Τα Purifiers του Ν.Μενδρινού....

Status
Not open for further replies.
και να μην ξεχνάμε τη προσφορά του προεδρου

Ανεκτίμητη κατά τον ίδιο φυσικά (η γνωστή Ναπολεόντεια σεμνότητα) όταν ΑΥΤΟΣ ανακάλυψε ότι τα μπιμπελό δουλεύουν ήταν έτοιμα για παραγωγή.
Άνευ μετρήσεων έτσι με το αυτί όπως λέει:

" Θα ήθελα να υπενθυμίσω το εξής:

Η όλη ιστορία η οποία ενεθάρρυνε τον ΝΜ να προχωρήσει στη παραγωγή των NMSP λίγο πιο νωρίς... ήταν η δική μου πρόσκληση να τα δοκιμάσω στο σπίτι μου. (δείτε λίγο τα αρχικά posts αυτού του topic).
Και η πρόσκληση έγινε από την εντυπωσιακή ακουστική αλλαγή που άκουσα ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΝΥΠΟΠΤΟΣ, όταν ο ΝΜ πλησίαζε και απομάκρυνε ένα από αυτά, ΣΤΟ PHONO CABLE του στημένου συστήματος στο δωμάτιο του Ζωδιάτη στην έκθεση 2008.

Επομένως επειδή ακούω από διάφορους ότι στο αναλογικό μπορεί να μην κάνει διαφορά, θα τους συνιστούσα να ξανακούσουν... η να δοκιμάσουν να το στήσουν λίγο καλύτερα...
icon_lol.gif

Και μετά... να βάλουν στο phono cable, 4 long standard υπό μορφήν σάντουιτς, όπως πλέον παίζω εγώ και έχω τρελαθεί !!! "

Αυτο που βλεπω και μου κανει εντυπωση και το ξαναλεω ,ειναι οτι καποιοι χωρις να εχουν καν δει, δοκιμασει και ακουσει ενα προιον ωστε να εχουν ιδία αποψη, το κρινουν σαν να εχουν μεγαλη εμπειρια με αυτο.... και το εχουν ηδη στο συστημα τους.

Ζητουν αραγε απο καθε κατασκευαστη επιστημονικη τεκμηριωση, στοιχεια και προδιαγραφες των υλικων, χρονο απαντησης, απολογιας, κοστος κατσκευης, τι κερδος εχουν ,τι κανουν και πως το κανουν? Δεν εχω ξαναδει τετοια αντιμετωπιση προιοντος ποτε οσα χρονια και αν ειμαι στην αγορα αυτη. Και ειμαι οπως γνωριζετε πολλα χρονια.

Γιατι ενα και μονο καλο υλικο σε ενα μηχανημα δημιουργει ηχητικες αλλαγες και βελτιωσεις?

Γιατι ολοι θελουμε να βαλουμε τον ταδε καλυτερο -μουσικοτερο πυκνωτη , η την χ -ψ αντισταση, η το χ-ψ IC , η καποιες NOS λυχνιες της συγκεκριμενης εταιρειας ,της ταδε παρτιδας ,της ταδε χρονιας με την ταδε ανοδο κλπ κλπ.?
Γιατι αυτα τα χ βισματα και οχι τα ψ, γιατι αυτο το χ διακοπτικο ποτενσιομετρο και οχι το αλλο?

Γιατι ψαχνομαστε με τα χ-ψ καλα καλωδια που κοστιζουν απο -εως πενταψηφια νουμερα και καποιοι τα αγοραζουν και ειναι ικανοποιημενοι και δεν δεχονται καμια κριτικη. Αλλά ποιος ζητησε επιστημονικες τεκμηριωσεις και υπεβαλε τοσες ερωτησεις στον κατασκευαστη τους και με αυτο τον τροπο?.Γιατι λοιπον τα ...αλλα προιοντα που διαβασαμε οτι διακριθηκαν και αρεσαν τα αγοραζουμε η θα θελαμε καποτε να τα αγορασουμε χωρις κανενα φοβο και χωρις δευτερη κουβεντα?

Δεν χρειαζεται να αμυνθω για τα προιοντα μου που ηδη εχουν επιτυχια σε παγκοσμιο επιπεδο και αρεσουν σε οσους τα εχουν προμηθευτει. Αν δεν αρεσαν και αν δεν λειτουργουσαν, τοτε θα το παραδεχομουν και θα λυπομουν πολυ γιαυτο.Τωρα ομως δεν συμβαινει κατι τετοιο, αλλα το αντιθετο και χαιρομαι γιαυτο.Μαζι με εμενα χαιρονται και πολλοι φιλοι μου που τα ξερουν πριν απο τα περιοδικα.

Εχω εμπιστοσυνη στην εμπειρια των ειδικων , των φιλων και πελατων μου που εχουν εμπειρια και συστηματα σωστα στημενα και ρυθμισμενα.

Παντα υπαρχει η επιθυμια μου για βελτιωση στη δουλεια μου ,γιατι εζησα μια ζωη στο audio που παντα εχουμε σαν στοχο τη βελτιωση.

Θα γινουν σταδιακα βελτιωσεις του website οπως προσθηκες, μετρησεις , τεστ, νεα συστηματα που εχουν purifiers και οτι αλλο χρειαστει, ωστε να γινει πιο ακριβης η περιγραφη της λειτουργιας των προιοντων. Πιστευω οτι τοτε θα ικανοποιησει οσο το δυνατον περισσοτερο οσους επιστημονες εχουν δειξει τοσο μεγαλο ενδιαφερον να μαθουν πως αυτα τα προιοντα λειτουργουν ηχητικα μετα απο τοσες μαρτυριες και reviews.

Ειναι λογικο καποιοι επιστημονες Φυσικοι κ.α να αναρωτιουνται και να θελουν να εχουν περισσοτερες πληροφοριες στο δικο τους επιστημονικο επιπεδο. Ολα θα γινουν με μια σειρα ,που επιτρεψτε μου να ορισω εγω.

Οι δοκιμες, οι ακουστικες εκτιμησεις, οι εντυπωσεις για τα προιοντα ,οπως και η περιγραφη τοποθετησης τους στα διαφορα σημεια των συστηματων,τοσο απο τα Ελληνικα aca και av site οσο και απο τα διεθνη ιντερνετικα περιοδικα ΤΝΤ AUDIO και 6moons, εχουν καλυψει απολυτα αυτο το πλεον σημαντικο κομματι που ενδιαφερει τον καταναλωτη.

Το προιον και επισημα πλεον αν θελετε , βελτιωνει την αποδοση των περισσοτερων ηχητικων συστηματων και ικανοποιει τον μουσικοφιλο audiophile. Αυτο ειναι σιγουρο.

Οταν διαβαζουμε για αλλα ... προιοντα reviews στον ξενο τυπο τα αποδεχομαστε ,τα αντιμετωπιζουμε πολυ θετικα και κερδιζουν την εκτιμηση μας. Γιατι με ενα Ελληνικο προιον κανουν καποιοι το αντιθετο?
Γιατι δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα αξιολογο η απλα καλο σε αυτη τη χωρα?
Μονο οι ξενοι μπορουν?

Δεχομαι και θα δεχομαι ευχαριστως συμβουλες και ιδεες για το καλυτερο απο επιστημονες και καλοπιστους εμπειρους ακροατες.
Οι χρησιμες γνωσεις , οι νεες ιδεες και οι καλες συνεργασιες δινουν παντα καλα αποτελεσματα οταν γινονται με καλη προθεση και αλληλοσεβασμο.

Κύριε Μενδρινέ εγώ προσωπικά σας ευχαριστώ για την παρουσία σας στο AVCLUB. Έχω διαβάσει όλα σχεδόν τα άρθρα και όλα τα νήματα σε όλα τα Forum's που υπάρχουν για συζήτηση για τα προϊόντα σας. Και βέβαια μου κάνει μεγάλη εντύπωση, ως χομπίστας στο είδος και τίποτα παραπάνω, να βλέπω μια πέτρα "σιάτσου" να κοσμεί πανάκριβα μηχανήματα, μηχανήματα που μόνο τα ονειρεύομαι και τα ακούω σε εκθέσεις προς το παρών και να ακούω και διαβάζω για τις ευεργετικές τις ιδιότητες αν προστεθούν σε συστήματα ήχου κάποιας αξίας. Όπως και να έχει είναι κάτι περίεργο (τουλάχιστον) και θες να μάθεις πολλά για τον τρόπο που επιδρά και αλληλεπιδρά με τα υπόλοιπα μηχανήματα της ηχητικής αλυσίδας αλλά και το πώς το κάνει αυτό. (τεκμηρίωση).

Πουθενά λοιπόν δεν διαβάσει από, τι υλικό είναι κατασκευασμένα τα purifiers και βέβαια ποια η ιδιότητα του συγκεκριμένου υλικού. Πως θα επενδύσει ο Χ ο Ψ σε κάτι που του φαίνεται περίεργο, απίθανο, αστείο κ.τ.λ. Όσο καλοί και αν είναι οι φίλοι και γνωστοί που βγαίνουν αριστερά και δεξιά και μιλούν για τις ευεργετικές τους ιδιότητες καλό θα ήταν να εξηγηθεί και επιστημονικά, αν γίνεται; Αλλιώς μιλάμε για μια καθαρά "εμπειρική" ανακάλυψη και θα είναι πολύ δύσκολο να προωθηθεί αλλά και να "χωνευτεί".

Υ.Γ. Και καλό είναι να προσέχετε τους χαρακτηρισμούς σας και εσείς αλλά και όλοι οι υπόλοιποι συμφορουμίτες, διότι το μόνο που προσφέρεται στον χώρο του "χόμπι" μας είναι άφθονο γέλιο και τίποτα παραπάνω. Καταλαβαίνω την ανάγκη όλων των εμπόρων - αντιπροσώπων, να προωθήσουν τα προϊόντα τους και βέβαια την τεράστια επένδυση που λέγεται AVCLUB, AVSITE, ACA.GR για την επιχείρηση τους και τα προϊόντα τους, αλλά μην ξεχνάτε πως για μας είναι χώροι συζήτησης, σχολιασμού και εντυπώσεων απ' τις διάφορες συσκευές που ενδιαφερόμαστε να αγοράσουμε και το μόνο που θέλουμε από ανθρώπους σας και εσάς, είναι αντικειμενικότητα και ενημέρωση. Προσωπικά απ' την προώθηση των Purifiers λείπει έντονα το στοιχείο της ενημέρωσης - τεκμηρίωσης. Το μια δοκιμή θα σας πείσει δεν υφίσταται για μένα.

Υ.Γ. Συγχαρητήρια πάντως για την προσπάθεια σας στον χώρο και ελπίζω να είστε πιο δραστήριος και να κοσμείται με την παρουσία σας το Forum μας.

Last edited:
θα ελεγα οτι η παρακατω προταση:

Ειναι λογικο καποιοι επιστημονες Φυσικοι κ.α να αναρωτιουνται και να θελουν να εχουν περισσοτερες πληροφοριες στο δικο τους επιστημονικο επιπεδο. Ολα θα γινουν με μια σειρα ,που επιτρεψτε μου να ορισω εγω.

ειναι μια καλη αρχη.

επισης μην ξεχνατε οτι πολλοι απο εμας ειμαστε μακρια απο την αθηνα και ειναι

δυσκολο να τα δοκιμασουμε.

καλη επιτυχια παντως στην προσπαθεια σας.

Αλλο το να μην υπαρχει επιστημονικη τεκμηριωση και αλλο να υπαρχουν ΨΕΥΔΕΙΣ τεκμηριωσεις στα video οι οποιες δεν εμπιπτουν στους νομους της φυσικης.Αυτο λεγεται αλλιως...

Η επιστημονική τεκμηρίωση του τρόπου λειοργίας δεν πρέπει να υπάρχει μόνο για να ικανοποιηθεί η περιέργεια των επιστημόνων αλλά και για μην λέει ο καθένας ότι θέλει.
Αν πχ βγεί κάποιος και πεί ότι το μόνο που κάνει είναι reflection των ΗΜ γραμμών στα ρινίσματα μπορεί ο κατασκευαστής να το αντικρούσει ?
Όχι όπως και κάθε άλλη τρελή θεωρεία...

Πάντως για να λέμε και το δίκιο, είτε εμπίπτουν είτε όχι σε επιστημονικούς κανόνες και κανόνες της φυσικής, εφόσον υπάρχει η δυνατότητα δοκιμής ΠΡΙΝ την αγορά και μάλιστα στο σύστημα του υποψήφιου, από κει και πέρα η ευθύνη βαραίνει τον υποψήφιο αγοραστή αν θα προβεί σε αγορά είτε επειδή όντως άκουσε διαφορές, είτε από αυθυποβολή, είτε επειδή τον έπεισαν κλπ

Θέλω να πιστεύω (δεδομένου ότι τα συγκεκριμένα προϊόντα απευθύνονται σε ψαγμένους καταναλωτές) ότι αν μη τι άλλο ο υποψήφιος καταναλωτής είναι "μεγάλο παιδί" και έχει την ικανότητα να αντιληφθεί κάποια πράγματα ΜΟΝΟΣ του.

Απάντηση: Re: Τα Purifiers του Ν.Μενδρινού....

Ζητουν αραγε απο καθε κατασκευαστη επιστημονικη τεκμηριωση, στοιχεια και προδιαγραφες των υλικων, χρονο απαντησης, απολογιας, κοστος κατσκευης, τι κερδος εχουν ,τι κανουν και πως το κανουν? Δεν εχω ξαναδει τετοια αντιμετωπιση προιοντος ποτε οσα χρονια και αν ειμαι στην αγορα αυτη. Και ειμαι οπως γνωριζετε πολλα χρονια.

Γιατι ενα και μονο καλο υλικο σε ενα μηχανημα δημιουργει ηχητικες αλλαγες και βελτιωσεις?

Γιατι ολοι θελουμε να βαλουμε τον ταδε καλυτερο -μουσικοτερο πυκνωτη , η την χ -ψ αντισταση, η το χ-ψ IC , η καποιες NOS λυχνιες της συγκεκριμενης εταιρειας ,της ταδε παρτιδας ,της ταδε χρονιας με την ταδε ανοδο κλπ κλπ.?
Γιατι αυτα τα χ βισματα και οχι τα ψ, γιατι αυτο το χ διακοπτικο ποτενσιομετρο και οχι το αλλο?

Γιατι ψαχνομαστε με τα χ-ψ καλα καλωδια που κοστιζουν απο -εως πενταψηφια νουμερα και καποιοι τα αγοραζουν και ειναι ικανοποιημενοι και δεν δεχονται καμια κριτικη. Αλλά ποιος ζητησε επιστημονικες τεκμηριωσεις και υπεβαλε τοσες ερωτησεις στον κατασκευαστη τους και με αυτο τον τροπο?.Γιατι λοιπον τα ...αλλα προιοντα που διαβασαμε οτι διακριθηκαν και αρεσαν τα αγοραζουμε η θα θελαμε καποτε να τα αγορασουμε χωρις κανενα φοβο και χωρις δευτερη κουβεντα?

Εδω κυριε Μενδρινε κανετε ενα σοβαρο λαθος και εξηγουμαι,συγκρινετε καποια υλικα,προιοντα,τα οποια ειναι βασικα στοιχεια ενος ηχοσυστηματος(καλωδια,πυκνωτες και λοιπα),που χωρις την συμβολη αυτων απλα δεν μπορει να λειτουργησει κανενα συστημα με το δικο σας προιον, το οποιο μπορει να χαρακτηρισθει ως ''βοηθητικο''.
Πως μπορειτε δηλαδη να μας ''κατηγορειτε'' ως μεροληπτικους απεναντι στο προιον σας και αναρωτιεστε γιατι δεν ρωταμε τεχνικες προδιαγραφες των προαναφερθεντων προιοντων απο σας τριτων κατασκευαστων? και ερχομαι να ρωτησω εγω με την σειρα μου,τι θα μπορουσαμε να ρωτησουμε ας πουμε τον κατασκευαστη πυκνωτων,γιατι παιζουν καλυτερα οι δικοι του απο καποιους αλλους?ή πως λειτουργουν?(αυτο κι αν ειναι γνωστο),ακομα και για τα καλωδια τα οποια ειναι απαραιτητα για να λειτουργησει ενα συστημα γινεται ''πανικος'',μονο ξυλο που δεν πεφτει εκατερωθεν...
Και ξαφνικα εμφανιζεται ενα προιον για το οποιο δεν υπαρχει καμια ειδους πληροφορια και ''υποσχεται'' βελτιωσεις στο συστημα μας,ε τι το πιο φυσιολογικο λοιπον να εκφραστουν αποριες και σκεπτικισμος ως προς την ''λειτουργια'' του, πολλω δε μαλλον οταν αυτο το προιον ειναι ''βοηθητικο''(δευτερευων ή και μη απαραιτητο) και μαλιστα σε πολυ υψηλη τιμη?
Κατ'εμε (τουλαχιστον),θα ηταν πιο φρονιμο πριν κυκλοφορησετε τον προιον αυτο,να εχετε προβει σε μια προετοιμασια οσον αφορα τον τροπο λειτουργιας του και να συνοδευεται με καποιες μετρησεις που να συνδραμουν στην καλυτερη κατανοηση του.
Υ.Γ αν ψαξετε στο φορουμ αυτο,αλλα και σε αλλα θα διαπιστωσετε ιδιοις ομασι οτι αναλογα προιοντα(βοηθητικα) οπως το δικο σας,εχουν αντιμετωπισθει με τον χειριστο τροπο και με χλευασμο και το αναφερω αυτο,οχι για να θιξω το δικο σας προιον συγκρινοντας το μ'αυτα,αλλα για να σας καταδειξω οτι η απορια που εκφρασατε δεν ειναι ευλογη.
Φιλικα

Last edited:
Re: Απάντηση: Τα Purifiers του Ν.Μενδρινού....

Πάντως για να λέμε και το δίκιο, είτε εμπίπτουν είτε όχι σε επιστημονικούς κανόνες και κανόνες της φυσικής, εφόσον υπάρχει η δυνατότητα δοκιμής ΠΡΙΝ την αγορά και μάλιστα στο σύστημα του υποψήφιου, από κει και πέρα η ευθύνη βαραίνει τον υποψήφιο αγοραστή αν θα προβεί σε αγορά είτε επειδή όντως άκουσε διαφορές, είτε από αυθυποβολή, είτε επειδή τον έπεισαν κλπ

Θέλω να πιστεύω (δεδομένου ότι τα συγκεκριμένα προϊόντα απευθύνονται σε ψαγμένους καταναλωτές) ότι αν μη τι άλλο ο υποψήφιος καταναλωτής είναι "μεγάλο παιδί" και έχει την ικανότητα να αντιληφθεί κάποια πράγματα ΜΟΝΟΣ του.

+1

Re: Απάντηση: Τα Purifiers του Ν.Μενδρινού....

Αν πηγαίνεις σε καφετζού και σου βγαίνουν αυτά που λέει θα την πείς μελλοντολόγο ?
Γιατί μέχρι τώρα η βάση λειτουργίας τους που συμφωνείς και επαυξάνεις είναι μεταφυσική...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Τα Purifiers του Ν.Μενδρινού....

Γιωργο,δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα,αν ηταν ετσι απλα δεν θα υπηρχαν ουτε νομοι ουτε κανονισμοι που να προστατευουν τον καταναλωτη απο ενδεχομενη παραπλανηση..-bye-

Re: Απάντηση: Re: Τα Purifiers του Ν.Μενδρινού....

Εδω κυριε Μενδρινε κανετε ενα σοβαρο λαθος και εξηγουμαι,συγκρινετε καποια υλικα,προιοντα,τα οποια ειναι βασικα στοιχεια ενος ηχοσυστηματος(καλωδια,πυκνωτες και λοιπα),που χωρις την συμβολη αυτων απλα δεν μπορει να λειτουργησει κανενα συστημα με το δικο σας προιον, το οποιο μπορει να χαρακτηρισθει ως ''βοηθητικο''.
Πως μπορειτε δηλαδη να μας ''κατηγορειτε'' ως μεροληπτικους απεναντι στο προιον σας και αναρωτιεστε γιατι δεν ρωταμε τεχνικες προδιαγραφες των προαναφερθεντων προιοντων απο σας τριτων κατασκευαστων? και ερχομαι να ρωτησω εγω με την σειρα μου,τι θα μπορουσαμε να ρωτησουμε ας πουμε τον κατασκευαστη πυκνωτων,γιατι παιζουν καλυτερα οι δικοι του απο καποιους αλλους?ή πως λειτουργουν?(αυτο κι αν ειναι γνωστο),ακομα και για τα καλωδια τα οποια ειναι απαραιτητα για να λειτουργησει ενα συστημα γινεται ''πανικος'',μονο ξυλο που δεν πεφτει εκατερωθεν...
Και ξαφνικα εμφανιζεται ενα προιον για το οποιο δεν υπαρχει καμια ειδους πληροφορια και ''υποσχεται'' βελτιωσεις στο συστημα μας,ε τι το πιο φυσιολογικο λοιπον να εκφραστουν αποριες και σκεπτικισμος ως προς την ''λειτουργια'' του, πολλω δε μαλλον οταν αυτο το προιον ειναι ''βοηθητικο''(δευτερευων ή και μη απαραιτητο) και μαλιστα σε πολυ υψηλη τιμη?
Κατ'εμε (τουλαχιστον),θα ηταν πιο φρονιμο πριν κυκλοφορησετε τον προιον αυτο,να εχετε προβει σε μια προετοιμασια οσον αφορα τον τροπο λειτουργιας του και να συνοδευεται με καποιες μετρησεις που να συνδραμουν στην καλυτερη κατανοηση του.
Υ.Γ αν ψαξετε στο φορουμ αυτο,αλλα και σε αλλα θα διαπιστωσετε ιδιοις ομασι οτι αναλογα προιοντα(βοηθητικα) οπως το δικο σας,εχουν αντιμετωπισθει με τον χειριστο τροπο και με χλευασμο και το αναφερω αυτο,οχι για να θιξω το δικο σας προιον συγκρινοντας το μ'αυτα,αλλα για να σας καταδειξω οτι η απορια που εκφρασατε δεν ειναι ευλογη.
Φιλικα

Μπά!... Αμφισβητούμε?
Ετοιμάσου να μπείς στη μαύρη λίστα του Προέδρου!
:flipout::flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τα Purifiers του Ν.Μενδρινού....

Μπά!... Αμφισβητούμε?
Ετοιμάσου να μπείς στη μαύρη λίστα του Προέδρου!
:flipout::flipout:

Ποιος είναι αυτός ο Πρόεδρος ρε παιδιά που τον αναφέρετε συνέχεια.....Κάτι σαν τον Ομπάμα σε audiophile καταστάσεις;

Είναι ξεκάθαρο κατά τη γνώμη μου ότι το θέμα έχει εξαντληθεί προ πολλού και μετά το νέο post του NMSONIC που δεν πρόσφερε κάτι καινούριο και χρήσιμο επί της ουσίας, μόνο ανούσιες προσωπικές αντιπαραθέσεις θα μπορούσαμε να παρακολουθήσουμε από 'δω και πέρα και τίποτα επιπλέον...απλά επαναλαμβάνονται τα ίδια & τα ίδια πράγματα που έχουν ήδη ειπωθεί στις 50+ σελίδες του νήματος...

μουσικοτερο πυκνωτη
Επιστημονικές εξηγήσεις...yeah, sure...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τα Purifiers του Ν.Μενδρινού....

Ποιος είναι αυτός ο Πρόεδρος ρε παιδιά που τον αναφέρετε συνέχεια.....Κάτι σαν τον Ομπάμα σε audiophile καταστάσεις;

Yπάρχει και κάποιος που δεν το ξέρει ?
Θέλεις να τον κάνεις να αυτοκτονήσει :flipout::flipout::flipout:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τα Purifiers του Ν.Μενδρινού....

Γιωργο,δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα,αν ηταν ετσι απλα δεν θα υπηρχαν ουτε νομοι ουτε κανονισμοι που να προστατευουν τον καταναλωτη απο ενδεχομενη παραπλανηση..-bye-

Δεν γνωρίζω τη σχετική ελληνική νομοθεσία δυστυχώς. Πιθανά κάποιο μέλος να γνωρίζει περισσότερα.

Απάντηση: Re: Τα Purifiers του Ν.Μενδρινού....

Είναι ξεκάθαρο κατά τη γνώμη μου ότι το θέμα έχει εξαντληθεί προ πολλού και μετά το νέο post του NMSONIC που δεν πρόσφερε κάτι καινούριο και χρήσιμο επί της ουσίας, μόνο ανούσιες προσωπικές αντιπαραθέσεις θα μπορούσαμε να παρακολουθήσουμε από 'δω και πέρα και τίποτα επιπλέον...απλά επαναλαμβάνονται τα ίδια & τα ίδια πράγματα που έχουν ήδη ειπωθεί στις 50+ σελίδες του νήματος...

Επιστημονικές εξηγήσεις...yeah, sure...

Παιδιά ξαναλέω, εφόσον δεν έχουν καλύψει επιστημονικά κανέναν οι απαντήσεις του κ. Μενδρινού, ακόμα και των χρηστών των συγκεκριμένων προϊόντων, δεν μένει παρά μόνο η δοκιμή για όποιον ενδιαφέρεται βέβαια. Από κει και περα, το πολύ πολύ να χάσουμε μια ώρα από την ζωή μας....

Υ.Γ.οντως το θέμα έχει κορεστεί.

@Aprile & @Λάκη
Έγραψα +1 στην λογική-σκεπτικό του Τάσου Οικονόμου (post 527) και μόνον (και ειδικά στα τονισμένα σημεία).

Αυτό δεν σημαίνει τίποτα παραπάνω, ήδη γράφηκαν πολλά ας τα αξιολογήσει όπως θέλει ο κάθε αναγνώστης.

Status
Not open for further replies.