Τα Purifiers του Ν.Μενδρινού....

Status
Not open for further replies.
Διάβασα τα 18 threads και απαντώ, εκτός χρόνου, οτι το θέμα είναι εκτός χρόνου.

Δηλαδή έπρεπε να ανοίξει πριν 1 μήνα ακριβώς,

ΤΗΝ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑ...

Τώρα κατάλαβα τι εννοεί ο Πανούσης όταν έλεγε οτι η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που βρίσκεται στην Ευρώπη!

το τραπεζάκι είναι υποσύνολο της αρχιτεκτονικής. -bye-

Ακόμα και σε πολύ απλά πράγματα όπως οι διαστάσεις για ένα τραπεζάκι.
Αλλά δε σημαίνει ότι οτιδήποτε ακολουθεί το φ είναι απαραίτητα χρήσιμο/ορθό.

Απάντηση: Re: Τα Purifiers του Ν.Μενδρινού....

ΤΗΝ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑ...

Τώρα κατάλαβα τι εννοεί ο Πανούσης όταν έλεγε οτι η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που βρίσκεται στην Ευρώπη!

Πανο μετρα καλα,βαλε κανενα μηδενικο ακομα,και κατι ακομα τι εγινε στις 5 απριλιου ?

ΤΗΝ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑ...

Και αυτός μπορεί να ζεί στη Ελβετία αλλά Αφρικανός είναι :flipout:

Απάντηση: Re: Τα Purifiers του Ν.Μενδρινού....

Παιδιά τώρα το είδα το video. Οι άνθρωποι τροφοδοτούν (το dac και το transport νομίζω) απο πολύμπριζο της πλάκας και του έχουν βάλει και purifiers επάνω !!!
Δηλαδή έλεος, βάλτε ένα καλύτερο πολύμπριζο πρώτα!

Δεν είναι εκεί το θέμα... Το πολύμπριζο μια χαρά είναι....

Το θέμα είναι ότι μάς λέει: Εβαλα ένα τέτοιο εδώ, και ένα άλλο εκεί, και ένα στα interconnects και άλλο ένα στην τροφοδοσία, και άλλο ένα στο μοτέρ του πικάπ και άλλο ένα κάτω από το rack και... και... Ε, και; Τι έγινε; Και πού τα έβαλες όλα αυτά ρε φίλε τι έγινε; Αλλαξε τίποτα; Μπαρμπούτσαλα! Παντού μπορείς να βάλεις! Επι της ουσίας όμως; Κουβέντα!

Το καλύτερο όμως είναι που βάζει κι άλλα δύο στον πίνακα του ρεύματος!!! Και λέει ότι κάνουν καί πάρα πολλή δουλειά στον πίνακα! Εύγε!
Δηλαδή αν την ώρα που ακούει αυτός μουσική στο σύστημά του μέσα στο σαλόνι, πάω εγώ στο χωλ και τα βγάλω από τον πίνακα του ρεύματος θα το καταλάβει ε;
Ε, άμα το καταλάβει εγώ θα κάτσω να με ............ :flipout:

Re: Απάντηση: Re: Τα Purifiers του Ν.Μενδρινού....

Το θέμα είναι ότι μάς λέει: Εβαλα ένα τέτοιο εδώ, και ένα άλλο εκεί, και ένα στα interconnects και άλλο ένα στην τροφοδοσία, και άλλο ένα στο μοτέρ του πικάπ και άλλο ένα κάτω από το rack και... και... Ε, και; Τι έγινε; Και πού τα έβαλες όλα αυτά ρε φίλε τι έγινε; Αλλαξε τίποτα; Μπαρμπούτσαλα! Παντού μπορείς να βάλεις! Επι της ουσίας όμως; Κουβέντα!

Το καλύτερο όμως είναι που βάζει κι άλλα δύο στον πίνακα του ρεύματος!!! Και λέει ότι κάνουν καί πάρα πολλή δουλειά στον πίνακα! Εύγε!
Δηλαδή αν την ώρα που ακούει αυτός μουσική στο σύστημά του μέσα στο σαλόνι, πάω εγώ στο χωλ και τα βγάλω από τον πίνακα του ρεύματος θα το καταλάβει ε;

Τί να πώ τώρα ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ έγραψα και εγώ πρίν και τα έσβησε ο tmjuju :violent-smiley-030:

Μα τωρα συγνωμη, αλλα αν ο σχεδιαστης-κατασκευαστης-γνωστης της συσκευης και της χρησης της μας ειχε δωσει ως και οφειλε αλλωστε κατι σαν αυτο http://www.stillpoints.us/Stillpoints_2009/ers_specs.html θα υπηρχε καποιο προβλημα???

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τα Purifiers του Ν.Μενδρινού....

Τί να πώ τώρα ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ έγραψα και εγώ πρίν και τα έσβησε ο tmjuju :violent-smiley-030:

Δεν είχα προλάβει να τα διαβάσω...

Tι να προλάβεις να διαβάσεις φίλε μου αφου τα έσβησε σε χρόνο dt...

Και όπως πάτε θα σβήσω εγώ και τα υπόλοιπα.
Αν θέλετε κουβεντούλα παρακαλώ σε PM μεταξύ σας!

Από εκεί και πέρα, προσωπικά δεν τα έχω ακούσει και δεν εκφέρω γνώμη.
Σκοπεύω όμως να τα ακούσω κάποια στιγμή.
Αυτοί που τα "πυροβολάνε" έχουν σκοπό να τους δώσουν μία ευκαιρία ή απλά χαλάμε το βερνίκι του πληκτρολογίου μας τσάμπα;

Μα τωρα συγνωμη, αλλα αν ο σχεδιαστης-κατασκευαστης-γνωστης της συσκευης και της χρησης της μας ειχε δωσει ως και οφειλε αλλωστε κατι σαν αυτο http://www.stillpoints.us/Stillpoints_2009/ers_specs.html θα υπηρχε καποιο προβλημα???
Όχι βέβαια. Αυτό περιμένουμε, μια εξήγηση για το πώς υποτίθεται ότι δουλεύουν. Εγώ πρότεινα μία, αλλά αυτό θε έπρεπε να το κάνει ο κατασκευαστής. Τώρα αν θα πιστεύαμε την εξήγηση είναι άλλο θέμα.

Αυτοί που τα "πυροβολάνε" έχουν σκοπό να τους δώσουν μία ευκαιρία ή απλά χαλάμε το βερνίκι του πληκτρολογίου μας τσάμπα;

Έχουν αυτό το σκοπό, αλλά δεν ξέρουν πώς να το κάνουν χωρίς να πιαστεί για κουβεντούλα και το φάει η μαρμάγκα. Αν μπορείτε, συνεννοηθείτε μεταξύ σας και πείτε μας πότε γίνεται ένα θέμα κουβεντούλα και πάει για σβήσιμο, και πότε είναι κανονικό θέμα. Εκτός αν αυτό εξαρτάται από τα κέφια σας, οπότε να μη το κουράζουμε.

Όχι βέβαια. Αυτό περιμένουμε, μια εξήγηση για το πώς υποτίθεται ότι δουλεύουν. Εγώ πρότεινα μία, αλλά αυτό θε έπρεπε να το κάνει ο κατασκευαστής. Τώρα αν θα πιστεύαμε την εξήγηση είναι άλλο θέμα.

πάντως διαβάζοντας το λινκ όπου όντως κάποιος άλλος προσπαθεί να δώσει εξηγήσεις θα έλεγα ότι και πάλι δεν καταλαβαίνω αρκετά

πχ ποιά είναι η σύνθεση
πως επιτυγχάνεται ομοιογένεια στο μείγμα - κράμα των συνθετικών ώστε να έχουμε με κάθε τεμάχιο την αντίστοιχη απόδοση αποτέλεσμα.
Μιλάει γιά κάποια δεδομένα απορρόφησης. Σαφώς. Όμως γιά μένα το κατασκευαστικό είναι το πρόβλημα.
Και φυσικά το επιστημονικό. Πως δηλαδή ένα έστω όχι τυχαίο (αν και το λινκ μιλάει γιά Proprietary μεθόδους) μείγμα υλικών καταφέρνει και ρουφάει το esr...
Γιατί να μη βάλουμε μόλυβδο...?
Γιατί να μη βάλουμε κασίτερο ή κοβάλτιο...?
Γιατί να βάλουμε πχ 5 γρ ρινίσματα νικελίου και 23 σιδήρου (τυχαία νούμερα) και όχι 6 σιδηροχρωμιούχου μεταλλεύματος και 43 βρωμιούχο άργυρο..?
Τι είναι αυτό που λέει ότι άμα βάλεις 5 από αυτό και 20 από εκείνο θα ρουφήξεις 30 και όχι 40 κιλά esr...(τυχαία τα νούμερα)

Πχ ξέρουμε ότι το οξείδιο του σιδήρου έχει μαγνητικές ιδιότητες.
Αν το απλώσουμε σε μιά ταινία και την περάσουμε από ένα μαγνητικό πεδίο συγκεκριμένης ισχύος θα προκαλέσουμε μόνιμη μαγνήτιση στο υλικό. Ανάλογη με την ισχύ θα έχουμε ανάλογη μαγνήτιση και συνεπώς μαγνητόφωνο.
Στην συγκεκριμένη πώς επιτυγχάνεται αυτό ?
Προσπαθώ να είμαι σαφής και λογικός (πιστεύω)

πάντως διαβάζοντας το λινκ όπου όντως κάποιος άλλος προσπαθεί να δώσει εξηγήσεις θα έλεγα ότι και πάλι δεν καταλαβαίνω αρκετά

πχ ποιά είναι η σύνθεση
πως επιτυγχάνεται ομοιογένεια στο μείγμα - κράμα των συνθετικών ώστε να έχουμε με κάθε τεμάχιο την αντίστοιχη απόδοση αποτέλεσμα.
Μιλάει γιά κάποια δεδομένα απορρόφησης. Σαφώς. Όμως γιά μένα το κατασκευαστικό είναι το πρόβλημα.
Και φυσικά το επιστημονικό. Πως δηλαδή ένα έστω όχι τυχαίο (αν και το λινκ μιλάει γιά Proprietary μεθόδους) μείγμα υλικών καταφέρνει και ρουφάει το esr...
Γιατί να μη βάλουμε μόλυβδο...?
Γιατί να μη βάλουμε κασίτερο ή κοβάλτιο...?
Γιατί να βάλουμε πχ 5 γρ ρινίσματα νικελίου και 23 σιδήρου (τυχαία νούμερα) και όχι 6 σιδηροχρωμιούχου μεταλλεύματος και 43 βρωμιούχο άργυρο..?
Τι είναι αυτό που λέει ότι άμα βάλεις 5 από αυτό και 20 από εκείνο θα ρουφήξεις 30 και όχι 40 κιλά esr...(τυχαία τα νούμερα)

Πχ ξέρουμε ότι το οξείδιο του σιδήρου έχει μαγνητικές ιδιότητες.
Αν το απλώσουμε σε μιά ταινία και την περάσουμε από ένα μαγνητικό πεδίο συγκεκριμένης ισχύος θα προκαλέσουμε μόνιμη μαγνήτιση στο υλικό. Ανάλογη με την ισχύ θα έχουμε ανάλογη μαγνήτιση και συνεπώς μαγνητόφωνο.
Στην συγκεκριμένη πώς επιτυγχάνεται αυτό ?
Προσπαθώ να είμαι σαφής και λογικός (πιστεύω)
Αν ολα αυτα τα ελεγε και τα εξηγουσε τοτε δεν θα ηταν αποκλειστικοτητα! Τις ιδιες ερωτησεις τις εχεις σε ολα τα ειδη που αγοραζεις? Δηλαδη για παραδειγμα ενα τζιν levis που εχει σχετικα υψηλη τιμη ρωτας την levis το τι εχει μεσα το υφασμα? Για ενα ακριβο ρολοι κανεις το ιδιο? Ολα ακριβα - φθηνα την ιδια ωρα λενε, για ενα καλωδιο? ενα cd player? Γιατι καποιος να δωσει εξηγησεις οταν ο κοσμος απλα δεν θελει να πειστει. Γιατι να δωσει εξηγησεις οταν πριν καν καποιος τα δει, τα ακουσει τα εχει θαψει, γιατι να μπει καν στην διαδικασια? Θα αλλαξει κατι? ΟΧΙ!!!
Ποσοι τελικα απο τους σοβαρους Ελληνες κατασκευαστες μπαινουν στην διαδικασια να απαντησουν στα φορουμ? Γιατι δεν αναρωτιεστε γιατι ΚΑΝΕΝΑΣ δεν ασχολειται? Ο κυριος ΧΑΡΤΖΗΣ της analysis που ασχοληθηκε, τι καταλαβε? Πεσανε πανω του σαν τα κορακια ολοι. Ο φιλος ο Νικος ο Κορακακης (εξαιρετος reviewer) γιατι σταματησε να γραφει? Τοσοι αλλοι απο υψιλον, tla, μυθος, γιατι δεν μπαινουν καν στην διαδικασια? Γιατι απλα ξερουν τι γινεται. Αν αγαπατε την κατηγορια αφηστε την στην ησυχια της. Ειτε το θελετε ειτε οχι στο hi-end υπαρχουν και αυτα τα προιοντα, αν δεν τα δεχεστε δικαιωμα σας αλλα καντε το αλλου. Και εγω μπορει να μην γουσταρω τα ferrari (λεμε τωρα) αλλα δεν μπαινω σε ενα τετοιο φορουμ να τους κραξω!

Last edited:

Αγαπητε θελεις να κανονισουμε μια ακροαση? Αν ομως ακουσεις διαφορες μετα θα κανεις αυτο που λες στο τελος? Η προταση ισχυει και για τον aprile φυσικα! Εγω εδω ειμαι περιμενω!

Αγαπητε θελεις να κανονισουμε μια ακροαση? Αν ομως ακουσεις διαφορες μετα θα κανεις αυτο που λες στο τελος? Η προταση ισχυει και για τον aprile φυσικα! Εγω εδω ειμαι περιμενω!
Δυστυχώς το θέμα εδώ έχει πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις απο το αν δουλεύουν αυτά τα πράγματα ή όχι.
Είναι πλέον πώς αντιμετωπίζουν κάποιοι κατασκευαστές το καταναλωτικό τους κοινό. Όλοι εδώ μέσα είμαστε πιθανοί πελάτες και αξίζουμε σεβασμού όχι αδιαφορίας. Ένα ευγενικό πόστ με κάποια λίγα πραγματάκια για το προιόν του μπορούσε να το γράψει. Εξάλλου κάποιες βασικές αρχές λειτουργίας σέ όλα τα προιόντα πρέπει να είναι ανακοινώσιμες. Αλλιώς τι αγοράζουμε ?

Δυστυχώς το θέμα εδώ έχει πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις απο το αν δουλεύουν αυτά τα πράγματα ή όχι.
Είναι πλέον πώς αντιμετωπίζουν κάποιοι κατασκευαστές το καταναλωτικό τους κοινό. Όλοι εδώ μέσα είμαστε πιθανοί πελάτες και αξίζουμε σεβασμού όχι αδιαφορίας. Ένα ευγενικό πόστ με κάποια λίγα πραγματάκια για το προιόν του μπορούσε να το γράψει. Εξάλλου κάποιες βασικές αρχές λειτουργίας σέ όλα τα προιόντα πρέπει να είναι ανακοινώσιμες. Αλλιώς τι αγοράζουμε ?

Φιλε μου γιατι αλλου το εχει κανει? Εκει ομως τον αφησαν να μιλησει. Εδω απο την αρχη επεσε κραξιμο! Μπες λιγο στην ψυχολογια αυτου του ανθρωπου!

Αυτό ακριβώς είναι το λάθος!
Πολλοί απο αυτό το φόρουμ πιθανόν δεν είναι μέλη σε άλλο ή δεν έχουν δεί το αντίστοιχο θέμα εκεί.
Σε αυτούς λοιπόν μένει η εικόνα ενός ανθρώπου που δεν λειτουργεί ανοικτά.
Δηλαδή αν 2, 5 η 10 άνθρωποι εδώ δεν συμφωνούν αυτός πρέπει να αποκλείσει και τους υπόλοιπους ?
Είναι αντιεπαγγελματικό και αντιεμπορικό.
Κάποιος ανέφερε πριν το Pass. Αυτός τι έπρεπε να κάνει όταν εκθέτει την δουλεία του σε παγκόσμιο επίπεδο και όχι μονο σε ένα μόνο φόρουμ.

Αν ολα αυτα τα ελεγε και τα εξηγουσε τοτε δεν θα ηταν αποκλειστικοτητα!

Τις ιδιες ερωτησεις τις εχεις σε ολα τα ειδη που αγοραζεις? NAI
Δηλαδη για παραδειγμα ενα τζιν levis που εχει σχετικα υψηλη τιμη ρωτας την levis το τι εχει μεσα το υφασμα? OXI ΑΛΛΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΖΩ ΔΩΡΕΑΝ
Για ενα ακριβο ρολοι κανεις το ιδιο? ΝΑΙ
Ολα ακριβα - φθηνα την ιδια ωρα λενε, ΑΛΛΟ ΑΚΡΙΒΟ ΡΟΛΟΙ - ΑΛΛΟ ΦΤΗΝΟ
για ενα καλωδιο? ΔΙΑΒΑΖΩ ΨΑΧΝΩ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ
ενα cd player? ΟΜΟΙΩΣ

Γιατι καποιος να δωσει εξηγησεις οταν ο κοσμος απλα δεν θελει να πειστει.
ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΥΝΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΩΝ ΣΟΒΑΡΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ)

Γιατι να δωσει εξηγησεις οταν πριν καν καποιος τα δει, τα ακουσει τα εχει θαψει, γιατι να μπει καν στην διαδικασια? Θα αλλαξει κατι? ΟΧΙ!!!
Ποσοι τελικα απο τους σοβαρους Ελληνες κατασκευαστες μπαινουν στην διαδικασια να απαντησουν στα φορουμ? Γιατι δεν αναρωτιεστε γιατι ΚΑΝΕΝΑΣ δεν ασχολειται? Ο κυριος ΧΑΡΤΖΗΣ της analysis που ασχοληθηκε, τι καταλαβε? Πεσανε πανω του σαν τα κορακια ολοι. Ο φιλος ο Νικος ο Κορακακης (εξαιρετος reviewer) γιατι σταματησε να γραφει? Τοσοι αλλοι απο υψιλον, tla, μυθος, γιατι δεν μπαινουν καν στην διαδικασια? Γιατι απλα ξερουν τι γινεται. Αν αγαπατε την κατηγορια αφηστε την στην ησυχια της. Ειτε το θελετε ειτε οχι στο hi-end υπαρχουν και αυτα τα προιοντα, αν δεν τα δεχεστε δικαιωμα σας αλλα καντε το αλλου. Και εγω μπορει να μην γουσταρω τα ferrari (λεμε τωρα) αλλα δεν μπαινω σε ενα τετοιο φορουμ να τους κραξω!

Τα κεφαλαία προς διαχωρισμό.
Δεν φωνάζω.

Το θέμα με την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία είναι πως είναι μετρήσιμο μέγεθος
και αυτό δεν γίνεται να το αμφισβητήσει κανείς.
Δεν είναι πχ "μουσικότητα", "αέρας" ή κάποιο υποκειμενικό χαρακτηριστικό που
δεν μπορεί να μετρηθεί.

Έτσι ένα προϊόν που έχει ως στόχο την απορρόφηση της Η/Μ ακτινοβολίας θα πρέπει
να συνοδεύεται και από κάποιες μετρήσεις οι οποίες θα χαρακτηρίζονται από
επαναληψιμότητα με κάποια ανοχή.

Φυσικά ο κατασκευαστής δεν είναι υποχρεωμένος να δώσει ούτε τη "συνταγή" ούτε
και το κοστολόγιο (αν και μέσες άκρες στο 6moons δίνεται μια ιδέα για τα
υλικά κατασκευής) , αλλά τουλάχιστον θα έπρεπε κατά την άποψη μου να
τεκμηριώσει ως ένα βαθμό τη λειτουργία και τα χαρακτηριστικά του προϊόντος, κάτι
το οποίο δεν έχει κάνει μέχρι στιγμής.

Τα παραπάνω αφορούν το πρώτο σκέλος της υπόθεσης, δηλαδή τι κάνουν χονδρικά
αυτά τα προϊόντα.

Το δεύτερο σκέλος, το οποίο ίσως είναι υποκειμενικό, είναι αν τελικά επιφέρουν
αλλαγή στον ήχο. Αυτό θα μπορούσε πάλι να τεκμηριωθεί από νταμπλ, τριπλ,
κουάντραπλ ή δεν ξέρω και γω τι άλλο μπλάιντ τεζτς.

Last edited:
Status
Not open for further replies.