Τα Purifiers του Ν.Μενδρινού....

Status
Not open for further replies.
Απάντηση: Re: Απάντηση: Τα Purifiers του Ν.Μενδρινού....

Εγώ ένα έχω να πω...Πρέπει να μπει πατωματζής... :flipout: -bye-

Οι τιμημένες σημαίες ήταν πάντα αυτές οι ρεταλιασμένες και τσαλακωμένες.
Έχεις δει ποτέ σπίτι χαιεντά να γυαλίζει? -bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: Τα Purifiers του Ν.Μενδρινού....

Εγώ ένα έχω να πω...Πρέπει να μπει πατωματζής... :flipout: -bye-

:flipout:

Δεν έχεις και άδικο, αλλά είναι dedicated room πλέον, οπότε δεν με πολύ-απασχολεί.

Έχουμε και χαλί τον χειμώνα! :flipout:

οι γεωμετρικες ανωμαλιες της μια πλευρας δεν δημιουργουν στασιμα κυματα(αν κατα λαθος εχεις μπασο στο απλοικο σου συστημα)

θα με συγχωρεσετε για την λάθος τοποθετηση που ειχα στη φωτο αλλά

απλά η φωτο θα ειχε νοημα να φαινονται

η σωστη ειναι απο μεσα για να προφυλάξουν το κυκλωμα....οχι τη τηλεοραση που εχω απο πανω

αν κανουν δουλιτσα τοτε σημαινει οτι δεν εχεις τελειωσει με τα υπολοιπα, εχεις κατι που δεν δουλευει σωστα καπου. Για γραψε λεπτομεριες πως βγαζεις αυτο το συμπερασμα και δωσε μια λογικη εξηγηση.
Προσωπικα νομιζω οτι ουτε εχεις τελειωσει με τα υπολοιπα ουτε οτι αυτα τα πραγματα κανουν οποιαδηποτε δουλιτσα.
Γιατι τα αποκαλεις σκασμενα? Εσκασαν απο την ενεργεια που αποροφησανε?
Ενδιαφερουσα γλωσσα χρησιμοποιεις, επειδη εισαι του Πολυτεχνειου, δεν μπορεις να ανεβασεις λιγο το εππεδο οσο αφορα τις τεχνικες αποδειξεις?

Υποθέτω ότι είναι κάτι ανάλογο με αυτό που άκουσες όταν έβγαλες το καπάκι του ενισχυτή... -bye-

Εγω ομως δεν πουλαω για 800 Ευρω το καπακι του ραδιου μου!
Ηδη ειναι πεταμενο στον παλιατζη.
Οταν ομως πουλαγα την ιδεα μου για 800 Ευ ευλογο θα ηταν να διευκρινησω και το πως δουλευει!
Για το καπακι υπαρχει εξηγηση(κλωβος Φαρανταυ)

........ τα καπακια μου ειναι απο μαγνητικο υλικο, σε αντιθεση απο τις πετρες που περιεχουν ρητινες και μη μαγνητικα μεταλλα αν καταλαβα καλα, τουλαχιστον στην μεγαλυτερη τους ποσοτητα.
Αν ανατρεξουμε στις παρατηρησεις του inset, αναμεσα στα αλλα ειναι και το σχημα και η τοποθετηση αυτων των κατασκευασματων που δημιουργουν αποριες, ακομα και η τοποθετηση τους πανω απο οπτικους ανιχνετυες θα επεφερε ακουστικη διαφορα!!!
tzimisce, γραφουμε για 2 διαφορετικα πραγματα, μπορεις να μας γραψεις γιατι απαντησες "χαζουλικα" και ειρωνικα?
Εξαλλου εγω ζητησα γνωμες γενικα για κατι που εχουμε παρατηρησει, αν καποιος αλλος εχει κανει την ιδια παρατηρηση. Δεν πουλαω καρβουνο για χρυσαφι ουτε θελω να πεισω σωνει και καλα οτι ετσι ειναι.

tzimisce, γραφουμε για 2 διαφορετικα πραγματα, μπορεις να μας γραψεις γιατι απαντησες "χαζουλικα" και ειρωνικα?

Δεν το είπα ειρωνικά... Νομίζω ότι απλά δεν κατάλαβες τη σκέψη μου.

Το καπάκι πάνω από τον ενισχυτή δεν μπορεί να λειτουργήσει σαν κλωβός.
Απλά σκέψου ότι έχει τρύπες εξαερισμού και αυτό φτάνει για να περάσουν πολλά σήματα στο εσωτερικό του...
Όμως διαφορά στον ήχο άκουσες... Μήπως υπάρχει διαφορά στον ήχο για τον ίδιο λόγο και στα δύο "προϊόντα";
Απλά μία σκέψη εξέφρασα -bye-

Ο κλωβος Φαρανταυ εχει τρυπες συνηθως, μαλιστα δεν πρεπει να ειναι ερμητικα κλειστος, αρκει ενα συρματοπλεγμα, ειχαμε στο σχολειο που πηγαινα.
Δεν εχω υποψιν μου ομως και ουτε ψαχνω στο ιντερνετ λεπτομερειες γιατι δεν εχω χρονο αυτες τις μερες. Μπορει και να υπαρχουν διαφορων ειδων κλωβοι αναλογα με την συχνοτητα που θελεις αν αποκοψεις.
Το καπακι του ραδιου μου ηταν χωρις τρυπες αν θυμαμαι καλα. Kenwood KT-815.
Δεν γραφουμε ακριβως για το ιδιο πραγμα, ο inest ειχε μερικες παρατηρησεις για το αν αυτη η γεωμετρια των μαγικων πετρων και η τοποθετηση τους σε αυτα τα προτεινομενα σημεια ηταν πραγματι κατι που θα βοηθουσε σαν ενα κλωβος Φαρανταυ σε κατι. Και ο inest ειχε σαν γνωμονα την διδασκωμενη Φυσικη οταν ανεφερε καποιους ενδιασμους του.
Υποκειμενικα ακουμε καποιες μικροδιαφορες, γιαυτο και η ερωτηση μου αν καποιος εχει κανει τις ιδιες παρατηρησεις. Η αποσταση μεχρι εκει που εχουν φτασει οι μαγικες πετρες και η ερωτηση μου ειναι τεραστια. Εγω δεν πουλαω το "προιον μου" ουτε προσπαθω να το λανσαρω σε οποιο φορουμ η 6 φεγγαρια και δυναμιτες βρω μπροστα μου.
Εχεις "ακουσει" τις μαγικες πετρες? Δεν εχω διαβασει ολη την στορια και ισως να εχω χασει κατι

Ο κλωβος Φαρανταυ εχει τρυπες συνηθως, μαλιστα δεν πρεπει να ειναι ερμητικα κλειστος, αρκει ενα συρματοπλεγμα, ειχαμε στο σχολειο που πηγαινα.
Δεν εχω υποψιν μου ομως και ουτε ψαχνω στο ιντερνετ λεπτομερειες γιατι δεν εχω χρονο αυτες τις μερες. Μπορει και να υπαρχουν διαφορων ειδων κλωβοι αναλογα με την συχνοτητα που θελεις αν αποκοψεις.

Περισσότερα για τους κλωβούς μπορεί να πει ο Νίκος μιας και είναι στο πεδίο του...
Πάντως δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα όσο το "βάζω τη συσκευή σε ένα μεταλλικό κουτί ασχέτως πάχους και αυτό την απομονώνει".
Παίζει ρόλη η συχνότητα και η ένταση των σημάτων που θες να αποκόψεις.

Εχεις "ακουσει" τις μαγικες πετρες? Δεν εχω διαβασει ολη την στορια και ισως να εχω χασει κατι

Yup...
Είπα ότι άκουσα διαφορές και έφαγα ξύλο... :flipout:
Το αν ακούστηκε καλύτερα ή χειρότερα είναι θέμα άλλης συζήτησης και κυρίως γούστου. Η έκπληξη για μένα ήταν ότι υπήρχε διαφορά στον ήχο. Βέβαια με πολλά κομμάτια στο χώρο, οπότε δεν ξέρω τι διαφορά μπορεί να φέρει το ένα μόνο του...
Σε άλλους αρέσει η διαφορά, σε άλλους δεν αρέσει...
Για μένα είναι απλά ένα πολύ ενδιαφέρον πείραμα να το δοκιμάσεις... -bye-

Tελικά τα σκασμένα κάνουν δουλίτσα, αν έχεις τελειώσει με όλα τα υπόλοιπα είναι καλή φάση.

καποια στιγμη ειχες γραψει οτι ενας φιλος σου θα εφερνε κατι αναλογο απ'εξω,τελικα τι εγινε?

Εννοεις οτι εγω θα δοκιμασω τις πετρες? Τοτε πρεπει να μου στειλεις μερικα κομματια, δεν ειχανε στο μπακαλικο της γειτονιας μου που ρωτησα.
Ποιος ειναι ο Νικος?
Οπως εγραψα για τους κλωβους Φαρανταυ, δεν εχω τον χρονο να κοιταξω λεπτομερειες τωρα, εδωσα ομως μια ευκαιρια οτι μπορει να υπαρχουν διαφορων ειδων αναλογα με την συχνοτητα. Τα ιδια γραφουμε.
Αλλοιως μπορω να ρωτησω τον φιλο μου Γιαννη Α. που εξελισει τους πομπους στα κινητα στην Σονυ-Ερικσον. Κατι θα πρεπει να ξερει αυτος.
Επαναλαμβανω ομως οτι δεν βλεπω ποια σχεση θα εχει ενας κλωβος Φαρανταυ με τις μαγικες πετρες που δεν περικλειουν τιποτα, απλα καθονται οανω σε καλωδια/συσκευες.
Μηπως ξερεις τι εγινε με τις μετρησεις στον Δημοκριτο?
Αν δωθηκε καποια εξηγηση απο τον κατασκευαστη τους?
Για να πιστεψω οτι εφαγες ξυλο θελω να δω τις μελανιες και τις ανοιγμενες μυτες.

Για να πιστεψω οτι εφαγες ξυλο θελω να δω τις μελανιες και τις ανοιγμενες μυτες.

:flipout:
Διάβασε μερικές σελίδες πιο πριν...
Εγώ απλά άκουσα διαφορές...
Τώρα ακριβά, φτηνά, υπερεκτιμημένα, καλύτερα, χειρότερα, είναι όλα αντικειμενικά...
Εδώ η γυναίκα μου πλήρωσε ένα μισόλιτρο ζεστό μπουκάλι νερό στην Αγγλία 2 λίρες ενώ η βενζίνη είχε 0.40 λίρες το μισόλιτρο...
Με τη βενζίνη όμως δε θα ξεδίψαγε...
Θα μπορούσα όμως να την πυρπολήσω με τη βενζίνη για την ιδέα της να πληρώσει σε τέτοια τιμή το νερό...
Τα πάντα λοιπόν είναι θέμα τιμής/απόδοσης/χρηστικότητας.

Ακούγονται ή δεν ακούγονται διαφορές = 1 θέμα
Είναι ακριβά, αξίζουν τα λεφτά τους, είναι τεχνικώς τεκμηριωμένα, δημιουργήθηκαν κατά τύχη, είναι πέτρες από το υπερπέραν ή κομμάτι από τίμιο ξύλο ή κρυπτονίτης = άλλο θέμα
Εγώ μόνο για το πρώτο τοποθετήθηκα αν παρατήρησες... -bye-

Το τι πληρωσε η γυναικα σου στην Αγγλια η αν μπορεις να της βαλεις φωτια δεν καταλαβαινω τι σχεση εχει με το θεμα μας.
http://www.belt.demon.co.uk/
Καποτε την δεκαετια του 90 πολυ δημοφιλη και πανακριβα στην Σουηδια! Πολλες φορες την τιμη των Ελληνικων μαγικων πετρων για ενα κομματι plastic folie με μαγικες ιδιοτητες!
Πολλοι ακουγανε διαφορες, στην πραγματικοτητα κανεις!
Σημερα γελανε ολοι με αυτα. Οι ποιο τολμηροι δηιγουνται στα εγγονια τους για το πως τους κοροιδεψανε μερικοι(ενας) επιτηδειος.

Status
Not open for further replies.