Τα Purifiers του Ν.Μενδρινού....

Status
Not open for further replies.
Οχι μόνο υπάρχουν,αλλά κοστίζουν κι ελάχιστα στην απλή τους μορφή.Πωλούνται στο εμπόριο κι απο πολλές εταιρείες.

Ρε παιδια καλημέρα,

Στραβαρμενίζουμε

Πριν λίγο ειδα στο youtube (ειχε πολυ γελιο βεβαια) τον Μενδρινο, το προεδρο και τα αλλα τα παιδια.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΟΝΩΣΗ ΤΩΝ Η/Μ ΚΥΜΑΤΩΝ.

ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΛΞΗ ΤΟΥΣ

τελειος διαφορετικό πραμα...

ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΥΛΙΚΑ, ΑΝΕΦΕΡΕΙ ΠΑΤΕΝΤΑ ΧΩΡΙΣ ΑΡΙΘΜΟ??????!!!!!
Τα βάζει λέει στα τροφοδοτικά και γενικά εκει που εχει μεγαλα πεδια για να απορροφήσουν την ΗΑ.

Προφανώς για να μην αναφέρει υλικά, ειναι οικονομικά και δεν υπάρχει πατέντα

Αυτό δεν λέμε απο την αρχή για τους...απορροφητήρες/εξαφανιστήρες?:flipout:

Οποιος πετύχει κάτι τέτοιο πάει για νόμπελ.

Πάνω σ' αυτή την "προδιαγραφή" έγινε το μεγαλύτερο μέρος της συζήτησης.

Last edited:
Και καποια στιγμη που ασχολήθηκα (στα αμαξακια μου) για να τα κατοχειρώσεις στην Ελλάδα ειναι πολύ ευκολο, στο Ψυχικό ειναι η εδρα τους θελουν 50-200 ευρω σχεδια φωτογραφίες.
Για να τα κατοχειρώσεις σε παγκοσμιο επίπεδο...ειναι γα#$%@%#@!
Αν ο Μενδρινός εχει κάνει το δευτερο θα ειχε και αριθμό
Σε αυτή τη περίπτωση πρεπει να δεχθούμε την αποτελεσματικότητα τους γιατι η επιτροπή που θα του κατοχειρώσει το προϊον... ντε παιζει

Re: Απάντηση: Τα Purifiers του Ν.Μενδρινού....

Αυτό δεν λέμε απο την αρχή για τους...απορροφητήρες/εξαφανιστήρες?:flipout:

Πάνω σ' αυτή την "προδιαγραφή" έγινε το μεγαλύτερο μέρος της συζήτησης.

Διονυση sorry αλλο μονωση π.χ. κλωβος Faraday αλλο ελξη-απορρόφηση.
Ειναι τελειως διαφορετικο πραγμα.

μαλλον φταιω εγω, sorry για τη παρεξηγηση

Το γελιο πιο ειναι
Εχαν γεμίσει με δαυτα του προεδρου το συστημα, από το πίνακα μεχρι τα νυχια

και ξεχασανε το ''κεφάλι'' :flipout::flipout::flipout::flipout:

Δηλαδη τα ηχεια :flipout::flipout::flipout::flipout:

Η μεγαλυτερη ακτινοβολία ειναι από εκει εκτος αν εχουν τα μεγαφωνα μονωση, που ελαχιστα καλα ηχεια εχουν...
ποσα ανθρωπακια που γελάνε εχουμε ακόμα ??? δυο!!!! κρίμα :flipout::flipout:

Είπαμε ότι με την υπάρχουσα φυσική,στον τρέχοντα αιώνα(δεν ξέρω και για τον επόμενο),αυτό δεν μπορεί να συμβεί.

Τα Η/Μ δεν απορροφώνται-δεν εξαφανίζονται.

Αντε και με μαγικό τρόπο εξαφανίζονται(άντε να δούμε τι άλλο θα γράψω ο έρμος),η ενέργεια που απορροφάτε απο το σύστημα και το περιβάλλον τι γίνεται;Σε τι μετατρέπεται;Σε αύρα;:flipout:

"As you can read on the Audio Club of Athens site, a lot of their members have tried the Sonic Purifier's and found them to work too. "

Η παραπάνω αναφορά του Άγγλου "reviewer" εμένα μου λέει ότι είναι γνωστός του ACA που έχει αναλάβει εργολαβικά την προώθηση τους...
Μάλλον "αφιλοκερδώς" :flute:

Να φτιάξουμε ένα rack από αυτά τα πλακάκια τότε και να το πουλήσουμε στους κουτόφραγκους !

Απάντηση: Re: Τα Purifiers του Ν.Μενδρινού....

Διονυση δεν νομιζω οτι εχεις δικιο
ριξτε μια ματια εδω γιατι πρεπει να πάω για μπανιο http://www.fields.gr/content/fieldsEM.html

Ε τι;Λέει κανείς ότι εξαφανίζουν τα Η/Μ πεδία?

Κάποια μονωτικά υλικά απο τα πολλά που κυκλοφορούν είναι.

Είπαμε απομονώνεται,αναδιευθύνεται αλλά δεν εξαφανίζεται.Πάλι τα ίδια θα λέμε;

Ευχαριστουμε Διονυση για ολα τα λινκς.

Μια ερωτηση μονο γιατι μου εκανε εντυπωση. Ο κυριος του ACA τι σχεση εχει και παντου τα σπρωχνει -προωθει ?

Κανονικα δεν θα επρεπε να αφησουν για τετοιου ειδους "εργαλεια" που η φυση τους ειναι ανεξιχνιαστη να μιλησουν οι αγοραστες-δοκιμαστες ?

Γιατι εγω που ειμαι εξω απο τον χορο του χωρου αυτου μου κανει πολυ κακη εντυπωση και παραλληλα μου προκαλει ερωτηματικα για τα κινητρα αυτης της .....προωθησης.

Ευχαριστουμε Διονυση για ολα τα λινκς.

Μια ερωτηση μονο γιατι μου εκανε εντυπωση. Ο κυριος του ACA τι σχεση εχει και παντου τα σπρωχνει -προωθει ?

Τίποτα!Απλά σαν πατερούλης του Ηι-end μιλάει!:flipout::flipout:

My dear children... I don't care to give you any list...

I have 32 years of audio experience and i know what I am talking about!

Δεν φτάνουν τα 200 χιλιάρικα ευρώ!

Kαι λιγα λες...

Μόνο στην Ευρωπαϊκή Ένωση, χρειάζονται περίπου 30.000 ευρώ για τη διατήρηση πατέντας επί δεκαετία. Άλλα τόσα περίπου, θες για την 7ετία στις ΗΠΑ. Υπολόγισε τώρα σε παγκόσμιο επίπεδο και αν σκοπεύεις να εξαντλήσεις την 20ετία, ούτε εκατομμύριο δε σου φτάνει...

Αν σε ενδιαφέρουν μόνο ΗΠΑ και ΕΕ, τη βγάζεις καθαρή και με λιγότερα από 200.000... :flipout:

Re: Απάντηση: Τα Purifiers του Ν.Μενδρινού....

Όπως πάντα, απίστευτος ο πρόεδρος... Άσε που στα περισσότερα φόρα φαίνεται πως έχει γράψει ιστορία, αν κρίνω από τα σχόλια των άλλων... :flipout::flipout:

Μα δε βαρέθηκε, τα ίδια μηνύματα παντού copy-paste; Το έθαψε το προϊόν, δε νομίζω να ξαναβρεί δουλειά ως διαφημιστής... (τώρα θα μου πεις, χρειαζόταν τον πρόεδρο για να θαφτεί αυτό το προϊόν; )...

Status
Not open for further replies.