ΜΙΧΑΗΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ Heaven
AVClub Addicted Member
- 27 July 2006
- 1,943
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τα Purifiers του Ν.Μενδρινού.
Διονυση τα εχω στο συστημα μου και σε οτι συστημα τα εχω δοκιμασει στο μαγαζι μου εκαναν δουλεια! Αυτο με ενδιαφερει. Επειδη ο Νικος ο Μενδρινος δεν εχει καταστημα χρησιμοποιησε το δικο μου καθως ειναι καλος μου φιλος! Τελος οι εξηγησεις σε εσενα. Ανακαλεσε γρηγορα!
Σιγά τα ωά...
Μην απειλείς γιατί δεν μασάω και μάλλον δεν σε συμφέρει ο τσαμπουκάς.
Δηλαδή μόνο το promotion κάνεις;Μόνο ακροάσεις οργανώνεις στο μαγαζί σου;Μόνο τα υπερασπίζεσαι με τόσο πάθος;Απόδειξε εσύ ότι δεν τα πουλάς,αφού κάνεις αποδεδειγμένα όλα τα προηγούμενα.Μέχρι τώρα χρεώνεσαι:παραπλανητική διαφήμιση και προώθηση υψηλού αντιτίμου και μηδαμινής αξίας προϊόντος,που κατά τεκμήριο δεν απορροφά και δεν εξαφανίζει τα ΗΜΠ(εξαπάτηση κι αισχροκέρδεια λέγεται αυτό?).Αντε να δούμε,άμα το πάς έτσι τι θα γίνει...
Δεν είδα κανέναν άλλον αντιπρόσωπο να το κάνει.
Διονυση τα εχω στο συστημα μου και σε οτι συστημα τα εχω δοκιμασει στο μαγαζι μου εκαναν δουλεια! Αυτο με ενδιαφερει. Επειδη ο Νικος ο Μενδρινος δεν εχει καταστημα χρησιμοποιησε το δικο μου καθως ειναι καλος μου φιλος! Τελος οι εξηγησεις σε εσενα. Ανακαλεσε γρηγορα!
Last edited: