Μάλλον του κόλλησε το 0% της ΙρλανδίαςΣταθηκες γιατι βλεπεις χαμηλο φπα 9% στα βιβλια. Kαι στην Ελλαδα 6% ειναι.
Ο κανονικος φπα σε αυτες τις χωρες ειναι πανω απο 20%, σαν την Ελλαδα.
Άργησαν ε;;; τς τς τς τςτςτςτς τι να πείς!!!Αδιανόητα πράγματα από την ACS.
Παραγγελία από Δράμα μέσω skroutz Δευτερα στις 11 το πρωι και παραδοση στις 12 την επόμενη ημέρα.
- "Να σταλεί με κούριερ".....Αδιανόητα πράγματα από την ACS.
Παραγγελία από Δράμα μέσω skroutz Δευτερα στις 11 το πρωι και παραδοση στις 12 την επόμενη ημέρα.
Νομίζω οτι πλέον είναι τακτική της Γενικής. Και στο Βόλο σε παίρνουν τηλέφωνο οτι είναι στο κατάστημα κι αν θέλετε να περάσετε να το πάρετε.
New champion is γενική ταχυδρομική
Αποστολή από Χίο (toolshouse) έφτασε στο υποκαστημα τους Τετάρτη και Πέμπτη Παρασκευή έβγαζε το tracking αδυναμία παράδοσης
Μετά από επικοινωνία με το υποκατάστημα τελικά παρέλαβα Δευτέρα μεσημέρι
Δεν ήταν η απόσταση 10 λεπτά δρόμος είναι αλλά ΟΤΑ πληρώνω για παράδοση στο σπίτι δεν θα κάνω εγώ την δουλειά τους
Και κάτι off topic
Αν παραγγείλεις οτιδήποτε από ψυχογιό το tracking της παραγγελίας είναι live !!
Σαν να βλέπεις το ταξί να έρχεται όπως στο Beat
Οποτε βασει της παραπανω εξελιξης...amazon.de και ξερο ψωμι..Μιλαμε για τις περιπτωσεις που ΔΕΝ εχει κρατηθει o ΦΠΑ κατα την παραγγελια.
Στην δικη μου περιπτωση η αγορα εγινε πριν να ανακοινωθουν τα νεα μετρα.
Εαν δεν εχει κρατηθει λοιπον ο ΦΠΑ εκει που κανεις την αγορα, τοτε πρεπει να τον πληρωσεις στην Ελλαδα.
Τοτε ομως, εκτος απο τον ΦΠΑ πρεπει να πληρωσεις και το αναλογο τελος εκτελωνισμου.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.