Tαχυδρομεία - Τελωνεία

Εγώ παραδόξως έλαβα το πακέτο την επομένη - αφού βέβαια το σύστημα τους κατέγραψε - τάχα - αίτημα μου για επαναπρογραμματισμό παράδοσης... ...κάνω σύσκεψη με τον εαυτό μου για να βρω τον υπέυθυνο, εγώ ή αυτός? :cry::ROFLMAO:
 
  • Haha
Reactions: Χιωτης
Τελικά ήταν από τη Νεσπρεσσο. Που ενώ λέει ότι τα έστειλε με Speedex τα έστειλε με ACS. Μπράβο όμως στον Μπείνογλου (που έχει τις αποθήκες) γιατί παρήγγειλα Τετάρτη πρωί και τα είχα Πέμπτη μεσημέρι!
Το έκαναν το θαύμα πάλι. Επιλέγω να παραλάβω από κουτί, έρχεται στο σπίτι. Πάλι όμως μπράβο, παραγγελία Μεγάλη Τετάρτη, παραλαβή Μεγάλη Πέμπτη.
 
  • Like
Reactions: Χιωτης
Eτσι για τη χαρα, ενημερωνω οτι μεχρι και σημερα 18/4 δεν μου εχει παραδοθει το δεμα που βρισκεται στα ΕΛΤΑ απο τις 3/4.

Όταν συμβαίνει αυτό, ενημερώνεις Temu, σου δίνει κουπόνι 5€, τους τρέχει και το παίρνεις σε 1-2 ημέρες.
Μου έχει συμβεί δύο φορές.
 
Συνηθως το Τεμου δινει αυτοματα το κουπονι, οταν καθυστερησει το πακετακι. Εχω παρει με αυτον τον τροπο και εγω δυο φορες το 5ευρω της καθυστερησης.

Στην παραπανω περιπτωση ομως, η παραγγελια μου ειχε σπασει σε δυο μερη, ενα με τα Ελτα και ενα με BoxNow. Kαι στις δυο παραδοσεις ξεπεραστηκε το οριο αλλα δεν μου πιστωθηκε το 5ευρω.
Ισως εχουν αλλαξει τακτικη και πρεπει να το ζητησεις εσυ.

+++++

Με το καθυστερημενο πακετακι των ΕΛΤΑ courier, εδωσα τοπο στην οργη και πηγα και το πηρα ο ιδιος χτες το πρωι, ευτυχως δεν ειχε κανεναν στην ουρα :)
Ειπα στην κυρια οτι το πακετο ειναι στα γραφεια των ΕΛΤΑ απο τις 3 Απριλιου και αν δεν ερχομουν (22 Απριλιου) θα ειχε γυρισει πισω στον αποστολεα οπως μου ειχε επισημανθει.

Τι να πεις, μονη της ηταν, δεν φταιει αυτη αλλα το προβλημα με την ελλειψη προσωπικου συνεχιζεται. Μονο τα Χριστουγεννα πηραν καποια εξτρα ατομα που τωρα δεν υπαρχουν.
To Temu το οποιο ειχα ενημερωσει πριν λιγες μερες για την κατασταση μου ζητησε συγνωμη και προσεφερε 20% εκπτωση στην επομενη παραγγελια την οποια εκπτωση δεν δεχτηκα.
Αντι αυτου τους ειπα να μην μου ξαναστειλουν ποτε δεμα με τα ΕΛΤΑ courier. Θα δουμε..
 
  • Like
Reactions: KOSSTV and newbie
Υπήρξε ποτε μινι θυριδα?
Νομιζα οτι υπαρχουν μονο 3 μεγεθη, εξ'αρχής, μικρο-μεσαιο-μεγαλο.
boxnow-01.png
 
Υπήρξε ποτε μινι θυριδα?
Νομιζα οτι υπαρχουν μονο 3 μεγεθη, εξ'αρχής, μικρο-μεσαιο-μεγαλο.
εγω υποθετω οτι εχει να ακνει με το μεγεθος κατα την μεταφορα....
εντωμεταξυ...εχετε ει τη διαδικασια τροφοδοσια τωβ κουτιβμ αυτων...για ενα συγκροτημα σαν αυτο της φωτο θελει 2 ατομα και 3-4 τοσυβαλια...σκαναρουν το δεμα με τα κινητα, ανοιγει η θυριδα, κια το βαοζυν μεσα.

επισης..δεn ξερω αν αυτο ειναι αληθινο, αλλα το βιντεο δειχνειε να σαιτ ποου ξεσκαρταρει τα ψευτικα reviews στο amazon
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
 
  • Like
Reactions: Χιωτης
Αθάνατα ΕΛΤΑ. Σήμερα έλαβα δύο λογαριασμούς. Ο ένας στάλθηκε 15/5. Ο άλλος 29/4...
 
Το τελευταίο 48ώρο χρειάστηκε να παραλάβω 2 δέματα εσωτερικού με Box Now. Και στα 2 δέματα άλλαξαν τις θυρίδες που είχα επιλέξει και τα έστειλαν σε άλλες, στον ίδιο δήμο (προφανώς) αλλά αρκετά πιο μακριά από εκεί που είχα δηλώσει (στη μία περίπτωση η διαφορά απόστασης ήταν κοντά στο χιλιόμετρο). Υποτίθεται αυτό έγινε γιατί δεν υπήρχαν διαθέσιμες θέσεις στος επιλεγμένες θυρίδες.
 
Ναι συμβαίνει συχνά τώρα τελευταία..
Ήδη υπάρχει μεγάλη δυσκολία και στο box now, σε λίγο δεν θα βρίσκουμε καν διαθέσιμη θυρίδα στην παραγγελία
 
  • Like
Reactions: lazarefa
Xιλιαδες οι παραδοσεις απο Τεμου μεσω BoxNow.
Eχω καιρο να παω στις κοντινες μου θυριδες αλλα ευτυχως που υπαρχουν αλλες δυο σε κοντινη αποσταση.
 
Το λογικό δεν θα ήταν όταν επιλέγεις ηλεκτρονικά θυρίδα παραλαβής (βάσει διαθεσιμότητας θυρίδων τη συγκεκριμένη στιγμή, προφανώς), να δεσμεύεται θέση στην επιλεγμένη θυρίδα προκειμένου να αποφεύγονται καταστάσεις σαν αυτήν που προανέφερα; Εκ του αποτελέσματος φαίνεται ότι η προεπιλογή θυρίδας παραλαβής έχει καθαρά ενδεικτικό κι όχι δεσμευτικό χαρακτήρα (ότι βολέψει την εταιρεία με βάση τη χρονική στιγμή τελικής διανομής των δεμάτων), ωστόσο, αν δεν κάνω λάθος, αυτό δεν αναφέρεται ξεκάθαρα στη σελίδα της Box Now (τουλάχιστον όχι στη βασική οθόνη επιλογής θυρίδας, ενδεχομένως να αναφέρεται σε τίποτα "ψιλά γράμματα"), προκειμένου να το γνωρίζει ο εκάστοτε υποψήφιος παραλήπτης.
Επίσης να προσθέσω ότι και στις 2 περιπτώσεις που προανέφερα, τα δέματα απεστάλησαν από τους αποστολείς αμεσότατα (εντός λίγων ωρών από την πληρωμή τους έλαβα αριθμούς αποστολής), οπότε δεν παίζει το σενάριο ότι ναι μεν δεσμεύτηκαν καταρχάς οι επιλεγμένες θυρίδες, αλλά επειδή καθυστερούσε υπερβολικά η παράδοση των δεμάτων στη Box Now άλλαξαν τη διαθεσιμότητα θυρίδων με βάση τις τρέχουσες ανάγκες τους, αφού πχ πρώτα εξάντλησαν ένα εύλογο χρονικό διάστημα δέσμευσής τους σε εμένα.
 
Στις τελευταίες δυο παραγγελίες από temu η διανομή έγινε από δύο άλλες εταιρίες (όχι boxnow) με παραλαβή από Γλυκά Νερά...
 
Εμένα χθες παραγγελία στο temu από 14/05 σχετικά μεγαλούτσικο δεματάκι μου ήλθε με courier Easy Mail.
Δεν είδα κάπου κατά την διάρκεια της παραγγελίας να μου δίνει επιλογή για Boxnow... ίσως και να μην το πρόσεξα.
Είχε πλήρη παρακολούθηση του αριθμού αποστολής μέχρι την παραλαβή στο αεροδρόμιο στην Ελλάδα και μετά συνέχιζε με την παραπομπή στο site της Easy Mail.
Την Παρασκευή το πρωί μου ήλθε μήνυμα στο κινητό ότι έφτασε στο κατάστημα της περιοχής μου και μετά έλαβα τηλεφώνημα από το κατάστημα ότι αδυνατούσαν λόγω πολλών δεμάτων να παραδώσουν την Παρασκευή οπότε την Δευτέρα αλλά αν ήθελα μπορούσα να το παραλάβω μόνος μου από το γραφείο όπως και έγινε γιατί ήταν στην κοντινή μου διαδρομή για ψώνια.