Τα Purifiers του Ν.Μενδρινού....

Status
Not open for further replies.
Users of the SHAKTI stone frequently report that it adds one or more (ή συνδυασμό) of the following qualities to their listening/lulzing experience:
  • Authority
  • Depth
  • Liquidity
  • Presence
  • Tactility
  • Impact
  • Warmth
  • Focus
  • Crispness
  • Tonality
  • Accuracy
  • Adroitness
  • Definition
  • Ease
  • Pace
  • Tightness
  • Smoothness
  • Extension
  • Realism
  • Width
  • Truth
  • Enlightenment (άει γεια σου!)
  • Euphoria
  • General Sense of ONENESS with the Universe (σιγά-σιγά μας τα λένε!)
  • Nirvana
  • Egodeath (παρδόν?)

Μήπως σε βοηθάει να κόψεις και το κάπνισμα?

Last edited:
SHAKTI stones are made from a precious and rare material called Shaktium (not to be confused with Shaqtinium, the far less contentious material found in the popular Shaq basketball shoe), which occurs naturally in the clay substrate of Rwanda, Laos, North Korea, and Gaza in a form called Colshak. Persistent rumours that the material for the Shakti stone was developed from alien technology stolen from the infamous Area 51 labs in Nevada have not helped to quell the generally non-audiophile opinion that Shakti's "The Stone" is somewhat, well, evil. Colshak miners work dreadful 14-hour days for extremely low wages. However, growing awareness of human rights abuses and war preparations perpetrated on behalf of SHAKTI's suppliers, supposedly involving the use of tactical nuclear weapons, has started to make things difficult for SHAKTI Innovations.
Some users report receiving threatening transmissions from the star system Alpha Proxima when Shakti's "The Stone" is used in conjunction with the Shakti "On-lines". Anecdotal evidence also exists suggesting that "The Stone", when ingested, produces acute schizoid behavior. Symptoms include, but are not limited to, incoherent babbling about "airy highs, sweeter mid-range and punchier base" as well as rushing out and spending what amounts to a modest starter home on custom power cables and interconnects. When confronted by an audiophile in this dangerous and agitated state use extreme caution.
President Bush recently called upon Americans in a nationally-televised speech to boycott SHAKTI stones until the company's support of terrorist regimes is curtailed, instead advising desperate audiophiles to turn to the time-honored Monster cable line with 24-karat gold interconnects. Monster cable will soon be available at 7-11.

Πω πω τι πράγμα , τι thread ,έχασα τόσο καιρό που δεν του έδινα σημασία , ακόμη χτυπάω το κεφάλι μου . Πάντως μόλις κατάφερα μετά απο 2 μέρες συνεχούς ανάγνωσης να φτάσω στο τέλος.Απ ότι κατάλαβα κάποιοι πάνε για Νόμπελ φυσικής , τεχνολογίας υλικών και ότι άλλο βάλει ο νούς σας .
Η γιαγιά μου πάντα μου έλεγε , και ακόμα λέει δηλαδή , οτι τους κουτούς και να τους θερίζεις πάντα υπάρχουν κι άλλοι.Σοφή γυναίκα η γιαγιά μου.....

Μαλλον δε θα διαβασες καλα
καθε 20χρονος φοιτητης φυσικής των ελληνικων πανεπι γνωρίζει πάρα μα πάρα πολλά υλικά με τετοιες ιδιοτητες
δεν εχει παρει κανεις νομπελ
το νομπελ δεν υπηρχε οταν τα ειπε ο πρωτος πριν αιωνες
επειδη καποιοι ανακαλυψανε τωρα τη πυριτιδα δε σημαινει οτι καποιοι αλλοι δεν γνωριζαν
και η τεχνολογια δεν ειναι και τιποτα πρεχω...

Υπεραγωγιμα purifiers σε θερμοκρασια δωματιου???
ΤΟ νομπελ ποτε θα το παρει??? γιατι αν δεν το πηρε μαλλον πρεπει...

Καλο φρουτο ειναι και ο αμερικανος...

που ακουσες για υπεραγωγιμότητα????

ξερετε τι ειναι αυτο?

βρε inest εισαι και του χωρου...

Τι τσακώνεστε;:argue:

Τελικά το θέμα είναι τι ξέρετε εσείς-εμείς ή τι δεν ξέρει και τι τελικά πουλάει ζητώντας χιλιάρικα,ο κατασκευαστής των εξαγνιστικών λίθων;

Re: Απάντηση: Τα Purifiers του Ν.Μενδρινού....

Τι τσακώνεστε;:argue:

Τελικά το θέμα είναι τι ξέρετε εσείς-εμείς ή τι δεν ξέρει και τι τελικά πουλάει ζητώντας χιλιάρικα,ο κατασκευαστής των εξαγνιστικών λίθων;

τι σημασια εχει τι ξερει ο Μενδρινός

ξερετε ποσοι επιστημονες με τη πραγματική εννοια του ορου
οχι εγω
εχουν ξεκινησει από κατι για κατι και εχουν βρει κατι τελειος διαφορετικό?
τα μισα νομπελ ισως....και οι μισες ανακαλυψεις και εφευρεσεις

Ποιός είναι επιστήμονας και μάλιστα ερευνητής;

Last edited:
Εγώ μια φορά μπορεί να μη διάβασα όντως καλά ( άλλωστε ανέφερα οτι διάβασα ΌΛΑ τα post που έγιναν , οπότε η ζαλάδα ήταν αναπόφευκτη ) αλλά δεν κατάλαβα και πια ακριβώς υλικά γνωρίζουν όλοι οι φοιτητές ;;;;; αυτά που απορροφούν - εξαφανίζουν την ημ ακτινοβολία ;;; πια είναι ;;;
Πάντως είμαι κοντά στην τελειοποίηση του ΕΛΑΣΤΙΚΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΙΟΥ ,μια τρομερή ανακάλυψη που που συνδυάζει την δομή του διαμαντιού με τις ελαστικές ιδιότητες του φυσικού καουτσούκ.Μόνο σκεφτήτε την διαφορά που θα κάνει σαν ακίδα απόσβεσης κραδασμών , μέχρι 3 χιλιάρικα το κομμάτι είναι καλά τι λέτε ;;;;;;;;;;;;;

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τα Purifiers του Ν.Μενδρινού....

Σ' αυτή την περίπτωση,υπάρχει δυνατότητα επιστροφής των χρημάτων και των λίθων βέβαια;

Προς τιμήν του ο κατασκευαστής μου έχει κάνει πρόταση να βοηθήσει στην πώλησή τους.

Προς στιγμήν κάποια κομμάτια τα δοκιμάζει ο Μιχάλης και βλέπουμε...

Τέτοιου είδους αντικείμενα,έχω την γνώμη(πέρα απο το ότι επίσης πιστεύω,ότι μόνον κάποιους κραδασμούς λόγω βάρους καταστέλουν ),θα έπρεπε να δίνονται με δικαίωμα επιστροφής,μετά απο δοκιμή αρκετού χρόνου στο σύστημα,του υποψήφιου αγοραστή.

Εδώ φθηνά μηχανήματα,δίνονται με δυνατότητα δοκιμής στο σπίτι,πόσον μάλλον οι πέτρες που κοστίζουν αρκετά χιλιάρικα σαν σέτ.Πάρα πολλοί επίσης επιτρέπουν κι επιστροφή μηχανημάτων,μετά απο μεγάλο σχετικά διάστημα,άν ο πελάτης δεν μείνει ευχαριστημένος.

Γι' αυτό,θα έπρεπε αυτοί που προωθούν κι ειδικότερα,όσοι εμπορεύονται τους "εξαγνιστικούς λίθους",να είναι πολύ προσεκτικοί σ' όσα λένε ή γράφουν,γιατί έτσι δημιουργούν παραπλανητικές εντυπώσεις για σημαντικές διαφορές σε κάθε σύστημα,για εντελώς ατεκμηρίωτα επιστημονικά αντικείμενα,που κοστολογούνται ωστόσο σαν...ημιπολύτιμοι λίθοι.

Last edited:
Νομίζω ότι άσχετες συζητήσεις περί stealth τεχνολογίας,διαστημικών ταξιδιών και περί φιλοσοφικών θεωρήσεων,δεν έχουν θέση στο θέμα.

Να μείνουμε σ' αυτό.Οποιος επιθυμεί τέτοιες θεματικές συζητήσεις υπάρχει η επί παντός.Απο δώ και πέρα,άσχετα μηνύματα θα διαγράφονται.

Παρα λίγο να το ξεχάσω. Με τι τρόπο μπορεί κάποιος να κόψει τα 50 Hz και τις αρμονικές του δικτύου που έρχονται από τον αέρα?

Ας απαντήσω στον εαυτό μου, αφού δεν βρίσκω συμπαράσταση.

Με διηλεκτρικά μάλλον είναι αδύνατο, καθόσον παρά τις θερμικές τους απώλειες, ένα σημαντικό ποσοστό της ακτινοβολίας θα τα διαπερνά πάντοτε.

Με φερρίτες? Μπα! Ούτε αυτοί είναι αρκετά απορροφητικοί στις χαμηλές συχνότητες. Κάνουν για απορρόφηση RFI.

Με μεταλλικά υλικά! Ναι βεβαίως, κάτι σαν κλωβός Faraday. Χοντρές μεταλλικές πλάκες, πάχους ανάλογου του υλικού (ώστε να έχω απώλειες επιδερμικού φαινομένου). Αλλά και πάλι, πως θα τις χρησιμοποιήσω? Όπου περνάει καλώδιο της ΔΕΗ ή ρεύματος συσκευής θα το βάζω μέσα σε χοντρούς μεταλλικούς σωλήνες? Ή εναλλακτικά θα βάζω μέσα στους χοντρους μεταλλικούς σωλήνες τα καλώδια σήματος? (interconnect, ηχείων) Ειλικρινά, δεν έχω δει πουθενά τίποτα απ´όλα αυτά.

Last edited:
Ας απαντήσω στον εαυτό μου, αφού δεν βρίσκω συμπαράσταση.

Με διηλεκτρικά μάλλον είναι αδύνατο, καθόσον παρά τις θερμικές τους απώλειες, ένα σημαντικό ποσοστό της ακτινοβολίας θα τα διαπερνά πάντοτε.

Με φερρίτες? Μπα! Ούτε αυτοί είναι αρκετά απορροφητικοί στις χαμηλές συχνότητες. Κάνουν για απορρόφηση RFI.

Με μεταλλικά υλικά! Ναι βεβαίως, κάτι σαν κλωβός Faraday. Χοντρές μεταλλικές πλάκες, πάχους ανάλογου του υλικού (ώστε να έχω απώλειες επιδερμικού φαινομένου). Αλλά και πάλι, πως θα τις χρησιμοποιήσω? Όπου περνάει καλώδιο της ΔΕΗ θα το βάζω μέσα σε χοντρούς μεταλλικούς σωλήνες? Ή θα βάζω στους χοντρους μεταλλικούς σωλήνες τα καλώδια σήματος? (interconnect, ηχείων) Ειλικρινά, δεν έχω δει πουθενά τίποτα απ´όλα αυτά.
Τετοιες μονωσεις στα καλωδια υπηρχαν απο παντα!!
Ενα μεταλικο πλεγμα που περιβαλει τα καλωδια...

Τετοιες μονωσεις στα καλωδια υπηρχαν απο παντα!!
Ενα μεταλικο πλεγμα που περιβαλει τα καλωδια...

Σωστός. Μόνο που δεν είναι εξαιρετικά χοντρά και κόβουν μόνο RFI.

Παρακάλεσα ήδη 2 φορές,τα μέλη acoustics & nbullamatsis να σεβαστούν το θέμα κι κατ' επέκταση τον χώρο που τους φιλοξενεί.

Συνεχίζουν αδιάφορα,αφήνοντας τα διαστημικά ταξίδια,προκειμένου τώρα να κάνουν επίδειξη "γνώσεων" μεταξύ τους σε σχέση με το κύρος των πανεπιστημίων που σπούδασαν-σπουδάζουν.Μπορείτε να συνεχίσετε με πμ,άν είναι τόσο υψηλής προτεραιότητας αυτή η επίδειξη.

Εδώ άν συνεχίσετε θα προταθείτε για μπάν.

Last edited:
Απάντηση: Re: Τα Purifiers του Ν.Μενδρινού....

Σωστός. Μόνο που δεν είναι εξαιρετικά χοντρά και κόβουν μόνο RFI.

Υπάρχουν αμέτρητα ελαφρά και φθηνά anti-emf μονωτικά υλικά-για κάθε χρήση.Μιά αναζήτηση στο google θα βγάλει χιλιάδες συνδέσμους κι υλικά.

Ηδη έχουν αναφερθεί,μέσα στο θέμα πολλά τέτοια παραδείγματα.

Ωχ, τι έγινε?
To Internet γεμάτο με αμέτρητα φθηνα υλικά anti-EMF?

Anti-EMF headwear:
handy.jpg

Anti-EMF scarf:
emfscarf.jpg

Αυτό είναι ακόμη καλύτερο:
chi%20waveguard%20pix.jpg

http://www.anti-emf.com/EMF.htm

Βγαίνει και σε βραχιόλι:
http://tech.yahoo.com/blogs/hughes/35018

Status
Not open for further replies.