Τα Purifiers του Ν.Μενδρινού....

Status
Not open for further replies.
Οτι κι άν παρήγαγε,πρόκειται γι' άλλη ιστορία επιστημονικής φαντασίας.Τα Η/Μ πεδία άν δεν απομονωθούν αποτελεσματικά,δεν μειώνεται η επίδρασή τους.Τέλος.

Με απλά λόγια,άν δεν βάλεις τα μηχανήματα σε κλειστά κουτιά ή άν δεν τα τυλίξεις σε ειδικό υλικό,άν δεν απομονώσεις τα καλώδια με τις ειδικές "κάλτσες",άν δεν απομονώσεις τον χώρο με το σύστημα,απο άλλα πεδία που φέρνουν βόλτα στο σπίτι,άν,άν,άν,.....................δεν τρέχει μία.

Αν μπείτε στον κόπο να διαβάσετε,πως δουλεύουν οι μεγάλες εξειδικευμένες εταιρείες γαι την απομόνωση εργαστηρίων,κτιρίων, χώρων,μηχανημάτων,στρατιωτικού εξοπλισμού.... θα πάρετε μιά ιδέα ποιά είναι τα όρια μεταξύ φαντασίας και πραγματικότητας.

Αυτοί τουλάχιστον δεν έχουν ακόμα ανακαλύψει,τους απορροφητήρες, τους ακυρωτές και τους εξαφανιστές.

Και για να πώ,ότι δεν είχα γράψει μερικές δεκάδες πόστ πρίν.Αν υπάρχει οποιαδήποτε αλλαγή στον ήχο,μπορεί να οφείλεται μόνο σε καταστολή κραδασμών εξαιτίας του βάρους-σύνθεσης αυτών των αντικειμένων στα μέρη του συστήματος.

Last edited:
χαλαζίας ειναι κρύσταλλος
SiO2 δηλαδη οξειδιο του πυριτίου- αμμος (Si) - ημιαγωγόs με προσμίξεις οξυγόνου.
Η κατεργασία και εξαγωγη των οξυγωνων ειναι ιδιαιτερη και την καναμε καθε μερα στα εργαστηρια της μικροηλεκτρονικής σε πανακριβα μηχανηματα.
Ο κύριος Χατζόπουλος ειναι υπευθυνος κατω και τον λεμε φουρναρη...

Ο Κιουρι αντρας της κυρίας Κιουρι το ανακαλυψε μαζι με τις ιδιοτητες του πολύ πριν την ανακάληψη των εφαρμογών των ημιαγωγων.

Η ιδιοτητα του χαλαζια και αλλων υλικών ειναι πιεζοηλεκτρική δηλαδη
οταν δεχθει μια ταλάντωση ειτε μηχανική (βαρατε το με ενα αντικειμενο) ειτε ηλεκτρικομαγνητική, προσανατολίζει τα ελευθερα ηλεκτρονια του πλεγματος του αναλογα με τη φορα της ταλάντωσης που δεχεται
Με αυτο το τρόπο σχηματιζει ηλεκτρικά διοπολα
τα ηλεκτρόνια πάνε σε μια μερια με αποτελεσμα να εχει πλεονασμα αρνητικών φορτίων και απο την αλλη του μερια το ελλειμα ηλεκτρονιων δημιουργει θετικο πλεόνασμα.
Παραγει δηλαδη ηλεκτρικό διπολο το οποίο εμποδίζει την διελευση ΗΜ ακτινοβολίας.

Το υλικό οπως επατε εχει και ρηνισματα μετάλλων
προφανώς αυτα ειναι και μαγνητισμένα

αρα εχουμε ενα υλικό με χαλαζία (ηλεκτρικά διπολα) και με ρηνισματα (μαγνητικά διπολα)

ο χαλαζίας βρισκεται σε παντού σε τεραστιες ποσότητες
ειναι ακριβη η εξαγωγη των οξυγονων του οπως αναφερθηκε
στη περιπτωση μας τα χρειαζόμαστε

καθαρός ημιαγωγός (Si πυριτιο-αμμος) ειναι αυτός που δεν εχει ουτε ενα οξυγονο, δηλαδη χωρίς προσμίξεις

Αν θα το ψαξετε
θα δειτε αναφερεται οτι παραγη ηλεκτρική ταση

μη μπερδευτειτε αυτη η ταση ειναι στιγμιαια για να προσανατολίσει τα ηλεκτρονια σε μια μερια
οταν προσανατολιστουν η ταση σταματαει

προσοχη η ΗΑ ειναι εναλλασόμενη δηλαδη αλλάζει πολικότητα
οπότε διμιουργούνται στιγμιαια συνέχεια τασεις προσανατολιζοντας τα e- αναλογα με την πολικότητα της ΗΑ

sorry Mike ερχομαι

Exει αναφέρει πουθενά ότι έχουν τα purifiers μέσα χαλαζία ?
Δεν νομίζω και ούτε φαίνεται.
Μόνο για τα ρινίσματα μπορούμε να μιλάμε.
Οι χίπηδες βάζουν χαλαζίες...

Αν μπείτε στον κόπο να διαβάσετε,πως δουλεύουν οι μεγάλες εξειδικευμένες εταιρείες γαι την απομόνωση εργαστηρίων,κτιρίων, χώρων,μηχανημάτων,στρατιωτικού εξοπλισμού.... θα πάρετε μιά ιδέα ποιά είναι τα όρια μεταξύ φαντασίας και πραγματικότητας.

Αυτοί τουλάχιστον δεν έχουν ακόμα ανακαλύψει,τους απορροφητήρες, τους ακυρωτές και τους εξαφανιστές.

E, έχουν μείνει πολύ πίσω αυτοί! ;)

:flipout: :flipout: :flipout:

Ναί τους ξέφυγε κι ο...χαλαζίας:flipout:

Δηλαδή άν βάλεις ένα μικρό αντικείμενο,που περιέχει και χαλαζία ή σκέτο χαλαζία,δίπλα σε Η/Μ πεδία τι θα γίνει;Θα τα...εξαφανίσει:violent-smiley-030:;

(νομίζω χαλαζία βάζουν στο θαλάμι του χταποδιού για να βγεί έξω:BDGBGDB55:)

Ρινίσματα δεν έχω Νίκο, τσίμπα μερικά να τα δοκιμάσουμε αύριο. -bye-

Βασικά το ERS δεν μπαίνει ανάμεσα στην κεραία και τον ενισχυτή του SUB...
Πράγμα που δείχνει ότι μάλλον "αποροφά" την ενέργεια αντί να την εμποδίσει.

Και μιας και η συζήτηση έχει πάρει μία καλύτερη τροπή από ότι στην αρχή ας σας δώσω και λίγο food for thought... Μία σκέψη που μου πέρασε από το μυαλό μεταξύ μπύρας και ξηρού καρπού σήμερα το βράδυ...

Χαλαζίας aka Quartz πως διεγείρεται και τι παράγει...
Πιεζοηλεκτρικό φαινόμενο και άλλα χαριτωμένα...

inest πιάσε το μπαλάκι! -bye-

απλά εφυγε το μπαλακι απο τον Inest ή invest
και το πηρα εγω

που ειναι το προβλημα

καποιοι που πηγανε και ακουσανε αναφερθηκαν σε υλικά που δεν τα γνωριζαμε, ο γαλαζιας ειναι ενα απο αυτα στο οποιο αναφερθηκα.
Αμμος δηλαδη αλλά και ορυχτό κρυσταλλικό, δεν ειναι ιδιαιτερα ακριβό
η διεργασία του σε καθαρό πυρίτιο ειναι ακριβή, δηλαδη απο το υλικό που φτιαχνονται ημιαγωγοί.

βιαστηκα βεβαια και εβγαλα συμπερασματα τα οποία μπορει να μην ειναι ακριβώς ετσι αν δε μαθουμε ολα τα υλικά.

Τα παιδια απο κατω ερχονται την Τεταρτη και μου ζητησαν ενα κομματι εστω πολύ μικρό να δουμε απο τι αποτελειται.
υποψιαζονται και carbon black ανθρακα δηλαδή
υλικό που χρησιμοποιείται και στα ελαστικά των αυτοκινήτων - μηχανων - φορτηγων για την γειωση του αυτοκινήτου

Δεν ξέρω για τις ιδιότητες του χαλαζία.

Το θέμα όμως δεν είναι τα υλικά που απομονώνουν Η/Μ πεδία.

Τα συγκεκριμένα αντικείμενα,υποτίθεται ότι άν τοποθετηθούν σε μερικά σημεία του συστήματος,εξαφανίζουν τα Η/Μ πεδία.Εξηγήθηκε ότι αυτό είναι αδύνατο ανεξαρτήτως υλικών.

Να προσθέσω,ότι ούτε αυτό κάνουν έστω και σε περιορισμένη έκταση. Μέλος του φόρουμ,που πρόσφατα τα δοκίμασε,σκέπασε μ' αυτά το κινητό του χωρίς καμία επίπτωση στην λειτουργία του.

Δεν καταλαβαίνω σε τι και ποιόν ενδιαφέρει η σύνθεσή τους.

Re: Απάντηση: Τα Purifiers του Ν.Μενδρινού....

Δεν καταλαβαίνω σε τι και ποιόν ενδιαφέρει η σύνθεσή τους.

Δηλαδή ο οποιοσδήποτε μπορεί να πουλάει γουρούνι στο σακί 900 ευρώ ?
Και πέραν της λειτουργίας πόσο ασφαλή είναι τα υλικά τους ?
Αλήθεια CE έχουν πάρει :flipout:

Για ISO 9000-9001 δεν ρωτάω !

Last edited:
Φέγκ σούϊ καταστάσεις :sheep::sheep::sheep::smileJap::smileJap:

Πολύ καλό προμόσιον.

Το έχει αναλάβει το ACA απ' ότι έχω δεί.Εχουν στείλει παρουσιάσεις σε όλα τα μεγάλα διεθνή φόρουμ και σε σάϊτς που παρουσιάζουν μηχανήματα.Η αλήθεια είναι,ότι σ' όλα τα ξένα φόρουμ υπήρξαν έντονες αρνητικές αντιδράσεις,ενώ στα σάϊτς παρουσιάσεων το πήραν καλά το πράγμα.

Απ' ότι διάβασα,στην πιό πάνω παρουσίαση,ο παρουσιαστής άκουσε διαφορές αλλά "κόλλησε" στην πολύ υψηλή τιμή.Ολα τ' άλλα καλά.Μάλλον θεολογικό λύκειο πρέπει να έχει τελειώσει,όπου η φυσική κι η βιολογία ήταν απαγορευμένα μαθήματα.

Last edited:
Εχω δεί κι αλλού παρουσιάσεις.

Ωστόσο κανένας(ούτε στα 6moons,TNT) δεν μπήκε στον κόπο να κάνει κάποιες στοιχειώδεις κι απλές μετρήσεις(άν κι αρκετοί,είναι ένθερμοι υποστηρικτές τους σε πρώτη ευκαιρία).Ας αφήσουμε τα περίφημα ερασιτεχνικού τύπου τυφλά τέστς.Στην περίπτωση αυτή ξεχάστηκαν.Ούτε κάν μιά απλή χοντρική μέτρηση πρίν-μετά την χρήση τους στα πεδία,στο είδος των πεδίων.Υπάρχει καμία μετρήσιμη μεταβολή;Εστω ακόμα την πιό απλή αντικατάστασή τους,μ' αλλά αντικείμενα ίδιου βάρους τουλάχιστον.

Εχω δεί κι αλλού παρουσιάσεις.

Ωστόσο κανένας(ούτε στα 6moons,TNT) δεν μπήκε στον κόπο να κάνει κάποιες στοιχειώδεις κι απλές μετρήσεις(άν κι αρκετοί,είναι ένθερμοι υποστηρικτές τους σε πρώτη ευκαιρία).Ας αφήσουμε τα περίφημα ερασιτεχνικού τύπου τυφλά τέστς.Στην περίπτωση αυτή ξεχάστηκαν.Ούτε κάν μιά απλή χοντρική μέτρηση πρίν-μετά την χρήση τους στα πεδία,στο είδος των πεδίων.Υπάρχει καμία μετρήσιμη μεταβολή;Εστω ακόμα την πιό απλή αντικατάστασή τους,μ' αλλά αντικείμενα ίδιου βάρους τουλάχιστον.

Το ωραίο είναι ότι σε ένα video που είδα στο YοuTube ο κατασκευαστής αναφέρει ότι υπάρχουν μηχανήματα στο εμπόριο που μετράνε αυτά τα πεδία.
Εκανε όμως παρουσίαση στα μέλη του ACA χωρίς να κάνει τον κόπο να φέρει ένα τέτοιο μηχάνημα να επιβεβαιώσει και στην πράξη με μετρήσεις τα λεγόμενά του...

Μη τζιζ.....

Status
Not open for further replies.