Τα Purifiers του Ν.Μενδρινού....

Status
Not open for further replies.
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τα Purifiers του Ν.Μενδρινού.

Σιγά τα ωά...

Μην απειλείς γιατί δεν μασάω και μάλλον δεν σε συμφέρει ο τσαμπουκάς.

Δηλαδή μόνο το promotion κάνεις;Μόνο ακροάσεις οργανώνεις στο μαγαζί σου;Μόνο τα υπερασπίζεσαι με τόσο πάθος;Απόδειξε εσύ ότι δεν τα πουλάς,αφού κάνεις αποδεδειγμένα όλα τα προηγούμενα.Μέχρι τώρα χρεώνεσαι:παραπλανητική διαφήμιση και προώθηση υψηλού αντιτίμου και μηδαμινής αξίας προϊόντος,που κατά τεκμήριο δεν απορροφά και δεν εξαφανίζει τα ΗΜΠ(εξαπάτηση κι αισχροκέρδεια λέγεται αυτό?).Αντε να δούμε,άμα το πάς έτσι τι θα γίνει...

Δεν είδα κανέναν άλλον αντιπρόσωπο να το κάνει.

Διονυση τα εχω στο συστημα μου και σε οτι συστημα τα εχω δοκιμασει στο μαγαζι μου εκαναν δουλεια! Αυτο με ενδιαφερει. Επειδη ο Νικος ο Μενδρινος δεν εχει καταστημα χρησιμοποιησε το δικο μου καθως ειναι καλος μου φιλος! Τελος οι εξηγησεις σε εσενα. Ανακαλεσε γρηγορα!

Last edited:
Ερώτηση.
Οι συγκεκριμένες πέτρες πωλούνται στη Γερμανία,γίνονται εξαγωγή εκεί δηλ?

Ο Γιαννης Μιχαηλος ειναι καλος φιλος μου και ειναι γνωστο οτι εχει προσφερει πολλα δινοντας ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ εαυτο του στο χωρο του audio. Του ζητησα να ακουσουμε μαζι με φιλους μας τα νεα προιοντα μου στο μαγαζι του οπου ειναι στημενα σωστα πολλα αξιολογα και σοβαρα μηχανηματα.

Τιποτα περισσοτερο. Πολλοι φιλοι του χωρου μας εχουν προσφερει τον χρονο και τον χωρο τους προκειμενου να δοκιμασουμε και να ακουσουμε νεα προιοντα και μηχανηματα. Και αυτο γιατι υπαρχει μερακι και αγαπη γιαυτο που κανουμε.

Ελευθεροι ανθρωποι ειμαστε και ελευθερα εκφραζομαστε, αρκει να μη θιγουμε η θιγομαστε.

ακριβως Νικο οπως τα λες ειναι

αλλα θα θελαμε να εισαι πιο πολυ κοντα στο thread που σε αφορα αν μη τι αλλο αμεσα ωστε να δινεις απαντησεις σε θεματα που αφορουν το προιον που αντιπροσωπευεις

εδω πριν 2 χρονια για ενα blue Sky που αναλαλυψαν 2-3 φιλοι του Avclub και γραφτηκαν πανω απο 2000 σελιδες με κολακευτηκα αλλα και μιδρους και ομως χωρις να υπαρχει κανενα συμφερον απο πισω(μιλαμε για 30 ευρω μηχανακι) οι ανθρωποι που τα πιστεψαν ηταν εδω και απαντουσαν σε ολου και σε ολα

Καθίστε ρε παιδιά τι συλλογισμοί είναι αυτοί περί απάτης κτλ
Δηλαδή ένα μαγιό PRADA οφείλει πχ να στεγνώνει πιο γρήγορα?
Δεν γνωρίζω τον κ,ΜΙΧΑΗΛΟ αλλά σεβασθείτε αφού έχετε διαβάσει όλα του τα ποστ ότι δεν τα εμπορεύεται απλά τα υποστηρίζει με βάση την συμπεριφορά στο δικό του σύστημα
Ps δεν εχω PURIFIERS δεν γνωρίζω τον κ,Μενδρινο
( φύλαγε τα ρούχα σου )!

Αντωνη και να τον εγνωριζες τι παει να πει? την γνωμη σου λες και δεν νομιζω κανεις να αποκαλεσε τον κο Μενδρινο απατεωνα

Απάντηση: Re: Τα Purifiers του Ν.Μενδρινού....

Ε , δεν τον αποκάλεσαν κάποιοι και καλό Σαμαρείτη,

Ελα ντε. Για να μην πω πως χαρακτηριστικαν και οι ηδη ή οι υποψηφιοι χρηστες.

Χθες το βραδυ σε φιλο καναμε το ακόλουθο τεστ στα μηχανηματα του.
Αναψαμε τον τελικο και βαλαμε πανω του μια πυξιδα. Η βελόνα της πυξίδας άρχισε να γυρίζει τρελά. Βγάλαμε την πυξίδα, βάλαμε ένα purifier και πάνω του την πυξίδα.
Ας μου εξηγήσει κάποιος επιστήμονας τι έκανε το purifier στην βελόνα της πυξιδας και σταματησε να γυριζει σαν τρελη.

Βασιλη αν θελεις ενα thread να βγαινουν οι μισοι να λενε μπραβο στους αλλους μισους που πηραν ενα προιον τοτε ας το κλεισουμε να παμε για τσαι

φυσικα αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει να θαβετε οποιαδηποτε αποψη ουτε να πεφτει και η πλακα της Αρκουδας

αν εχεις διαπιστωσει τουλαχιστον 20 μηνυματα σβηστηκαν απο τους διαχειριστες εως ειρωνικα και μη επιτρεπτα

επισης ο Ν Μενδρινος εχει κληθει να δωσει καποιες εξηγησεις στα πλαισια του διαλογου για το προιον που πωλει και απο οτι εχω παρακολουθησει περαν της αρχης κανενα αλλο σημειο ζωης δεν εχει δωσει πλην ενος post λιγη ωρα πριν για να βαλει τα πραγματα στην θεση τους σε σχεση με τον Κο Μιχαηλο και την εταιρεια του

οταν πουλας υποστηριζεις πιστευεις υπερασπιζεσαι κατι εισαι εδω και το προστατευεις ,απαντας ,διορθωνεις,προτεινεις

εκτος αν κατι δεν εχω καταλαβει ρε παιδια και ειμαι παντελως εκτος θεματος

Re: Απάντηση: Τα Purifiers του Ν.Μενδρινού....

Αναψαμε τον τελικο και βαλαμε πανω του μια πυξιδα. Η βελόνα της πυξίδας άρχισε να γυρίζει τρελά. Βγάλαμε την πυξίδα, βάλαμε ένα purifier και πάνω του την πυξίδα.
Ας μου εξηγήσει κάποιος επιστήμονας τι έκανε το purifier στην βελόνα της πυξιδας και σταματησε να γυριζει σαν τρελη.

τα γλυκα ματια?:flipout::flipout::flipout:

να πουμε και κατι να γελασουμε

Σας χάλασε την πυξίδα το purifier!:silly::silly::silly:

Απλά πράγματα.

Ειπώθηκε πολλές φορές ότι τα ΗΜΠ απομονώνονται ή αναδιατάσονται.

Η πυξίδα είναι ένα μικρό αντικείμενο,που επειδή οι λίθοι περιέχουν ρινίσματα,μονώθηκε σ' ένα βαθμό απο το πεδίο του ματασχηματιστή.Μπορείς να κάνεις το ίδιο,με οποιοδήποτε μονωτικό υλικό που κυκλοφορεί στο εμπόριο και κοστίζει μερικά δολλάρια.

Αυτό γίνεται.

Αυτό που δεν γίνεται,είναι ότι διατείνεται ο κατασκευαστής,ότι δηλαδή οι λίθοι...απορροφούν κι εξαφανίζουν στον αέρα,ότι κυκλοφορεί στον χώρο σε ΗΜΠ.

Β
επισης ο Ν Μενδρινος εχει κληθει να δωσει καποιες εξηγησεις στα πλαισια του διαλογου για το προιον που πωλει και απο οτι εχω παρακολουθησει περαν της αρχης κανενα αλλο σημειο ζωης δεν εχει δωσει πλην ενος post λιγη ωρα πριν για να βαλει τα πραγματα στην θεση τους σε σχεση με τον Κο Μιχαηλο και την εταιρεια του

οταν πουλας υποστηριζεις πιστευεις υπερασπιζεσαι κατι εισαι εδω και το προστατευεις ,απαντας ,διορθωνεις,προτεινεις

+1
Και με όλο τον σεβασμό προς τον κ. Μενδρινό, ειναι λιγο προκλητικό, ενώ, μπαίνοντας στο thread μετά από καιρό, αποκαθιστά το θέμα με τον κ.Μιχαηλό(χωρίς να λέω οτι δεν έπραξε καλώς), να μην δίνει καμία απάντηση σε όσους ζητούν εξηγήσεις για την λειτουργία των purifiers.

Το κακό είναι,ότι δεν γράφουν άν καταπολεμούν οι εκεί λίθοι και την γρίππη των χοίρων:FSGSFGS4:

Απάντηση: Re: Τα Purifiers του Ν.Μενδρινού....

Βασιλη αν θελεις ενα thread να βγαινουν οι μισοι να λενε μπραβο στους αλλους μισους που πηραν ενα προιον τοτε ας το κλεισουμε να παμε για τσαι

φυσικα αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει να θαβετε οποιαδηποτε αποψη ουτε να πεφτει και η πλακα της Αρκουδας

αν εχεις διαπιστωσει τουλαχιστον 20 μηνυματα σβηστηκαν απο τους διαχειριστες εως ειρωνικα και μη επιτρεπτα

εκτος αν κατι δεν εχω καταλαβει ρε παιδια και ειμαι παντελως εκτος θεματος

Λαρουκο εγω δεν ειπα πουμε μπραβο σε κανεναν που πηρε καποιο προιον ουτε να κλεισουμε τιποτα αλλα οχι και να τους βριζουμε.

Σχετικα με τα μυνηματα που σβηστικαν γιατι θεωρηθηκαν ειρωνικα και μη επιτρεπτα μπορω να σου υποδειξω προσβλητικο το οποιο υπαρχει ακομα στο νημα.

Σχετικα με τον κο. Μενδρινο και εγω να ημουν στην θεση του με τις ειρωνιες και αυτα που του εχουν σουρει δεν θα εγραφα τιποτα.

Απο εκει και περα υπαρχει μια εξηγηση που μας εδωσε φυσικος που τα ειδε. Το αν αξιζει το ποσο που το πουλανε ειναι αλλο θεμα.

η απαντηση του Διονυση δεν σε καλυπτει εχει διαφορες ?και αν ναι ποιες? καλο ειναι να μαθαινουμε

Βασίλη, από περιέργεια, όταν σταμάτησε να κινείται η βελόνα, έδειχνε σωστά τον μαγνητικό Βορρά;

Κυριε DIPIE σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια.

Δεν θεραπευουν τη νοσο των χοιρων που αναφερατε. Ουτε την διαρκη και καθημερινη επιθεση σας. Τι εχω κανει σε εσας προσωπικα και με αντιμετωπιζετε τοσο εχθρικα?

Ευχαριστω ολους οσους ειχαν το θαρρος και τα κοτσια να αντιμετωπισουν τις επιθεσεις και να με στηριξουν μη εχοντας κανενα συμφερον μεσα σε αυτο το αρνητικο κλιμα.

Status
Not open for further replies.