Τα Purifiers του Ν.Μενδρινού....

Status
Not open for further replies.
Αγαπητέ ΚΟΨ. αντιπροσωπεύεις και κατασκευές / οίκους που από πλευράς τεκμηρίωσης τουλάχιστον δεν έχουν τίποτα να κρύψουν και προσπαθούν να ωθήσουν την επιστήμη μπροστά. (λ.χ Σε θυμάμαι να μιλάς με καμάρι για τους τεχνικούς της dCS.)
Στην περίπτωση της dCS καταλαβαίνω γατί κάθε πωλητής πέραν της ακρόασης/επίδειξης, αναφέρει ΚΑΙ τα τεχνικά χαρακτηριστικά στον υποψήφιο πελάτη

Η αλυσίδα πληροφόρησης
Κατασκευαστής -> πωλητής -> καταναλωτής
Απαιτεί εμπιστοσύνη του πωλητή στον κατασκευαστή και του πελάτη στον πωλητή.

Ο πωλητής βέβαια σε αυτή την περίπτωση (έστω dCS) εμπιστεύεται τον κατασκευαστή και αναφέρει τα χαρακτηριστικά αυτά καθώς (και αυτά) βοηθούν στην προώθηση του προϊόντος.

Εάν ο κατασκευαστής δεν είναι απόλυτα ορθός στην τεκμηρίωση του, ο πωλητής άθελα του μπορεί να συμβάλει στην πιθανή παραπληροφόρηση του πελάτη. Αυτό ας μην το ξεχνάμε.

Αγαπητέ Τάσο,
για άλλη μια φορά,
απλά συμφώνησα σε ένα σκεπτικό του Τάσου Οικονόμου,
δεν σημαίνει ότι εκεί θα καταλήξουμε όλοι, ή ότι όλοι σκεπτόμαστε έτσι...
Είναι όμως μια (1) λογική παράμετρος, μεταξύ άλλων...´για να βγει κάποιο συμπέρασμα [προσθέστε εσείς όσες κι όποιες θέλετε και κάνετε το συμπέρασμα πιο ασφαλές]

σαφώς κάποιος πριν αγοράσει ας ελέγξει ότι θέλει, τεχνικά χαρακτηριστικά, απόδοση, εμφάνιση, ριβιούς, φόρουμς, επίδειξη, test drive, και ότι άλλο του κατέβει στο μυαλό και μπορεί να έχει πρόσβαση.
Όσο περισσότερα τόσο καλύτερα.

Last edited:
Λοιπόν συνάδελφοί ακούσατε ακούσατε.Σήμερα εκεί που άκουγα μουσική χτυπάει το κινητό τηλέφωνο.Όμως έπινα ένα φυσικό χυμό από το χάρτινο κουτί του.Αφήνω λοιπόν τον χυμό πάνω στο ενισχυτή και αφού μιλάω στο τηλ και το κλείνω ακούω το σύστημα μου μεταμορφωμένο...Όλα είχαν αλλάξει προς το καλύτερο.Φυσικότερες χροιές(είπαμε φυσικός χυμός) πιο αναλυτικά πρίγμα ποιο σφικτό μπάσσο κτλ.Λέω δεν μπορεί κάποιο λάθος θα έκανα.Μην τα πολυλογώ έβαλα στο στον ενισχυτή χυμό 2 λίτρα από πάνω του ,στο cd player έναν επίσης ίδιο με τον ενισχυτή και στα καλώδια μικρούς χυμούς σαν αυτούς που έχει στα περίπτερα δένοντάς στους με ειδική κολλητική ταινία.Τους χυμούς όμως τους είχα πολύ καιρό και είχαν υποστεί ειδικές μεταβολές στην σύνθεση τους.Επίσης πρέπει να τονιστεί ότι δεν λειτουργεί με όλους τους χυμούς άλλα μόνο με την μάρκα που είχα και δεν γνωρίζω το γιατί(άλλωστε έχουμε αυτιά και ακούμε το γιατί μας νοιάζει....).Μην με ρωτήσετε ποιο χυμός είναι ή ποια αλλαγή είναι στην σύνθεση τους διότι είναι βιομηχανικό μυστικό.Λοιπόν μετά από αυτά λέω να το βγάλω στην κυκλοφορία ως ειδική πατέντα.Αφού στο σύστημα μου φάνηκαν διαφορές λέω φαντάσου τι θα ακούγετε σε hi-end σύστημα.Επειδή ως γνωστόν ένα hi-end σύστημα κοστίζει πάνω από 100.000 ευρώ και επειδή οι διαφορές που θα ακούσετε με τους ειδικούς φυσικούς χυμούς είναι ακουστές ( 1%) και επειδή για να πούμε ότι κάναμε μία επένδυση που να κοστίζει στο σύστημα μας, λέω να τους βάλω στα 1000 ευρώ το set.Μην ξεχνάτε ότι δεν μιλάμε για ένα μεμονωμένο κομμάτι άλλα για ολόκληρο σετ των 5 ειδικών χυμών.Η εμπειρία μου στο audio είναι γύρω στα 40 χρόνια (δεν ξέρω ούτε τον νόμο του Ohm άλλα τι να λέει τώρα έχω αυτιά που ακούνε διαφορές με τοποθέτηση φυσικών χυμών).Θα σας παρακαλούσα να μην σνοπάρετε το προιόν μου που έκανα τόσο κόπο να το φτιάξω.Και μην ξεχνάτε πάνω απόλα μιλάμε για ένα Ελληνικό προιόν που πρέπει όπωσδήποτε να το ακούσουμε και μετά να βγάλουμε συμπεράσματα.Το δίνω δωρεάν για δοκιμή σε όποιον θέλει οπότε δεν χρειάζετε να εξηγήσω τίποτα παραπέρα.Αυτιά έχετε και ακούτε.Μεγάλοι άντρες είμαστε.Θα ήθελα τις γνώμες των καλοπροαίρετων(όσοι διαφωνίσουν μαζί μου είναι εριστικοί,κολλημένοι και πάνω απόλα προκατελημένοι διότι μιλούνε για μία ανακάλυψη που ούτε καν έχουν ακούσει).Ακούω τις γνώμες σας.Να το βγάλω στην αγορά.

Υ.γ
Θέλω και κάποιον που έχει καλή προφορά στα αγγλικά να κάνουμε ένα videaki για την προώθηση του προιόντος στην παγκόσμια αγορά....-bye-

Last edited:
Καταρχήν δεν αφορά τον υβριστή Πρόεδρα συντάκτη γιατί η ψυχολογία λέει ότι το αυταρχικό άτομο βλέπει παντού εχθρούς.
Αλλά τους κολλητούς του που γράφουν εδώ και παριστάνουν τους θιγομένους.
Αυτοί είναι διάφοροι αλλά πρέπει να πάρουν θέση αν αποκηρύσσουν το παρακάτω κείμενο οι
1)Μιχαηλός
2)NMSONIC
3)Diamond

"Δείτε μερικούς πολέμιους των NMSP:

- Σπύρος Αγαθαγγελίδης - CD308 κ.λπ, κ.λπ: o γραφικός από τη Σουηδία με τις κόρνες τις... πεζοπορίες... και τα 18 nicknames τα τελευταία 5 χρόνια (ηλικίας 104 ετών...) Θα πάει λέει και στο Ευρωπαϊκό δικαστήριο και θα καταθέσει ότι… παρά το ότι δεν τα άκουσε, θέλει να κάνει μήνυση!!!

- Κώστας Κόγιας: άλλος γραφικός (τουλάχιστον όμως ποστάρει με το όνομα του) που χωρίς σύστημα έχει το θράσος να θέλει να κάνει και double blind test - όπως λέμε double burger ένα πράμα... (μόνον επί χρήμασι θα τα πάρει, άλλωστε βγάζει αρκετά από τα 'σεμινάρια'...)

- Μάνος Μπιτσακάκης, SUDOKU ο αθυρόστομος: Τελευταία του φουσκώσανε τα μυαλά ότι μπορεί να το παίξει reviewer (πάντως αν του τα χάριζε ο ΝΜ θα ήταν ο πιο ένθερμος υποστηρικτής...) Αλλά, η ελπίδα πεθαίνει τελευταία...

- Timbre: o αιώνιος ανώνυμος, είρων και βλάξ, που δεν διάβασε το τεστ του 6moons αλλά του 'κόλλησε ο firefox' όταν μπήκε στο ACA.GR. Άλλο τίποτα δεν είχε να πει, παρά κάτι για να ρίξει τη χολή του και το κομπλεξ του...

- Γιώργος Καραχάλιος - Internet King - gkar: Άλλος γραφικός που ούτε σύστημα έχει, ούτε ξέρει τι ακούει, ούτε ξέρει τι θέλει, ούτε ξέρει τι Θεό πιστεύει...

- Μιχάλης Κανακάκης - Kharmacoma - PLACEBO - diabolical κ.λπ. κ.λπ.: Ο αιώνιος ανώριμος και χάχας. Τελευταία, πολύ χολή βγάζει αυτό το παιδί, αλλά, η ελπίδα και σ' αυτόν πεθαίνει τελευταία (ότι κάποτε θα ακούσει μουσική και θα βρει το username που του ταιριάζει... )

- April, Τρύπης, inest, supersonic και λοιποί: Αυτοί κι αν έχουν συστήματα να μπορούν ξεχωρίσουν διαφορές!!!

Βρε παιδιά, μην ελπίζετε για να μην στενοχωριέστε! Κανείς δεν πρόκειται να σας τα δώσει τζάμπα (το πολύ-πολύ με 9 Euro το τεμάχιο... )
Ασχοληθείτε πρώτα με τα (1), (2), (3), (4) και (5) στα... “συστήματα” σας και μετά πάτε στο έκτο... "

Oλοι αυτοί που βρίζει στο φόρουμ του μπορούν να γράψουν εκεί και του απαντήσουν στα ίσια ?
Όχι φυσικά γιατί έχει μάθει να γαβγίζει πίσω από τη καγκελόπορτα...
Το τελευταίο σχόλιο αφορά τον Diamond...

Ψυχραιμια κυριοι.

Δεν οδηγει πουθενα ο εκτροχιασμος.

Εχεις δεί εδώ να αντιμετωπίσουμε τον ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ με αυτόν τον θρασύδειλο τρόπο ?
Αν βρείς κάντο copy paste...

Να υπενθυμίσω,ότι το θέμα μας κύριοι είναι οι εξαγνιστικοί λίθοι.

Πάνω σ' αυτό παρακαλώ και να λείπουν οι προσωπικές αντιπαραθέσεις.

Μια και έτυχε να παρευρεθώ, στην παρουσίαση των Purifiers απο τον κ.Ν.Μ (εντελώς τυχαία αφού έψαχνα για φίλτρο ρεύματος) κρίνω, πως είναι σωστό, να παραθέσω και εγώ τις απόψεις μου " χωρίς φόβο και πάθος".
Όντας αρκετά αρνητικά προκατελλειμένος, σχετικά με τα εν λόγο αντικείμενα, κάθησα μαζί με τρία τέσσερα ακόμα άτομα ( γνωστά στο FORUM), να ακούσω περί τίνος πρόκειται. Μετά απο προσεκτική εκ μέρους μου, πάντα ακρόαση, συνειδητοποίησα ότι οι διαφορές που δημιουργούσαν τα Purifiers ήταν ακουστές, και πάντα προς το καλύτερο. Καλύτερη εικόνα, περισσότερο βάθος, περισσότερη λεπτομέρεια και κυρίως περισσότερο ξεκούραστη μουσική πληροφορία. Σ' αυτό το τελευταίο, θα επιμείνω λίγο περισσότερο, αφού με τα Purifiers ήθελες να συνεχίζει επι μακρόν αυτό που άκουγες...
Μόλις τελείωσε η ακρόαση, έγινε μια σύντομη ανάλυση απο τον κ.Ν.Μ περί των Purifiers. Δεν μπορώ να πώ ότι μας έδωσε κάποιες ιδιαίτερα επιστημονικές επεξηγήσεις ή ακόμα και άν έδωσε εγώ δεν τις αντιλήφθηκα. Όσον αφορά το θέμα της τιμής, δεν διατυπώθηκε κάτι ιδιαίτερο,πέρα του ότι ο ίδιος κρίνει, ότι η τιμή του πρέπει να είναι στα γνωστά πλαίσια που ήδη γνωρίζετε. Απο κεί και πέρα όποιος πιστεύει ότι τα αξίζουν τα δίνει, όπως και με οποιοδήποτε άλλο αντικείμενο στην αγορά.
Δεν διεκδικώ το βραβείο των "χρυσών αυτιών" ούτε το αλάθητο του πάπα! Όμως θα με ενδιέφερε κάποια στιγμή να τα ακούσω και στο σύστημά μου, με περισσότερη άνεση χρόνου.
Υ.Γ. Τον κ.Μενδρινό όπως και τον κ.Μιχαήλο πρώτη φορά τους έβλεπα στη ζωή μου, όμως θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον δεύτερο, για την θερμή φιλοξενία του.

Εκανα μιά πρόταση.

Βάλτε επάνω απο τον οδηγό του cdp σας(στο καπάκι εννοείται του cdp)
καμιά ντουζίνα cds και γράψτε μας τι διαφορές ακούσατε σ' ένα πολύ γνωστό σας κομμάτι μουσικής με φωνές και φυσικά όργανα κατά προτίμηση(άν είναι και καλή εγγραφή ακόμα καλύτερα)...

Λοιπόν συνάδελφοί ακούσατε ακούσατε.Σήμερα εκεί που άκουγα μουσική χτυπάει το κινητό τηλέφωνο.Όμως έπινα ένα φυσικό χυμό από το χάρτινο κουτί του.Αφήνω λοιπόν τον χυμό πάνω στο ενισχυτή και αφού μιλάω στο τηλ και το κλείνω ακούω το σύστημα μου μεταμορφωμένο...Όλα είχαν αλλάξει προς το καλύτερο.Φυσικότερες χροιές(είπαμε φυσικός χυμός) πιο αναλυτικά πρίγμα ποιο σφικτό μπάσσο κτλ.Λέω δεν μπορεί κάποιο λάθος θα έκανα.Μην τα πολυλογώ έβαλα στο στον ενισχυτή χυμό 2 λίτρα από πάνω του ,στο cd player έναν επίσης ίδιο με τον ενισχυτή και στα καλώδια μικρούς χυμούς σαν αυτούς που έχει στα περίπτερα δένοντάς στους με ειδική κολλητική ταινία.Τους χυμούς όμως τους είχα πολύ καιρό και είχαν υποστεί ειδικές μεταβολές στην σύνθεση τους.Επίσης πρέπει να τονιστεί ότι δεν λειτουργεί με όλους τους χυμούς άλλα μόνο με την μάρκα που είχα και δεν γνωρίζω το γιατί(άλλωστε έχουμε αυτιά και ακούμε το γιατί μας νοιάζει....).Μην με ρωτήσετε ποιο χυμός είναι ή ποια αλλαγή είναι στην σύνθεση τους διότι είναι βιομηχανικό μυστικό.Λοιπόν μετά από αυτά λέω να το βγάλω στην κυκλοφορία ως ειδική πατέντα.Αφού στο σύστημα μου φάνηκαν διαφορές λέω φαντάσου τι θα ακούγετε σε hi-end σύστημα.Επειδή ως γνωστόν ένα hi-end σύστημα κοστίζει πάνω από 100.000 ευρώ και επειδή οι διαφορές που θα ακούσετε με τους ειδικούς φυσικούς χυμούς είναι ακουστές ( 1%) και επειδή για να πούμε ότι κάναμε μία επένδυση που να κοστίζει στο σύστημα μας, λέω να τους βάλω στα 1000 ευρώ το set.Μην ξεχνάτε ότι δεν μιλάμε για ένα μεμονωμένο κομμάτι άλλα για ολόκληρο σετ των 5 ειδικών χυμών.Η εμπειρία μου στο audio είναι γύρω στα 40 χρόνια (δεν ξέρω ούτε τον νόμο του Ohm άλλα τι να λέει τώρα έχω αυτιά που ακούνε διαφορές με τοποθέτηση φυσικών χυμών).Θα σας παρακαλούσα να μην σνοπάρετε το προιόν μου που έκανα τόσο κόπο να το φτιάξω.Και μην ξεχνάτε πάνω απόλα μιλάμε για ένα Ελληνικό προιόν που πρέπει όπωσδήποτε να το ακούσουμε και μετά να βγάλουμε συμπεράσματα.Το δίνω δωρεάν για δοκιμή σε όποιον θέλει οπότε δεν χρειάζετε να εξηγήσω τίποτα παραπέρα.Αυτιά έχετε και ακούτε.Μεγάλοι άντρες είμαστε.Θα ήθελα τις γνώμες των καλοπροαίρετων(όσοι διαφωνίσουν μαζί μου είναι εριστικοί,κολλημένοι και πάνω απόλα προκατελημένοι διότι μιλούνε για μία ανακάλυψη που ούτε καν έχουν ακούσει).Ακούω τις γνώμες σας.Να το βγάλω στην αγορά.

Υ.γ
Θέλω και κάποιον που έχει καλή προφορά στα αγγλικά να κάνουμε ένα videaki για την προώθηση του προιόντος στην παγκόσμια αγορά....-bye-

1 σετακι σε μενα...

P.s Μπορω να φερω και φακο για το review(να δειχνει πιο επαγγελματικο)

Τα πραγματα ισως γινουν απλουστερα σε μερικες ημερες.

Δυο τεμαχια απο αυτα τα πετραδακια (αγορασμενα) θα βρισκονται την Δευτερα σε εργαστηριο του Δημοκρητου που υπευθυνος ειναι προσωπικος μου φιλος, προς διαλυση - αναλυση - μελετη - δομη κλπ κλπ... για να διαπιστωθει κατα ποσο επενεργουν στην απορροφηση Η/Μ κυματων η προκειτε για παραπλανηση οσο αφορα αυτην τους την ιδιοτητα.

Η πραξη αυτη ηταν αναγκαια μετα την απαξιωτικη σταση του κατασκευαστη τους σε σχετικες ερωτησεις μας.

Τα αποτελεσματα αναμενονται μετα απο 20 μερες περιπου και θα αναρτηθουν μονον εφοσον διαφερουν των ισχυρισμων...

Last edited:
Re: Απάντηση: Τα Purifiers του Ν.Μενδρινού....

Εκανα μιά πρόταση.

Βάλτε επάνω απο τον οδηγό του cdp σας(στο καπάκι εννοείται του cdp)
καμιά ντουζίνα cds και γράψτε μας τι διαφορές ακούσατε σ' ένα πολύ γνωστό σας κομμάτι μουσικής με φωνές και φυσικά όργανα κατά προτίμηση(άν είναι και καλή εγγραφή ακόμα καλύτερα)...

Κάτι τέτοιο κάνει?
Και είναι και Σουηδικά!

http://www.entreq.com/default.asp?PageId=1924

Probably everyone agree that Class D will be the future’s amplifier technology and every major manufacturer is working on some kind of development in the area. Great steps forward have been accomplished but the technology is totally different from the conventional amplifier technology.

(...)

Even before we had realised how the D-technology works we discovered how very sensitive the technology was regarding connection to the power, other electronic equipment and the speakers. We had surprisingly large sound improvements with our Crossword cables used on D technology compared to what we were used to with conventional A and AB technology.

(...)

With this purpose designed cable technology Class D can perform just as well as conventional High End amplifiers.

Do I look dumb?

(Δεν μπορεί, πάει τό 'χει χάσει ο κόσμος...)

Link

Απάντηση: Re: Τα Purifiers του Ν.Μενδρινού....

Καταρχήν δεν αφορά τον υβριστή Πρόεδρα συντάκτη γιατί η ψυχολογία λέει ότι το αυταρχικό άτομο βλέπει παντού εχθρούς.
Αλλά τους κολλητούς του που γράφουν εδώ και παριστάνουν τους θιγομένους.
Αυτοί είναι διάφοροι αλλά πρέπει να πάρουν θέση αν αποκηρύσσουν το παρακάτω κείμενο οι
1)Μιχαηλός
2)NMSONIC
3)Diamond

"Δείτε μερικούς πολέμιους των NMSP:

- Σπύρος Αγαθαγγελίδης - CD308 κ.λπ, κ.λπ: o γραφικός από τη Σουηδία με τις κόρνες τις... πεζοπορίες... και τα 18 nicknames τα τελευταία 5 χρόνια (ηλικίας 104 ετών...) Θα πάει λέει και στο Ευρωπαϊκό δικαστήριο και θα καταθέσει ότι… παρά το ότι δεν τα άκουσε, θέλει να κάνει μήνυση!!!

- Κώστας Κόγιας: άλλος γραφικός (τουλάχιστον όμως ποστάρει με το όνομα του) που χωρίς σύστημα έχει το θράσος να θέλει να κάνει και double blind test - όπως λέμε double burger ένα πράμα... (μόνον επί χρήμασι θα τα πάρει, άλλωστε βγάζει αρκετά από τα 'σεμινάρια'...)

- Μάνος Μπιτσακάκης, SUDOKU ο αθυρόστομος: Τελευταία του φουσκώσανε τα μυαλά ότι μπορεί να το παίξει reviewer (πάντως αν του τα χάριζε ο ΝΜ θα ήταν ο πιο ένθερμος υποστηρικτής...) Αλλά, η ελπίδα πεθαίνει τελευταία...

- Timbre: o αιώνιος ανώνυμος, είρων και βλάξ, που δεν διάβασε το τεστ του 6moons αλλά του 'κόλλησε ο firefox' όταν μπήκε στο ACA.GR. Άλλο τίποτα δεν είχε να πει, παρά κάτι για να ρίξει τη χολή του και το κομπλεξ του...

- Γιώργος Καραχάλιος - Internet King - gkar: Άλλος γραφικός που ούτε σύστημα έχει, ούτε ξέρει τι ακούει, ούτε ξέρει τι θέλει, ούτε ξέρει τι Θεό πιστεύει...

- Μιχάλης Κανακάκης - Kharmacoma - PLACEBO - diabolical κ.λπ. κ.λπ.: Ο αιώνιος ανώριμος και χάχας. Τελευταία, πολύ χολή βγάζει αυτό το παιδί, αλλά, η ελπίδα και σ' αυτόν πεθαίνει τελευταία (ότι κάποτε θα ακούσει μουσική και θα βρει το username που του ταιριάζει... )

- April, Τρύπης, inest, supersonic και λοιποί: Αυτοί κι αν έχουν συστήματα να μπορούν ξεχωρίσουν διαφορές!!!

Βρε παιδιά, μην ελπίζετε για να μην στενοχωριέστε! Κανείς δεν πρόκειται να σας τα δώσει τζάμπα (το πολύ-πολύ με 9 Euro το τεμάχιο... )
Ασχοληθείτε πρώτα με τα (1), (2), (3), (4) και (5) στα... “συστήματα” σας και μετά πάτε στο έκτο... "

Oλοι αυτοί που βρίζει στο φόρουμ του μπορούν να γράψουν εκεί και του απαντήσουν στα ίσια ?
Όχι φυσικά γιατί έχει μάθει να γαβγίζει πίσω από τη καγκελόπορτα...
Το τελευταίο σχόλιο αφορά τον Diamond...

Χρηστάκο έλα να δεις πως ακούω μουσική αλλά φέρε και ένα πακέτο χαρτομάντηλα μαζί για το κλάμα που θα ρίξεις και ετοιμάσου να πετάξεις το συστημά σου από το παράθυρο μετά.

Άιντε γιατί παραγνωριστήκαμε...

Status
Not open for further replies.