Οσο αναφορα για τις διαφορες που ειναι ακουστες ολοι πιστευω συμφωνουν οτι ειναι πολυ μικρες.
Εγω πιστευω οτι δεν ειναι δυνατο να δουλευουν ακομα και αν καποια ατομα λενε οτι ακουνε διαφορες, για τον απλο λογο οτι παρα μα παρα πολλες φορες η ανθρωπινη αντιληψη μπορει να ξεγελαστει μονο και μονο επειδη κατι θελουμε να το ακουσουμε. Ειναι ενα γενικο φαινομενο αυθυποβολης. Δεν ειναι κατι κακο, αντιθετα ειναι εγγενες χαρακτηριστικο του ανθρωπου!!
Πραγματικα δεν θελω να ειμαι ειρωνικος απλα ψαχνω και σκεφτομαι και δεν δεχομαι απλως οτι μου λενε.
Γιαννης Νεστορας
Γιαννη αυτα που αναφερεις δεν ειναι απολυτα. Τι θα ελεγες αν ενα ατομο το οποιο ξερει το συστημα σου πως παιζει το ιδιο με σενα (στην περιπτωση μου η συζηγος μου), χωρις να γνωριζει την παρουσια των purifiers στο συστημα πανω (τα εφερε φιλος χωρις να το περιμενω και η συζηγος ηταν απουσα), να σου μιλησει για τον διαφορετικο και ωραιο τροπο που παιζει το συστημα? Και οταν αφαιρεθηκαν απο πανω (την ωρα που μαγειρευε) , χωρις παλι να γνωριζει τιποτα σχετικο με την παρουσια ή απουσια των purifiers, να ρωταει τι εκανα και χαλασα τον ηχο?
Αν δεν κανω λαθος εδω δεν υπαρχει αυθυποβολη.
Χωρις να θελω να προσβαλλω την αξιοπιστια σου (αλωστε δεν σε ξερω καν) δεν ξερω τις συνθηκες με τις οποιες εγινε το περιστατικο που αναφερεις.
Και επειδη δεν σε ξερω προσωπικα, για την ωρα πιστευω μονο τις εξισωσεις της φυσικης που ειναι αποδεκτες απο ολους και οχι τα αυτια ενος μονο ανθρωπου.
Φιλικα Γιαννης
αμα δε γουσταρεις μην τα παρεις.αλλα δεν εχεις κανενα δικαιωμα να ειρωνευεσαι ειδικα οταν δεν τα’χεις ακουσει.
Και προσεξε γιατι με το κομπλεξ που κουβαλας σε εχουν παρει χαμπαρι εδω μεσα.
Καλοί μου άνθρωποι κάθεστε και ασχολείστε με το αν κάνει ή όχι δουλειά και προσπενάτε τα 900 ευρώ που κοστίζουν??Δεν ξέρω άλλα νομίζω δεν πάμε καλά.Προσωπική μου άποψη είναι ότι θα έπρεπε να κάνουν 5 ευρώ.Εσείς τι λέτε.Είμαι παράλογος?????
Επιτρεψτε μου να απορω που μπηκατε στη διαδικασια της κοστολογησης...
Η προσωπικη σας αποψη και εκτιμηση των 5 ευρω...στα 900 ευρω! αν ισχυσει και στα μηχανηματα σας τοτε ποσο θα τα κοστολογουσατε ?
Εγω δεν θα ρωτουσα ποτε εναν επαγγελματια ποσο του κοστιζει το προιον του , τι κερδος εχει κλπ.
Αν δεν το δοκιμαζα να δω τι προσφερει και ως εκ τουτου δεν μπορουσα να εκτιμησω την αξια του, η δεν διεθετα τα χρηματα να το αγορασω ακομα και αν μου αρεσε πολυ,δεν θα το κατηγορουσα ως ακριβο και δημοσια κιολας.
Δεν ξερω αν σας εχει ρωτησει εσας κανεις ποσο κοστιζει η δουλεια σας, ποσο την πουλατε και οτι επρεπε να την πουλατε 15 φορες φτηνοτερα απο οσο την πουλατε.
Ειναι θεμα δεοντολογιας και σεβασμου που θελουμε να μας δειχνουν και μπρεπει να δειχνουμε και εμεις προς τους αλλους.
Ναι Δημητρη Ν,Τρελλαίνομαι για λαϊκά δικαστήρια , όπου ο κατηγορούμενος έχει δικαίωμα να απολογηθεί μέσα σε 24 ώρες αλλοιώς η Δαμόκλειος σπάθη που επικρέμεται της κεφαλής του θα αφεθεί ελεύθερη .
Αλλά μιά και στήθηκε το δικαστήριο , γιατί δεν φέρνουμε ως κατηγορούμενο και εκείνον τον Burmester με το 069 cd player του που τιμάται 38.000 ευρώ .
Τρελλαίνομαι για λαϊκά δικαστήρια , όπου ο κατηγορούμενος έχει δικαίωμα να απολογηθεί μέσα σε 24 ώρες αλλοιώς η Δαμόκλειος σπάθη που επικρέμεται της κεφαλής του θα αφεθεί ελεύθερη .
Αλλά μιά και στήθηκε το δικαστήριο , γιατί δεν φέρνουμε ως κατηγορούμενο και εκείνον τον Burmester με το 069 cd player του που τιμάται 38.000 ευρώ .
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.