DIPIE
AVClub Fanatic
- 13 July 2007
- 17,261
Μάλλον θα υπάρξει πρόβλημα με την πατρότητα της "ιδέας"...
(κακή συνήθεια να διαβάζεις μόνο μετά το δικό σου πόστ
Πω πω τι πράγμα , τι thread ,έχασα τόσο καιρό που δεν του έδινα σημασία , ακόμη χτυπάω το κεφάλι μου . Πάντως μόλις κατάφερα μετά απο 2 μέρες συνεχούς ανάγνωσης να φτάσω στο τέλος.Απ ότι κατάλαβα κάποιοι πάνε για Νόμπελ φυσικής , τεχνολογίας υλικών και ότι άλλο βάλει ο νούς σας .
Η γιαγιά μου πάντα μου έλεγε , και ακόμα λέει δηλαδή , οτι τους κουτούς και να τους θερίζεις πάντα υπάρχουν κι άλλοι.Σοφή γυναίκα η γιαγιά μου.....
Υπεραγωγιμα purifiers σε θερμοκρασια δωματιου???
ΤΟ νομπελ ποτε θα το παρει??? γιατι αν δεν το πηρε μαλλον πρεπει...
Καλο φρουτο ειναι και ο αμερικανος...
Τι τσακώνεστε;:argue:
Τελικά το θέμα είναι τι ξέρετε εσείς-εμείς ή τι δεν ξέρει και τι τελικά πουλάει ζητώντας χιλιάρικα,ο κατασκευαστής των εξαγνιστικών λίθων;
Εδω το ακουσαπου ακουσες για υπεραγωγιμότητα????
ξερετε τι ειναι αυτο?
βρε inest εισαι και του χωρου...
Σ' αυτή την περίπτωση,υπάρχει δυνατότητα επιστροφής των χρημάτων και των λίθων βέβαια;
Παρα λίγο να το ξεχάσω. Με τι τρόπο μπορεί κάποιος να κόψει τα 50 Hz και τις αρμονικές του δικτύου που έρχονται από τον αέρα?
Τετοιες μονωσεις στα καλωδια υπηρχαν απο παντα!!Ας απαντήσω στον εαυτό μου, αφού δεν βρίσκω συμπαράσταση.
Με διηλεκτρικά μάλλον είναι αδύνατο, καθόσον παρά τις θερμικές τους απώλειες, ένα σημαντικό ποσοστό της ακτινοβολίας θα τα διαπερνά πάντοτε.
Με φερρίτες? Μπα! Ούτε αυτοί είναι αρκετά απορροφητικοί στις χαμηλές συχνότητες. Κάνουν για απορρόφηση RFI.
Με μεταλλικά υλικά! Ναι βεβαίως, κάτι σαν κλωβός Faraday. Χοντρές μεταλλικές πλάκες, πάχους ανάλογου του υλικού (ώστε να έχω απώλειες επιδερμικού φαινομένου). Αλλά και πάλι, πως θα τις χρησιμοποιήσω? Όπου περνάει καλώδιο της ΔΕΗ θα το βάζω μέσα σε χοντρούς μεταλλικούς σωλήνες? Ή θα βάζω στους χοντρους μεταλλικούς σωλήνες τα καλώδια σήματος? (interconnect, ηχείων) Ειλικρινά, δεν έχω δει πουθενά τίποτα απ´όλα αυτά.
Τετοιες μονωσεις στα καλωδια υπηρχαν απο παντα!!
Ενα μεταλικο πλεγμα που περιβαλει τα καλωδια...
Σωστός. Μόνο που δεν είναι εξαιρετικά χοντρά και κόβουν μόνο RFI.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.