέρνει και "αποροφά" αν θες την ακτινοβολία...

Υπ' όψιν ότι μιλάω για τη στιγμή που το κινητό χτυπάει. Τότε είναι που πανηγυρίζει το sub...
Μα νομιζω οτι αυτο ακριβως σου εξηγησα!!

Δεν καταλαβαινω ποια η διαφορα αν το κινητο το εχεις κανονικα ή αναποδα....

Συνχωρα με αν δεν καταλαβαινω την περιγραφη της γεωμετριας του προβληματος..

Re: Απάντηση: Re: Τα Purifiers του Ν.Μενδρινού....

Εγώ έχω και μια άλλη πιθανή ερμηνεία γιατί ένας κατ/τής (ΔΕΝ εννοώ κάποιον από αυτούς που αναφέρεις) δεν γράφει σε δημόσια φόρα:
Γιατί δεν έχει επιχειρήματα - στοιχεία να στηρίξει αυτά που γράφει, και όλο και κάποιος σχετικός θα βρεθεί να τον αντικρούσει. Αυτό έχουν διαπιστώσει κι άλλα μέλη όπως διαβάζω, όχι μόνο εγώ.
Ή το αντίθετο: Είναι γνώστης - με την αυθεντία που προσδίδει η επιστήμη, δεν έχουμε και καμμιά άλλη- και οι υπόλοιποι είναι άσχετοι, οπότε στου κουφού την πόρτα...

Όπως έγραψε κι ο Μorfeas, τα επιστημονικοφανή είναι που θεωρώ γελοία. Αν έλεγε π.χ. " δουλεύει αλλά ποιός ξέρει γιατί, δοκιμάστε το" θα το θεωρούσα μια έντιμη πρακτική.

Έτσι όπως προωθείται, είναι απλά παραπλανητική διαφήμιση.

Αν ησουν κατασκευαστής θα εγραφες????

Ο Κωνσταντίνος να λανσάρει purifiers; Χλωμό. Κανένα λαμπάτο τέρας των 200W ίσως. Αλλά πέτρες, μάλλον όχι.

Ρινίσματα δεν έχω Νίκο, τσίμπα μερικά να τα δοκιμάσουμε αύριο. -bye-

Μα νομιζω οτι αυτο ακριβως σου εξηγησα!!

Δεν καταλαβαινω ποια η διαφορα αν το κινητο το εχεις κανονικα ή αναποδα....

Βασικά το ERS δεν μπαίνει ανάμεσα στην κεραία και τον ενισχυτή του SUB...
Πράγμα που δείχνει ότι μάλλον "αποροφά" την ενέργεια αντί να την εμποδίσει.

Και μιας και η συζήτηση έχει πάρει μία καλύτερη τροπή από ότι στην αρχή ας σας δώσω και λίγο food for thought... Μία σκέψη που μου πέρασε από το μυαλό μεταξύ μπύρας και ξηρού καρπού σήμερα το βράδυ...

Χαλαζίας aka Quartz πως διεγείρεται και τι παράγει...
Πιεζοηλεκτρικό φαινόμενο και άλλα χαριτωμένα...

inest πιάσε το μπαλάκι! -bye-

Χαλαζίας aka Quartz πως διεγείρεται και τι παράγει...
Πιεζοηλεκτρικό φαινόμενο και άλλα χαριτωμένα...

inest πιάσε το μπαλάκι! -bye-

Εγω να το πιασω το μπαλακι (among other things...), αλλα τι σχεση εχει με το παρον θεμα??

Απλά μία σκέψη που μου ήρθε. Μπορεί βέβαια να έπαιξε ρόλο και η μπύρα. :p

Θα μπορούσε ένας κρύσταλος quartz να διεγερθεί από ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία;
Και αν ναι, τι θα παρήγαγε, σε τι συχνότητα και σε τι φάση;

Status
Not open for further replies.