Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι, το αποκλείετε ο κύριος Μενδρινός να έχει βρει ένα συγκεκριμένο μίγμα υλικών με συγκεκριμένες ποσότητες από το καθένα που να δουλεύει τόσο καλά?
Εγώ ξέρω ότι μέχρι αποδείξεως του εναντίου κάποιος είναι αθώος, γιατί εδώ ακολουθούμε το αντίθετο?
Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι, το αποκλείετε ο κύριος Μενδρινός να έχει βρει ένα συγκεκριμένο μίγμα υλικών με συγκεκριμένες ποσότητες από το καθένα που να δουλεύει τόσο καλά?
Εγώ ξέρω ότι μέχρι αποδείξεως του εναντίου κάποιος είναι αθώος, γιατί εδώ ακολουθούμε το αντίθετο?
Βασίλη, από περιέργεια, όταν σταμάτησε να κινείται η βελόνα, έδειχνε σωστά τον μαγνητικό Βορρά;
Ευχαριστω ολους οσους ειχαν το θαρρος και τα κοτσια να αντιμετωπισουν τις επιθεσεις και να με στηριξουν μη εχοντας κανενα συμφερον μεσα σε αυτο το αρνητικο κλιμα.
πάλι κύκλους κάνουμε ... ρε σεις γειώστε ένα με ένα πυκνωτή 10 pf την είσοδο του ενισχυτή σχεδόν πάνω στο ic δλδ , και θα ΑΚΟΥΣΕΤΕ διαφορές όχι αστεία ,, αλλά αυτό κοστίζει 1 ευρώ ! όχι κάτι χιλιάρικα !
Μιας και ειστε εδω να κανω μια ερωτηση.
Οι επιμαχες κατασκευες πωλουνται απο ποιον? Απο εσας προσωπικα η απο καταστημα ?
Μπορώ να αποδείξω έμπρακτα ότι η τεχνική που προανέφερα φιλτράρει αποτελεσματικά τα rf και καθαρίζει το σήμα μας από περιττά σκουπίδια
το άλλο τι ακριβώς κάνει Μιχαλιό μου ?
Μα βρε Διονύση, ότι κάτι κάνει στον ήχο (θετικό η αρνητικό το δέχομαι) το έχουν παραδεχτεί σχεδόν όλοι όσοι το έχουν χρησιμοποιήσει.
Νομίζω ότι ξεκινάμε με αυτή τη βάση...
Βρε σύ είσαι αδιόρθωτος.
Απο ποιά βάση το κέρατό μου;
Σου είπα.Πέτρες απο τον δρόμο να βάλεις πάνω στο cdp,διαφορές θ' ακούσεις...
Βρε σύ είσαι αδιόρθωτος.
Απο ποιά βάση το κέρατό μου;
Σου είπα.Πέτρες απο τον δρόμο να βάλεις πάνω στο cdp,διαφορές θ' ακούσεις...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.