Τα Purifiers του Ν.Μενδρινού....

Status
Not open for further replies.
Δεν έχω τίποτα προσωπικό μ' εσάς.Δεν γνωριζόμαστε ούτε κατ' όψη.

Μ' αυτά που πουλάτε έχω.

ΚΥΡΙΕ DIPIE ΜΕ ΚΑΛΥΨΑΤΕ.

ΕΑΝ ΕΡΘΕΤΕ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΑ POSTS ΣΑΣ ΘΑ ΑΙΣΘΑΝΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΕΓΩ.

Φιλικα

ΝΜ

To νήμα κ. Μενδρινέ αφορά το προϊόν σας... Μήπως είναι καιρός ν'αφήσουμε τις αντιπαραθέσεις, και να μας δώσετε λίγες παραπάνω πληροφορίες για το πώς δουλεύουν;

Κύριε Μενδρινέ θέλετε να μας κάνετε ένα factory tour στο χώρο όπου κατασκευάζονται τα προιόντα που παράγετε??Έχω συνηθήσει να τα βλέπω στο 6moons και δείχνει πολλά για μία εταιρία...

Λυπάμαι άν αισθάνεστε έτσι κι άν υπερέβαλα κάπου στενοχωρόντας σας.

Ωστόσο διατηρώ τις απόψεις μου,με βάση όσα έμαθα στα θρανία και στην δουλιά μου.Το οφείλω στον εαυτό μου,στην θέση μου σαν διαχειριστής στην κατηγορία και στα μέλη του φόρουμ που μας διαβάζουν.

Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι, το αποκλείετε ο κύριος Μενδρινός να έχει βρει ένα συγκεκριμένο μίγμα υλικών με συγκεκριμένες ποσότητες από το καθένα που να δουλεύει τόσο καλά?

Εγώ ξέρω ότι μέχρι αποδείξεως του εναντίου κάποιος είναι αθώος, γιατί εδώ ακολουθούμε το αντίθετο?

Re: Απάντηση: Τα Purifiers του Ν.Μενδρινού....

Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι, το αποκλείετε ο κύριος Μενδρινός να έχει βρει ένα συγκεκριμένο μίγμα υλικών με συγκεκριμένες ποσότητες από το καθένα που να δουλεύει τόσο καλά?

Εγώ ξέρω ότι μέχρι αποδείξεως του εναντίου κάποιος είναι αθώος, γιατί εδώ ακολουθούμε το αντίθετο?

Ωραία έχει βρει το κατάλληλο μίγμα και δουλεύει.Τι δουλειά κάνει όμως θα μάθουμε καμία φορά???

Μιχάλη με βάση την υπάρχουσα φυσική αυτό δεν είναι εφικτό.

Μην επαναλαμβάνουμε συνεχώς τα ίδια.

Το έγραψα και στην αρχή.Οποιος το καταφέρει να βρεί μέθοδο-υλικό που απορροφά κι εξαφανίζει τα ΗΜΠ στο χώρο,πάει για νόμπελ.Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο,ο κος Μενδρινός δεν έχει παρά να δημοσιεύσει την ανακάλυψή του,σε σχετικά επιστημονικά περιοδικά.

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Τα Purifiers του Ν.Μενδρινού....

Βασίλη, από περιέργεια, όταν σταμάτησε να κινείται η βελόνα, έδειχνε σωστά τον μαγνητικό Βορρά;

Εγω αυτο δεν το προσεξα για να πω την αληθεια. Θα ρωτησω τους αλλους συμμετεχοντες αν το παρατηρησαν.

Μα βρε Διονύση, ότι κάτι κάνει στον ήχο (θετικό η αρνητικό το δέχομαι) το έχουν παραδεχτεί σχεδόν όλοι όσοι το έχουν χρησιμοποιήσει.
Νομίζω ότι ξεκινάμε με αυτή τη βάση...

Ευχαριστω ολους οσους ειχαν το θαρρος και τα κοτσια να αντιμετωπισουν τις επιθεσεις και να με στηριξουν μη εχοντας κανενα συμφερον μεσα σε αυτο το αρνητικο κλιμα.

Μιας και ειστε εδω να κανω μια ερωτηση.

Οι επιμαχες κατασκευες πωλουνται απο ποιον? Απο εσας προσωπικα η απο καταστημα ?

πάλι κύκλους κάνουμε ... ρε σεις γειώστε με ένα πυκνωτή 10 pf την είσοδο του ενισχυτή σχεδόν πάνω στο ic δλδ , και θα ΑΚΟΥΣΕΤΕ διαφορές όχι αστεία ,, αλλά αυτό κοστίζει 1 ευρώ ! όχι κάτι χιλιάρικα !

Last edited:
Απάντηση: Re: Τα Purifiers του Ν.Μενδρινού....

πάλι κύκλους κάνουμε ... ρε σεις γειώστε ένα με ένα πυκνωτή 10 pf την είσοδο του ενισχυτή σχεδόν πάνω στο ic δλδ , και θα ΑΚΟΥΣΕΤΕ διαφορές όχι αστεία ,, αλλά αυτό κοστίζει 1 ευρώ ! όχι κάτι χιλιάρικα !

Eπίσης θα μπορούσαμε να αλλάξουμε και ηχείο.

Ρε Βασίλη άλλο πράγμα κάνει αυτό που λες εσύ και άλλο τα purifiers, δεν είναι λογική αυτή.

Μιας και ειστε εδω να κανω μια ερωτηση.

Οι επιμαχες κατασκευες πωλουνται απο ποιον? Απο εσας προσωπικα η απο καταστημα ?

και μιά και το έφερε η συζήτηση....

1. περιλαμβάνεται συσκευασία ?
2. περιέχουν οδηγίες χρήσης ?
3. Περιλαμβάνουν specifications ?
4. Περιλαμβάνουν κάποια πιστοποίηση ce, tuev ή παρόμοιο ?
5. Υπάρχει δήλωση συμμόρφωσης περί εκπομπής ή λήψης παρεμβολών ή συχνοτικού περιεχομένου όπως συνηθίζεται από τέτοιες συσκευές ?

Μπορώ να αποδείξω έμπρακτα ότι η τεχνική που προανέφερα φιλτράρει αποτελεσματικά τα rf και καθαρίζει το σήμα μας από περιττά σκουπίδια

το άλλο τι ακριβώς κάνει Μιχαλιό μου ?

Απάντηση: Re: Τα Purifiers του Ν.Μενδρινού....

Μπορώ να αποδείξω έμπρακτα ότι η τεχνική που προανέφερα φιλτράρει αποτελεσματικά τα rf και καθαρίζει το σήμα μας από περιττά σκουπίδια

το άλλο τι ακριβώς κάνει Μιχαλιό μου ?

Δεν νομίζω ότι κάνει αυτό Βασίλη το purifier. Ίσως τα cable standard να κάνουν αυτό που λες.

Μα βρε Διονύση, ότι κάτι κάνει στον ήχο (θετικό η αρνητικό το δέχομαι) το έχουν παραδεχτεί σχεδόν όλοι όσοι το έχουν χρησιμοποιήσει.
Νομίζω ότι ξεκινάμε με αυτή τη βάση...

Βρε σύ είσαι αδιόρθωτος.

Απο ποιά βάση το κέρατό μου;

Σου είπα.Πέτρες απο τον δρόμο να βάλεις πάνω στο cdp,διαφορές θ' ακούσεις...

Βρε σύ είσαι αδιόρθωτος.

Τι να σου πω ρε Διονύση, έβαλα τασάκια-πέτρες-μάρμαρα δεν άκουσα το ίδιο πράγμα που κάνουν αυτά.

Τέλος πάντων, αυτή απλά είναι η αποψή μου, μπορεί να είμαι κουφός, μπορεί να είναι και placebo.

Re: Απάντηση: Τα Purifiers του Ν.Μενδρινού....

Βρε σύ είσαι αδιόρθωτος.

οπα οπα κάτσε !

εξαρτάται τον δρόμο

από το Κολωνάκι το συζητάμε .. απο τον Κολωνό δεν παίζουν

μην τα ισοπεδώσουμε όλα τώρα !!
:bigcry::flipout:

Status
Not open for further replies.