Τα Purifiers του Ν.Μενδρινού....

Status
Not open for further replies.
Προσωπικά δεν μ ενδιαφέρει η σύνθεση ούτε τα μυστικά που κρύβει.
Ας έχει και μπανανόφλουδες μέσα. Το έψαξε ο άνθρωπος και αποφάσισε ότι έτσι πρέπει να είναι. Δικαίωμα του να το κρατήσει μυστικό.

Θα περίμενα όμως
α) να έχει μια στοιχειώδη θεωρία πίσω απ αυτό. Δεν εννοώ τα τόσο που έχουν γραφτεί για το πόσο βλαβερή για το σύστημα μπορεί να είναι η τάδε ακτινοβολία αλλά την βάση για την καταπολέμηση της (απορόφιση, απομόνωση).
και
β) όπως αναφέρει και στο site του ότι οι διάφορες ακτινοβολίες που καταπολεμά είναι εύκολα μετρήσιμες μ ένα πεδιόμετρο θα περίμενα συγκριτικές μετρήσεις πριν και μετά την χρήση του προιόντος για απόδειξη.

(...)
Ποσοι τελικα απο τους σοβαρους Ελληνες κατασκευαστες μπαινουν στην διαδικασια να απαντησουν στα φορουμ? Γιατι δεν αναρωτιεστε γιατι ΚΑΝΕΝΑΣ δεν ασχολειται? Ο κυριος ΧΑΡΤΖΗΣ της analysis που ασχοληθηκε, τι καταλαβε? Πεσανε πανω του σαν τα κορακια ολοι. Ο φιλος ο Νικος ο Κορακακης (εξαιρετος reviewer) γιατι σταματησε να γραφει? Τοσοι αλλοι απο υψιλον, tla, μυθος, γιατι δεν μπαινουν καν στην διαδικασια? Γιατι απλα ξερουν τι γινεται. (...)

Διότι κάποιοι απ' αυτούς, όχι όλοι, δεν αντέχουν κάτι ουσιαστικότερο από το κλίμα παιδικής χαράς, όπου όλοι θα έπρεπε να βλέπουμε τις μέγιστες υλοποιήσεις τους με τα μάτια γουρλωμένα από θαυμασμό. Βέβαια, δεν είναι όλοι το ίδιο, υπάρχουν στο χώρο και σοβαρά άτομα, όπως οι κ.κ. Λογοθέτης και Μπουρατζής, και φυσικά ο Πετρόπουλος, που φτιάχνει ηχεία -πώς το είσαμε πει- ισοπεδωτικά, τέλος πάντων κάπως έτσι.

Πάντως, όλοι τους έχουν βήμα στον ιστότοπό τους, και εκεί μπορούν κάλλιστα να αναπτύξουν ό,τι θέλουν, και απλά να μας ειδοποιήσουν με ένα link. Αν καταδέχονται φυσικά.

Απάντηση: Re: Τα Purifiers του Ν.Μενδρινού....

Δηλαδη για παραδειγμα ενα τζιν levis που εχει σχετικα υψηλη τιμη ρωτας την levis το τι εχει μεσα το υφασμα? Για ενα ακριβο ρολοι κανεις το ιδιο? Ολα ακριβα - φθηνα την ιδια ωρα λενε, για ενα καλωδιο? ενα cd player? Γιατι καποιος να δωσει εξηγησεις οταν ο κοσμος απλα δεν θελει να πειστει. Γιατι να δωσει εξηγησεις οταν πριν καν καποιος τα δει, τα ακουσει τα εχει θαψει, γιατι να μπει καν στην διαδικασια?

Γιάννη, επέτρεψέ μου να διαφωνήσω με τις παραπάνω αντιστοιχήσεις, πιστεύω ότι είναι ατυχείς. To levis είναι μάρκα ρούχων, είναι ένα παντελόνι και χρησιμοπιείται για μια συγκεκριμένη δουλειά και ξέρεις ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ τι να περιμένεις από αυτό. Αλλά και αυτό έχει ένα όριο. Αν σου έλεγαν ότι το levis αυτό έχει 15000 ευρώ και σε κάνει αόρατο π.χ. στις κάμερες , δεν θα ρωτήσεις από τι είναι φτιαγμένο και γιατί;
για το ρολόϊ όταν δίνεις π.χ. 10 και 20 χιλιάδες ευρώ τα δίνεις για ένα Rolex, Vacheron κλπ γιατί έχουν χρυσό που ανα πάσα στιγμή μπορείς να τσεκάρεις, έχουν πολύτιμους λίθους που επίσης μπορείς να τσεκάρεις, αλλά το κυριότερο έχουν ΙΣΤΟΡΙΑ που μέσα από αυτή έχουν αποδείξει την αξιοπιστία τους σε σημείο που να μην χρειάζονται περαιτέρω ερωτήσεις, το παίρνεις γιατί είναι αυτό που είναι. Δεν φαντάζομαι να δώσει κάποιος τα παραπάνω χρήματα για ρολόι από καρότσι...
Η μεγάλη διαφορά λοιπόν από τα συγκεκριμένα προϊόντα είναι, ότι ΔΕΝ είναι brand name με αξιόπιστη ιστορία, αφενός οι μισοί και περισσότεροι δεν έχουν καταλάβει ακόμα ούτε καν τι κάνουν, οι άλλοι που έχουν καταλάβει τι κάνουν δεν μπορούν να εξηγήσουν με επιστημονικά κριτήρια πως το κάνουν και αφετέρου ο συνδυασμός με την υψηλή τιμή που διατίθενται δημιουργεί ένα πρώτης τάξεως μείγμα αμφισβήτησης ειδικά στις εποχές μας που θα γνωρίζεις κι εσύ από την δουλειά σου και εμείς από τις δικές μας πόσο προσπαθεί ο καθένας να βάλει χέρι στην τσέπη του άλλου με δόλιους τρόπους. Οπως και να το κάνουμε αυτή είναι η πραγματικότητα.

Ρωτάς γιατί να δοθούν εξηγήσεις όταν ο κόσμος δεν θέλει να πειστεί. Μα ακριβώς το αντίθετο πρέπει να γίνει. ΝΑ δοθουν εξηγήσεις για να πειστεί ο κόσμος. Οποιος δεν θέλει, με γειά του με χαρά του, στην τελική κανένας δεν αναγκάζεται να αγοράσει με το ζόρι.
Οσο λοιπόν δεν δίνονται κάποιες , δεν λέω όλες, εξηγήσεις, λογικό είναι να έχουμε φτάσει τα 200 posts και να είμαστε ακόμα στο 0.

Εννοείται ότι διφωνώ ΚΑΘΕΤΑ και με ειρωνείες και με προσωπικούς χαρακτηρισμούς.

Τα κεφαλαία προς διαχωρισμό.
Δεν φωνάζω.

εγραψες πριν οτι δοκιμαζεις τσαμπα! Ε ποιος σου ειπε οτι δεν μπορεις να το κανεις αυτο και με τα purifiers, ή με οτιδηποτε αλλο? Σε αναγκασε κανενας να τα αγορασεις? Τωρα αυτο που λες οτι ρωτας το την συσταση του υφασματος του τζιν με συγχωρεις αλλα μεταξυ μας μην κοροιδευομαστε ετσι?

Κατι τελευταιο για τις μετρησεις. Επειδη λοιπον αυτα τα προιοντα βγηκαν νωριτερα απο οτι ηθελε ο ΝΜ στην αγορα υστερα απο παροτρυνση φιλων που ειχαν ακουστικη εμπειρια, δεν εγιναν ολα στην ωρα τους. Εδω και καιρο εξεταζονται απο καποια υπηρεσια και συντομα θα υπαρχουν και μετρησεις, στο site της εταιριας, οπως επισης εκει υπαρχουν και αλλες πολλες λεπτομερειες, για αυτα. Οποιος λοιπον ενδιαφερεται πραγματικα, μπορει να κοιταξει εκει. Η δοκιμη παντως σε οποιοδηποτε συστημα δεν χρεωνεται απο τον Νικο!

Πρίν έχω παραθέσει βίντεο πώς τεστάρουν αυτά τα αντικείμενα με εκκρεμές τώρα υπάρχει νέος τρόπος με...κινητό !

http://www.youtube.com/watch?v=GVb2825hqzk&feature=channel_page

Και αφού ο κατασκευαστής βάζει τρίτους να λένε ότι μας κρατάει μούτρα γιατί τον ρωτήσαμε την βασική αρχή λειτουργίας τους ας δούμε τι λέει Ο ΙΔΙΟΣ

http://www.youtube.com/watch?v=TkfHPFb1Tlg&feature=channel

http://www.youtube.com/watch?v=Wxu7jwtsEJ4&feature=channel

Και η συνέχεια του βίντεο που έχω παραθέσει πρίν

http://www.youtube.com/watch?v=LuFgmR2X4cM&feature=channel

Μήπως τελικά καθαρίζει και τον υιό της γρίπης των χοίρων ?

Εσυ ρε φιλε γιατι συνεχιζεις την ειρωνεια? Το γαντι ακομη κατω ειναι παντως, ετσι για να στο θυμισω και λιγο!

Να ρωτησω κατι οσους ζητουν μετρησεις ? (οχι οτι εχω αντιρηση επαυτου, αλλα ετσι επειδη μου ηρθε ευκολα μια ερωτηση)

Ποσοι απο σας/μας που αγοραζετε/με ακριβα καλωδια εχετε δει/ζητησει μετρησεις ? Κονους?? Βασεις στηριξης? Ρακ ? Σημιδες? και παει λεγοντας. Ο καταλογος ειναι μεγαλος !

Αν ολα αυτα τα ελεγε και τα εξηγουσε τοτε δεν θα ηταν αποκλειστικοτητα! Τις ιδιες ερωτησεις τις εχεις σε ολα τα ειδη που αγοραζεις? Δηλαδη για παραδειγμα ενα τζιν levis που εχει σχετικα υψηλη τιμη ρωτας την levis το τι εχει μεσα το υφασμα? Για ενα ακριβο ρολοι κανεις το ιδιο? Ολα ακριβα - φθηνα την ιδια ωρα λενε, για ενα καλωδιο? ενα cd player? Γιατι καποιος να δωσει εξηγησεις οταν ο κοσμος απλα δεν θελει να πειστει. Γιατι να δωσει εξηγησεις οταν πριν καν καποιος τα δει, τα ακουσει τα εχει θαψει, γιατι να μπει καν στην διαδικασια? Θα αλλαξει κατι? ΟΧΙ!!!
Ποσοι τελικα απο τους σοβαρους Ελληνες κατασκευαστες μπαινουν στην διαδικασια να απαντησουν στα φορουμ? Γιατι δεν αναρωτιεστε γιατι ΚΑΝΕΝΑΣ δεν ασχολειται? Ο κυριος ΧΑΡΤΖΗΣ της analysis που ασχοληθηκε, τι καταλαβε? Πεσανε πανω του σαν τα κορακια ολοι. Ο φιλος ο Νικος ο Κορακακης (εξαιρετος reviewer) γιατι σταματησε να γραφει? Τοσοι αλλοι απο υψιλον, tla, μυθος, γιατι δεν μπαινουν καν στην διαδικασια? Γιατι απλα ξερουν τι γινεται. Αν αγαπατε την κατηγορια αφηστε την στην ησυχια της. Ειτε το θελετε ειτε οχι στο hi-end υπαρχουν και αυτα τα προιοντα, αν δεν τα δεχεστε δικαιωμα σας αλλα καντε το αλλου. Και εγω μπορει να μην γουσταρω τα ferrari (λεμε τωρα) αλλα δεν μπαινω σε ενα τετοιο φορουμ να τους κραξω!

Κύριε Μιχαήλο ,δε σας γνωρίζω προσωπικά, αλλά τα παραπάνω γραφόμενά σας περιέχουν κάθε λάθος marketing που θα μπορούσε να κάνει κάποιος που ασχολείται με οποιουδήποτε είδους εμπόριο! Είναι απολύτως λυπηρό εαν όντως μεγάλη μερίδα "ΣΟΒΑΡΩΝ" αντιπροσώπων-κατασκευαστών-εφευρετών αντιμετωπίζουν με αυτόν τον τρόπο που περιγράφετε τους potential αγοραστές τους (και μάλιστα συγκεντρωμένους όλους μαζί στο φορουμ μας). Πραγματικά εντυπωσιάστηκα πάρα πολύ αρνητικά.
Αυτό που ουσιαστικά μας λέτε είναι να κάνουμε ΜΩΚΟ και να αγοράζουμε αναντήρητα και με κλειστά μάτια κάθε κατ´ονομασία και φαντασία προϊόν Hi-End χωρίς να το πολυψάχνουμε γιατι ο έμπορας και εισαγωγέας και εφευρέτης το προτείνει. Ευτυχώς αυτές οι εποχές έχουν περάσει προ πολλού και καλό θα είναι και οι "Δεινόσαυροι" που φέρονται έτσι, όπως παραπάνω περιγράφετε, να εκλείψουν σιγά σιγά αν δε το έχουν κάνει ήδη. Επίσης λίγο ενδιαφέρει τον αγοραστή-χομπίστα αν η "ψυχολογία" του τάδε πωλητή δεν ειναι καλή.
Λίγη σοβαρότης δεν βλάπτει, απεναντίας είναι παραίτητη.

Last edited:
Να ρωτησω κατι οσους ζητουν μετρησεις ? (οχι οτι εχω αντιρηση επαυτου, αλλα ετσι επειδη μου ηρθε ευκολα μια ερωτηση)

Ποσοι απο σας/μας που αγοραζετε/με ακριβα καλωδια εχετε δει/ζητησει μετρησεις ? Κονους?? Βασεις στηριξης? Ρακ ? Σημιδες? και παει λεγοντας. Ο καταλογος ειναι μεγαλος !

Και οχι μονο ακριβα αλλα και φθηνα θα συμπληρωσω εγω.
Γιατι τα φθηνα εξαιρουνται ελεγχου; δεν καταλαβα.
Παιδια το χομπι μας δυστυχως η ευτυχως δεν εχει σταθερες προδιαγραφες που να μας λεει πως πρεπει να ακουμε την μουσικη μας.
Γ' αυτο υπαρχουν τοσες διαφορετικες σχολες μηχανηματων, καλωδιων και κυριως αυτιων (προτιμησεων).
Ας τα αφησουμε να παρουν ελευθερα το δρομο τους τα πραγματα.
Ο καλυτερος κριτης ειναι ο χρονος.
Αν ενα προιον δεν ειναι καλο θα φανει σε βαθος χρονου.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τα Purifiers του Ν.Μενδρινού....

Αγαπητε θελεις να κανονισουμε μια ακροαση? Αν ομως ακουσεις διαφορες μετα θα κανεις αυτο που λες στο τελος? Η προταση ισχυει και για τον aprile φυσικα! Εγω εδω ειμαι περιμενω!

Δεν χρειάζεται να ακούσω εγώ διαφορές (μπορεί να είμαι και κουφός και να μήν τις ακούω) μού αρκεί να ακούσεις εσύ διαφορές στό σύστημά σου που το γνωρίζεις καλά, όταν θα τα αφαιρώ ή θα τα ξαναβάζω στην θέση τους εν αγνοία σου. Πίσω από μία κουβέρτα π.χ. να μήν βλέπεις το rack, απλώς να μού λες: "Τώρα τα έβγαλες, τώρα τα επανατοποθέτησες..." Ο.Κ.?

εγραψες πριν οτι δοκιμαζεις τσαμπα! Ε ποιος σου ειπε οτι δεν μπορεις να το κανεις αυτο και με τα purifiers, ή με οτιδηποτε αλλο? Σε αναγκασε κανενας να τα αγορασεις? Τωρα αυτο που λες οτι ρωτας το την συσταση του υφασματος του τζιν με συγχωρεις αλλα μεταξυ μας μην κοροιδευομαστε ετσι?

Πρώτα πρώτα διάβαζε τι γράφω. Δεν κοροιδεύω κανένα. Δεν είπα ότι ρωτάω την σύσταση του υφάσματος...
Ας μην ρίχνουμε τόσο το επίπεδο.
Δοκιμάζω είπα.
Και με συγχωρείς δεν μπορώ να δοκιμάσω τις πέτρες αυτές με την ίδια ευκολία που θα μπω στο κατάστημα και θα φορέσω ένα παντελόνι...

από όλα όσα έγραψα, βρήκες να σχολιάσεις το πιό άσχετο με το θέμα, δηλ. το ύφασμα.
Για αυτά που χρόνια ασχολούμαστε και ασχολείσαι ...κουβέντα.
Δηλαδή εσύ ένα cd player το αγοράζεις μόνο με την σύσταση του πωλητή, χωρίς να ξέρεις τι τεχνολογία κουβαλάει....
Και ένα ρολόι χωρίς να ελέγξεις τον κατασκευαστή...

Και συ μου λες να μην ελέγξω μιά πέτρα....
Πως θα βάλω μιά πέτρα στο δωμάτιό μου?
Ξέρω την σύνθεσή της?
Μπορεί πχ να είναι τοξική, μπορεί να είναι ραδιενεργή. Απέρριψα προσωπικά γρανίτες γιά δάπεδο επειδή έχουν (μικρή έστω) ακτινοβολία.
Δεν λέω ότι είναι τοξικά ή ραδιενεργά αλλά ΚΑΝΕΙΣ δεν μου λέει το αντίθετο.

Re: Απάντηση: Τα Purifiers του Ν.Μενδρινού....

Χρήστο...
ένας κώνος, μιά βάση στήριξης, ένα ράκ ή μέσα απόσβεσης έχουν πίσω τους μεγάλη τεκμηριωμένη θεωρία και βιβλιογραφία.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Τα Purifiers του Ν.Μενδρινού....

Χρήστο...
ένας κώνος, μιά βάση στήριξης, ένα ράκ ή μέσα απόσβεσης έχουν πίσω τους μεγάλη τεκμηριωμένη θεωρία και βιβλιογραφία.

Συμφωνοι!
Παρολαυτα το 95% των συσκευων, ρακ κτλ εχουν 4 ποδια :antlers:.

Τελος παντων, σαν παραδειγμα το εφερα.

Ο ανθρωπος αποτι διαβασα στο site του λεει 5 πραγματα. 5 ομως και μεχρι εκει.

Κατα τη γνωμη μου καλα κανει. Εφοσον διαθετει το προιον του προς δοκιμη ,δεν θεωρω οτι υπαρχει θεμα. Ουτε υποχρεωνει κανεναν να αγορασει.
Ας κανει κι αυτος δουλεια μεσα σε ολους τους αλλους.

Οπως δεν αμφισβητω την αποψη καποιων που ακουν διαφορες στον ηχο με διαφορα ''τεχνασματα'', δεν θα αμφισβητησω και την αποψη αυτων που ακουν διαφορες με τα purifiers.
Δεν ειμαι σε θεση εφοσον δεν τα εχω ακουσει.

Οταν θα φτασω το συστημα μου σε σημειο που θεωρω οτι δεν μπορω να κανω κατι αλλο , μπορει να τα ψαξω και να τα δοκιμασω.
Θεωρω ομως οτι ειμαι μακρυα απο αυτο το χρονικο σημειο.

Τωρα τα περι γαντιων και ακουω, ακους , θ' ακουσεις, κτλ κτλ με αφηνουν παγερα αδιαφορο.

Οποιος εχει φτασει το συστημα του σε σημειο να ψαχνεται για τετοια ''καλουδια'' ας τα δοκιμασει να μας πει την γνωμη του.

Υ.Γ. Αλλα με το hi end , κι ετσι οπως το εχουμε φτασει πιστευω σαν εννοια, θα πρεπει οποιος γραφει μια αποψη ,να παραθετει στην υπογραφη του κι ενα προσφατο ακουογραμμα-πως το λενε αυτο, απο πιστοποιημενο hienda γιατρο με προσφατα καλιμπραρισμενο μετρητη. :a0210:

Αυτό ακριβώς είναι το λάθος!
Πολλοί απο αυτό το φόρουμ πιθανόν δεν είναι μέλη σε άλλο ή δεν έχουν δεί το αντίστοιχο θέμα εκεί.
Σε αυτούς λοιπόν μένει η εικόνα ενός ανθρώπου που δεν λειτουργεί ανοικτά.
Δηλαδή αν 2, 5 η 10 άνθρωποι εδώ δεν συμφωνούν αυτός πρέπει να αποκλείσει και τους υπόλοιπους ?
Είναι αντιεπαγγελματικό και αντιεμπορικό.
Κάποιος ανέφερε πριν το Pass.

ακομα και απλη αναφορα του Πας σ αυτο το θεμα ειναι ιεροσυλια. Θα μας παρουνε με τις ντοματες αμα συγκρινουμε το ιερο αυτο τερας με καποιον που πουλαει πετραδακια. Καλο ειναι να γραφουμε που και που καμια μ@λακια ετσι για να περνει η ωρα, αλλα ολα εχουν ενα οριο......

Εάν το συνολικό κόστος ενός συστήματος είναι 2000 ευρω δεν τίθεται θέμα νομίζω ούτε καν δοκιμής μιας και τα purifiers που χρειάζονται απ’ότι έχω καταλάβει θα έχουν κόστος περίπου 1000 ευρω
Θα πρέπει λοιπόν να αναλογιστούμε πρώτα απ’όλα ότι το προϊόν αφορά συστήματα μεγάλης αξίας ( πανω από 10000 )

Εάν το σκεφτόμασταν με ρούχα όπως αναφέρθηκε , ε όταν βγαίνεις στην αγορά για ρούχα ξέρεις που να πας , δεν μπαίνεις στο prada και τους αρχίζεις στην μανουρα γιατί είναι πανάκριβα τα προϊόντα τους

Aφού δε υπάρχει ουσιαστική τεκμηρίωση του τρόπου λειτουργίας τότε γιατί να δουλεύουν αυτά και όχι αυτά ?
Και άμα είναι να έχει σημασία μόνο τι ακούς, να αρχίσουμε να δοκιμάζουμε ότι μπιμπελό έχουμε στο σπίτι πάνω στο στερεοφωνικό μήπως και αλλάξει ο ήχος !

Απάντηση: Re: Τα Purifiers του Ν.Μενδρινού....

Aφού δε υπάρχει ουσιαστική τεκμηρίωση του τρόπου λειτουργίας τότε γιατί να δουλεύουν αυτά και όχι αυτά ?
Και άμα είναι να έχει σημασία μόνο τι ακούς, να αρχίσουμε να δοκιμάζουμε ότι μπιμπελό έχουμε στο σπίτι πάνω στο στερεοφωνικό μήπως και αλλάξει ο ήχος !

Aμα εχεις τετοια εμπνευση μπορεις να ξεκινησεις απο τα μπιμπελο και να μας πεις τη γνωμη σου ! Ειναι και πιο φθηνα.-bye-

Παντως περαν πλακας, δεν νομιζω οτι βοηθας σε καμμια κουβεντα που προσφερει κατι στα μελη με αυτον τον τροπο ! :grinning-smiley-043

Aprile αυτό που δεν έχεις καταλάβει είναι ότι το προϊόν αυτό δεν απευθύνεται σε σένα , όπως φαντάζομαι και τα PRADA γιατί αν φοράς prada είσαι υποκριτής:D

Καλό θα ήταν άλλη φορά να γίνεται ανάγνωση ΟΛΟΥ του ποστ πριν απαντηθεί.
Tο προηγούμενο μου πόστ έγγραφε :
'Κάποιος ανέφερε πριν το Pass. Αυτός τι έπρεπε να κάνει όταν εκθέτει την δουλεία του σε παγκόσμιο επίπεδο και όχι μονο σε ένα μόνο φόρουμ?'

Tην προσβολή στο πρόσωπο του Pass δεν την βλέπω στην παραπάνω φράση.
Την προσβολή όμως σε εμένα, με τις έμμεσες αναφορές περί ιεροσυλίας, ορίων και 'μ.λ.κια' όμως την βλέπω.

Status
Not open for further replies.