Τα Purifiers του Ν.Μενδρινού....

Status
Not open for further replies.
..είναι και αυτό στην μέση....:behead:

Η αλήθεια είναι ότι η κατάσταση είχε εκτροχιαστεί και ήθελε ένα "μάζεμα". Αλλά εγώ διαφωνώ προσωπικά με τις τιμωρίες, εκτός αν συντρέχουν σοβαροί λόγοι. Αλήθεια πάντως ένα Review από ελληνικό περιοδικό, με ξεψάχνισμα, δεν θα ήταν καλό να γίνει; Λέω τώρα;

Η αλήθεια είναι ότι η κατάσταση είχε εκτροχιαστεί και ήθελε ένα "μάζεμα". Αλλά εγώ διαφωνώ προσωπικά με τις τιμωρίες, εκτός αν συντρέχουν σοβαροί λόγοι. Αλήθεια πάντως ένα Review από ελληνικό περιοδικό, με ξεψάχνισμα, δεν θα ήταν καλό να γίνει; Λέω τώρα;

Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις?

Λυπάμαι που το λέω φίλε μου, τα ελληνικά περιοδικά έχουν από καιρού πάψει να είναι σοβαρά.

Re: Απάντηση: Τα Purifiers του Ν.Μενδρινού....

τρομερό ανέκδοτο!!!:flipout::flipout::flipout:

Είναι σαν τις ιστορίες με τα UFO,πολλοί ισχυρίζονται ότι τα είδαν,πολλά γράφονται κι αναδημοσιεύονται,αλλά τόσα χρόνια δεν έχει αποδειχθεί η ύπαρξή τους.:BDGBGDB55:

Re: Απάντηση: Τα Purifiers του Ν.Μενδρινού....

Είναι σαν τις ιστορίες με τα UFO,πολλοί ισχυρίζονται ότι τα είδαν

Πραγματι, τωρα τελευταια, εμφανιστικαν μερικα εδω μεσα ....:grinning-smiley-043

Η προηγούμενη ήταν πιο χαριτωμένη ε; :flipout:

Πρόσεξε τι θα γράψεις μόνο γιατί μία σπίθα αρκεί για να σταματήσουν να σφάζουν αρνιά στα Σάλωνα...

Η προηγούμενη ήταν πιο χαριτωμένη ε; :flipout:

Πρόσεξε τι θα γράψεις μόνο γιατί μία σπίθα αρκεί για να σταματήσουν να σφάζουν αρνιά στα Σάλωνα...

Ε δεν νομίζω ότι πρέπει να τρώμε στην μάπα αυτή την αηδία κάθε φορά που μπαίνουμε στο forum θέλουμε δεν θέλουμε. Ε λίγο αισθητική δεν θα έβλαπτε.

Status
Not open for further replies.