Τα Purifiers του Ν.Μενδρινού....

Status
Not open for further replies.
Κυριε Μενδρινε,
Σας παρακαλω......Εαν εχετε σπουδασει ηλεκτρονικα ειστε επιστημων με αρκετες γνωσεις φυσικης, εκτος αν ειστε ραδιοτεχνιτης οποτε οντως το πραγμα αλλαζει.
Σ αυτην την περιπτωση πιστευω οτι δεν αδειοδοτηστε να πουλατε ενα προιον ισχυριζομενος οτι κανει αυτα που λετε...εαν δεν εχετε παρει αναλογες εγκρισεις-πιστοποιησεις απο αναλογους φορεις.

Ξερω οτι θα απαντησετε οτι κατι τετοιο θα γινει σε καποιο ισως χρονικο διαστημα...
Καντε το λοιπον πρωτα και μετα βγαλτε το στο εμποριο...τεκμηριωμενο.

Κυριε Παπακο

Θα ηθελα να σας ρωτησω τι σπουδες εχετε κανει και βρισκετε λαθη σε οτι παρουσιαζω.

Δεν νομιζω να αφορα την κουβεντα μας κατι τετοιο.
Ας πουμε οτι εχω ακριβως τις ιδιες με τις δικες σας.

Και για να σας διορθωσω δεν βρισκω λαθη, ολοι μας βλεπουμε ανακριβιες.
Ειπα πριν οτι οι εποχες εχουν αλλαξει. Το internet τωρα πια μπορει να μας παρεχει ολες εκεινες τις πληροφοριες για να καταλαβουμε τι ειναι τι, αν λειτουργει και πως...
Ειναι λοιπον ευκολο να διαπιστωσουμε οτι "κατι δεν στεκει" σ αυτα που λετε και οπως τα λετε...

Last edited:
Εν πασει περιπτωσει μιας και ειστε παρων να σας ενημερωσω οτι η αναλυση σε πληρες βαθος του προιοντος σας εχει δρομολογηθει να ξεκινησει στον Δημοκριτο την Δευτερα.
Η ερευνα εχει ανεπισημη μορφη και θα φτασει στο "κοκκαλο".
Εαν θελετε μπορω να σας στειλω τα αποτελεσματα μολις τα παραλαβω κι αν συμφωνησετε να δημοσιευτουν στο φορουμ η οπου εσεις θελετε...

Εαν ομως αποδειχτει οτι οντως απορροφουν "καποια" ποσοτητα Η/Μ κυματων τοτε καλειστε να αποδειξετε οτι η βελτιωση του ηχου οφειλετε σ αυτο και πως καταληξατε στην ανακαλυψη...

Συμφωνητε κυριε Μενδρινε?

Last edited:
Η προκληση ειναι οτι 900 ευρω κοστιζει το πρωτο τυπικο σετ.
Απο κει και περα και συμφωνα παντα με τον ιδιο τον κατασκευαστη οσο περισσοτερα βαλεις τοσο μεγαλυτερη ειναι η βελτιωση.

Το συνολικο κοστος μπορει να ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ...η αλλιως 900 ευρω ανα μηχανημα...

Κυριε Παπακο,

Και φυσικα απορροφουν καποια ποσοτητα ΗΜΑ και αν προσεξετε στο post του κυριου Μπουλλαματση εξηγει τη συμπεριφορα των μεταλλων στην ΗΜΑ και δινει πολλες επιστημονικες εξηγησεις.

Οποτε θα εχουμε συνεχεια αν δεν κουρασαμε ηδη τους φιλους που παρακολουθουν τις εξελιξεις, που μαλλον τους κουρασαμε.

Εγω δεν θελησα να διαφημιστω απο εδω .Εξ'ἀλλου δεν εβαλα το νημα αλλα ο ΜAGELLAN που τυχαινει να γνωριζει τοσο εμενα οσο και τις γνωσεις μου στα ηλεκτρονικα.Παντως ραδιοτεχνιτης ουδεποτε ημουν αλλα μαλλον το αντιθετο.

Να προσθεσω και κατι για το θεμα της τιμης τους. Με το 1/3 του σετ δηλαδη με 300 ευρω ευκολα θα ακουσετε διαφορες-βελτιωσεις πολυ παραπανω απο την τιμη τους.

Εαν δεν το πιστευετε μπορω να σας το αποδειξω στην πραξη και στο συστημα σας χωρις καμια υποχρεωση σας.

Δεχεστε την προταση μου?

Εν πασει περιπτωσει μιας και ειστε παρων να σας ενημερωσω οτι η αναλυση σε πληρες βαθος του προιοντος σας εχει δρομολογηθει να ξεκινησει στον Δημοκριτο την Δευτερα.
Εαν θελετε μπορω να σας στειλω τα αποτελεσματα μολις τα παραλαβω κι αν συμφωνησετε να δημοσιευτουν στο φορουμ η οπου εσεις θελετε...

Εαν ομως αποδειχτει οτι οντως απορροφουν "καποια" ποσοτητα Η/Μ κυματων τοτε καλειστε να αποδειξετε οτι η βελτιωση του ηχου οφειλετε σ αυτο και πως καταληξατε στην ανακαλυψη...

Συμφωνητε κυριε Μενδρινε?

καλα θα ηταν να δημοσιευτουν στο φορουμ οποιο και να ειναι το αποτελεσμα.

Απλά πράγματα,δεν χρειάζεται να τα μπερδεύουμε.

Ο ισχυρισμός του κατασκευαστή είναι,ότι απορροφά και συγκρατεί-εξαφανίζει τα Η/Μ πεδία(μάλιστα τα βάζει και πάνω στον...ηλεκτρικό πίνακα).

Υπάρχουν οι εξής περιπτώσεις:

1.Περιέχει και μονωτικά υλικά.Σ' αυτή την περίπτωση,μόνο τοπικά κι ελάχιστα μπορεί να επιδράσουν οι λίθοι.Αν συμβαίνει αυτό,είναι πραχτικά άνευ ουσίας.Το ίδιο μπορείτε να κάνετε με οποιοδήποτε μονωτικό υλικό του εμπορίου,που κοστίζει μερικές δεκάδες δολλάρια κι όχι χιλιάρικα.Απλά δεν θα έχει καμία ουσιαστική επίδραση.Αν ενδιαφέρεστε πώς γίνεται η μόνωση απο εξειδικευμένες εταιρείες,ανατρέξτε σε προηγούμενα μηνύματα με λίνκς ή άλλα ανάλογα σάϊτς.

2.Δεν περιέχει μονωτικά υλικά.Σ'αυτήν την περίπτωση μόνο στην μερική κι όχι αποτελεσματική καταστολή κραδασμών,μπορούν να επιδράσουν και πάλι κοστίζοντας χιλιάρικα.Επίσης μπορούν να θεωρηθούν σαν πανάκριβα διακοσμητικά αντικείμενα.

3.Κάνουν ότι ισχυρίζεται ο κατασκευαστής.Οπως έχει ειπωθεί δεκάδες φορές,αυτό δεν γίνεται.

Ολά τ' άλλα είναι εκ του περιττού.

Κύριε NMSONIC σας έχω θέσει ένα ερώτημα αλλά το γράψατε.
Συμφωνείτε με το υβρεολόγιο του κολλητού σας πρός τα μέλη του φόρουμ μας ΝΑΙ ή ΟΧΙ.

Εγω συνεχιζω να απορω για το εξης. ΕΑΝ λειτουργουν και ΕΑΝ το αποτελεσμα τους ΑΞΙΖΕΙ τα χρηματα που ζηταει ο κ.Μενδρινος, ΤΟΤΕ τι σας νοιαζει το τι και το πως και το ποσο?

Μα ακριβώς, περί του εάν λειτουργούν γίνεται όλη η φασαρία. Ανεξαρτήτως -λέω εγώ- του τί ακούν -ή δεν ακούν- όσοι τα άκουσαν...

Εξαιρετικη κινηση.

Θα περιμενουμε για τα αποτελεσματα της αναλυσης .

Εφοσον δεν εχει αντιρρηση ο κυρος ΝΜ φυσικα.

Απάντηση: Re: Τα Purifiers του Ν.Μενδρινού....

Μα ακριβώς, περί του εάν λειτουργούν γίνεται όλη η φασαρία. Ανεξαρτήτως -λέω εγώ- του τί ακούν -ή δεν ακούν- όσοι τα άκουσαν...

Η φασαρια γινεται κυριως για το πως και το πόσο.

Εγω σας τα λέω αυτα για εσας, οχι για μενα.

Το οτι ο κύριος Μενρινός οπως αναφερα δεν γνωριζει ακριβως τι εκανε, απλά ακουγε και αλλαζε, το θεμα ειναι οτι επιασε ενα θεμα που στεκει θεωρητικά.

Πιστευω οτι αν παρετε μη συσκευη που μετραει μαγνητικά πεδια, πεδιομετρα αν δεν κανω λάλος λεγονται και μετρηστε πανω απο τους μ/χ, ή απο οτιδηποτε διαρρεται απο πολλά αμπερ.

Δεν υπάρχει περιπτωση να μη βρειτε πεδιο μετρησιμο.
Η κλιμακα που χρησιμοποιουν αυτα ειναι Gauss τα οποια ειναι 1/1000 Tesla.

Προς χάρην της ακρίβειας, 1 Gauss = 1/10000 (10^-4) Tesla

Κυριε Παπακο,

Και φυσικα απορροφουν καποια ποσοτητα ΗΜΑ και αν προσεξετε στο post του κυριου Μπουλλαματση εξηγει τη συμπεριφορα των μεταλλων στην ΗΜΑ και δινει πολλες επιστημονικες εξηγησεις.

Να προσθεσω και κατι για το θεμα της τιμης τους. Με το 1/3 του σετ δηλαδη με 300 ευρω ευκολα θα ακουσετε διαφορες-βελτιωσεις πολυ παραπανω απο την τιμη τους.

Εαν δεν το πιστευετε μπορω να σας το αποδειξω στην πραξη και στο συστημα σας χωρις καμια υποχρεωση σας.

Δεχεστε την προταση μου?

Μα κυριε Μενδρινε ο συνφορουμιτης ( του οποιου γνωριζετε και το ονομα του) μιλα για την συμπεριφορα των μεταλλων (λιγο ως πολυ γνωστη), οχι για την συμπεριφορα των δικων σας κατασκευων...

Το οτι θα ακουστουν διαφορες ειναι απολυτως βεβαιο, οτι και να κανουμε πανω σ ενα συστημα, εαν αυτες ειναι βελτιωσεις ειναι κατι το υποκειμενικο..

Με ρωτατε εαν δεχομαι την προταση σας να μου αποδειξετε οτι εχουν διαφορες? Μα ειδη ειπα οτι τουτο ειναι ανεφ ουσιας....Δεν μιλαμε για το αν παιζουν αλλα το γιατι παιζουν και απορω πως ακομα δεν το εχετε καταλαβει...

Επιμενω στην δικη μου προταση, συμφωνειτε να δημοσιευτουν τα αποτελεσματα των ερευνων??

Να πω κάτι μια απορία που μουρθε τώρα στο μυαλό μου; άντε και τα είδαμε τα αποτελέσματα και πες ότι περιλαμβάνει τόσο τοις εκατό ασήμι, τόσο τοις εκατό, ρινίσματα σιδήρου, χαλκού κλπ (τα υλικά είναι τυχαία). Και τι θα καταλάβουμε;
Και η coca cola αναγράφει στην ετικέτα τα υλικά. Αν τα συγκεντρώσουμε θα μπορέσουμε να φτιάξουμε coca cola;

Re: Απάντηση: Τα Purifiers του Ν.Μενδρινού....

Και η coca cola αναγράφει στην ετικέτα τα υλικά. Αν τα συγκεντρώσουμε θα μπορέσουμε να φτιάξουμε coca cola;

Ασφαλως οχι, θα μαθουμε ομως αν ειναι βλαβερη στο να την καταναλωσουμε...

Re: Απάντηση: Τα Purifiers του Ν.Μενδρινού....

Ασφαλως οχι, θα μαθουμε ομως αν ειναι βλαβερη στο να την καταναλωσουμε...

Αποδεδειγμένα είναι βλαβερή και το συντριπτικό ποσοστό του πλανήτη την καταναλώνει!

Επίσης αποδεδειγμένα το PVC είναι βλαβερό κσι εξακολουθούν χιλιάδες άνθρωποι να έχουν δισκοθήκες βινυλίου (pvc)...

Ομοίως ο γρανίτης έχει ποσοστό ραδιενέργειας, εξακολουθεί να χρησιμοποιείται...

Σε παλιές λάμπες NOS υπάρχει μικροποσότητα Κλοφέν, οι πιουρίστες (!?) δεν κάνουν χωρίς αυτές...

Όσο για τα κινητά, wi-fi???

Τέλος το τσιγάρο είναι και το προιόν που αναγράφει ότι είναι βλαβερό για την υγεία μας και εκατομμύρια άνθρωποι το συνεχίζουν....

και λοιπόν?

Status
Not open for further replies.